Ngeunaan Exchange Offline Folder (OST) File

Nalika Outlook dianggo sasarengan sareng Microsoft Exchange Server, anjeun tiasa nyetél éta pikeun dianggo sareng kotak surat Exchange sacara offline. Dina waktos éta, Outlook bakal ngadamel salinan anu tepat tina kotak surat anjeun dina Exchange Server, anu disebat folder offline, sareng simpen dina file lokal, anu disebat folder offline file sareng ngagaduhan.ost file ngalegaan. OST mangrupikeun singketan tina "Offline Storage Table".

Nalika damel sacara offline, anjeun tiasa ngalakukeun sadayana nganggo folder offline saolah-olah éta kotak surat dina sérver. Salaku conto, anjeun tiasa ngirim email anu leres-leres dilebetkeun kana Outbox offline, anjeun ogé tiasa nampi pesen énggal tina kotak surat online sanés, sareng anjeun tiasa ngarobih email sareng item sanés anu anjeun pikahoyong. Nanging, sadaya parobihan ieu moal katingali kana kotak surat anjeun dina sérver Exchange dugi ka anjeun nyambung ka jaringan deui sareng nyingkronkeun folder offline sareng sérver.

Salami prosés sinkronisasi, Outlook bakal nyambung kana sérver Exchange ngalangkungan jaringan, nyalin sadaya parobihan anu dilakukeun supados folder offline bakal idéntik sareng kotak surat deui. Anjeun tiasa milih pikeun nyingkronkeun ngan ukur folder khusus, sakumpulan folder, atanapi sadaya folder. File log bakal dianggo pikeun ngarékam sadaya inpormasi penting ngeunaan singkronisasi, pikeun rujukan anjeun engké.

Kusabab Outlook 2003, Microsoft ngenalkeun Mode Cached Exchange, anu saleresna mangrupikeun épék ningkat tina folder offline aslina. Éta diulas dina mékanisme sinkronisasi anu langkung épisién sareng operasi offline anu langkung merenah.

Folder offline atanapi Mode Cached Exchange ngagaduhan sababaraha kaunggulan:

  1. Ngajantenkeun anjeun damel sareng kotak surat Exchange anjeun sanaos teu aya sambungan jaringan anu sayogi.
  2. Nalika aya musibah di server Exchange, sapertos server nabrak, korupsi database server, sareng sajabana, file folder offline dina komputer lokal masih ngandung salinan kotak surat Exchange anjeun, sareng sababaraha pembaruan offline. Dina waktos éta, anjeun tiasa ngamangpaatkeun DataNumen Exchange Recovery pikeun cageur most tina eusi dina kotak surat Exchange anjeun ku scanning sareng ngolah data dina file folder offline lokal.

Folder offline (.ost) file, siga File folder pribadi Outlook (.pst), biasana aya dina folder anu tos ditangtoskeun.

Pikeun Windows 95, 98 sareng Kuring, folder na nyaéta:

C: WindowsApplication DataMicrosoftOutlook

or

C: WindowsProfilesuser nameLocal SettingApplication DataMicrosoftOutlook

Pikeun Windows NT, 2000, XP sareng 2003 server, folderna nyaéta:

C: Dokumén sareng nami Pengaturan Setélan Lokal Aplikasi DataMicrosoftOutlook

or

C: Dokumén sareng nami PengaturanAplikasi DataMicrosoftOutlook

Pikeun Windows XP, folder na nyaéta:

C: Usersuser nameAppDataLocalMicrosoftOutlook

or

C: Dokumén sareng nami Pengaturan Setélan Lokal Aplikasi DataMicrosoftOutlook

Pikeun Windows Vista, folder na nyaéta:

C: Useruser namina Setélan Lokal Data AplikasiMicrosoftOutlook

Pikeun Windows 7, folder na nyaéta:

C: UsersusernameAppDataLocalMicrosoftOutlook

Anjeun ogé tiasa milarian file “*.ost”Dina komputer lokal anjeun pikeun milarian lokasi file na.

nu OST file mangrupikeun salinan lokal tina kotak surat Exchange anjeun, anu ngandung sadaya m anjeunost data komunikasi sareng inpormasi penting pribadi, kalebet email, folder, halosts, janji, rapat rapat, kontak, daptar distribusi, tugas, paménta tugas, jurnal, catetan, sareng sajabana Upami anjeun parantos sababaraha masalah sareng kotak surat anjeun atanapi folder offline, contona, server Exchange nabrak atanapi anjeun moal tiasa nyingkronkeun pembaruan offline sareng sérver, urang nyarankeun pisan anjeun pikeun ngagunakeun DataNumen Exchange Recovery pikeun cageur sadaya data di jerona.

Microsoft Outlook 2002 sareng vérsi anu langkung lami nganggo anu lami OST format file anu ngagaduhan wates ukuran file 2GB. nu OST file bakal janten korupsi nalika ngahontal atanapi ngaleuwihan 2GB. Anjeun tiasa make DataNumen Exchange Recovery pikeun nyeken ageung teuing OST file na ngarobah kana file PST dina format Outlook 2003 anu teu ngagaduhan watesan ukuran file 2GB, atawa beulah kana sababaraha file PST langkung alit ti 2GB upami anjeun teu gaduh Outlook 2003 atanapi vérsi anu langkung luhur dipasang.

Rujukan: