cageur Outlook Express Data ti Temporary Payil

Iraha Outlook Express nyusun file .dbx, éta bakal nyiptakeun témporary .dbt file handapeun folder anu sami sareng file .dbx. Salaku conto, upami anjeun file Inbox.dbx kompak, teras témpo narary file bakal janten Inbox.dbt.

Nalika aya kasalahan nalika operasi kompak sareng anjeun henteu tiasa aksés map polder anjeun deui, moal ogé anjeun tiasa milarian deui data anu dipikahoyong tina file .dbx, maka éta masih dimungkinkeun pikeun kéngingkeun data anjeun tina témporary .dbt file, sapertos kieu:

  1. Milarian folder dimana file .dbx disimpen.
  2. Pariksa naha aya témporary .dbt file handapeun folder anu sami.
  3. Upami enya, maka ganti ngaran éta kana file anu sanés nganggo extension file .dbx, contona, upami file .dbt disebat Inbox.dbt, maka anjeun tiasa ngaganti nami kana InboxTemp.dbx.
  4. make DataNumen Outlook Express Repair pikeun nyeken file InboxTemp.dbx sareng nampi deui email ti éta.