kunaon DataNumen DWG Recovery?


# 1 Pamulihan
Meunteun

10+ Juta
pamaké

20+ taun tina
pangalaman

100% Kapuasan
Jaminan

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting a DWG produk recovery. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen DWG Recovery ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen DWG Recovery ngaroko pasanggiri

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan AutoCAD Kusabab korup DWG payil


leyuran
Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen DWG Recovery v3.0


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD R14 ka 2021 DWG payel.
  • Dukungan pikeun ngahanca objék ieu di DWG file: BLOK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKkeun), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, BLOCK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LAYER CONTROL OBJ, LAYER, STYLE CONTROL OBJ, GAYA, LTYPE CONDOL OBJ, LTYPE, VOL CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONDOL OBJ, DIMSTYLE.
  • Pangrojong pikeun pulih lost & mendakan objék dina DWG payel.
  • Dukungan pikeun cageur obyék dihapus dina DWG payel.
  • Dukungan pikeun pulih DWG gambar tina témporary file nalika bencana data lumangsung.
  • Pangrojong pikeun kaluaran file tetep di DWG format sareng format DXF.
  • Dukungan pikeun kaluaran file tetep dina format AutoCAD R14 ka 2017.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DWG file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan DWG payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih DWG file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun AutoCAD DWG file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen DWG Recovery pikeun Pulih AutoCAD Korupsi DWG payil


Tingali Tutorial Video (Vérsi lengkep)

Nalika AutoCAD anjeun DWG file rusak atanapi rusak sareng anjeun moal tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa anggo DataNumen DWG Recovery pikeun nyeken dina DWG file sareng pulih saloba data ti aranjeunna sabisa.

Start DataNumen DWG Recovery.

DataNumen DWG Recovery

Catetan: Sateuacan pulih naon anu rusak atanapi rusak dwg file sareng DataNumen DWG Recovery, punten tutup aplikasi sanés anu tiasa ngarobih dwg payel.

Pilih anu korup atanapi rusak dwg file pikeun dipulihkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun dwg nami file langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian dwg file pikeun dipulut dina komputer lokal.

Upami anjeun terang format sumberna rusak DWG file, maka anjeun tiasa nangtoskeun dina kotak combo: Pilih Format File Sumber

Sacara standar, éta disetél ka "Otomatis Ditangtukeun", anu hartosna DataNumen DWG Recovery bakal nganalisis sareng nangtoskeun formatna sacara otomatis.

Ayeuna format di handap ieu dirojong pikeun sumber DWG file:

AutoCAD 2013-2017 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2010-2012 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2007-2009 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2004-2006 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2000-2003 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD R14 DWG wujud jeung ukuran

Sacara standar, DataNumen DWG Recovery bakal nyalametkeun anu dibereskeun dwg file kana file énggal namina xxxx_fixed.dwg, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna dwg file. Salaku conto, pikeun sumber dwg file Rusak.dwg, nami standar pikeun file anu tetep bakal Damaged_fixed.dwg. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Upami file fix output na parantos.DWG papanjangan, teras DataNumen DWG Recovery bakal ngaluarkeunana di DWG format.

Upami file ngalereskeun kaluaran ngagaduhan .DXF extension, teras DataNumen DWG Recovery bakal ngaluarkeunana dina format DXF.

Anjeun tiasa nangtoskeun format file fix output dina kotak combo: Pilih Format File Tujuan

Sacara standar, upami anjeun henteu netepkeun format file output, maka DataNumen DWG Recovery bakal nganggo format anu sami sareng sumberna DWG file.

Ayeuna format output ieu didukung:

AutoCAD 2013-2017 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2010-2012 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2007-2009 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2004-2006 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD 2000-2003 DWG wujud jeung ukuran
AutoCAD R14 DWG wujud jeung ukuran

Klik Start Pamulihan tombol, jeung DataNumen DWG Recovery bakal start scanning sareng ngala sumberna dwg file. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan pamulihan.

Saatos prosés pamulihan, upami sumberna dwg file tiasa hasil deui, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu dibereskeun dwg file ku AutoCAD atanapi anu sanés dwg Utiliti.

Émbaran leuwih


DataNumen DWG Recovery 3.0 dileupaskeun tanggal 3 Méi 2021

  • Ngarojong sababaraha basa dina GUI.
  • Dukung Spanyol, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea sareng Cina saderhana.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 2.1 dileupaskeun tanggal 16 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 1.9 dileupaskeun tanggal 4 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 1.8 dileupaskeun tanggal 30 Juni 2020

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD 2018 ka 2021 DWG payel.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 1.7 dileupaskeun tanggal 19 Nopémber 2019

  • Ngadesain deui mesin pamulihan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log recovery batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 1.6 dileupaskeun tanggal 19 April 2018

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD 2015 ka 2017 DWG payel.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen DWG Recovery 1.5 dileupaskeun dina 29 Méi 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD R14 ka 2003 DWG payel.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen DWG Recovery 1.1 dileupaskeun tanggal 31 Maret 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD 2004 ka 2006 DWG payel.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen DWG Recovery 1.0 dileupaskeun dina 7 Januari 2014

  • Dukungan pikeun ngahanca AutoCAD 2010 ka 2014 DWG payel.
  • Dukungan pikeun ngahanca objék ieu di DWG file: BLOK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKKEUN), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, BLOCK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LAYER CONTROL OBJ, LAYER, STYLE CONTROL OBJ, GAYA, LTYPE CONDOL OBJ, LTYPE, VOL CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONDOL OBJ, DIMSTYLE
  • Pangrojong pikeun pulih lost & mendakan objék dina DWG payel.
  • Dukungan pikeun cageur obyék dihapus dina DWG payel.
  • Pangrojong pikeun kaluaran file tetep di DWG format sareng format DXF.
  • Dukungan pikeun kaluaran file tetep dina format AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 dugi ka 2014.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun DWG file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan DWG payel.
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih DWG file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun Outlook DWG file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).