DataNumen DWG Recovery Babandingan Kalapa

DataNumen DWG Recovery v3.0
AutoCAD 2014 Pulih Paréntah
Pamulihan Musieum pikeun DWG v2.0.5.0
harga+
USD 299.95
USD 4195.00
USD 124.00

Laju Pamulihan sareng Waktos

Rata Rata Laju *
81.10%
7.20%
66.60%
Rata-rata Waktos Pamulihan **
3 menit 28 detik 8 milidetik
1 menit 22 detik
32 menit 10 detik
Kasus 1 (BLOK, ENDBLK)
100.00%
0.00%
100.00%
Kasus 2 (POINT, LINE)
100.00%
0.00%
100.00%
Kasus 3 (ARC, CIRCLE)
100.00%
0.00%
100.00%
Case 4
(ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID)
100.00%
0.00%
50.00%
Case 5
(3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D),
POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE),
POLYLINE (MESH))
33.00%
0.00%
33.00%
Case 6
(TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF)
60.00%
0.00%
0.00%
Case 7
(SEQEND, INSERT, Pimpinan, Toléransi)
50.00%
0.00%
25.00%
Case 8
(DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION (ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 2-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER))
55.00%
0.00%
45.00%
Case 9
(BLOCK CONDOL OBJ, BLOCK HEADER, LAYER CONDOL OBJ, LAYER, STYLE CONDOL OBJ, STYLE, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, VIEW CONTROL OBJ, VIEW, UCS CONTROL OBJ, UCS, VPORT CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, Kontrol DIMSTYLE OBJ, DIMSTYLE)
100.00%
0.00%
100.00%

Rojongan OS

32bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
nuhun
nuhun
nuhun
64bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
nuhun
nuhun
nuhun

Syarat AutoCAD

Ngajalankeun tanpa masang AutoCAD
(2010/2011/2012/2013/2014)
nuhun
N / A
teu

Dukungan File File Input / Kaluaran

ngasupkeun DWG format file
sokongan DWG 2004-2006, DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
sokongan DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
sokongan DWG 2010-2012.
moal rojongan DWG file 2013-2014
File kaluaran dina DWG sareng format DXF
sokongan DWG sareng DXF dina R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000-2014
sokongan DWG sareng DXF dina R12, R14,2000-2014
sokongan DWG sareng DXF dina R12, R14,2000-2014

Fitur séjén

Ngarojong pikeun ngalereskeun DWG file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
nuhun
nuhun
nuhun
Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan DWG payel.
nuhun
teu
teu
Dukungan pikeun milarian sareng pilih DWG file anu kedah dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian.
nuhun
teu
teu
Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun DWG file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
nuhun
teu
teu
Dukung operasi sered & serelek.
nuhun
teu
teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
nuhun
teu
nuhun

+ Kanggo produk kalayan harga anu bénten kanggo sababaraha jinis lisénsi, kami bakal nganggo nilai rata-rata.
* Rata-rata Laju Pamulihan diitung dumasar kana statistik 1000 anu dipilih sacara acak DWG payel.
** Rata-rata Waktos Pamulihan diitung dumasar kana statistik tina 1000 anu dipilih sacara acak DWG payel.