DataNumen Outlook Repair Babandingan Kalapa

DataNumen Outlook Repair 7.9 scanpst
(pikeun Outlook 2007)
Kernel Outlook PST Perbaikan 7.05.01 Kotak Alat Pamulihan pikeun Outlook 1.0.11.33 Stellar Phoenix Outlook PST ngalereskeun 4.0 EasyRec Recovery Profesional 6.21 OutlookFix 2.47 Pamulihan pikeun Outlook 3.0 R-Mail pikeun Outlook 1.5 DiskInternals Outlook Recovery 2.2 Pamulihan Outlook Gampang 1.6 Disk Dokter Outlook Mail Recovery (.pst) 2.0.1 Cageur Email Abdi 5.02

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 95.7% 1.26% 1.26% 1.26% 1.81% 1.83% 8.63% 19.82% 0.00% 53.24% 0.00% 1.82% 1.39%
Case 1
(5MB file PST rusak dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 5.10% 0.00% 55.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(50MB file PST rusak dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(100MB file PST rusak dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 54.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 4
(500MB file PST rusak dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(File PST ngaruksak 1GB dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 6
(File PST ngaruksak 2GB dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 60.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 7
(File PST ngaruksak 4GB dina format Unicode) Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 1.50% 0.00% 54.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(File PST ngaruksak 8GB dina format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.30% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(File PST ngaruksak 10GB dina format Unicode)
Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.90% 0.00% 67.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(File PST ngaruksak 15GB dina format Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 6.30% 0.00% 75.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 11
(File PST korupsi 5MB dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 17.40% 48.00% 0.00% 62.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 12
(File PST korupsi 50MB dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 28.50% 50.40% 0.00% 55.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 13
(File PST korupsi 100MB dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.90% 53.00% 0.00% 53.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 14
(File PST korupsi 500MB dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 45.10% 46.70% 0.00% 54.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 15
(File PST ngaruksak 1GB dina format non-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.80% 48.50% 0.00% 52.90% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 16

(File PST ngaruksak 2GB dina format non-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.00% 50.30% 0.00% 51.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 17
(File PST ngaruksak 4GB dina format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 10.30% 10.30% 0.00% 19.10% 0.00% 19.30% 0.30% 10.20% 2.50%
Case 18
(File PST ngaruksak 4GB dina format Unicode)
Part 1 Part 2
100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.60% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.50% 100.00% 100.00%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun nuhun 98 / ME didukung Server 2008 teu didukung 98 / ME / Vista teu didukung 98 / ME / 2000 teu didukung 98 / ME didukung 95, 98, ME teu didukung nuhun 98/2000 teu didukung 98 / ME didukung 98 / ME didukung 98 / ME / 2000 teu didukung
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun nuhun nuhun Server 2008 teu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Dukungan Outlook sareng PST Format

Sadaya vérsi Outlook nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Outlook 97-2002 Format non-Unicode nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun
Format Unicode Outlook 2003-2010 nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Pamaké tiasa milih file PST kaluaran dina format non-Unicode atanapi format Unicode nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu
Ngarobih format non-Unicode kana format Unicode nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Ngarobih format Unicode kana format non-Unicode nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Cageur file PST énkripsi tanpa kecap akses nuhun nuhun Énkripsi tinggi (énkripsi pangsaéna) henteu didukung nuhun nuhun nuhun Énkripsi tinggi (énkripsi pangsaéna) henteu didukung nuhun Énkripsi tinggi (énkripsi pangsaéna) henteu didukung nuhun Énkripsi tinggi (énkripsi pangsaéna) henteu didukung nuhun Énkripsi tinggi (énkripsi pangsaéna) henteu didukung

Dukungan File PST ageung

meupeuskeun Masalah file 2GB PST ageung leungitna data nuhun teu nuhun teu nuhun nuhun nuhun teu nuhun teu nuhun nuhun nuhun
Dukung file PST sagedé 16777216 TB nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu nuhun teu teu nuhun nuhun teu
beulah file PST ageung kana sababaraha file alit nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu

Kamampuh dina Malikeun Objek

Cageur sadaya jinis obyék dina file PST, kalebet pesen surat, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cageur sadaya properti dina obyék, sapertos subjek, badan pesen, dugi, ti, cc, bcc, tanggal, jsb. nuhun nuhun nuhun nuhun cc, bcc teu didukung teu bcc didukung nuhun nuhun poko, ti, cc, bcc teu didukung nuhun nuhun nuhun
Cageur pesen surat dina téks biasa, RTF sareng format HTML nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun
Cageurkeun lampiran, kalebet dokumén sareng gambar anu napel kana seratan sareng dilebetkeun kana badan HTML nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cageur obyék anu dipasang, sapertos pesen anu sanés, Lembar kerja Excel, dokumén Word, jst. nuhun nuhun Pesen anu ditempelkeun henteu didukung Pesen anu ditempelkeun henteu didukung Pesen anu ditempelkeun henteu didukung teu nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cageur barang-barang Outlook anu dihapus, kalebet pesen mail, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal sareng catetan. nuhun teu nuhun teu nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu

Fitur séjén

Cageur data Outlook tina file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) anu teu ruksak atanapi rusak (*. Vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd), file Acronis True Image (*. Tib), Norton Ghost file (*. gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (*. Iso), Payil gambar disk (*. Img), file gambar CD / DVD (*. Bin), Alkohol 120% Mirror Disk File (MDF) file (*. Mdf) sareng file gambar Nero (* .nrg) nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Cageur file PST dina média anu rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst. nuhun teu teu teu teu teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu
Cageur sakumpulan file PST nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun teu teu nuhun teu teu teu
Dukung pikeun milarian sareng pilih file PST anu badé dirobih dina komputer lokal nuhun teu teu nuhun nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu nuhun teu
Dukung menu kontéks Windows Explorer nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek nuhun teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt) nuhun teu teu nuhun teu teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun