kunaon DataNumen File Splitter?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen File Splitter v1.2


  • Dukungan pikeun ngabagi file ageung kana file alit, dumasarkeun kana ukuran ukuran anu parantos ditangtoskeun.
  • Dukung gabung sababaraha file alit kana hiji file ageung.
  • Dukungan pikeun ngabandingkeun dua file bait ku bait, pikeun mariksa naha dua file éta sami sareng anu sanésna.
  • Dukungan pikeun ngitung MD5 cek jumlah file.
  • Pangrojong pikeun sadaya 32bit sareng 64bit Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan


Émbaran leuwih


DataNumen File Splitter 1.2 dileupaskeun tanggal 20 Juni 2020

  • Ningkatkeun antarbeungeut pangguna.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen File Splitter 1.1 dileupaskeun tanggal 2 Méi 2019

  • Ningkatkeun performa dina ngagabung kana sakumpulan file.
  • Fix sababaraha kutu.