DataNumen Excel Repair Babandingan Kalapa

DataNumen Excel Repair 3.6 Fungsi Perbaikan Terpadu dina Excel 2016 Pamulihan pikeun Excel 6.0 Pamulihan Excel 15.9.1 Ngalereskeun Stellar Phoenix Excel 5.5 Kotak Alat Pamulihan pikeun Excel 3.0.15 SysTools Excel Recovery 2.5 Pamulihan Gancang pikeun Microsoft Excel 11.10.05 Recoveryfix pikeun Excel Recovery 11.07 ExcelFIX 5.86 Ngalereskeun Excel abdi 1.1 R-Excel 1.2

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 78.73% 11.66% 60.40% 65.68% 15.00% 63.22% 5.20% 0.00% 27.80% 51.22% 10.00% 0.00%
Kasus 1 (10KB Excel 2003 xls file) 100% 0% 100% 100% 0% 100% 0% 0% 0% 100% 100% 0%
Kasus 2 (20KB Excel 2003 xls file) 100% 0% 100% 59.52% 100% 88% 52% 0% 60% 100% 0% 0%
Kasus 3 (50KB Excel 2007 file xlsx) 100% 0% 0% 100% 0% 67% 0% 0% 78% 0% 0% 0%
Kasus 4 (100 KB Excel 2007 file xlsx) 78.82% 66.60% 78% 66.6% 0% 56% 0% 0% 67% 0% 0% 0%
Kasus 5 (500 KB Excel 2010 file xlsx) 4.70% 0% 4.90% 0% 0% 3.2% 0% 0% 0% 4.72% 0% 0%
Kasus 6 (1 MB Excel 2010 file xlsx) 51.38% 50% 55.80% 0% 50% 41% 0% 0% 0% 51.379% 0% 0%
Kasus 7 (2 MB Excel 2010 file xlsx) 70.36% 0% 70.34% 66.67% 0% 55% 0% 0% 0% 70.365% 0% 0%
Kasus 8 (5 MB Excel 2010 file xlsx) 100% 0% 100% 100% 0% 78% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Kasus 9 (10 MB Excel 2013 file xlsx) 87.46% 0% 0% 91% 0% 71% 0% 0% 0% 91.17% 0% 0%
Kasus 10 (20 MB Excel 2013 file xlsx) 94.60% 0% 95% 73% 0% 73% 0% 0% 73% 94.6% 0% 0%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun nuhun Windows Vista teu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Windows Server 2008 teu didukung nuhun
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Windows Server 2008/2012/2016 teu didukung nuhun

Dukungan Excel

Sadaya vérsi 32bit Excel nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Excel 2010/2013 teu didukung Excel 2013/2016 teu didukung nuhun nuhun nuhun
Sadaya vérsi 64bit Excel nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Excel 2010/2013 teu didukung Excel 2013/2016 teu didukung nuhun nuhun teu

Dukungan Format File Excel

Input Excel file format support (xls / xlw / xlsx) nuhun nuhun format xlw teu didukung format xlw teu didukung format xlw teu didukung format xlw teu didukung format xlw / xlsx teu didukung format xlw / xlsx teu didukung format xlw teu didukung format xlw teu didukung format xlw / xlsx teu didukung format xlw / xlsx teu didukung
Format file Excel kaluaran (xls / xlsx) nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun format xlsx teu didukung format xlsx teu didukung nuhun nuhun format xlsx teu didukung format xlsx teu didukung

Kamampuh dina Malikeun Objek

Pangrojong pikeun ngahanca data sél dina lembar kerja. nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Senar Rusia henteu didukung nuhun nuhun nuhun Senar Cina, Jepang & Rusia henteu didukung nuhun Senar Jepang & Rusia henteu didukung
Dukungan pikeun ngahanca pormula, kalebet rumus dibagi sareng rumus anu dilebetkeun ku larik nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Formula henteu didukung Formula henteu didukung nuhun nuhun nuhun nuhun
Dukungan pikeun cageur format standar sareng format khusus pikeun sél sareng formula. nuhun nuhun Mata Artos,
Format tanggal teu didukung dina xlsx
nuhun nuhun Tanggal, Waktos,
Perséntase, Fraksi,
Mata Artos,
Format khusus henteu didukung
Tanggal, Waktos,
Perséntase, Fraksi,
Mata Artos,
Format khusus henteu didukung
Tanggal, Waktos,
Perséntase, Fraksi,
Mata Artos,
Format khusus henteu didukung
nuhun Format mata uang teu didukung dina xlsx Tanggal, Waktos,
Mata Artos, Fraksi,
Format khusus henteu didukung
Waktos, Perséntase,
Fraksi,
Format khusus henteu didukung

Fitur séjén

Dukungan pikeun ngalereskeun file Excel dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Excel. nuhun teu nuhun nuhun nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu nuhun
Dukungan pikeun milarian sareng milih file Excel anu badé dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian. nuhun teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun
Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file Excel kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang. nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Dukung operasi sered & serelek. nuhun nuhun teu nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun teu teu
Paréntah parameter paréntah. nuhun nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu