Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka anu rusak tapi henteu énkripsi Aksés file database, éta bakal pop up dialog "Wajib Sandi" sareng nyungkeun anjeun lebetkeun kecap konci database, sapertos kieu:

Kusabab file aslina TEU dienkripsi pisan, kecap akses naon anu anjeun lebetkeun, kalebet string kosong, bakal ngabalukarkeun kasalahan ieu (kasalahan 3031) sareng gagal muka file ieu:

Sanés kecap akses anu leres.

Screenshot siga kieu:

Penjelasan anu Tepat:

Kusabab korupsi dina file database Access, Access bakal nyandak file anu sanés énkripsi salaku file anu énkripsi. Maka, éta bakal naroskeun kecap akses sareng nyobian ngadekrip éta. Nanging, kumargi file na henteu énkripsi pisan, prosés dekripsi bakal salawasna gagal sareng kecap akses naon waé.

Hiji-hijina jalan kaluar pikeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_6.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_6_fixed.mdb