Program afiliasi mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun anjeun kéngingkeun artos ku ngajual produk perangkat lunak data recovery anu unggul. Kami ngabagéakeun saha waé, ti perorangan, usaha alit dugi ka majalah, portal, sareng toko.

DataNumen program apiliasi anu pangsaéna. Kunaon

  • Komisi tinggi, sistem persentase fléksibel.

Pikeun unggal jual anu anjeun ngahasilkeun, anjeun kéngingkeun henteu kirang ti 20% tina total jumlah jual. Komisi ningkat gumantung kana kinerja anjeun! Volume penjualan anu langkung luhur pikeun produk pamulihan data urang nyaéta, beuki perséntase anjeun.

  • DataNumen produk pohara populér.

Kusabab kitu kami masihan anjeun jaminan anu kuat pikeun tingkat penjualan anu luhur. Salaku pamimpin dunya dina téknologi recovery data, kami parantos ngical parangkat lunak pamulihan data anu unggul dina langkung ti 130 nagara. Pelanggan urang dibasajankeun novice komputer dugi ka konsultan IT anu propésional sareng panyadia layanan data recovery, ti organisasi alit dugi ka usaha ageung kalebet rejeki 500. Nyatana, unggal pangguna komputer panginten ngagaduhan sarat poténsial pikeun produk pamulihan data urang.

  • Dukungan inpormasi lengkep.

Janten apiliasi kami, anjeun nampi aksés kana inpormasi anu penting pisan sareng ngabantuan:

  • Kaluaran anyar,
  • babandingan beuli sareng unduhan (tingkat konvérsi) pikeun sadaya produk,
  • tindakan sareng diskon pamasaran urang ka hareup,
  • produk laris urang.

Kanggo ngajantenkeun, urang ngalaksanakeun berita khusus halostkanggo afiliasi sareng ngadukung bagian afiliasi katutup kalayan seueur inpormasi pamasaran ngeunaan produk kami. Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun milih produk anu pangsaéna pikeun dijual dina situs anjeun, ngaoptimalkeun pamasaran anjeun, sareng ngabandingkeun efektivitas penjualan.

  • Bungkusan lengkep bahan promosi.

Sadaya bahan promosi pikeun sadaya produk (sapertos pedaran, iklan sareng komunikasi hartosna, spanduk, penghargaan, ulasan, opini pelanggan anu pangsaéna, wawancara sareng pangembang sareng seueur deui) sok sayogi pikeun mitra kami. Anjeun moal nyéépkeun waktos nalika milari spanduk atanapi gambar anu anjeun peryogikeun dina situs.

  • Kampanye iklan kerjasama sareng tindakan pamasaran.

Kami tiasa ngalaksanakeun kampanye iklan anu aya kerjasama sareng anjeun. Aya harga khusus pikeun mitra, ogé diskon, penjualan liburan, surat langsung sareng seueur deui. Anjeun tiasa waé ngadamel pamenta pikeun kéngingkeun bahan iklan tina naon waé. Anjeun tiasa ogé ngandelkeun kanaékan persentase komisi nalika nyusun berita posting, kampanye iklan, sareng tindakan pamasaran. Kadang-kadang urang ogé sawaréh ngabiayaan tindakan sapertos kitu. Anjeun gaduh ideu? Taros Kami!

  • Dukungan gancang sok sayogi.

Sakur patarosan, saran sareng pamundut bakal dipertimbangkeun sareng anjeun bakal kéngingkeun eupan balik anu saé dina waktos anu pondok. Punten, anggo formulir eupan balik kami pikeun naroskeun patarosan atanapi nyungkeun patarosan ngeunaan program apiliasi kami.

Kumaha karya

Saatos anjeun daptar sareng program apiliasi kami, kami bakal masihan ID afiliasi ka anjeun.

Kalayan ID apiliasi ieu, anjeun tiasa ngahasilkeun link urutan unik pikeun salah sahiji produk kami. Upami palanggan anjeun ngagaleuh ngalangkungan tautan pesenan unik ieu, maka kami bakal ngadeteksi rujukan anjeun sareng atribut komisi ka anjeun.

Kalayan ID apiliasi ieu, anjeun ogé tiasa ngahasilkeun tautan unik kana halaman wéb naon dina situs perusahaan kami. Upami palanggan anjeun nganjang ka halaman wéb ngalangkungan tautan unik ieu, cookie bakal disimpen kana komputerna kalayan ID afiliasi anjeun disimpen di jerona. Teras, upami palanggan mésér produk kami dina waktos engké, cookie bakal dikenal sareng komisi bakal ditugaskeun ka anjeun. Cookie na valid pikeun 6 bulan janten salami konsumén anjeun nyandak kaputusan mésér na dina 6 bulan ti saprak kahijina ka halaman wéb kami, anjeun bakal nampi komisi tina pameseran na.

Kéngingkeun started ayeuna

Program apiliasi kami dikelola ku MyCommerce.com jeung FastS Spring.com, duanana didirikeun pamimpin dina program apiliasi perangkat lunak. Anjeun tiasa milih salah sahiji numutkeun kahoyong anjeun. Program apiliasi gampang pisan. Teu aya anu disumputkeun costs sareng éta bebas pikeun ngadaptarkeun.

Saatos pendaptaran, kami bakal ngirim anjeun email anu ngagaduhan ID afiliasi anjeun sareng pitunjuk ka start supados anjeun tiasa kéngingkeun artos geuwat!

Upami anjeun parantos gaduh akun apiliasi dina MyCommerce.com atanapi FastSpring.com, maka punten lebet kana panel kontrol anjeun sareng mendakan kami gabung sareng start. ID vendor urang nyaéta 39118 dina MyCommerce.com sareng datanumen dina FastS Spring.com.