kunaon DataNumen Outlook Express Drive Recovery?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasus Umum:


leyuran
  • Hapuskeun Outlook Express file .dbx teras kosongkeun Recycle Bin ku lepat.
  • Permanén hapus Outlook Express file .dbx ku salah.
  • Pormat drive anu ngandung Outlook Express file .dbx ku salah.
  • Hapus partisi anu ngandung Outlook Express file .dbx ku salah.
  • Partisi ulang disk ku kasalahan sareng lost drive anu ngandung file .dbx.
  • Teu tiasa maca drive atanapi disk anu ngandung file .dbx kusabab kagagalan hardware.
  • Drive atanapi disk anu ngandung file dbx henteu tiasa started atanapi diaku kusabab korupsi dina MBR, tabel partisi atanapi alesan sanés.

Pikeun sadaya kasus di luhur, sareng kasus anu sanés nalika anjeun teu tiasa aksés Outlook Express data anu disimpen dina drive atanapi disk lokal anjeun, anjeun tiasa teras nganggo DataNumen Outlook Express Drive Recovery.


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Outlook Express Drive Recovery v1.0


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngahanca sadaya vérsi Microsoft Outlook Express email.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email tina drive atanapi disk naon, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email ti média rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.
  • Dukungan pikeun pulih tina drive atanapi disk ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Outlook Express Drive Recovery pikeun cageur Email


Salami anjeun parantos nyimpen Outlook Express data dina drive atanapi disk anjeun, maka pikeun alesan naon waé anjeun henteu tiasa kéngingkeun atanapi aksés kana aksés anjeun Outlook Express data, anjeun tiasa salawasna nganggo DataNumen Outlook Express Drive Recovery pikeun cageur Outlook Express email tina drive atanapi disk pikeun anjeun. Pesen anu pulih disimpen salaku file .eml anu tiasa diimpor deui kalayan gampang Outlook Express.

Catetan: Sakedap Bencana DATA kajadian di anjeun OUTLOOK EXPRESS DATA DITEMPAT DINA DRIVE SUMBER ATAWA disk, Punten tong nyerat atanapi ngarobih data naon dina drive atanapi disk anu langkung seueur. DOEDR HANYA BISA MACA DATA TI SANGAT KA DRIVE ATAWA DISK JEUNG PERNAH AKAN NULIS ATAWA NGOBAH DATA ANJEUN!

Start DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Catetan: Sateuacan cageur Outlook Express email sareng DataNumen Outlook Express Drive Recovery, punten tutup Outlook Express.

Upami drive logis dimana anjeun Outlook Express file dbx anu disimpen aslina masih aya sareng ukuran atanapi lokasina teu acan dirobih, maka punten pilih drive na kanggo discan:

Pilih Sumber Drive

Upami teu kitu, upami drive logis teu aya deui, kusabab partisi ulang disk, lost tina MBR atanapi inpormasi partisi, atanapi alesan sanésna, atanapi drive logis dirobih atanapi dipindahkeun ku alat partisi sapertos Partition Magic, maka anjeun kedah nyetél hard disk sadayana nyimpen file dbx salaku disk sumber anu bakal dipindai:

Pilih Sumber Disk

Upami anjeun nyolok atanapi ngaleupaskeun disk anu tiasa dicabut kana komputer saatos DataNumen Outlook Express Drive Recovery dibuka, maka anjeun tiasa pencét éta nyegerkeun tombol pikeun nyegerkeun daptar drive sareng disk dina kotak combo.

Mangga pilih folder output:

Pilih Diréktori Kaluaran

Sadaya email anu dipulangkeun bakal disimpen salaku file .eml dina folder output. Anjeun tiasa ngalebetkeun nami folder output sacara langsung atanapi pencét kana Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih polder.

Catetan: Pikeun nyegah panyeratan anjeun OUTLOOK EXPRESS DATA Ngeunaan Drive SUMBER ATAWA Disk, Punten Tong Milih Folder Output Dina Drive Sumber ATAWA Disk.

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen Outlook Express Drive Recovery bakal start scanning drive atanapi disk anu dipilih, sareng ngémutan deui email ti éta. Bar kamajuan

Bar kamajuan
bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami aya pesen anu parantos dipulangkeun tina drive atanapi disk anu berhasil, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka pesen anu dipulangkeun ku Outlook Express ku klik dua kali dina pos ikon file .eml dina diréktori kaluaran. Atanapi impor sababaraha pesen kana folder mail di Outlook Express.

Émbaran leuwih


DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 dileupaskeun dina 5 Agustus 2009

  • Dukungan pikeun ngahanca sadaya vérsi Microsoft Outlook Express email.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email tina drive atanapi disk naon, sapertos hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun pulih Outlook Express email ti média rusak.
  • Dukungan pikeun ngahanca sakumpulan drive sareng disk.
  • Dukungan pikeun pulih tina drive atanapi disk ageung 16777216 TB (nyaéta 17179869184 GB).