Kumaha cara mariksa naha file abdi tiasa dipulihkeun ku nyalira?

Anjeun tiasa muka file anjeun nganggo éditor heksadesimal sareng parios datana. Upami file ieu dieusian ku sadayana enol, maka file anjeun henteu tiasa dipulangkeun.

Aya seueur éditor héksadesimal anu sayogi:

  1. HexEd.it (éditor online gratis)
  2. OnlineHexEditor (éditor online gratis)
  3. Hex Works (éditor online gratis)
  4. UltraEdit (Aplikasi Windows, Shareware)
  5. WinHex (Aplikasi Windows, Shareware)