Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka database aksés anu korup, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Format database teu dikenal 'filename.mdb'.

dimana 'filename.mdb' mangrupikeun file database database Koruptor anu bakal dibuka.

Ieu mangrupikeun conto layar screenshot:

Ieu mangrupikeun kasalahan Microsoft Jet sareng DAO anu tiasa ditangkep sareng kode éror nyaéta 3343.

Penjelasan anu Tepat:

Dina file MDB, data disimpen salaku halaman kontinyu kalayan ukuran anu tetep. Halaman kahiji, disebat halaman definisi basis data, ngandung most definisi penting tina database.

Upami struktur halaman dina file MDB rusak, contona, sababaraha bait dina sirah file nyaéta lost salamina, aksés moal tiasa mikawanoh halaman dina file sareng bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

Upami halaman definisi basis data atanapi data penting sanésna rusak, maka Access moal tiasa mikawanoh format pangkalan data sareng bakal ngalaporkeun kasalahan ogé.

Dina hiji kecap, salami Microsoft Access henteu tiasa mikawanoh file MDB salaku database aksés anu sah, éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nyobian produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_1.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_1_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' dina file tetep anu saluyu sareng tabel 'Staff' dina file anu henteu rusak)

Rujukan: