kunaon DataNumen NTFS Undelete?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen NTFS Undelete v2.0


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun sadaya vérsi NTFS format.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun cageur aliran anu pakait sareng file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian file anu dihapus langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Dukungan pikeun cageur folder dihapus sareng sakabeh folder hierarchy recursively.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah file sareng folder anu dipupus numutkeun sababaraha kriteria.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen NTFS Undelete pikeun Ngaleungitkeun File dina NTFS Drive


Anjeun permanén ngahapus file atanapi folder ti anjeun NTFS salah drive, atanapi anjeun dikosongkeun bin ulang anjeun sateuacan anjeun mendakan aya anu penting. Anjeun tiasa naon?

Tong hariwang. DataNumen NTFS Undelete tiasa ngabantosan anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun alat anu kuat ieu pikeun nyeken drive, milarian file anu dipiceun ku teu dihaja, pulih deui sareng kéngingkeun most data berharga deui ka anjeun.

Start DataNumen NTFS Undelete. Anjeun bakal ningali "Starhalaman Wizard ", anu bakal ngagambarkeun tugas utama anu dilakukeun dina prosés undelete:

Start Wizard

Klik Teras tombol pikeun pindah ka léngkah salajengna.

Catetan: Sateuacan cageur file dihapus dina NTFS drive sareng DataNumen NTFS Undelete, langkung saé anjeun nutup aplikasi anu sanés.

Dina halaman ieu, sadaya drive dina komputer anjeun didaptarkeun, sapertos kieu:

Pilih Drive

Dina daptar, anjeun tiasa milih hiji atanapi sababaraha NTFS drive dimana anjeun badé nyeken sareng ngarobih file sareng folder anu dipupus, teras pencét dina Teras tombol pikeun pindah ka léngkah salajengna.

Dina halaman ieu, anjeun tiasa nyetél pilihan kanggo prosés scan:

Atur Pilihan Scan

teras klik Teras tombol pikeun pindah ka léngkah salajengna.

Dina halaman ieu, drive anu anjeun pilih sareng pilihan anu anjeun atur pikeun prosés scan sadayana didaptarkeun pikeun anjeun mastikeun:

Konpirmasi Pilihan Scan

Upami sadayana henteu kunanaon, mangga pencét éta Scan tombol pikeun start prosés scan.

Dina halaman ieu, DataNumen NTFS Undelete bakal nyeken drive anjeun sareng milari file sareng folder anu tiasa dipulihkeun:

Prosés Scan

Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan scan.

Saatos prosés scan, upami file atanapi folder anu dihapus tiasa dipulihkeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés Scan

Pencét tombol "OK", maka kami bakal muka halaman salajengna.

Di tengah halaman ieu, sadaya file anu dihapus anu dipendakan tiasa dipulut nalika prosés scan sateuacanna didaptarkeun. Upami anjeun ngaktipkeun "Scan pikeun folder anu dihapus anu tiasa dipulihkeun" dina pilihan scan, maka folder anu dihapus anu tiasa didaptarkeun ogé didaptarkeun.

Hasil Scan

Dina daptar, anjeun tiasa milih hiji atanapi sababaraha file atanapi folder anu anjeun badé dipulihkeun, teras pencét éta Teras tombol pikeun pindah ka léngkah salajengna. Anjeun tiasa nyaring atanapi milah daptar supados anjeun tiasa gancang mendakan naon anu anjeun pikahoyong teras pilih.

Dina halaman ieu, anjeun tiasa milih folder output pikeun file sareng folder anu teu dihapus:

Atur Pilihan Pamulihan

Sumawona, anjeun tiasa nyetél pilihan pamulihan sanés di dieu. Saatos éta, mangga pencét dina Teras tombol pikeun pindah ka léngkah salajengna.

Dina halaman ieu, file sareng folder anu anjeun pilih pikeun dipulihkeun, ogé folder output sareng pilihan anu anjeun atur pikeun prosés pamulihan sadayana didaptarkeun pikeun anjeun mastikeun:

Konpirmasi Pilihan Pamulihan

Upami sadayana henteu kunanaon, mangga pencét éta cageur tombol pikeun start prosés pamulihan.

Dina halaman ieu, DataNumen NTFS Undelete bakal cageur file sareng folder anu anjeun pilih tina drive anjeun numutkeun pilihan pamulihan anu anjeun atur, sareng kaluarkeun kana folder output anu anjeun tangtukeun.

Prosés Pamulihan

Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami aya file atanapi folder anu dihapus tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés Pamulihan

Ayeuna anjeun tiasa muka diréktori kaluaran sareng ngaksés sadaya file sareng folder anu dipulihkeun.

Émbaran leuwih


DataNumen NTFS Undelete 2.0 dileupaskeun dina 16 Séptémber 2014

  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 dileupaskeun dina 27 Oktober 2009

  • Dukungan pikeun nyeken data disk atah sacara tuntas sareng milarian file anu dihapus langkung ti 70 jinis anu dipikaterang, ku ngagunakeun sistem ahli internal anu gaduh pengetahuan anu jembar ngeunaan ciri sareng struktur spésifikasi jinis file.
  • Ningkatkeun kinerja prosés scan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen NTFS Undelete 1.0 dileupaskeun tanggal 16 Juli 2009

  • Dukungan pikeun sadaya vérsi NTFS format.
  • Dukungan pikeun cageur file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun cageur aliran anu pakait sareng file anu dihapus.
  • Dukungan pikeun ngahanca file anu dipupus tina tempat sampah.
  • Dukungan pikeun cageur folder dihapus sareng sakabeh folder hierarchy recursively.
  • Dukung nami file unicode sareng nami folder.
  • Dukungan pikeun ngaganti nami file sareng folder sacara otomatis saatos aya duplikat.
  • Anggo interface wizard saderhana pikeun nitah anjeun ngalangkungan prosés pamulihan kalayan gampang sareng éfisién.
  • Dukungan pikeun nyaring sareng milah file sareng folder anu dipupus numutkeun sababaraha kriteria.