Gejala:

Anjeun mendakan sajumlah ageung barang-barang konflik di anjeun folder offline (.ost) file.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu hartosna anjeun OST file rusak atanapi rusak.

leyuran:

Pikeun méréskeun kasalahan ieu sareng nyegah kaleungitan data, punten léngkah ieu di handap:

  1. Tutup Microsoft Outlook sareng aplikasi sanés anu tiasa aksés kana OST file.
  2. néangan OST file anu nyababkeun kasalahan. Anjeun tiasa nangtoskeun lokasi file dumasar kana sipat anu dipidangkeun dina Outlook. Atanapi nganggo neangan fungsi dina Windows pikeun milarian OST file.
  3. Cageur data offline dina OST file. nu OST file ngandung data offline, kalebet email sareng sadaya item sanés, dina kotak surat Exchange anjeun, anu tina most pentingna pikeun anjeun. Pikeun ngaamankeun data ieu, anjeun kedah make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken anu korup OST file, pulih data di jerona, teras simpen kana file Outlook PST gratis sahingga anjeun tiasa ngakses sadaya email sareng item dina Outlook kalayan gampang sareng éfisién.
  4. Cadangan aslina OST file. Demi kaamanan, langkung saé anjeun nyadangkeun éta.
  5. Ngaganti nami atanapi ngahapus aslina OST file.
  6. Ngalereskeun kasalahan. Pastikeun setélan akun email Exchange dina Outlook leres, sareng Outlook tiasa suksés kana sérver Exchange anjeun. Teras restart Outlook sareng kirimkeun / nampi email anjeun dina kotak surat Exchange anu saluyu, anu bakal ngajantenkeun Outlook ngadamel anu anyar OST file sacara otomatis sareng nyingkronkeun data na sareng kotak surat dina server Exchange. Upami metode ieu henteu jalan, maka profil surat anjeun ayeuna teu leres, anjeun kedah ngahapus sareng ngadamel anu énggal, sapertos kieu:
    • 6.1 Tutup Microsoft Outlook.
    • 6.2 Pencét Start, Lajeng klik Panél kontrol.
    • 6.3 Pencét Pindah kana Tampilan Palasik upami anjeun nganggo Windows XP atanapi vérsi anu langkung luhur.
    • 6.4 Klik dua kali pos.
    • 6.5 Dina Siapkeun Surat kotak dialog, klik Tembongkeun Propil.
    • 6.6 Pilih salah sahiji profil anu salah dina daptar teras pencét mindahkeun pikeun nyabutkeunna.
    • 6.7 Balikan deui 6.6 dugi sadayana propil lepat dihapus.
    • 6.8 Pencét nambah pikeun nyiptakeun profil anyar sareng nambihan akun email numutkeun setélan na dina sérver.
    • 6.9 S.tart Outlook sareng nyingkronkeun deui kotak surat Exchange anjeun, anjeun bakal mendakan masalah éta ngaleungit.
  7. Impor data anu kapok dina léngkah 3. Saatos Anjeun OST masalah file parantos dibereskeun, jaga anu énggal OST file pikeun kotak surat Exchange kabuka, teras buka file PST anu dihasilkeun dina léngkah 3 ku Outlook. Kusabab éta ngandung sadaya data anu kapok dina aslina anjeun OST file, anjeun tiasa nyalin barang-barang anu diperyogikeun pikeun anu anyar OST file.

Rujukan: