Gejala:

Nalika nganggo Microsoft Access pikeun muka file database database rusak, anjeun ningali heula pesen kasalahan ieu:

Basis data 'filename.mdb' kedah dilereskeun atanapi sanés file database.

Anjeun atanapi pangguna sanés panginten teu dihaja kaluar ti Microsoft Office Access nalika database Microsoft Office Access kabuka.
Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nyobian ngalereskeun pangkalan data?

dimana 'filename.mdb' mangrupikeun nami file MDB Access kanggo dibuka.

Sampel layar gambar sapertos kieu:

Microsoft Office Access bari database Microsoft Office Access dibuka

Anjeun tiasa klik tombol "Sumuhun" pikeun ngantepkeun aksés ngalereskeun pangkalan data. Upami Microsoft Office Access gagal ngalereskeun basis data anu rusak, éta bakal nembongkeun pesen kasalahan ieu:

Format database teu dikenal 'filename.mdb'

Screenshot siga kieu:

kosong

Sareng anjeun tiasa pencét tombol "OK" sareng ningali pesen kasalahan katilu:

Basis data 'filename.mdb' henteu tiasa dilereskeun atanapi sanés file database Microsoft Office Access.

Screenshot siga kieu:

kosong

anu hartosna Microsoft Office Access parantos nyobian anu pangsaéna tapi tetep henteu tiasa ngalereskeun file ieu.

Ieu mangrupikeun kasalahan Microsoft Jet sareng DAO anu tiasa ditangkep sareng kode éror nyaéta 2239.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu hartosna mesin Access Jet tiasa mikawanoh struktur dasar sareng definisi penting tina database MDB sacara berhasil, tapi mendakan sababaraha korupsi dina definisi tabel atanapi data tabel.

Microsoft Access bakal nyobian ngalereskeun korupsi na. Upami definisi tabél penting pisan pikeun sadayana basis data moal tiasa dibebenah, éta bakal nembongkeun "Format Basis Data Anu Teu Diidentifikasi" deui sareng ngagugurkeun operasi terbuka.

Anjeun tiasa nyobian produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun file MDB sareng ngajawab kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_2.mdb

File anu dilereskeun ku DataNumen Access Repair: mydb_2_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' dina file anu diperbaiki pakait sareng tabel 'Staff' dina file anu henteu rusak)