Alat Perbaikan Koropak Microsoft Outlook (Scanpst)

Pikeun Outlook 2007 sareng vérsi anu langkung tiheula, Microsoft nyayogikeun alat perbaikan Koropak gratis, anu disebut ogé scanpst, anu tiasa ngalereskeun sababaraha kasalahan minor dina file Outlook PST anu rusak.

Éta dipasang sareng Microsoft Outlook sareng anjeun tiasa mendakanana ku milarian "scanpst.exe" dina komputer lokal anjeun. Atanapi milarian file dina diréktori ieu:

Windows Vérsi Outlook Jalan tina scanpst.exe
32bit Outlook 2003 ngajalankeun:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE11
32bit Outlook 2007 ngajalankeun:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE12
32bit Outlook 2010 (32saeutik) ngajalankeun:File ProgramMicrosoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (32saeutik) nyetir: Program Files (x86) Microsoft OfficeOFFICE14
64bit Outlook 2010 (64saeutik) nyetir: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE14
32bit Outlook 2013 (32saeutik) nyetir: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (32saeutik) nyetir: Program Files (x86) Microsoft OfficeOFFICE15
64bit Outlook 2013 (64saeutik) nyetir: Program FilesMicrosoft OfficeOFFICE15

di mana ngajalankeun: mangrupikeun drive dimana anjeun masang salinan Outlook.

Upami anjeun masang versi "Klik to Run" tina Outlook 2010 sareng 2013, anjeun kedah nuturkeun pitunjuk dina https://support.microsoft.com/en-us/office/repair-outlook-data-files-pst-and-ost-25663bc3-11ec-4412-86c4-60458afc5253 pikeun milarian scanpst.exe.

Inpormasi lengkep ngeunaan ngagunakeun alat gratis ieu tiasa dipendakan di:
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (Kanggo Outlook 2002/2003/2007/2010)
https://support.microsoft.com/en-us/help/272227/how-to-repair-your-outlook-personal-folder-file-pst (For Outlook 2000/2002/2003/2007/2010/2013)

DataNumen Outlook Repair nyaéta Langkung Langkung Hadé tibatan Scanpst:

Padahal scanpst tiasa janten sababaraha pitulung pikeun nyayogikeun file PST Outlook anu rusak, DataNumen Outlook Repair langkung saé pisan, sabab:

  • Scanpst ngawangun deui file dumasar kana struktur file Outlook PST asli. Iraha waé aya kasalahan anu ngajantenkeun struktur file henteu dikenal, contona, Outlook pendakan "File xxxx.pst sanés file folder pribadi.”Kasalahan, scanpst bakal gagal. Sedengkeun DataNumen Outlook Repair gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan spésifikasi file Microsoft Outlook PST sareng ngalaksanakeun pamulihan bebas dina struktur file aslina. Ku alatan éta, kasalahan naon dina struktur moal nyegah DataNumen Outlook Repair ti damel hasil. Sanajan struktur sadayana musnah lengkep, DataNumen Outlook Repair masih tiasa pulih tina file ieu.
  • Scanpst ngan ukur mastikeun integritas file PST. Éta henteu ngalakukeun pamariksaan sanés dina file PST. Ku alatan éta, éta moal tiasa ngajawab kakurangan anu aya dina file Outlook PST. Salaku conto, éta moal tiasa ngalereskeun file PST 2GB ageung. waktu DataNumen Outlook Repair dirancang pikeun mariksa sareng ngabenerkeun sadayana dina file PST pikeun mastikeun éta salawasna tiasa dianggo ka konsumén akhir.
  • Scanpst ngan ukur dirancang pikeun menerkeun kasalahan dina file PST. Éta henteu tiasa méréskeun masalah anu sanés ku Outlook, contona, anjeun hilap kecap akses file PST, anjeun ngahapus sababaraha email anu salah sareng hoyong mupus éta, sareng sajabana Sedengkeun DataNumen Outlook Repair dirancang pikeun méréskeun sadaya masalah anu aya hubunganana sareng Outlook, janten tiasa ngabéréskeun masalah sapertos angin ngahiliwir!

Dina kecap, DataNumen Outlook Repair leuwih unggul tibatan scanpst dina sagala aspek. Iraha waé anjeun ngalaman masalah dina Outlook, kami nyarankeun anjeun ngagunakeun DataNumen Outlook Repair.

Rujukan: