Hapus Surélék Exchange sareng Obyék ku Kasalahan:

Upami anjeun ngahapus email atanapi obyék sanés dina kotak surat Exchange, ku ngaklik tombol "Del", maka éta bakal dipindahkeun kana folder "Item Anu Dihapus". Anjeun tiasa mulangkeunana ku ngan saukur ngalih kana folder "Barang Dipupus", mendakan email atanapi obyék anu anjeun pikahoyong, sareng mindahkeun éta deui ka lokasi aslina atanapi folder normal anu sanés.

Nanging, upami anjeun ngahapus obyék Exchange sapertos anu dijelaskeun dina tilu kaayaan ieu, maka éta bakal dihapus sacara permanen:

  • Anjeun atanapi administrator nganggo operasi hapus (Shift + Del) pikeun mupus obyék Exchange. Operasi hard-delete ngamungkinkeun Exchange mupus obyék éta tanpa ngirimkeun kana folder "Item Dihapus" atanapi Cache Barang Hapus nalika Hapus Barang Barang Cache henteu diaktipkeun.
  • Anjeun atanapi pangurus ngahapus obyék tina folder "Barang Hapus".
  • Administrator sacara teu sengaja mupus kotak surat atanapi bahkan server Exchange nalika nganggo program Microsoft Exchange Administrator. Bisi sapertos kitu, Exchange permanén mupus kotak surat atanapi server éta tina diréktori.

Komo upami obyék dihapus permanén, anjeun panginten tiasa kénéh dipulangkeun deui folder offline (.ost) file saluyu sareng kotak surat Exchange, Salaku OST file mangrupikeun salinan offline tina eusi kotak surat dina sérver. Sareng aya dua kaayaan:

  • Anjeun teu acan nyinkronkeun OST file sareng sérver. Upami éta, obyék anu dihapus tina sérver masih aya dina OST file normalna.
  • Anjeun parantos nyingkronkeun OST file sareng sérver. Upami éta, obyék anu dihapus tina sérver ogé bakal dihapus tina OST file.

Pikeun kaayaan naon waé, anjeun tiasa nganggo DataNumen Exchange Recovery cageur obyék dihapus tina OST file. Tapi pikeun situasi anu béda, anjeun panginten ngarepkeun obyék anu teu dihapus tina lokasi anu sanés.

maké DataNumen Exchange Recovery pikeun Ngaleungitkeun objék Bursa sacara permanén Dihapus:

Punten lakukeun sapertos kieu pikeun pulih permanén obyék Exchange sareng DataNumen Exchange Recovery:

  1. Dina komputer lokal anjeun, mendakan OST file saluyu sareng kotak surat Exchange dimana anjeun badé ngaleungitkeun obyék. Anjeun tiasa nangtoskeun lokasi file dumasar kana sipat na ditampilkeun dina Outlook. Atanapi nganggo neangan fungsi dina Windows pikeun milarian. Atanapi milarian di sababaraha lokasi anu parantos ditangtoskeun.
  2. Tutup Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana OST file.
  3. Start DataNumen Exchange Recovery.
  4. pilih OST file anu kapendak dina léngkah 1 salaku sumberna OST file pikeun pulih.
  5. Atur kaluaran anu dibereskeun nami file PST upami diperyogikeun.
  6. Pencét "Start cageur "tombol pikeun cageur sumberna OST file. DataNumen Exchange Recovery bakal nyeken sareng cageur objék anu dihapus dina sumberna OST file, sareng simpen kana file Outlook PST énggal anu namina ditetepkeun dina léngkah 5.
  7. Saatos prosés pamulihan, anjeun tiasa nganggo Microsoft Outlook pikeun muka kaluaran file PST anu tetep sareng kéngingkeun objék anu teu acan dihapus. Upami anjeun teu acan nyinkronkeun OST file sareng sérver, maka anjeun tiasa mendakan obyék anu teu dihapus dina lokasi aslina. Nanging, upami anjeun parantos nyingkronkeun OST file, maka anjeun tiasa mendakan objék anu teu dihapus dina lokasi dimana aranjeunna dihapus sacara permanen. Salaku conto, upami anjeun nganggo tombol "Shift + Del" pikeun ngahapus permanén email tina folder "Inbox", teras DataNumen Exchange Recovery bakal mulangkeunana deui ka folder "Koropak" saatos prosés pamulihan. Upami anjeun nganggo tombol "Del" kanggo ngahapus email ieu tina folder "Koropak", teras sacara permanén ngahapus tina folder "Barang Dipupus", teras saatos pamulihan, éta bakal disimpen deui ka folder "Barang Hapus".

Catetan: Anjeun tiasa mendakan objék anu teu dipasang dina folder "Recovered_Groupxxx". Punten tong dipaliré waé. Kusabab kadang nalika anjeun nyabut obyék tina kotak surat Exchange anjeun sareng nyingkronkeunana sareng OST file, Outlook bakal ngadamel sababaraha salinan duplikat sacara implisit. DataNumen Exchange Recovery kuat pisan éta tiasa ngirangkeun sadaya salinan implisit ieu ogé sareng ngarawatana sakumaha lost & barang anu kapendak, anu dipulihkeun teras lebet kana folder anu disebat "Recovered_Groupxxx" dina file PST anu dibereskeun kaluaran.