Gejala:

Nalika starting Microsoft Outlook, anjeun kéngingkeun pesen kasalahan ieu:

Teu tiasa muka folder email standar anjeun. File xxxx.ost sanés file folder offline.

dimana 'xxxx.ost'nyaéta nami anu folder offline (.ost) file didamel ku Outlook nalika éta damel sareng kotak surat Exchange sacara offline. Anjeun panginten henteu wawuh kana file sabab didamel sacara implisit.

Penjelasan anu Tepat:

Aya dua alesan anu bakal nyababkeun kasalahan ieu, sapertos kieu:

  • nu OST file rusak atanapi rusak, sareng teu tiasa dikenal ku Microsoft Outlook, janten Outlook bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.
  • nu OST file pakait sareng kotak surat dina server Exchange. Upami ku alesan naon, Microsoft Outlook moal tiasa aksés kana kotak surat Exchange atanapi start nyingkronkeun kotak surat sareng folder offline dina OST file, éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu. Sababaraha conto umum nyaéta:

1. Dina Outlook, anjeun teu acan nyetél akun email pikeun ngaksés kotak surat Exchange anu leres.

2. Dina Outlook, anjeun ngahapus akun email pikeun kotak surat Exchange.

3. Dina server Exchange, kotak surat Exchange, atanapi akun email pikeun kotak surat Exchange ditumpurkeun atanapi dihapus.

4. Aya masalah komunikasi antara Outlook sareng séntral Exchange.

5. Anjeun teu ngagaduhan akun email Exchange pisan. Sareng akun email anjeun dumasarkeun kana POP3, IMAP, HTTP atanapi sérver mail sanés Exchange server. Tapi anjeun nyetél akun surélék anjeun salaku Exchange basis ku salah.

leyuran:

Pikeun méréskeun kasalahan ieu sareng nyegah kaleungitan data, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  1. néangan OST file anu nyababkeun kasalahan. Dumasar kana inpormasi dina pesen kasalahan, anjeun tiasa sacara gampil mendakan file éta. Anjeun ogé tiasa nganggo neangan fungsi dina Windows pikeun milarian OST file.
  2. Nyalametkeun data offline dina OST file. Saham di OST file ngandung data offline, kalebet pesen surat sareng sadaya item sanésna, dina kotak surat Exchange anjeun, anu penting pisan pikeun anjeun. Pikeun nyalametkeun data ieu, anjeun kedah make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken dina OST file, pulih data di dinya, sareng simpen kana file Outlook PST sahingga anjeun tiasa ngakses sadaya pesen sareng item nganggo Outlook kalayan gampang sareng éfisién.
  3. Nyadangkeun OST file. Demi kaamanan, langkung saé anjeun nyadangkeun éta.
  4. Ngaganti nami atanapi ngahapus aslina OST file anu nyababkeun masalah.
  5. Ngalereskeun kasalahan.
    • 5.1.

    Upami kotak surat Exchange sareng akun email anjeun masih valid, maka anjeun kedah pastikeun setélan akun email di Outlook leres, sareng Outlook tiasa nyambung ka sérver Exchange anjeun leres. Teras anjeun tiasa start Outlook sareng ngirim / nampi email anjeun dina kotak surat Exchange, anu bakal ngajantenkeun Outlook ngadamel anu anyar OST file sacara otomatis sareng singkronkeun data na sareng kotak surat Exchange. Upami cara ieu henteu jalan, maka punten turutan pitunjukna dina 5.2.

  6. 5.2. Upami kotak surat Exchange atanapi akun email anjeun teu aya deui, atanapi anjeun henteu ngagaduhan akun email Exchange, atanapi pitunjuk dina 5.1 henteu jalan, maka profil surat anjeun ayeuna henteu leres, anjeun kedah ngahapus na ngadamel anu énggal, sapertos kieu:
    • 5.2.1 Pencét Start, Lajeng klik Panél kontrol.
    • 5.2.2 Pencét Pindah kana Tampilan Palasik upami anjeun nganggo Windows XP atanapi vérsi anu langkung luhur.
    • 5.2.3 Klik dua kali pos.
    • 5.2.4 Dina Siapkeun Surat kotak dialog, klik Tembongkeun Propil.
    • 5.2.5 Pilih salah sahiji profil anu salah dina daptar teras pencét mindahkeun pikeun nyabutkeunna.
    • 5.2.6 Balikan deui 5.2.5 dugi sadayana propil lepat dihapus.
    • 5.2.7 Pencét nambah pikeun nyieun profil anyar sareng nambihan akun email numutkeun jinisna.
    • 5.2.8 S.tart Outlook, anjeun bakal mendakan masalah éta ngaleungit.

Rujukan: