Naha kuring henteu tiasa mendakan email anu dipikahoyong atanapi objék sanés dina file PST anu tetep?

Kadang-kadang email anu anjeun pikahoyong sareng objék sanés dipulut tapi nami na dirobih atanapi dipindahkeun kana sababaraha folder khusus sapertos "Recovered_Groupxxx", kusabab korupsi file na. Janten pikeun mastikeun naha email atanapi obyék sanés dipulihkeun, anjeun tiasa nganggo subyek email atanapi pasipatan objék sanésna, pikeun milarian.

Sedengkeun pikeun folder, upami anjeun masih émut sababaraha email dina folder éta, maka anjeun tiasa milarian email ieu ngalangkungan subjekna, maka dumasar kana hasil pamilarian, mendakan folder anu dipikahoyong anjeun.