Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database database rusak, éta bakal nembongkeun pesen peringatan kaamanan ieu:

File ieu panginten henteu aman upami éta ngandung kode anu dimaksad pikeun ngarusak komputer anjeun.
Naha anjeun badé muka file ieu atanapi ngabatalkeun operasi?

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Penjelasan anu Tepat:

Aya seueur alesan anu bakal nyababkeun kasalahan ieu, kalebet korupsi database Access, utamina nalika korupsi disababkeun ku inféksi virus.

Upami anjeun tiasa mastikeun alesanna nyaéta korupsi file, maka hiji-hijina solusi pikeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_11.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_11_fixed.mdb