Gejala:

Nalika muka database aksés rusak ku Microsoft Access, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Mesin database Microsoft Jet henteu mendakan obyék 'xxxx'. Pastikeun obyék na aya sareng anjeun ngeja nami na sareng nami jalur na leres.

dimana 'xxxx' mangrupikeun nami obyék Akses, éta tiasa a obyék sistem, atanapi obyék pangguna.

Ieu di handap aya conto conto layar pesen kasalahan:

Mesin database Microsoft Jet henteu mendakan objék 'MSysObjects'. Pastikeun obyék na aya sareng anjeun ngeja nami na sareng nami jalur na leres.

Ieu mangrupikeun kasalahan Microsoft Jet sareng DAO anu tiasa ditangkep sareng kode éror nyaéta 3011.

Penjelasan anu Tepat:

iraha bae obyék sistem atanapi objék pangguna ruksak sareng teu tiasa dikenal, aksés bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nyobian produk kami DataNumen Access Repair pikeun ngalereskeun database MDB sareng méréskeun kasalahan ieu.

Sampel File:

Sampel file MDB anu rusak anu bakal nyababkeun kasalahan. mydb_3.mdb

File anu dipulihkeun ku DataNumen Access Repair: mydb_3_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table3' dina file anu dipulihkeun pakait sareng tabel 'Staff' dina file anu henteu rusak)

 

Rujukan: