Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database database rusak, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu (kasalahan 2626/3000):

Kasalahan ditangtayungan (####); teu aya pesen pikeun kasalahan ieu.

dimana #### mangrupikeun nomer négatip, sapertos -1517.

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Penjelasan anu Tepat:

Aya seueur alesan anu bakal nyababkeun kasalahan ieu, kalebet korupsi database Access.

Upami anjeun tiasa mastikeun alesanna nyaéta korupsi file, maka hiji-hijina solusi pikeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_10.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_10_fixed.mdb