Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database database rusak, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu (error 3800):

'Id' sanés indéks dina tabel ieu

or

'AOIndex' sanés indéks dina tabel ieu.

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Penjelasan anu Tepat:

Dina unggal database Access, bakal aya tabel sistem anu disumputkeun "MSysAccessObjects", sareng éta ngagaduhan indéks anu disebat "AOIndex" kanggo vérsi lami Access sareng "Id" kanggo vérsi énggal. Salami korupsi file, indéksna rusak ogé sareng Access henteu tiasa mendakan indéks nalika muka database anu rusak. Janten bakal ngalaporkeun kasalahan anu disebatkeun di luhur.

Hiji-hijina jalan kaluar pikeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_8.accdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_8_fixed.accdb