Kode kasalahan Leungiteun Keterangan
5 Panggeroan atanapi arguméntasi anu salah
6 mudal
7 Kaluar tina ingetan
9 Langganan luar jangkauan
10 Asép Sunandar Sunarya ieu dibereskeun atanapi temporarily ngonci
11 Bagéan ku nol
13 Ketik henteu cocog
14 Kaluar tina rohangan senar
16 Ekspresi rumit teuing
17 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi anu dipénta
18 Gangguan pangguna lumangsung
28 Kaluar tina rohangan tumpukan
47 Teuing seueur palanggan aplikasi DLL
48 Kasalahan dina muatkeun DLL
49 Konvénsi nelepon DLL goréng
51 Kasalahan internal
52 Ngaran atanapi nomer file goréng
53 File henteu kapendak
54 Modeu file anu goréng
55 File parantos kabuka
57 Éror Alat I / O
58 File parantos aya
59 Panjang catetan anu goréng
61 Disk pinuh
62 Masukan tungtung file anu kaliwat
63 Nomer catetan goréng
67 Teuing seueur file
68 Alat henteu sayogi
70 Widi ditolak
71 Disk teu siap
74 Teu tiasa ngagentos nami sareng drive anu sanés
75 Éror aksés Path / File
76 Jalur henteu kapendak
93 Pola pola teu valid
96 Teu tiasa neuleumkeun kajadian obyék sabab obyék éta parantos némbakan kajadian kana jumlah maksimum panarima acara anu didukungna
97 Teu tiasa nyauran fungsi sobat dina obyék anu sanés conto pikeun nangtoskeun kelas
98 Telepon atanapi metode nelepon teu tiasa kalebet rujukan kana obyék swasta, boh salaku argumen atanapi salaku nilai balik
321 Format file henteu valid
322 Teu tiasa ngadamel témpo anu diperyogikeunrary file
325 Format henteu valid dina file sumber
380 Nilai milik henteu valid
381 Indéks susunan harta teu valid
382 Atur henteu didukung saat waktos runtime
383 Atur henteu didukung (baca-ukur milik)
385 Peryogi indéks susunan harta
387 Atur henteu kénging
393 Meunang teu didukung nalika waktosna
394 Meunang teu didukung (sipat ngan ukur nyerat)
422 Harta henteu kapendak
423 Harta atanapi metode henteu kapendak
424 Objek diperlukeun
429 Komponén ActiveX teu tiasa ngadamel obyék
430 Kelas henteu ngadukung Automation atanapi henteu ngadukung antar muka anu diarepkeun
432 Nami file atanapi nami kelas teu dipendakan nalika Operasi otomatis
438 Objek henteu ngadukung sipat atanapi metode ieu
440 Kasalahan otomatis
442 Sambungan pikeun ngetik library atanapi lib obyekrary pikeun prosés jauh parantos lost. Pencét OK pikeun dialog pikeun nyabut rujukan.
443 Objek otomatis henteu ngagaduhan nilai standar
445 Objek henteu ngadukung tindakan ieu
446 Objek henteu ngadukung argumen anu dingaranan
447 Objek henteu ngadukung setting lokal ayeuna
448 Argumen anu dingaranan henteu kapendak
449 Argumen henteu opsional
450 Jumlah salah sahiji alesan atanapi panempatan properti anu salah
451 Prosedur ngantepkeun harta teu ditetepkeun sareng prosedur kéngingkeun properti henteu balikkeun obyék
452 Ordinal henteu valid
453 Fungsi DLL khusus henteu kapendak
454 Sumberdaya kode henteu kapendak
455 Éror konci sumberdaya kode
457 Konci ieu parantos aya hubunganana sareng unsur kumpulan ieu
458 Variabel nganggo jinis Automation anu henteu didukung dina Visual Basic
459 Obyek atanapi kelas henteu ngadukung susunan acara
460 Format clipboard henteu valid
461 Cara atanapi anggota data henteu kapendak
462 Mesin server jauh teu aya atanapi henteu sayogi
463 Kelas henteu didaptarkeun dina mesin lokal
481 Gambar henteu valid
482 Kasalahan printer
735 Teu tiasa nyimpen file kana TEMP
744 Téangan milarian henteu kapendak
746 Ganti panjang teuing
2001 Anjeun ngabatalkeun operasi sateuacana. @@@ 1 @ 2 @ 5738 @ 1
2002 Anjeun nyobian ngalaksanakeun operasi anu ngalibatkeun fungsi atanapi fitur anu teu dipasang dina versi Microsoft Office Access ieu. @@@ 1 @@@ 1
2004 Henteu cekap mémori pikeun ngalakukeun operasi ieu. Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobaan deui operasi.
2005 Henteu cekap ingetan gratis pikeun start Microsoft Office Access. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 3
2006 Ngaran obyék '|' anjeun lebet henteu nuturkeun aturan Microsoft-Access Access-namating rules. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan namina objék, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 553714184 @ 1
2007 Anjeun parantos gaduh obyék databés kabuka anu namina'|.'@ Gunakeun nami anu sanés pikeun unggal objek database anu sami jinisna.
Upami anjeun hoyong obyék ieu ngagantikeun objék aslina, tutup obyék aslina, teras simpen obyék ieu nganggo nami anu sami.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngaganti nami obyék pangkalan data, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9043 @ 1
2008 Anjeun teu tiasa ngahapus obyék pangkalan data '|' bari éta kabuka. @ Tutup obyék database, teras pupus. @@ 1 @@@ 1
2009 Anjeun teu tiasa ngaganti nami obyék basis data '|' nalika éta kabuka. @ Tutup obyék pangkalan data, teras ganti nami. @@ 1 @@@ 1
2010 Anjeun teu tiasa ngahapus obyék pangkalan data '|' bari éta kabuka. @ Tutup obyék database, teras pupus. @@ 1 @@@ 1
2011 Sandi anu anjeun lebetkeun henteu leres.
2014 Anjeun parantos masihan ieu | 1 nami anu sami sareng anu aya | 2 dina database anjeun. @ Anjeun teu tiasa masihan méja sareng pamundut nami anu sami. @ Pasihan obyék ieu nami anu teu acan dianggo ku tabel atanapi pamundut anu sanés . @ 1 @@@ 1
2015 Teu aya tukang sihir anu kadaptar sapertos ieu. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup kanggo nga-instal deui tukang sihir. Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @@ 1 @@@ 1
2016 Anjeun teu tiasa ngarobih atribut Tabél Sistem.
2017 Microsoft ngabantosan ngajagaan Visual Basic for Applications Project ieu nganggo kecap konci. Anjeun kedah nyayogikeun kecap konci dina Visual Basic Editor sateuacan anjeun ngalaksanakeun operasi ieu. @@@ 1 @@@ 1
2018 Ngaran halaman aksés data '|' anjeun lebet salah éja atanapi ngarujuk kana halaman aksés data anu henteu kabuka atanapi henteu aya. @@@ 1 @@@ 1
2019 Nomer anu anjeun biasa tingal halaman aksés data henteu valid. @ Anggo properti Count pikeun ngitung halaman aksés data kabuka sareng pastikeun yén nomer halaman henteu langkung ageung tibatan jumlah halaman aksés data kabuka dikurangan hiji. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2021 Salah sahiji atanapi langkung operator dina ungkapan filter henteu valid. @ Kanggo daptar operator anu valid tingal file pitulung @@ 1 @@@ 1
2022 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu meryogikeun halaman aksés data janten jandéla aktip. @@@ 1 @ 2 @ 5601 @ 1
2024 Snapshot laporan henteu didamel kusabab anjeun teu gaduh ruang disk gratis pikeun temporary file damel. @ Pikeun ngalereskeun ieu, kosongkeun ruang disk (contona, kosongkeun Recycle Bin atanapi hapus file anu henteu diperyogikeun). @@ 1 @@@ 1
2025 File henteu dina format anu leres pikeun proyék Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2027 Operasi ieu henteu didukung pikeun basis data Microsoft Office Access 1.X. @@@ 1 @@@ 1
2028 Microsoft Office Access teu tiasa nutup obyék pangkalan data.
2029 Aplikasi Microsoft Office moal tiasa ngagantungkeun nalika anjeun gaduh dokumén kabuka tina lokasi jaringan. Kaluar aplikasi atanapi tutup dokumén kabuka teras cobian deui.
2030 Proyék Microsoft Office Access '|' bakal dibuka read-only kusabab salah sahiji di handap ieu lumangsung: @Boh file kakonci kanggo diédit ku pangguna sanés, file (atanapi folder dimana ayana) ditandaan salaku read-only, atanapi anjeun netepkeun anu anjeun pikahoyong pikeun muka file ngan ukur baca. @@ 3 @@@ 1
2031 Anjeun teu tiasa ngarobih atanapi ngaktipkeun file MDE. @@@ 1 @@@ 1
2033 Konflik nami sareng modul, proyék atanapi obyek lib anu ayarary. @@@ 1 @@@ 1
2034 Teu tiasa Nyusun Proyék. @@@ 1 @@@ 1
2035 Henteu tiasa ngamuat Proyék anu salah versi. @@@ 1 @@@ 1
2037 Microsoft Office Access henteu tiasa ngalakukeun nami AutoCorrect salami operasi ieu. Pilihan 'Log name AutoCorrect' parantos disetél, tapi Data sareng Misc. Objek henteu dipariksa. @@@ 1 @@@ 3
2038 File '|' teu tiasa dibuka sabab parantos dikonci ku pangguna sanés.
2040 Microsoft Office Access moal tiasa ngajalankeun. @@@ 1 @@@ 3
2041 Microsoft Office Access moal mendakan file '|'. File ieu diperyogikeun pikeun startup.
2042 Éror sistem lumangsung, atanapi teu aya cukup mémori gratis start Microsoft Office Access. Tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
2043 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan file database'flix.'@Pastikeun anjeun ngalebetkeun jalur leres sareng nami file. @@ 1 @@@ 1
2044 Anjeun teu tiasa kaluar tina Microsoft Office Access ayeuna. @ Upami anjeun ngajalankeun modul Visual Basic anu nganggo OLE atanapi DDE, anjeun panginten kedah ngaganggu modul na. @@ 1 @@@ 1
2045 Garis paréntah anu anjeun biasa start Microsoft Office Access ngandung pilihan anu teu dikenal Microsoft Office Access. @ Exit sareng restart Microsoft Office Access nganggo pilihan garis paréntah anu sah. @@ 1 @@@ 1
2046 Paréntah atanapi tindakan '|' henteu sayogi ayeuna. @ * Anjeun panginten tiasa dina database baca-ngan ukur atanapi database anu teu kakonversi tina versi Microsoft Office Access anu langkung tiheula.
* Jinis obyék anu dilarapkeun ka aksi ayeuna henteu dipilih atanapi henteu aya dina tampilan aktip. @ Gunakeun ukur paréntah sareng tindakan makro anu ayeuna aya pikeun database ieu. @ 1 @@@ 1
2048 Henteu cekap mémori gratis kanggo muka file'|.'@M tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2050 Lebetkeun setting OLE / DDE Timeout ti 0 dugi ka 300 detik. @@@ 1 @@@ 1
2051 Ngaran obyék '| 1' moal tiasa langkung panjang tibatan | 2 karakter numutkeun aturan ngaran-obyék Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2052 Henteu cekap mémori gratis pikeun ngapdet tampilan. Tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
2053 Ngaran paréntahna moal tiasa kosong. @ Mangga pilih nami. @@ 1 @@@ 1
2054 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat Visual Basic for Applications dinamis-link library (DLL) Vbe6. @ Rerun program Microsoft Office Access Setup. @@ 1 @@@ 3
2055 Ungkapan '|' anjeun lebet henteu leres. @@@ 1 @ 1 @ 11732 @ 1
2056 Microsoft Office Access henteu tiasa nyayogikeun Pitulung anu peka kontéks. @@@ 1 @@@ 1
2057 Henteu cekap ingetan tumpukan kanggo ngalaksanakeun operasi. @ Operasi teuing rumit. Coba saderhana operasiana. @@ 1 @@@ 3
2058 File '|' henteu cocog. Microsoft Office Access kedah dipasang deui. @ Run Setup kanggo nga-instal deui Microsoft Office Access. Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @@ 1 @@ 185309 @ 3
2059 Microsoft Office Access moal mendakan obyék '|'. @ Pastikeun obyék aya sareng anjeun ngaja nami na leres. @@ 1 @@@ 1
2060 Anjeun teu tiasa ngadamel daptar lapangan dumasar kana pamundut tindakan'|.'@Aksi aksi teu ngagaduhan bidang. Formulir atanapi laporan kedah didasarkeun kana tabel, atanapi dina pamundut pilih atanapi crosstab. @ Ngarobih properti RecordSource pikeun formulir atanapi laporan, atanapi muka pamundut aksi sareng ngarobih kana pamundut pilih. @ 1 @ 1 @ 9232 @ 1
2061 Lebetkeun nomer enol atanapi langkung-ti-nol kanggo pilihan ieu. @@@ 1 @@@ 1
2062 Ngaran paréntah kedahna langkung pondok tina 255 Karakter. @ Mangga pilih nami. @@ 1 @@@ 1
2063 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel, muka, atanapi nyerat kana file indéks '|'; file inpormasi (.inf) anu dianggo pikeun ngalacak indéks dBASE. @ file indéks tiasa rusak, atanapi anjeun panginten henteu acan maca / nyerat ijin pikeun drive jaringan anu anjeun coba kaitkeun. @ Anjeun tiasa ngaitkeun kana file dBASE tanpa nunjukkeun indéks dBASE naon waé, tapi indéks anu aya moal dipaké nganggo tabel anu dikaitkeun. @ 1 @@@ 1
2064 Nilai bar ménu '|' henteu valid. @ Anjeun nyayogikeun argumen pikeun metode DoMenuItem anu ngarujuk kana bilah ménu anu henteu valid. @ Anggo konstanta intrinsik atanapi nilai numerik anu ngarujuk kana nilai bilah ménu anu sah, sapertos acFormbar. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2065 Nami pikeun ménu, paréntah, atanapi subcommand anu anjeun lebetkeun henteu valid. @ Anjeun nyayogikeun argumen pikeun metode DoMenuItem anu ngarujuk kana nami menu, paréntah, atanapi subcommand anu henteu valid. @ Anggo konstanta intrinsik atanapi nilai numerik anu ngarujuk menu, paréntah, atanapi nilai subcommand anu valid, sapertos acRecordsMenu. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2067 Menu bar makro ngan tiasa dijalankeun upami nami bar ménu mangrupikeun setting anu dianggo ku pasipatan atanapi pilihan khusus. @ Anjeun nyobian ngajalankeun ménu bar ménu anu ngandung tindakan AddMenu.
Atur salah sahiji sipat atanapi pilihan ieu kana nami menu bar makro:
* Harta MenuBar tina bentuk atanapi laporan.
* Pasipatan ShortcutMenuBar tina bentuk, laporan, atanapi kontrol.
* Pilihan Menu Bar atanapi Short Bar Menu di Starkotak dialog tup.
Éror ieu ogé kajantenan upami Microsoft Office Access nyobian ngaji makro ménu bar anu ngandung tindakan AddMenu anu nuturkeun tindakan anu ngajantenkeun obyék sanés obyék aktip. Salaku conto, tindakan OpenForm. @@ 2 @ 1 @ 3704 @ 1
2068 Item anu dipilih khusus sareng teu ngagaduhan Pitulung anu peka kontéks. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan nyiptakeun Pitulung khusus pikeun formulir, laporan, atanapi kontrol, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10930 @ 1
2069 Konci atanapi konci kombinasi | 1 dina | 2 henteu sah sintaksis atanapi henteu kénging. @ Anggo sintaksis SendKeys pikeun nangtoskeun kombinasi konci atanapi konci.
Pikeun kombinasi konci atanapi konci anu diidinan, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10144 @ 1
2070 Anjeun parantos masihan konci atanapi kombinasi konci | 1 dina | 2 ka makro anu sanés. @ Ngan tombol kahiji atanapi kombinasi konci anu bakal dianggo. @@ 2 @ 1 @ 10144 @ 1
2071 Harta Docking henteu tiasa disetel ka '| 1' dina waktos ayeuna. @ Upami anjeun badé nyetél sipat Docking janten '| 2', pindahkeun toolbar tina posisi ayeuna sareng cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2072 Sadaya objék diimpor sacara suksés.
2073 Suksés diékspor '|'.
2074 Operasi ieu henteu didukung dina transaksi. @@@ 1 @@@ 1
2075 Operasi ieu peryogi pangkalan data kabuka. @@@ 1 @@@ 1
2076 Suksés dikaitkeun '|'.
2077 Recordset ieu henteu tiasa diénggalan
2078 Pitulung henteu sayogi kusabab kurangna mémori atanapi teu leres pamasangan Microsoft Windows atanapi Microsoft Office Access. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan ngungkulan masalah mémori anu low, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ Upami anjeun peryogi pasang deui Microsoft Office Access, anjeun panginten tiasa ngajaga kaamanan anjeun atanapi setélan khusus. Kanggo ngalakukeun éta, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @ 1 @@@ 3
2079 Formulir ngan ukur dibaca, sabab properti Unik Tabel henteu diatur.
2080 Tulbar atanapi ménu | parantos aya. @ Naha anjeun badé ngagentos toolbar atanapi menu anu aya? @@ 19 @@@ 2
2081 Paréntah Nyiptakeun Ti Makro ngan ukur tiasa dianggo nalika makro dipilih dina Navigasi Pane. @@@ 1 @@@ 1
2083 Basis data '|' ngan ukur maca. @ Anjeun teu tiasa nyimpen parobihan kana data atanapi definisi obyék dina database ieu. @@ 1 @@@ 1
2084 Lapang '|' didasarkeun kana ungkapan sareng teu tiasa diédit
2085 Setelan Interval ODBC Refresh kedah tina 1 dugi ka 32,766 detik. @@@ 1 @@@ 1
2086 Recordset ngabutuhkeun formulir pikeun diupdate.
2087 Microsoft Office Access moal tiasa ningalikeun Submenu Add-ins. @ The Add-ins submenu expression '|' anjeun lebet ngalangkungan wates 256-karakter. @ Pondokkeun macroname atanapi ekspresi nama fungsi dina Menu Add-in konci setélan Windows Registry, teras restart Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kustomisasi setelan Microsoft Office Access dina Windows Registry, pencét Pitulung. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 3
2088 Microsoft Office Access teu tiasa ningalikeun Submenu Add-in | kusabab setélan anu anjeun lebetkeun dina Windows Registry leungit nami makro atanapi ungkapan nami fungsi. @@ Pasihan éksprési anu leungit dina Menu Add-in key tina Windows Registry, teras restart Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kustomisasi setelan Microsoft Office Access dina Windows Registry, pencét Pitulung. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 3
2089 Microsoft Office Access moal tiasa ningalikeun ménu anu sami langkung ti sakali dina bilah ménu. @@@ 1 @ 1 @ 3704 @ 1
2090 Peta dina grup makro ménu global ayeuna teu tiasa ngarobih bar ménu global. @ Microsoft Office Access moal tiasa nembongkeun bilah ménu global sabab makro anu disebut nalika anjeun mimiti nyetél ménu global kalebet tindakan sanés anu nyobian ngareset global ménu. @ Pariksa makro bar ménu anjeun, sareng pastikeun yén anjeun netepkeun bilah menu global ngan sakali. @ 1 @@@ 1
2091 '|' mangrupikeun nami anu henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2092 Nilai anu anjeun tangtukeun pikeun Setélan argumen dina metoda SetOption sanés jinis anu leres pikeun Variant ieu. @ Anjeun ngahususkeun string nalika Microsoft Office Access ngaharepkeun angka. @ Tingali kotak dialog Opsi Akses (pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét Pilihan Akses) pikeun ningali jinis data anu diperyogikeun pikeun nyetél pilihan tinangtu ieu. Salaku conto, setting kanggo pilihan Default Database Folder kedahna senar. Pikeun ningali jinis Variant naon anu anjeun paskeun kana metode SetOption, anggo fungsi VarType.
Kanggo inpormasi lengkep, milarian indéks Pitulung pikeun 'Jenis data varian' sareng 'fungsi VarType'. @ 1 @@@ 1
2093 Nilai numerik pikeun argumen Setting dina metoda SetOption henteu saluyu sareng kotak daptar atanapi setélan grup pilihan dina kotak dialog Opsi Akses. @ Setelan anu sah nyaéta 0 (barang anu munggaran dina daptar) dugi | (barang terakhir dina daptar). @@ 1 @ 1 @ 6210 @ 1optimize.ids
2094 Microsoft Office Access moal mendakan toolbar'|.'@ Anjeun nyobian ngajalankeun makro anu kalebet tindakan ShowToolbar atanapi prosedur Visual Basic for Applications anu kalebet padika ShowToolbar.
* Nami tulbar tiasa salah éja atanapi panginten ngarujuk kana bilah alat lawas anu teu sayogi.
* Peta ieu tiasa ngarujuk kana bilah alat khusus anu dipupus atanapi disebat nami dina database ayeuna.
* Peta ieu tiasa ngarujuk kana bilah alat khusus anu aya dina basis data anu sanés. @@ 1 @ 1 @ 6458 @ 1
2097 Tabel anu anjeun nyobian pikeun nyiptakeun spésifikasi impor / ékspor didamel dina versi Microsoft Office Access anu langkung tiheula. @ Pikeun ngarobih database ieu kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna, pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét 'Convert' . @@ 1 @@@ 1
2098 Operasi henteu tiasa réngsé kusabab Smart Tag '|' henteu dikenal ku sistem anjeun. @@@ 1 @@@ 1
2100 Kontrol atanapi kontrol subform ageung teuing kanggo lokasi ieu. @ Angka anu anjeun lebetkeun pikeun sipat Kénca, Luhur, Jangkungna, atanapi Width ageung teuing atanapi mangrupikeun angka négatip. @ Ngurangan ukuran kontrol atanapi subform control, atanapi lebetkeun angka positip. @ 1 @@@ 1
2101 Setelan anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun sipat ieu. @ Pikeun ningali setélan anu leres pikeun sipat ieu, milari indéks Pitulung pikeun nami properti. @@ 1 @@@ 1
2102 Ngaran formulir '|' salah eja atanapi ngarujuk kana bentuk anu teu aya. @ Upami nami formulir teu leres aya dina makro, kotak dialog Peta Gagal bakal nembongkeun nami makro sareng argumen makro saatos anjeun pencét OK. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami formulir anu leres. @@ 1 @@@ 1
2103 Ngaran laporan '|' anjeun ngalebetkeun lembar properti atanapi makro anu salah éja atanapi ngarujuk kana laporan anu teu aya. @ Upami nami laporan anu henteu leres aya dina makro, kotak dialog Aksi Gagal bakal nembongkeun nami makro sareng argumen makro saatos anjeun diklik OKÉ. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami laporan anu leres. @@ 1 @@@ 1
2104 Anjeun ngalebetkeun nami pangendali '|,' anu parantos dianggo. @ Anjeun parantos gaduh kendali kana formulir nganggo nami ieu, atanapi hiji pangendali anu parantos aya nami na dipetakeun kana nami ieu pikeun Visual Basic.
Peta Visual Basic nempatkeun dina nami pangendali kana garis bawah. Salaku conto, Kontrol Abdi sareng My_Control diperlakukeun salaku ngaran duplikat. @@ 1 @ 1 @ 11734 @ 1
2105 Anjeun moal tiasa lebet kana rékaman anu ditangtoskeun. @ Anjeun panginten tiasa aya dina tungtung rékor. @@ 1 @@@ 1
2106 | aya kasalahan nalika anjeun ngamuat formulir atanapi ngalaporkeun. @ Anjeun ngamuat formulir atanapi laporan anu ngagaduhan kadali atanapi pasipatan anu henteu dikenal ku Microsoft Office Access sareng moal malire. @@ 1 @@@ 1
2107 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu minuhan aturan validasi anu ditetepkeun pikeun lapangan atanapi kontrol. @ Pikeun ningali aturan validasi, pindah kana Tampilan desain, pencét kolom anu pas, teras, upami lambaran properti henteu kabuka, pencét F4. Teras, klik tab Data dina lambar properti. @ Asupkeun nilai anu cocog sareng aturan validasi, atanapi pencét ESC pikeun ngahancurkeun parobihan anjeun. @ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2108 Anjeun kedah nyimpen lapangan sateuacan ngalaksanakeun tindakan GoToControl, metode GoToControl, atanapi metode SetFocus. @ Anjeun nyobian mindahkeun fokus kana kontrol anu sanés nganggo metode SetFocus, Peta GoToControl, atanapi metode GoToControl. @ Setel makro atanapi metode kana pasipatan AfterUpdate sanés milik BeforeUpdate janten ngahémat lapangan sateuacan ngarobah pokus. @ 1 @ 1 @ 6314 @ 1
2109 Teu aya lapang namina '|' dina catetan ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
2110 Microsoft Office Access henteu tiasa mindahkeun fokus kana kontrol |. @ * Kontrolna tiasa janten jinis anu teu tiasa nampi pokus, sapertos labél.
* Pasipatan anu katingali kontrol tiasa disetél ka No.
* Pasipatan diaktipkeun kendali tiasa disetél ka No. @@ 1 @ 1 @ 3016 @ 1
2111 Parobihan anu anjeun lakukeun henteu tiasa disimpen. @ Operasi simpen panginten gagal kusabab témpo narary ngonci rékaman ku pangguna sanés.
* Pencét OKÉ pikeun nyobaan deui. Anjeun panginten kedah pencét OK sababaraha kali (atanapi ngantosan dugi pangguna sanésna nutup méja).
* Pencét Batal upami usaha anu teras-terasan pikeun nyimpen perobihan anjeun gagal. @@ 3 @@@ 1
2112 Barang anu aya dina Clipboard moal tiasa ditempelkeun kana kadali ieu. @@@ 1 @@@ 1
2113 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun kolom ieu. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa ngalebetkeun téks dina kolom angka atanapi nomer anu langkung ageung tibatan idin setting FieldSize. @@ 1 @@@ 1
2114 Microsoft Office Access henteu ngadukung format file '|,' atanapi file ageung teuing. Coba ngarobah file kana format BMP. @@@ 1 @@@ 1
2115 Makro atanapi fungsi anu disetél ka properti BeforeUpdate atanapi ValidationRule pikeun kolom ieu nyegah Microsoft Office Access nyimpen data dina lapangan. @ * Upami ieu makro, buka makro dina jandela Makro sareng angkat tindakan anu maksa nyimpen (contona, GoToControl).
* Upami makro kalebet tindakan SetValue, atur makro kana pasipatan AfterUpdate tina kendali.
* Upami ieu fungsi, béréskeun deui fungsi dina jandéla Modul. @@ 1 @@@ 1
2116 Nilai ngalanggar aturan validasi pikeun lapangan atanapi rékaman. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa ngarobih aturan validasi tanpa mastikeun naha data anu aya cocog sareng aturan validasi énggal. @ Klik Cabut pikeun mulangkeun nilai samemehna, atanapi lebetkeun nilai anyar anu minuhan aturan validasi pikeun lapangan atanapi rékaman. @ 2 @ 1 @ 9121 @ 1
2117 Microsoft Office Access parantos ngabatalkeun operasi Témpél. @ Téks dina Clipboard panjang teuing pikeun diempelkeun kana formulir. Salaku conto, anjeun panginten tiasa nempelkeun teuing téks kana labél atanapi ngalebetkeun teuing téks dina properti ColumnWidths. @ Tempel bagian anu langkung alit. Kanggo labél, anjeun kedah nempelkeun kirang tina 2,048 karakter. @ 1 @@@ 1
2118 Anjeun kedah nyimpen kolom ayeuna sateuacan ngajalankeun aksi Requery. @ * Upami anjeun ngajalankeun makro tina Navigasi Pane, simpen heula lapangan, teras jalankeun makro.
* Upami nami makro mangrupikeun setting tina properti BeforeUpdate dina fungsi Visual Basic, atur properti AfterUpdate kana nami makro. @@ 1 @ 1 @ 3033 @ 1
2119 Aksi Panyabutan teu tiasa dianggo dina kontrol'|.'@ Kadali tangtu, sapertos labél sareng segi opat, henteu tiasa nampi pokusna; ku sabab kitu, anjeun moal tiasa nerapkeun tindakan Requery ka aranjeunna. @@ 1 @ 1 @ 3033 @ 1
2120 Pikeun nyiptakeun formulir, laporan atanapi halaman aksés data nganggo wizard ieu, anjeun mimitina kedah milih tabel atanapi pamundut anu bakal didamel formulir, laporan atanapi halaman aksés data. @@@ 1 @@@ 1
2121 Microsoft Office Access teu tiasa muka formulir'|.'@Ieu ngandung data anu henteu dikenal ku Microsoft Office Access.
Nyiptakeun deui formulir atanapi, upami anjeun ngajaga salinan cadangan databés anjeun, kéngingkeun salinan formulir na. @@ 1 @@@ 1
2122 Anjeun teu tiasa ningali formulir salaku formulir kontinyu upami éta ngandung subform, kontrol ActiveX, atanapi bagan anu kaiket. @ Setel properti DefaultView tina formulir kana Single Form, Datasheet, PivotTable, atanapi PivotChart. @@ 1 @@ @ 1
2123 Ngaran kontrol anu anjeun lebetkeun henteu nuturkeun aturan namina obyék Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2124 Ngaran formulir anu anjeun lebetkeun henteu nuturkeun aturan namina obyék Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2125 Setélan pikeun properti FontSize kedah ti 1 dugi ka 127. @@@ 1 @ 1 @ 12551 @ 1
2126 Setélan pikeun properti ColumnCount kedah ti 1 dugi ka 255. @@@ 1 @ 1 @ 936 @ 1
2127 Setelan pikeun properti BoundColumn moal tiasa langkung ageung tibatan setting kanggo properti ColumnCount. @@@ 1 @ 1 @ 839 @ 1
2128 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika ngimpor | 1. @ Kanggo inpormasi kasalahan anu langkung lengkep, tingali file '| 2'. @@ 1 @@@ 1
2129 Setelan pikeun properti DefaultEditing kedah Ngidinan Éditan, Maca Saha waé, Éntri Data, atanapi Teu tiasa Nambahkeun Rékaman. @ Enter 1, 2, 3, atanapi 4 pikeun properti DefaultEditing. @@ 1 @@@ 1
2130 Setelan pikeun sipat GridX sareng GridY kedah ti 1 dugi ka 64. @@@ 1 @@@ 1
2131 Ungkapan teu tiasa langkung lami ti 2,048 karakter. @@@ 1 @@@ 1
2132 Setelan pikeun properti DecimalPlaces kedahna ti 0 dugi ka 15, atanapi 255 kanggo Otomatis (standar). @@@ 1 @@@ 1
2133 Anjeun teu tiasa nempatkeun formulir (atanapi laporan) dina nyalira. @ Pilih atanapi lebetkeun bentuk anu sanés atanapi laporan pikeun dijantenkeun salaku subform atanapi subreport. @@ 1 @@@ 1
2134 Setélan pikeun properti Lebar kedahna ti 0 dugi ka 22 inci (55.87 cm). @@@ 1 @@@ 1
2135 Properti ieu ngan ukur dibaca sareng henteu tiasa disetél. @@@ 1 @@@ 1
2136 Pikeun nyetél properti ieu, buka formulir atanapi laporkeun dina tampilan Desain. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sipat ieu, milari indéks Pitulung pikeun nami properti. @@ 1 @@@ 1
2137 Anjeun teu tiasa nganggo Milarian atanapi Ganti ayeuna. @ Widang henteu tiasa dipilarian kusabab salah sahiji di handap ieu:
* Widang mangrupikeun kadali (sapertos tombol atanapi objék OLE).
* Sawahna teu gaduh data.
* Teu aya bidang anu tiasa dipilarian. @@ 1 @@@ 1
2138 Anjeun teu tiasa milarian kolom pikeun nilai anu parantos ditangtoskeun. @ Ngabéréskeun kasalahan anu dipasihkeun dina pesen kasalahan sateuacanna sateuacan anjeun nyobian milarian deui. @@ 1 @@@ 1
2139 Anjeun teu tiasa ngagentos nilai lapangan ayeuna sareng téks ngagantian. @ Ngabéréskeun kasalahan naon waé sateuacan ngalakukeun pangaturan salajengna. @@ 1 @@@ 1
2140 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen parobihan anu anjeun lakukeun kana rékor dina operasi Ganti ku alesan anu ditingalikeun dina pesen sateuacanna. @ Klik Cabut atanapi lebetkeun nilai énggal dina lapangan. @@ 1 @@@ 1
2141 Microsoft Office Access moal mendakan téks anu anjeun tangtukeun dina kotak Find What. @@@ 1 @@@ 1
2142 Peta FindRecord ngabutuhkeun argumen Find What. @ Anjeun nyobian ngajalankeun set makro kana salah sahiji sipat lapangan ayeuna, tapi anjeun ngantepkeun milarian argumen Find What. @ Sawaktos anjeun mengklik OK, kotak dialog Action Gagal bakal nunjukkeun nami makro sareng argumen makro. Dina jandéla Makro, lebetkeun téks atanapi ungkapan pikeun argumen Find What, sareng cobaan operasi Pilarian deui. @ 1 @ 1 @ 3015 @ 1
2143 Anjeun henteu nangtoskeun kriteria milarian sareng aksi FindRecord. @ Dina jandela Makro, lebetkeun tindakan FindRecord sateuacan tindakan FindNext. @@ 1 @ 1 @ 3015 @ 1
2144 Latar pikeun properti ListRows kedah ti 1 dugi ka 255. @@@ 1 @ 1 @ 4055 @ 1
2145 Setélan properti ColumnWidths kedah janten nilai tina 0 dugi ka 22 inci (55.87 cm) pikeun unggal kolom dina kotak daptar atanapi kotak combo. . Karakter pemisah daptar didefinisikeun dina bagian Setélan Daérah Windows Control Panel. @@ 1 @ 1 @ 847 @ 1
2147 Anjeun kedah aya dina tampilan Desain pikeun nyiptakeun atanapi ngahapus kontrol. @@@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
2148 Nomer anu anjeun biasa pikeun ngarujuk kana formulir atanapi bagian laporan henteu valid. @ Pastikeun yén jumlahna kirang tina jumlah bagian dina formulir atanapi laporan. @@ 1 @@@ 1
2149 Konstanta anu anjeun lebetkeun pikeun jinis kontrol henteu valid. @ Kanggo daptar konstanta anu valid anu tiasa anjeun anggo pikeun nyiptakeun kontrol, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10905 @ 1
2150 Kontrol jenis ieu teu tiasa ngandung kadali anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
2151 Kontrol induk teu tiasa ngandung jinis kendali anu anjeun pilih. @ Salaku conto, anjeun nganggo fungsi CreateControl pikeun nunjuk kelompok pilihan salaku induk tina kotak téks. @@ 1 @@@ 1
2152 Anjeun tiasa nyetél tingkat kelompok pikeun laporan hungkul, sanés kanggo formulir. @@@ 1 @@@ 1
2153 Anjeun teu tiasa nangtoskeun langkung ti 10 tingkat kelompok. @@@ 1 @@@ 1
2154 Anjeun teu tiasa nyauran fungsi ieu nalika Grup, Urut, sareng Total Pane dibuka. @@@ 1 @@@ 1
2157 Jumlah margin luhur, margin handap, jangkungna header halaman, sareng jangkungna footer halaman langkung ageung tibatan panjang halaman anu anjeun percetakan. @@@ 1 @@@ 1
2158 Anjeun tiasa nganggo metoda Print sareng metode grafik laporan (Circle, Line, PSet, sareng Skala) ngan ukur dina prosedur acara atanapi set makro kana OnPrint, OnFormat, atanapi properti acara OnPage. @@@ 1 @ 1 @ 10129 @ 1
2159 Henteu cekap mémori pikeun ngainisialisasi metode Print atanapi salah sahiji metodeu grafik laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobian deui pikeun nyetak atanapi nilik laporan.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2160 Microsoft Office Access teu tiasa nyiptakeun grapik atanapi téks. @ Aya kasalahan nalika ngamimitian metode Métode atanapi salah sahiji metodeu grafik laporan (Circle, Line, PSet, Scale). @ Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobian deui pikeun nyetak atanapi ningali sawangan laporan.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 1
2161 Téks atanapi ungkapan anu anjeun lebetkeun henteu cocog sareng jinis data anu anjeun milari. @ Ngartikeun deui téks atanapi ungkapan, atanapi milarian dina bidang anu sanés. @@ 1 @@@ 1
2162 Set makro kana salah sahiji sipat lapangan ayeuna gagal kusabab aya kasalahan dina argumen tindakan FindRecord. @ Dina jandela Makro, robih argumen Milarian Salaku Diformat janten Leres. Upami anjeun hoyong setting argumen tetep Henteu, lakukeun sadayana ieu:
* Pilih Henteu pikeun argumen Kasus Pertandingan.
* Pilih Sumuhun pikeun hiji-hijina argumén Lapang Ayeuna.
* Pastikeun anjeun milarian dina kontrol anu terikat. @@ 2 @ 1 @ 3015 @ 1
2163 Nomer halaman anu anjeun anggo salaku argumen pikeun tindakan atanapi metode GoToPage henteu aya dina formulir ieu. @@@ 1 @ 1 @ 3017 @ 1
2164 Anjeun teu tiasa nganonaktifkeun kontrol nalika fokus. @@@ 1 @ 2 @ 5250 @ 1
2165 Anjeun teu tiasa nyumputkeun kendali anu ngagaduhan pokus. @@@ 1 @@@ 1
2166 Anjeun teu tiasa ngonci kontrol nalika parobahan henteu disimpen. @@@ 1 @@@ 1
2167 Properti ieu ngan ukur dibaca sareng teu tiasa dirobih. @@@ 1 @@@ 1
2169 Anjeun teu tiasa nyimpen rékor ieu dina waktos ayeuna. @ Microsoft Office Access panginten ngalaman kasalahan nalika nyobian nyimpen rékaman.
Upami anjeun nutup obyék ieu ayeuna, parobihan data anu anjeun damel bakal lost.
Naha anjeun badé nutup obyék pangkalan data ogé? @@ 20 @@@ 2
2170 Henteu cekap mémori pikeun nyandak data pikeun kotak daptar. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun. Teras tutup sareng buka deui formulir aktip, sareng pencét kotak daptar deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2171 Anjeun teu tiasa gaduh langkung ti tujuh subformasi anu disarangkeun dina bentuk utama. @ Cabut subform bersarang eigth. @@ 1 @@@ 1
2172 Anjeun teu tiasa nganggo query pass-through atanapi query crosstab non-fix-kolom salaku sumber rékor pikeun subform atanapi subreport. @ Sateuacan anjeun ngabeungkeut subform atanapi subreport kana pamundut crosstab, atur properti query ColumnHeadings tina pamundut. @@ 2 @ 1 @ 9979 @ 1
2173 Kadali '|' makro anu nyobian milarian henteu tiasa dipilari. @ Coba salah sahiji ieu:
* Tambahkeun Peta GoToControl sateuacan tindakan FindRecord.
* Kanggo aksi FindRecord, robih hiji-hijina argumen tindakan Widang Ayeuna ti Sumuhun ka No.
* Ngarobih pokus kana kontrol anu tiasa dipilarian. @@ 2 @ 1 @ 3015 @ 1
2174 Anjeun teu tiasa ngalih kana pandangan anu sanés dina waktos ayeuna. @ Code parantos dieksekusi nalika anjeun nyobian ngalihkeun pandangan. @ Upami anjeun debugging kode, anjeun kedah ngeureunkeun operasi debugging sateuacan ngaganti pandangan. @ 1 @@@ 1
2175 Henteu cekap mémori gratis kanggo neraskeun operasi Pilarian. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun. Teras cobian deui operasi Pilarian.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 3
2176 Setelan kanggo properti ieu panjang teuing. @ Anjeun tiasa lebet dugi ka 255 atanapi 2,048 karakter kanggo properti ieu, gumantung kana jinis data na. @@ 1 @@@ 1
2177 Anjeun teu tiasa ngalebetkeun laporan kana formulir. @ Laporan tiasa diselapkeun ukur kana laporan. @@ 1 @@@ 1
2178 Anjeun teu tiasa nambihan bagian sanés ayeuna. @ Jangkungna total maksimum pikeun sadaya bagian dina laporan, kalebet judul bagian, nyaéta 200 inci (508 cm). @ Cabut atanapi ngirangan jangkungna sahenteuna hiji bagian, teras tambihan bagian anyar. @ 1 @@@ 1
2181 Anjeun teu tiasa milah kolom anu diitung dina bentuk. @ Anjeun tiasa milah dina kolom anu diitung ngan ukur dina pamundut. @ Nyiptakeun bidang anu diitung dina pamundut, milah kolom, teras dumasar kana form dina pamundut.
Kusabab pamundutna kedah dieksekusi sateuacan formulir dibuka, formulir bakal dibuka langkung lalaunan. @ 1 @@@ 1
2182 Anjeun teu tiasa milah-milah di lapangan ieu. @@@ 1 @@@ 1
2183 Microsoft Office Access henteu tiasa ngadamel objék jinis anu dipénta. @ Anjeun nyobian pikeun nyiptakeun formulir tina laporan anu disimpen salaku téks, atanapi ngadamel laporan tina formulir anu disimpen. @@ 1 @@@ 1
2184 Nilai anu anjeun anggo pikeun properti TabIndex henteu valid. Nilai anu leres nyaéta ti 0 dugi |. @@@ 2 @ 1 @ 6348 @ 1
2185 Anjeun teu tiasa ngarujuk sipat atanapi metode pikeun kontrol kecuali kontrol ngagaduhan pokus. @ Coba salah sahiji hal ieu:
* Mindahkeun pokus kana kontrol sateuacan anjeun ngarujuk kana harta. Dina kode Visual Basic, anggo metode SetFocus. Dina makro, anggo tindakan GoToControl.
* Rujukan atanapi atur properti tina makro atanapi prosedur acara anu dijalankeun nalika acara GotFocus pikeun pangendali kajantenan. @@ 2 @ 1 @ 6215 @ 1
2186 Properti ieu henteu sayogi dina tampilan Desain. @ Pindah ka Tampilan formulir pikeun aksés ka properti ieu, atanapi angkat rujukan ka properti éta. @@ 1 @@@ 1
2187 Pasipatan ieu ngan ukur aya dina tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
2188 Objek anu anjeun nyobian muatkeun tina téks ngagaduhan nilai anu teu valid pikeun properti '| 1' dina | 2. @@@ 1 @@@ 1
2189 Kodeu ngandung kasalahan sintaksis, atanapi fungsi Microsoft Office Access anu anjeun peryogikeun henteu sayogi. @ Upami sintaksisna leres, parios subkunci Control Wizards atanapi Librarkonci éta dina bagian Microsoft Office Access tina Windows Registry pikeun mastikeun yén éntri anu anjeun peryogikeun didaptarkeun sareng sayogi. @ Upami éntri leres, anjeun kedah lereskeun Microsoft Office Access Utility Add-in, atanapi file acWzlib atanapi ieu tukang sihir geus ditumpurkeun. Pikeun ngamangpaatkeun wizard ieu, jalankeun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup deui pikeun masang deui Microsoft Office Access. Sateuacan anjeun masang deui Microsoft Office Access, pupus tombol Windows Registry pikeun Microsoft Office Access Utility Add-in sareng acWzlib. @ 1 @@@ 1
2190 Pasipatan ieu diganti ku sipat anyar; Anggo harta anyar éta. @@@ 1 @@@ 1
2191 Anjeun teu tiasa nyetél | milik dina sawangan citak atanapi saatos nyetak gaduh started. @ Coba atur sipat ieu dina acara OnOpen. @@ 1 @@@ 1
2192 Bitmap anu anjeun tangtukeun sanés dina format bitmap independen alat (.dib). @ Anjeun nyobian netepkeun milik PictureData pikeun bentuk, laporan, tombol, atanapi kontrol gambar. @@ 1 @@@ 1
2193 Margina kénca, margina katuhu, atanapi duanana margina langkung ageung tibatan ukuran kertas anu parantos ditangtoskeun dina kotak dialog Print Setup. @@@ 1 @@@ 1
2194 Anjeun teu tiasa nyetél properti PictureData dina tampilan Datasheet. @ Pikeun ningali setélan anu leres pikeun sipat ieu, milari indéks Pitulung pikeun 'PictureData property'. @@ 1 @@@ 1
2195 Nami bagian anu anjeun lebetkeun henteu nuturkeun aturan namina obyék Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2196 Microsoft Office Access moal tiasa kéngingkeun nilai tina sipat ieu. @ Properti henteu sayogi tina pandangan anjeun ngajalankeun kode makro atanapi Visual Basic, atanapi Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika nyandak nilai properti éta .
Pikeun ningali setélan anu leres pikeun sipat ieu, milari indéks Pitulung pikeun nami properti. @@ 1 @@@ 1
2197 Anjeun teu tiasa nyetél sipat SourceObject kontrol subform kana senar nol-panjang upami anjeun nunjukkeun formulir utama dina Formulir tampilan. @ Anjeun tiasa nyetél sipat ieu kana saringan nol-panjang tina tampilan Desain, tampilan Datasheet, atanapi Print Preview . @@ 1 @@@ 1
2200 Nomer anu anjeun lebetkeun henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2201 Aya masalah saatos inpormasi printer pikeun | 1 dina | 2. Objek éta panginten parantos dikirim ka printer anu teu aya. @@@@@@
2202 Ayeuna teu aya printer anu dipasang dina komputer anjeun. Kanggo ngagunakeun fitur ieu, anjeun kedah heula masang printer dina Windows. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan cara masang printer, milarian "" install printer "" dina Windows Help. @@ 1 @@@ 1
2203 Lib dinamis-linkrary Commdlg gagal: kode éror '0x |'. @ Supir printer pikeun printer anu dipilih tiasa salah dipasang.
Kanggo inpormasi pikeun milih printer anu sanés atanapi masang deui printer ieu ti Microsoft Windows, milarian indéks Pitulung Windows pikeun 'setup printer'. @@ 1 @@@ 1
2204 Supir printer standar teu disiapkeun leres. @ Kanggo inpormasi ngeunaan nyetél printer standar, milari indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'printer standar, setting'. @@ 1 @@@ 1
2205 Supir printer standar teu disiapkeun leres. @ Kanggo inpormasi ngeunaan nyetél printer standar, milari indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'printer standar, setting'. @@ 1 @@@ 1
2206 Nomer halaman anu anjeun lebetkeun henteu valid. @ Salaku conto, éta tiasa janten nomer négatip atanapi kisaran anu henteu valid, sapertos 6 dugi ka 3. @@ 1 @@@ 1
2207 Microsoft Office Access teu tiasa nyetak makro. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode PrintOut, tapi obyék aktip nyaéta makro. @ Upami anjeun hoyong nyitak obyék sanés makro, anggo tindakan SelectObject atanapi metode pikeun milih obyek anu dipikahoyong sateuacan anjeun ngajalankeun tindakan PrintOut. @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2210 Microsoft Office Access teu tiasa nyetak atanapi nilik kaca kusabab ukuran halaman anu anjeun pilih langkung ageung tibatan 22.75 inci. @@@ 1 @@@ 1
2211 Microsoft Office Access teu tiasa nyetak atanapi nilik kana jandéla Debug. @@@ 1 @@@ 1
2212 Microsoft Office Access teu tiasa nyetak obyék anjeun. @ Pastikeun yén printer anu parantos disayogikeun sayogi.
Kanggo inpormasi ngeunaan netepkeun printer standar, milari indéks Pitulung Windows pikeun 'printer standar, setting'. @@ 1 @@@ 1
2213 Aya masalah saatos inpormasi printer pikeun objék ieu. Objek éta panginten parantos dikirim ka printer anu teu aya. @@@ 1 @@@ 1
2214 Aya masalah saatos inpormasi tina printer. Printer anyar teu acan diatur. @@@ 1 @@@ 1
2215 Microsoft Office Access moal tiasa nyetak PivotTable ieu kusabab na | 1 ngaleuwihan 22.75 inci. @ Ngurangan | 1 ku ngalakukeun parobihan kana pormat atanapi kalebet data tina tampilan PivotTable, teras cobian nyetak deui. @@ 1 @@@ 1
2220 Microsoft Office Access teu tiasa muka file '|'. @@@ 1 @@@ 1
2221 Téks na panjang teuing pikeun diédit. @@@ 1 @@@ 1
2222 Kontrol ieu ngan ukur dibaca sareng teu tiasa dirobih. @@@ 1 @@@ 1
2223 Ngaran koropak '|' panjang teuing. @ Lebetkeun nami file anu 256 karakter atanapi kirang. @@ 1 @@@ 1
2225 Microsoft Office Access teu tiasa muka Clipboard. @ Clipboard henteu némbalan, sigana kusabab aplikasi sanés anu ngagunakeunana. Tutup sadaya aplikasi anu sanés sareng cobian deui operasiana. @@ 1 @@@ 1
2226 Klipboard henteu némbalan, janten Microsoft Office Access henteu tiasa némpelkeun kontén Clipboard na. @ * Aplikasi sanés panginten nganggo Clipboard.
* Teu aya cekap mémori gratis kanggo operasi témpél.
Tutup sadaya aplikasi anu sanés, teras salin sareng témpél deui. @@ 1 @@@ 1
2227 Data dina Clipboard rusak, janten Microsoft Office Access henteu tiasa némpelkeunana. @ Mungkin aya kasalahan dina Clipboard, atanapi panginten henteu cekap mémori gratis. Coba deui operasi na. @@ 1 @@@ 1
2229 Microsoft Office Access moal tiasa start server OLE. @ Anjeun nyobian nganggo formulir, laporan, atanapi datasheet anu ngandung objék OLE, tapi sérver OLE (aplikasi anu dianggo pikeun nyiptakeun obyék) panginten henteu didaptarkeun leres. Pasang deui sérver OLE pikeun ngadaptar na leres. @@ 1 @@@ 1
2234 Microsoft Office Access teu tiasa nempelkeun obyék OLE. @@@ 1 @@@ 1
2237 Téks anu anjeun lebetkeun sanés item dina daptar. @ Pilih hiji item tina daptar, atanapi lebetkeun téks anu cocog sareng salah sahiji item anu didaptarkeun. @@ 1 @@@ 1
2239 Microsoft Office Access parantos mendakan yén pangkalan data ieu dina kaayaan anu teu saluyu, sareng henteu tiasa nyobian milari basis data kusabab file na ukur dibaca. Pikeun kéngingkeun aksés ngémutan databés, tutup basis data sareng atur file kanggo maca / nyerat, teras muka basis data. @@@ 1 @@@ 1
2243 Data dina Klipboard henteu tiasa dikenal; Microsoft Office Access teu tiasa nempelkeun obyék OLE. @@@ 1 @@@ 1
2244 Ngaran file anu anjeun tangtukeun di properti Gambar pikeun tombol paréntah atanapi tombol toggle teu tiasa dibaca. @ * File anu anjeun tentukeun tiasa rusak. Balikkeun file tina salinan cadangan atanapi ngadamel deui file ieu.
* Disk tempat ayana file tiasa teu kabaca. @@ 1 @@@ 1
2245 File anu anjeun tangtukeun henteu ngandung data ikon anu leres. @ Nunjukkeun file ikon anu leres. @@ 1 @ 1 @ 829 @ 1
2260 Aya kasalahan nalika ngirim data ka sérver OLE (aplikasi anu dianggo pikeun nyiptakeun obyék). @ * Anjeun panginten parantos nyobian ngirim teuing data. Upami anjeun nyiptakeun bagan sareng bagan dumasar kana pamundut, ngarobih pamundut supados kirang milih data. Upami bagan dumasarkeun kana tabél, pertimbangkeun didasarkeun kana pamundut sanés anjeun tiasa ngawatesan data.
* Anjeun tiasa nganggo server OLE anu henteu nampi format Clipboard.
* Anjeun panginten moal tiasa start server OLE sabab teu didaptarkeun leres. Pasang deui pikeun ngadaptar na.
* Komputer anjeun tiasa kirang ingetan. Tutup jandéla aplikasi sanésna pikeun ngosongkeun memori. @@ 1 @ 1 @ 8951 @ 1
2262 Nilai ieu kedah janten nomer. @@@ 1 @@@ 1
2263 Jumlahna seueur teuing. @@@ 1 @@@ 1
2264 Microsoft Office Access henteu mikawanoh unit pangukuran. @ Ketik unit anu valid, sapertos inci (dina) atanapi séntiméter (cm). @@ 1 @@@ 1
2265 Anjeun kedah nangtoskeun hijian ukuran, sapertos inci (dina) atanapi séntiméter (cm). @@@ 1 @@@ 1
2266 '|' panginten sanés setting anu leres pikeun properti RowSourceType, atanapi aya kasalahan kompilasi dina fungsi na. @ Kanggo inpormasi ngeunaan setélan anu leres pikeun properti RowSourceType, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 3853 @ 1
2267 Henteu cekap ruang disk pikeun nyiptakeun témporary file panyangga pikeun nyetak. @ Bébaskeun sababaraha ruang disk pikeun nyayogikeun temporary file panyangga. @@ 1 @@@ 1
2269 Sababaraha library database teu tiasa dimuat kusabab seueur teuing anu dikhususkeun. @ Pikeun ngarobih library rujukan database, klik Rujukan dina menu Pakakas. @@ 1 @ 1 @ 9017 @ 1
2272 Setelan pikeun Perbarui Coba Ulang interval kedah ti 0 dugi 1,000 milidetik. @@@ 1 @@@ 1
2273 Setelan pikeun Update Retries kedahna ti 0 dugi ka 10. @@@ 1 @@@ 1
2274 Basis data '|' parantos kabuka salaku library database. @@@ 1 @@@ 1
2275 Senar anu dipulang ku pembina panjang teuing. @ Hasilna bakal dipotong. @@ 1 @@@ 1
2276 Pembina khusus anu anjeun anggo nyababkeun kasalahan nalika ngarobah pokus kana jandéla anu sanés nalika anjeun nganggona. @ Enter a value without using the custom builder. @@ 1 @@@ 1
2277 Aya kasalahan inisialisasi font. @@@ 1 @@@ 1
2278 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen parobihan anjeun kana obyék OLE anu kaiket ieu. @ Boh anjeun teu ngagaduhan ijin nyerat ka rékaman tempat obyék disimpen, atanapi rékamanana dikonci ku pangguna sanés.
Salin obyék kana Clipboard (pilih obyék teras pencét Salin dina édit menu), teras pencét Undo Record Now on the Edit menu. Teras buka aplikasi anu anjeun anggo pikeun nyiptakeun obyék, témpél obyék tina Clipboard, sareng simpenana. @@ 1 @ 1 @ 10222 @ 1
2279 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu cocog pikeun masker masukan '|' ditetepkeun pikeun lapangan ieu. @@@ 2 @ 1 @ 9118 @ 1
2280 Anjeun parantos nambihan langkung seueur format kaluaran kana Windows Registry tibatan Microsoft Office Access tiasa ngainisialisasi. @ Sababaraha format output moal sayogi. Hapuskeun format-format anu pernah anjeun sering atanapi paling sering anggo. @@ 1 @@@ 1
2281 Inpo format output leungit. Sigana aya masalah sareng pamasangan Microsoft Office Access anjeun. Mangga pasang deui Microsoft Office Access atanapi ngahubungi administrator sistem anjeun atanapi perwakilan méja bantosan. @@@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2282 Format anu anjeun nyobian kaluaran obyék ayeuna henteu sayogi. @ Boh anjeun nyobian kaluaran obyék ayeuna kana format anu henteu valid pikeun jinis obyékna, atanapi format anu ngamungkinkeun anjeun kaluaran data salaku Microsoft Excel, format rich-text, téks MS-DOS, atanapi file HTML leungit tina Windows Registry. Run Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access atanapi, upami anjeun wawuh sareng setélan dina Registri, cobian koréksi nyalira. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Pendaptaran, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2283 Spésifikasi format pikeun '|' henteu valid. @ Anjeun moal tiasa nyimpen data kaluaran kana file dina format ieu dugi ka ngabenerkeun setélan kanggo pormat dina Windows Registry. Run Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access atanapi, upami anjeun wawuh sareng setélan dina Registri, cobian koréksi nyalira. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Pendaptaran, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2284 Microsoft Office Access teu tiasa nyerat kana file. @ * Jaringan panginten tiasa henteu jalan. Antosan dugi jaringanna tiasa dianggo, teras cobian deui.
* Anjeun tiasa janten mémori. Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access, tutup aplikasi sanésna, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2285 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel file output. @ * Anjeun panginten tiasa kaluar tina ruang disk dina drive tujuan.
* Jaringan meureun henteu jalan. Antosan dugi jaringanna tiasa dianggo, teras cobian deui.
* Anjeun tiasa janten mémori. Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access, tutup aplikasi sanésna, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2286 Microsoft Office Access henteu tiasa nutup file ieu. @ * Jaringan panginten tiasa henteu jalan. Antosan dugi jaringanna tiasa dianggo, teras cobian deui.
* Anjeun tiasa janten mémori. Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access, tutup aplikasi sanésna, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2287 Microsoft Office Access teu tiasa muka sési surat. @ Pariksa aplikasi mail anjeun pikeun mastikeun yén éta leres-leres jalan. @@ 1 @@@ 1
2288 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat '|' format. @ Setelan kanggo format ieu dina Windows Registry henteu leres. Anjeun teu tiasa nyimpen data kaluaran kana file dina format ieu dugi ka menerkeun setélan dina Registri. @ Run Setup kanggo nga-instal deui Microsoft Office Access atanapi, upami anjeun wawuh sareng setélan dina Registri, cobian koréksi nyalira. . Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Pendaptaran, klik Pitulung. @ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2289 Microsoft Office Access henteu tiasa ngaluarkeun modul dina format anu dipénta. @@@ 1 @@@ 1
2290 Aya seueur teuing panampi pesen; pesen na henteu dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2291 Aya seueur teuing lampiran pesen; pesen na henteu dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2292 Téks pesenna panjang teuing, janten henteu dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2293 Microsoft Office Access teu tiasa ngirim pesen e-mail ieu. @ Sateuacan nyobian ngirim pesen e-mail ti Microsoft Office Access, ngabéréskeun masalah anu diidentipikasi dina pesen anu saencana, atanapi atur komputer anjeun pikeun ngirim sareng nampi pesen e-mail. @@ 1 @@@ 1
2294 Microsoft Office Access teu tiasa ngagantelkeun obyék; pesenna henteu dikirim. @ * Jaringan panginten henteu tiasa dianggo. Antosan dugi jaringanna tiasa dianggo, teras cobian deui.
* Anjeun tiasa janten mémori. Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access, tutup aplikasi sanésna, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2295 Panarima pesen anu teu dikenal; pesen na henteu dikirim. @@@ 1 @@@ 1
2296 Sandi na henteu leres; pesenna henteu dikintun. @@@ 1 @@@ 1
2297 Microsoft Office Access moal tiasa muka sési surat. @ Anjeun panginten tiasa teu émut. Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access, tutup aplikasi sanésna, teras cobian deui. Anjeun tiasa ogé mariksa aplikasi mail anjeun pikeun mastikeun yén éta leres-leres tiasa dianggo. @@ 1 @@@ 1
2298 Microsoft Office Access moal tiasa start wizard, pembina, atanapi tambihan. @ * The library database anu ngandung wizard, pembina, atanapi add-in tiasa henteu dipasang. Arahkeun ka Add-in dina menu Tools, teras pencét Add-in Manager pikeun ningali naha library database dipasang.
* Wizard, pembina, atanapi nambihan kode sanés moal disusun sareng Microsoft Office Access moal tiasa nyusun éta. Aya kamungkinan aya kasalahan sintaksis dina kode.
* Konci pikeun nambihan dina file Windows Registry panginten henteu leres. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2299 Microsoft Office Access teu tiasa muka kotak Zoom. @ Add-in Microsoft Office Access Utility leungit atanapi dirobih. Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup kanggo nga-instal deui Microsoft Office Access sareng Microsoft Office Access Utility add-in. @@ 1 @ 1 @ 12620 @ 1
2300 Microsoft Office Access moal tiasa kaluaran sabab seueur teuing kadali anu dipilih anu gaduh gaya anu béda, sapertos warna sareng font. @ Pilih pangendali anu langkung alit, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2301 Henteu cekap sumber daya sistem pikeun kaluaran data. @ Tutup hiji atanapi langkung jandéla Microsoft Office Access sareng tutup aplikasi sanés. Teras cobian kaluaran data deui. @@ 1 @@@ 1
2302 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen data kaluaran kana file anu parantos anjeun pilih. @ * Payil tiasa dibuka. Upami kitu, tutup, teras simpen data kaluaran kana file deui.
* Upami anjeun nganggo témplat, parios pikeun mastikeun yén témplatna aya.
* Upami file henteu kabuka, parios pikeun mastikeun yén anjeun gaduh ruang disk anu cekap.
* Pastikeun yén file aya dina jalur anu parantos ditangtukeun.
* Pariksa pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan ijin nyerat kana folder anu parantos ditangtoskeun. @@ 1 @@@ 1
2303 Microsoft Office Access henteu tiasa kaluaran data ayeuna. @ * Jaringan panginten henteu tiasa dianggo. Antosan dugi jaringanna tiasa dianggo, teras cobian deui.
* Anjeun tiasa janten luar ruang disk. Ngosongkeun ruang disk sareng cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2304 Microsoft Office Access henteu tiasa nyimpen data kaluaran kana file anu parantos ditangtukeun. @ Pastikeun anjeun gaduh ruang disk gratis anu cekap dina drive tujuan anjeun. @@ 1 @@@ 1
2305 Aya seueur teuing kolom anu bakal dikaluarkeun, dumasarkeun kana watesan anu ditangtoskeun dina format output atanapi ku Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2306 Aya seueur teuing jajaran pikeun kaluaran, dumasarkeun kana watesan anu ditangtukeun ku format output atanapi ku Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2308 File '|' parantos aya. @ Naha anjeun badé ngaganti file anu tos aya? @@ 20 @@@ 2
2309 Aya entri tambahan anu henteu valid pikeun'|.'@ Aya kasalahan dina Windows Registry pikeun tambahan ieu. Lereskeun setting na restart Microsoft Office Access. Kanggo inpormasi ngeunaan Pendaptaran, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9015 @ 1
2311 Henteu cekap mémori pikeun ngajalankeun prosedur acara NotInList. @@@ 1 @@@ 1
2312 Jalan pintas '|' kedah didamel deui. @ file na tiasa leungit, rusak, atanapi dina format anu langkung lami anu teu tiasa dibaca. @@ 1 @@@ 1
2313 Microsoft Office Access moal mendakan basis data jalan pintas '| 1' atanapi'|2.'@Re-create pintasan sareng lokasi anu leres tina basis data. @@ 2 @ 1 @ 9032 @ 1
2314 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan database jalan pintas'|.'@Re-create the shortcut with the correct location of the database.
2315 String inputna panjang teuing. @@@ 1 @@@ 1
2316 Tabel atanapi pamundut ieu moal tiasa dibuka sabab henteu ngagaduhan bidang anu katingali. @ Ieu tiasa hasil upami tabel atanapi pamundut ngan ukur kolom sistem, sareng pilihan Témbongkeun Sistem Objek pareum. @ Pikeun ngahurungkeun pilihan Tembongkeun Sistem Objek, klik Pilihan dina menu Pakakas, pencét tab View, sareng pilih kotak System Objects. @ 1 @@@ 1
2317 Basis data '|' teu tiasa dibenerkeun atanapi sanés file database Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2320 Microsoft Office Access teu tiasa ningalikeun kolom anu anjeun lebetkeun Dimana dina Jumlah jajar. @ Hapus kotak centang Tembongkeun kolom éta. Upami anjeun hoyong lapangan ieu nembongan dina hasil pamundut, tambihan kana kisi desain dua kali. Kanggo bidang anu bakal muncul dina hasil pamundut, tong nangtoskeun Dimana dina jajaran Jumlah, sareng pastikeun kotak centang Témbongkeun parantos dipariksa . @@ 1 @@@ 1
2321 Anjeun teu tiasa nyetél kriteria sateuacan nambihan kolom atanapi ungkapan kana Baris kolom. @ Boh nambihan kolom tina daptar lapangan kana kolom sareng lebetkeun ungkapan, atanapi mupus kritéria na. @@ 1 @@@ 1
2322 Anjeun teu tiasa milah-milah tanda asterisk (*). @ Kusabab tanda asterisk ngagambarkeun sadaya kolom dina tabel anu didasarkeun atanapi pamundut, anjeun moal tiasa milah-milah. @ Tambahkeun tanda asterisk kana grid desain pamundut, sareng bidang khusus anjeun hoyong milah-milah. Hapus kotak centang Tembongkeun pikeun kolom asihan, terus tangtukeun urutan sortir. @ 1 @@@ 1
2323 Anjeun teu tiasa nangtoskeun kriteria pikeun tanda bintang (*). @ Kusabab tanda asterisk ngagambarkeun sadaya kolom dina tabel anu didasarkeun atanapi pamundut, anjeun moal tiasa nyayogikeun kriteria kanggo éta. @ Tambahkeun tanda asterisk kana kisi desain pamundut, sareng lapangan (s) anu anjeun badé aturkeun kriteria, teras lebetkeun kritéria pikeun bidang anu khusus. Dina kotak desain query, kosongkeun kotak centang Tembongkeun kolom kriteria, sateuacan anjeun ngajalankeun pamundut. @ 1 @@@ 1
2324 Anjeun teu tiasa ngitung total dina tanda bintang (*). @ Kusabab tanda asterisk ngagambarkeun sadaya kolom dina tabel, anjeun moal tiasa ngitung total dina na. @ Cabut tanda asterisk tina kotak desain query. Tambihkeun bidang anu anjeun badé anggo kana grid desain, teras pilih total anu anjeun badé ngitung kanggo bidang khusus. @ 1 @ 2 @ 11202 @ 1
2325 Nami lapangan anu anjeun lebetkeun ngalangkungan wates 64-karakter tina properti LinkMasterFields. @ Nalika anjeun nganggo paréntah Hubungan (dina tab Pakakas Basis Data, klik Hubungan) pikeun ngartikeun hubungan antara tabel anu ngabentuk bentuk sareng subform, tautan Microsoft Office Access bentuk sareng subform sacara otomatis sareng nyetél sipat LinkChildFields sareng LinkMasterFields. @@ 1 @ 1 @ 3990 @ 1
2326 Anjeun teu tiasa netepkeun Grup Ku, Ekspresi, atanapi Dimana dina Jumlah jajar pikeun kolom ieu. @ Nunjukkeun fungsi agrégat, sapertos Jumlah atanapi Cacah, kanggo lapangan atanapi ungkapan anu anjeun pilih salaku Nilai dina pamundut crosstab.
Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan fungsi agrégat, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9980 @ 1
2327 Anjeun kedah lebet Grup Ku dina jajar Total pikeun kolom anu ngagaduhan Judul Kolom dina jajaran Crosstab. @ Nilai anu diturunkeun tina kolom atanapi ungkapan anu anjeun nunjuk salaku Kolom Judul dianggo pikeun ngolompokkeun data dina pamundut crosstab. @ 1 @ 1 @ 9980
2328 Anjeun teu tiasa ngajalankeun pamundut pembaruan dina tanda asterisk (*). @ Kusabab tanda asterisk ngagambarkeun sadaya bidang dina tabel, anjeun moal tiasa ngamutahirkeunana. @ Cabut tanda asterisk tina kotak desain query. Tambihkeun bidang anu anjeun badé perbarui kana kisi desain. @ 1 @ 1 @ 10001 @ 1
2329 Pikeun nyiptakeun pamundut crosstab, anjeun kedah nangtoskeun hiji atanapi langkung pilihan Judul Baris, hiji pilihan Judul Kolom, sareng hiji pilihan Nilai. @@@ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2330 Microsoft Office Access moal tiasa ngagambarkeun ungkapan gabung | dina Tampilan desain. @ * Hiji atanapi langkung bidang panginten parantos dihapus atanapi diganti nami.
* Nami salah sahiji atanapi langkung bidang atanapi tabel anu ditetepkeun dina ekspresi gabung tiasa salah éja.
* Gabung tiasa nganggo operator anu henteu didukung dina Tampilan desain, sapertos> atanapi <. @@ 1 @@@ 1
2331 Anjeun kedah lebet Grup Ku dina total Baris sahenteuna pikeun salah sahiji pilihan Judul Baris anu anjeun lebetkeun dina jajaran Crosstab. @@@ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2332 Microsoft Office Access moal tiasa cocog sareng bidang anu anjeun tambahkeun nganggo tanda asterisk (*) dina pamundut tambihan. @ Kusabab tanda asterisk ngagambarkeun sadaya kolom dina tabel atanapi pamundut anu aya, anjeun moal tiasa nambihan tanda bintang dina hiji bidang atanapi ungkapan, sareng anjeun moal tiasa nambihan hiji médan atanapi ungkapan kana tanda bintang. @ Tambihkeun tanda bintang ka tanda bintang (contona, méja kana méja), atanapi nambihan kolom khusus. @ 1 @ 1 @ 9999 @ 1
2333 Anjeun kedah lebet nami méja anu anjeun damel atanapi nambihan rékaman. @ Anjeun nyobian netepkeun make-table atanapi nambihan pamundut tanpa ngahususkeun tabel tujuan. @@ 1 @@@ 1
2334 Microsoft Office Access teu tiasa nyetak '|' sabab éta mangrupikeun pamundut aksi. @ Kusabab pamundut tindakan henteu ngahasilkeun recordset, anjeun moal tiasa nyitak tampilan Datasheet ngeunaan éta.
Catet yén tanda panyeluk (!) Ngagabung kana ikon pamundut dina Navigasi Pane nandaan pamundut aksi. @ Pikeun nyitak tampilan Datasheet tina rékaman anu bakal dipilih ku pamundut, tampilkeun pamundut dina Tampilan desain, klik tombol Datasheet , teras pencét tombol Print. @ 1 @@@ 1
2335 Anjeun kedah nangtoskeun jumlah lapangan anu sami nalika anjeun netepkeun properti LinkChildFields sareng LinkMasterFields. @ Anjeun ngalebetkeun sababaraha bidang anu béda pikeun hiji sipat tibatan anu anjeun damel pikeun anu sanés.
Upami anjeun nganggo paréntah Hubungan (dina tab Pakakas Basis Data, klik Hubungan) pikeun ngahartikeun hubungan antara tabel anu ngabentuk bentuk sareng subform, Microsoft Office Access bakal ngaitkeun bentuk sareng subform sacara otomatis teras nyetél sipat LinkChildFields sareng LinkMasterFields. @@ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2337 Anjeun teu tiasa nangtoskeun kriteria dina bidang anu sami pikeun anu anjeun lebetkeun Nilai dina baris Crosstab. @ Anjeun nyobian nunjukkeun pamundut crosstab saatos ngalebetkeun Nilai dina baris Crosstab sareng kriteria dina jajaran Kriteria. @ Upami anjeun hoyong bidang ieu nyayogikeun nilai lintas tabulasi dina pamundut crosstab, hapus entri dina jajaran Kriteria. Upami anjeun hoyong ieu janten bidang kriteria, tinggalkeun baris Crosstab kosong. @ 1 @ 1 @ 9980 @ 1
2338 Microsoft Office Access ngempelkeun éksprési anu anjeun lebetkeun. @ Ungkapan '|' ngaleuwihan wates 1,024 karakter pikeun kisi desain query. @@ 1 @@@ 1
2339 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel témporary tautan. @ Anjeun ngahontal wates pikeun jumlah tautan dina database anjeun. Microsoft Office Access kedah ngadamel temporary tautan pikeun ngimpor tabel ODBC anjeun. @ Cabut sadaya tautan atanapi tabel anu henteu diperyogikeun. @ 1 @@@ 1
2340 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngalangkungan wates 1,024 karakter pikeun kisi desain query. @@@ 1 @@@ 1
2342 Peta RunSQL meryogikeun argumen anu diwangun ku pernyataan SQL. @ Salaku conto, pamundut aksi anu nambihan rékaman starts sareng INSERT Kana. Pamundut data-definisi anu nyiptakeun tabel starts sareng NYADIKkeun Tabel. @@ 1 @ 1 @ 3698 @ 1
2343 Nilai anu anjeun lebetkeun ngalangkungan wates 64-karakter milik Alias. @@@ 1 @ 1 @ 6146 @ 1
2344 Pikeun harta TopValues ​​dina lambaran sipat pamundut, anjeun kedah lebet bilangan bulat anu langkung ageung ti nol. @@@ 1 @@@ 1
2345 Pikeun harta TopValues ​​dina lambaran properti pamundut, anjeun kedah ngalebetkeun perséntase tina 1 dugi ka 100. @@@ 1 @@@ 1
2346 Kanggo harta TopValues ​​dina lambaran sipat pamundut, anjeun kedah ngalebetkeun nomer langkung ageung tibatan nol. @@@ 1 @@@ 1
2347 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan nami file anu anjeun lebetkeun pikeun properti DestinationDB dina lembar properti query action. @ Anjeun panginten salah nyerat nami file database, atanapi file na tiasa dihapus atanapi diganti nami. @@ 1 @ 1 @ 6183 @ 1
2348 Anjeun teu tiasa ngantepkeun sipat Alias ​​kosong. @@@ 1 @ 1 @ 6146 @ 1
2349 Pikeun harta TopValues ​​dina lambaran sipat pamundut, anjeun kedah ngalebetkeun nomer langkung alit ti 2,147,483,647. @@@ 1 @@@ 1
2350 Microsoft Office Access moal tiasa ngaheéat pamundutna. @ * Pamundutna mangrupikeun pamundut anu pas sareng teu tiasa digambarkan salaku senar SQL anu saderhana. Simpen pamundut salaku pamundut namina ti Pembina pamundut. Nalika anjeun nutup Pembina Permintaan, Microsoft Office Access bakal ngeusian harta RecordSource atanapi RowSource kalayan nami pamundut anu disimpen.
* Pastikeun pamundut anjeun henteu ngagaduhan kasalahan sintaksis SQL. @@ 1 @ 1 @ 4309 @ 1
2351 Microsoft Office Access moal tiasa ngagambarkeun klausa NILAI implisit dina kisi desain pamundut. @ Édit ieu dina tampilan SQL. @@ 1 @@@ 1
2352 Anjeun teu tiasa ngarobih pamundut ieu kusabab parantos dihapus atanapi diganti nami ku pangguna sanés. @@@ 1 @@@ 1
2353 Parameter pamundut anu salah '|'. @@@ 1 @@@ 1
2354 Pamundut atanapi tabel ieu ngagaduhan ungkapan anu gagal ngaevaluasi.
2355 Anjeun tiasa milih dugi ka | nilai dina saringan kolom pikeun lapangan anu seueur pangajen. Cabut sababaraha nilai, teras cobian deui.
2356 Anjeun moal tiasa napelkeun kolom anu seueur nilai atanapi lampiran kana Link Master Fields atanapi Tautan Child Fields. @@@ 1 @@@ 1
2360 Ngaran médan leungit. @ Anjeun parantos nangtoskeun jinis data atanapi pedaran pikeun lapangan tanpa ngahususkeun nami lapangan. @ Enter a name for the field, or Delete the row. @ 1 @@@ 1
2361 Microsoft Office Access moal tiasa ngahemat tabel ieu. @ Henteu aya kolom dina tabel ieu. @ Nangtukeun sahanteuna hiji kolom ku cara nuliskeun nami lapangan sareng milih jinis data. @ 1 @@@ 1
2362 Anjeun parantos gaduh lapangan namina '|.' @@@ 1 @@@ 1
2363 Microsoft Office Access ngan ukur ngamungkinkeun hiji bidang AutoNumber per tabel. @ Anggo jinis data Nomer pikeun bidang anu sami. @@ 1 @@@ 1
2364 Microsoft Office Access henteu tiasa muka tabel dina tampilan Datasheet. @@@ 1 @@@ 1
2366 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahemat pangaturan lapangan. Sadaya parobihan anu sanés disimpen sacara suksés. @ Klik Tombol Microsoft Office, arahkeun Atur, teras pencét Compact sareng Perbaikan Database. @@ 1 @@@ 1
2370 Ngaleungitkeun atanapi ngarobih indéks pikeun lapangan ieu peryogi ngaleungitkeun konci primér. @ Upami anjeun hoyong mupus konci primér, pilih kolom éta teras pencét tombol Kunci Utama. @@ 1 @@@ 1
2371 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun konci primér. Parobihan anjeun henteu disimpen. @@@ 1 @@@ 1
2372 Nami lapangan henteu valid. @ Pastikeun yén nami henteu ngandung periode (.), Tanda seru (!), Kurung ([]), rohangan ngarah, atanapi karakter anu henteu tiasa dicetak sapertos pangiriman gerbong. Upami anjeun parantos nempelkeun nami tina aplikasi anu sanés, cobian mencét ESC teras ngetik deui nami na. @@ 2 @ 1 @ 13793 @ 1
2373 Setelan pikeun properti FieldSize kedah ti 0 dugi ka 255. @@@ 1 @@@ 1
2374 Anjeun teu tiasa ngadamel indéks atanapi konci primér dina langkung ti 10 bidang. @@@ 1 @@@ 1
2375 Anjeun teu tiasa némpelkeun saluareun tungtung méja. @ Anjeun parantos nyobian némpelkeun kolom saluareun baris 255 dina tabel dina tampilan Desain. @@ 1 @@@ 1
2376 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun konci primér. @ Anjeun parantos milih seueur teuing bidang pikeun konci primér sababaraha lapangan. @@ 1 @@@ 1
2377 Sakali anjeun ngalebetkeun data dina tabel, anjeun moal tiasa ngarobih jinis data tina bidang naon waé ka AutoNumber, sanaos anjeun henteu acan nambihan data kana bidang éta. @ Tambahkeun médan anyar kana tabel, sareng tangtukeun jinis data na Nomer Otomatis. Microsoft Office Access teras ngalebetkeun data dina bidang AutoNumber sacara otomatis, jumlahna rékaman starting ku 1. @@ 1 @@@ 1
2378 Tabel ieu ngan ukur dibaca. @ Anggo nami anu sanés dina kotak dialog Simpen As kanggo nyimpen parobihan anjeun. @@ 1 @@@ 1
2379 Anjeun teu tiasa ngadamel konci primér dina bidang jinis data ieu. @ Anjeun teu tiasa nangtoskeun konci primér dina kolom kalayan OLE Object, Memo, Attachment, atanapi Multi-valuation lookup field. @@ 1 @@@ 1
2380 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun konci primér kusabab henteu aya lapangan anu kapilih. @ Anjeun parantos milih baris anu henteu ditetepkeun ku bidang. @ Tempatkeun titik sisipan di tempat dina baris bidang anu anjeun badé hartikeun salaku konci primér. @ 1 @@@ 1
2381 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun konci primér kumargi lapanganna henteu ngagaduhan nami. @ Namikeun lapangan, teras tangtukeun salaku kolom konci primér. @@ 1 @@@ 1
2382 Anjeun teu tiasa ngalih kana tampilan Datasheet sareng anjeun henteu tiasa balik deui kana tampilan Desain. @ Pamaké anu sanésna muka tabel ieu atanapi pamundut, formulir, atanapi laporan anu kaiket kana tabel ieu. @@ 1 @@@ 1
2383 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih jinis data. @ Teu aya cekap ruang disk atanapi mémori. @@ 1 @@@ 1
2384 Anjeun teu tiasa ngarobih hiji bidang tina jinis data AutoNumber sareng nambihan bidang AutoNumber anu sanés dina waktos anu sami. @ Laksanakeun ieu:
1. Hapus bidang AutoNumber anu kakarék nambihan, pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét Simpen.
2. Tambahkeun kolom AutoNumber anyar, teras simpen tabél deui. @@ 1 @@@ 1
2385 Éror aya dina operasi hemat. | @@@ 1 @@@ 1
2386 Microsoft Office Access teu tiasa nyiptakeun tabél. @@@ 1 @@@ 1
2387 Anjeun teu tiasa ngahapus méja '|'; éta ilubiung dina hiji atanapi sababaraha hubungan. @ Upami anjeun hoyong mupus tabel ieu, mupus heula hubunganana dina jandéla Hubungan. @@ 1 @@@ 1
2388 Anjeun teu tiasa ngarobih konci primér. @ Tabel ieu mangrupikeun tabel primér dina hiji atanapi sababaraha hubungan. @ Upami anjeun hoyong ngarobih atanapi ngaleupaskeun konci primér, mupus heula hubungan dina jandela Hubungan. @ 1 @@@ 1
2389 Anjeun teu tiasa ngahapus bidang'|.'@Ieu mangrupikeun bagian tina hiji atanapi langkung hubungan. @ Upami anjeun hoyong mupus bidang ieu, mupus heula hubunganana dina jandéla Hubungan. @ 1 @@@ 1
2390 Anjeun teu tiasa ngarobih jinis data atanapi ukuran lapangan bidang ieu; éta mangrupikeun bagian tina hiji atanapi sababaraha hubungan. @ Upami anjeun hoyong ngarobih jinis data lapangan ieu, hapus heula hubunganana dina jandela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
2391 Widang '| 1' henteu aya dina tabel tujuan'flix2.'@ Microsoft Office Access teu tiasa ngalengkepan operasi tambihan. Tabel tujuan kedah ngandung bidang anu sami sareng tabel anu anjeun témpél. @@ 1 @@@ 1
2392 Anjeun teu tiasa nyetél Pasipatan unik konci primér pikeun No. @ Konci utami, dumasar kana definisi, ngan ukur ngandung nilai unik. @ Upami anjeun hoyong ngijinkeun nilai nonunique dina kolom ieu, hapus definisi konci primér ku netepkeun milik Utama ka No. @ 1 @@@ 1
2393 Anjeun teu tiasa nyetél sipat IgnoreNulls tina konci primér janten Sumuhun. @ Konci utami, sacara definisi, moal ngijinkeun nilai batal. @ Upami anjeun hoyong nilai batal dina bidang ieu, hapus definisi konci primér ku netepkeun milik Utama ka No. @ 1 @@@ 1
2394 Nami indéks henteu leres. @ Nami indéks tiasa panjang teuing (langkung ti 64 karakter) atanapi ngandung karakter anu henteu valid. @@ 1 @@@ 1
2395 Indéks kedah ngagaduhan nami. @@@ 1 @@@ 1
2396 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun indéks atanapi konci primér. @ Hiji atanapi langkung nami lapangan teu aya. @ Enter atanapi pilih sahanteuna hiji kolom dina kolom Name Field pikeun tiap indéks anu anjeun namina. @ 1 @@@ 1
2397 Anjeun parantos gaduh indéks namina '|.' @@@ 1 @@@ 1
2398 Konci primér parantos dirobih. @ Tabel ieu mangrupikeun tabel primér dina hiji atanapi sababaraha hubungan. Parobihan kana konci primér moal disimpen. @@ 1 @@@ 1
2399 Setelan pikeun properti FieldSize kedah ti 1 dugi ka 8000. @@@ 1 @@@ 1
2400 Baris anu anjeun lebetkeun dina kisi ngalangkungan wates 255 jajar (lapangan) pikeun méja atanapi 1,000 jajar (tindakan) pikeun makro. @@@ 1 @@@ 1
2401 Anjeun teu tiasa ngahapus kolom '| 1' dina waktos ayeuna. Kolom @The '| 1' mangrupikeun bagian tina konci primér pikeun tabel '| 2'. Ieu dianggo pikeun ngaidentipikasi sareng nyimpen jajar dina tabel anjeun dina pangkalan data. @ Anjeun moal tiasa mupus konci primér nalika nganggo tampilan Datasheet. Pikeun mupus konci primér, buka tabél dina tampilan Desain sareng angkat kolom konci primér. @ 1 @@@ 1
2420 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan nomer anu henteu valid. @@@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2421 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan nilai tanggal anu teu valid. @@@ 2 @ 1 @ 11729 @ 1
2422 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan senar anu henteu valid. @ String tiasa dugi ka 2048 karakter, kalebet tanda petik muka sareng nutup. @@ 1 @@@ 1
2423 Ungkapan anu anjeun lebetkeun henteu valid. (titik) atanapi! operator atanapi kurung teu valid. @ Anjeun panginten tiasa ngalebetkeun identifier anu henteu leres atanapi kurung anu diketik saatos konstanta Null. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2424 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan bidang, kontrol, atanapi nami milik anu teu tiasa dipendakan ku Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2425 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan nami fungsi anu teu tiasa dipendakan ku Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2426 Fungsi anu anjeun lebetkeun henteu tiasa dianggo dina ungkapan ieu. @ * Anjeun panginten parantos nganggo DoEvents, LBound, UBound, Spc, atanapi Tab dina ungkapan.
* Anjeun panginten parantos nganggo fungsi agrégat, sapertos Count, dina kisi desain atanapi dina kontrol atanapi lapangan anu diitung. @@ 1 @@@ 1
2427 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu teu ngagaduhan nilai. @ Ungkapan éta tiasa ningali ka obyék anu teu ngagaduhan nilai, sapertos formulir, laporan, atanapi kontrol labél. @@ 1 @@@ 1
2428 Anjeun ngalebetkeun argumen anu teu leres dina fungsi agrégat domain. @ * Widang dina éksprési string panginten henteu aya dina domain.
* Widang anu ditangtukeun dina éksprési kriteria panginten henteu aya dina domain. @@ 2 @ 1 @ 10931 @ 1
2429 Operator Dina anu anjeun lebetkeun peryogi kurung. @@@ 1 @@@ 1
2430 Anjeun henteu ngalebetkeun kata kunci Sareng Diantara… Sareng operator. @ Sintaksis anu leres nyaéta sapertos kieu:
ungkapan [Henteu] Antara nilai1 Sareng nilai2 @@ 1 @@@ 1
2431 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngandung sintaksis anu teu leres. @ Anjeun panginten tiasa lebet koma tanpa nilai atanapi identitas sateuacanna. @@ 1 @@@ 1
2432 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngandung sintaksis anu henteu leres, atanapi anjeun kedah ngalipetkeun data téks anjeun dina tanda petik. @ Anjeun panginten tiasa lebet koma atanapi tanda petik anu teu aya anu salah.
Salaku conto, upami milik Nilai Default tina kolom téks nyaéta "Huey, Louie, sareng Dewey," éta kedah dilebetkeun kana tanda petik upami anjeun hartosna éta salaku téks téks anu harfiah. Ieu nyingkahan kekeliruan ku éksprési "Huey Louie" Sareng "Dewey". @@ 1 @@@ 1
2433 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngandung sintaksis anu teu leres. @ Anjeun panginten tiasa lebet operator, sapertos operator +, dina ungkapan tanpa operan anu saluyu. @@ 1 @@@ 1
2434 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngandung sintaksis anu teu valid. @ Anjeun panginten tiasa lebet operan tanpa operator. @@ 1 @@@ 1
2435 Ungkapan anu anjeun lebetkeun seueur teuing kurung panutupan. @@@ 1 @@@ 1
2436 Ungkapan anu anjeun lebetkeun kaleungitan kurung panutup, kurung (]), atanapi palang nangtung (|). @@@ 1 @@@ 1
2437 Ungkapan anu anjeun lebetkeun teu ngagaduhan bilah nangtung (|). @@@ 1 @@@ 1
2438 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngandung sintaksis anu teu leres. @ Anjeun ngaleungitkeun operan atanapi operator, anjeun ngalebetkeun karakter atanapi koma anu teu leres, atanapi anjeun ngalebetkeun téks tanpa dikurilingan dina tanda petik. @@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2439 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan fungsi anu ngandung jumlah alesan anu salah. @@@ 1 @@@ 1
2440 Anjeun kedah ngalampirkeun argumen fungsi IIf dina kurung. @@@ 1 @ 3 @ 1012957 @ 1
2442 Ungkapan anu anjeun lebetkeun henteu leres kurung. @ Anjeun panginten nganggo sintaksis kurung pikeun idéntifikasi dina pamundut. Anggo sintaksis identifier standar:
Formulir! [Formulir]! [Control]. @@ 1 @ 1 @ 11729 @ 1
2443 Anjeun tiasa nganggo operator Is ngan dina ungkapan nganggo Null atanapi Not Null. @@@ 1 @ 3 @ 1008950 @ 1
2445 Ungkapan anu anjeun lebetkeun rumit teuing. @@@ 2 @ 1 @ 11732 @ 1
2446 Teu aya cukup mémori pikeun ngalaksanakeun itungan ieu. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun, sareng cobian deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2447 Aya panggunaan anu salah tina. (titik) atanapi! operator atanapi kurung teu valid. @ Anjeun panginten tiasa ngalebetkeun identifier anu henteu leres atanapi kurung anu diketik saatos konstanta Null. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2448 Anjeun teu tiasa masihan nilai ka obyék ieu. @ * Obyek tiasa janten kontrol dina bentuk baca-hungkul.
* Objek tiasa dina bentuk anu kabuka dina tampilan Desain.
* Nilai na tiasa ageung teuing kanggo bidang ieu. @@ 1 @ 1 @ 9424 @ 1
2449 Aya metodeu anu teu valid dina ungkapan. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa nyobian nganggo metode Print sareng obyék anu sanés Laporan atanapi Debug. @@ 2 @ 4 @ 2015551 @ 1
2450 Microsoft Office Access moal mendakan formulir '|' dimaksud dina éksprési makro atanapi kode Visual Basic. @ * Bentuk anu anjeun rujukan tiasa ditutup atanapi henteu aya dina database ieu.
* Microsoft Office Access panginten parantos ngalaman kasalahan kompilasi dina modul Visual Basic kanggo formulir éta. @@ 1 @ 1 @ 11735 @ 1
2451 Ngaran laporan '|' anjeun lebet salah éja atanapi ngarujuk kana laporan anu henteu kabuka atanapi henteu aya. @@@ 1 @@@ 1
2452 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan rujukan anu teu leres pikeun harta Induk. @ Salaku conto, anjeun tiasa nganggo sipat Induk kalayan kontrol dina formulir utami atanapi laporan tibatan kontrol dina subform atanapi subreport. @@ 2 @ 1 @ 4852 @ 1
2453 Ngaran kendali '|' anjeun lebet kana éksprési anjeun salah éja atanapi ngarujuk kana pangendali kana formulir atanapi laporan anu henteu kabuka atanapi henteu aya. @@@ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2454 Ngaran obyék '|' anjeun lebet nuturkeun ieu! operator dina ungkapan henteu valid. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa nyobian ngenalkeun identifier anu nganggo dua nami kontrol dipisahkeun ku! operator. @@ 2 @ 1 @ 11736 @ 1
2455 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu ngagaduhan referensi anu salah pikeun properti |. @ Properti éta moal aya atanapi henteu dilarapkeun ka obyék anu anjeun tangtukeun. @@ 2 @ 4 @ 2015567 @ 1
2456 Nomer anu anjeun biasa pikeun ngarujuk kana formulir henteu valid. @ Anggo properti Count pikeun ngitung formulir kabuka sareng pastikeun yén nomer formulir henteu langkung ageung tibatan jumlah formulir kabuka dikurangan hiji. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2457 Angka anu anjeun biasa tingal laporan henteu valid. @ Anggo properti Count pikeun ngitung laporan anu kabuka sareng pastikeun yén nomer laporan henteu langkung ageung tibatan jumlah laporan kabuka. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2458 Nomer kontrol anu anjeun tangtukeun langkung ageung tibatan jumlah kendali. @ Anggo properti Count pikeun cacah kadali dina formulir atanapi laporan teras parios yén nomer kontrol anu anjeun kutip aya dina kisaran kontrol anu tos aya. @@ 1 @ 4 @ 2019460 @ 1
2459 Anjeun teu tiasa ngarujuk kana harta Indung ti hiji formulir atanapi laporan nalika salah sahiji kabuka dina tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
2460 Anjeun teu tiasa ngarujuk kana harta RecordsetClone tina formulir anu kabuka dina Tampilan desain. @@@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
2461 Anggo nomer bagian, sanés senar, pikeun ngarujuk kana formulir atanapi bagian laporan. @@@ 1 @@@ 1
2462 Nomer bagian anu anjeun lebetkeun henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2463 Anggo nomer, sanés senar, pikeun ngarujuk ka tingkat grup. @@@ 2 @ 1 @ 6361 @ 1
2464 Teu aya kolom asihan atanapi pengelompokan atanapi ungkapan anu ditetepkeun pikeun nomer tingkat grup anu anjeun anggo. @ Nomer tingkat grup anu valid tiasa tina 0 (kanggo lapangan atanapi ungkapan munggaran anu anjeun milah atanapi dikelompokkeun) dugi ka 9 (pikeun kasapuluh) Cacah tingkat kelompok dina laporan starting ku nol. @@ 1 @@@ 1
2465 Microsoft Office Access moal mendakan bidang '|' dirujuk dina éksprési anjeun. @ Anjeun panginten tiasa salah éja nami lapangan, atanapi lapangan panginten parantos diganti nami atanapi dihapus. @@ 1 @ 1 @ 11730 @ 1
2466 Ungkapan anu anjeun lebetkeun ngagaduhan rujukan anu teu leres pikeun harta Dynaset. @ Salaku conto, anjeun panginten nganggo properti Dynétét kalayan formulir anu henteu dumasar kana tabel atanapi pamundut. @@ 1 @@@ 1
2467 Ungkapan anu anjeun lebetkeun nuduhkeun obyék anu ditutup atanapi henteu aya. @ Salaku conto, anjeun tiasa masihan bentuk kana variabel Objek bentuk, nutup bentuk, teras ngarujuk kana variabel obyék. @@ 1 @@ @ 1
2468 Nilai anu anjeun lebetkeun pikeun interval, nomer, atanapi argumén tanggal dina pungsina henteu valid. @ Pariksa argumen pikeun mastikeun yén anjeun ngalebetkeunana kalayan leres.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan nilai argumen anu valid, milari indéks Pitulung pikeun 'fungsi DatePart,' 'fungsi DateAdd,' ​​atanapi 'DateDiff function'. @@ 1 @@@ 1
2469 Ungkapan | 2 anjeun lebetkeun dina sipat kontrol ValidationRule control form ngandung kasalahan | 1. @ Microsoft Office Access moal tiasa ngébréhkeun ungkapan ValidationRule anjeun lebetkeun. Salaku conto, upami anjeun ngasupkeun ungkapan = MyFunction () dina sipat ValidationRule, sareng fungsi MyFunction teu aya, Microsoft Office Access mésér pesen ieu:
Nami fungsi anu teu dikenal dina aturan validasi: 'MyFunction'. @ Pikeun ngabantosan anjeun ngadamel ungkapan salaku argumen dina Visual Basic, anggo Expression Builder. Kanggo inpormasi lengkep, milarian indéks Pitulung pikeun 'Expression Builder'. @ 1 @ 1 @ 11805 @ 1
2470 Aya (n) '|' dina sipat ValidationRule control control. @ Pikeun ngabantosan anjeun ngadamel ungkapan salaku argumen dina Visual Basic, gunakeun Expression Builder. Kanggo inpormasi lengkep, milarian indéks Pitulung pikeun 'Expression Builder'. @@ 1 @ 1 @ 11805 @ 1
2471 Ungkapan anu anjeun lebetkeun salaku parameter pamundut ngahasilkeun kasalahan ieu: '|' @@@ 2 @ 1 @ 11805 @ 1
2472 Setélan milik LinkMasterFields parantos ngahasilkeun kasalahan ieu: '|' @@@ 2 @ 1 @ 3990 @ 1
2473 Ungkapan | 2 anjeun lebetkeun salaku setting sipat acara ngahasilkeun kasalahan ieu: | 1. @ * Ungkapan éta tiasa henteu ngahasilkeun nami makro, nami fungsi anu ditetepkeun ku pangguna, atanapi [Prosedur Acara].
* Mungkin aya kasalahan ngaevaluasi fungsi, kajadian, atanapi makro. @@ 1 @@@ 1
2474 Ungkapan anu anjeun lebetkeun meryogikeun kontrol dina jandéla aktip. @ Coba salah sahiji ieu:
* Buka atanapi pilih bentuk atanapi laporan anu ngandung kendali.
* Ngadamel kontrol anyar dina jandéla aktip, sareng cobaan operasi deui. @@ 1 @@@ 1
2475 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu meryogikeun formulir janten jandéla aktip. @@@ 1 @ 2 @ 5601 @ 1
2476 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu meryogikeun laporan janten jandéla aktip. @@@ 1 @ 2 @ 5603 @ 1
2477 Anjeun ngalebetkeun nilai tipe objek anu teu valid '|' dina obyék Upami TypeOf Nyaeta kaayaan obyéktip tina Upami… Teras… Pernyataan sanésna. @ Objektip tiasa salah sahiji di handap ieu: Rectangle, Subform, Subreport, TextBox, Togglebutton, ImageControl, atanapi OLEControl. @@ 1 @@@ 1
2478 Microsoft Office Access henteu kéngingkeun anjeun nganggo metode ieu dina panempoan ayeuna. @ M.ost metode, kalebet metode SetFocus sareng Requery, henteu tiasa dianggo dina bentuk atanapi ngalaporkeun tampilan Desain. @@ 2 @ 4 @ 2015551 @ 1
2479 Prosedur acara '|' moal tiasa janten prosedur Fungsi; éta kedah janten Sub prosedur. @ Upami anjeun hoyong ngajalankeun prosedur Fungsi nalika aya kajadian, cobian salah sahiji ieu:
* Atur milik acara kana nami makro anu ngandung tindakan RunCode anu ngajalankeun prosedur Function.
* Atur milik acara ka = FunctionName (). @@ 1 @@@ 1
2480 Anjeun ngarujuk kana hiji properti ku arguméntasi numerik anu sanés salah sahiji nomer properti dina koleksi éta. @ Pariksa nomer properti dina koleksi éta. @@ 1 @@@ 1
2481 Anjeun teu tiasa nyetél nilai nalika dokumén aya dina Print Preview. @@@ 1 @@@ 1
2482 Microsoft Office Access moal mendakan nami '|' anjeun lebet kana ungkapan. @ Anjeun panginten parantos nangtoskeun kadali anu teu aya dina objék ayeuna tanpa nunjukkeun bentuk atanapi kontéks laporan anu leres. @ Pikeun ngarujuk kana pangendali kana bentuk atanapi laporan sanésna, miheulaan nami pangendali kalayan nami kumpulan, biasana boh Wangun atanapi Laporan, sareng nami formulir atanapi laporan anu kagunganana kontrol.
Salaku conto, Formulir! [Produk]! [Unit Dina Saham]. @ 1 @@@ 1
2483 Anjeun moal tiasa ngalih ka kontrol anu saacanna ngan ukur hiji kontrol anu ngagaduhan pokusna. @ Anggo pasipatan PreviousControl saatos anjeun ngalihkeun pokus kana kadali anu kadua. @@ 1 @ 1 @ 7144 @ 1
2484 Teu aya lembar data aktip. @@@ 1 @@@ 1
2485 Microsoft Office Access moal mendakan objék'|.'@If '|' mangrupikeun grup makro atanapi makro anyar, pastikeun anjeun parantos nyimpen éta sareng anjeun parantos leres ngetik nami na. @@ 1 @ 1 @ 10183 @ 1
2486 Anjeun teu tiasa ngalaksanakeun tindakan ieu dina waktos ayeuna. @ Anjeun nyobian ngajalankeun makro atanapi nganggo obyék DoCmd dina Visual Basic pikeun ngalaksanakeun tindakan. Nanging, Microsoft Office Access ngalaksanakeun kagiatan sanés anu nyegah tindakan ieu dilakukeun ayeuna.
Salaku conto, henteu aya tindakan dina formulir anu tiasa dilakukeun nalika Microsoft Office Access ngémutan kadali atanapi ngitung ungkapan. @ Laksanakeun tindakan engké. @ 1 @@@ 1
2487 Argumen Tipe Obyek pikeun tindakan atanapi cara na kosong atanapi henteu valid. @ * Pikeun Tutup, GoToRecord, SearchForRecord atanapi RepaintObject tindakan, lebetkeun nilai pikeun duanana arguméntasi, atanapi ngantepkeun duanana kosong pikeun ngalaksanakeun tindakan dina obyék aktip.
* Pikeun aksi DeleteObject, Rename, atanapi CopyObject, lebetkeun nilai pikeun duanana arguméntasi, atanapi tinggaleun kosong pikeun ngalaksanakeun tindakan dina obyék anu ayeuna dipilih dina Navigasi Pane.
* Kanggo aksi SendObject atanapi OutputTo, lebetkeun nilai pikeun duanana arguméntasi, atanapi tinggaleun argumen Nama Obyek kosong upami anjeun hoyong tindakan dilakukeun dina obyék aktif tina jinis obyék anu ditangtoskeun.
* Upami anjeun nganggo metode nganggo obyék DoCmd, anggo konstanta intrinsik anu sami sareng jinis obyék anu valid atanapi nilai numerik anu saluyu pikeun nami argumen. @@ 1 @ 1 @ 12276 @ 1
2488 Anjeun teu tiasa nganggo tindakan ApplyFilter dina jandéla ieu. @ * Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode ApplFilter, tapi anjeun henteu nerapkeun saringan kana méja, pamundut, formulir, atanapi laporan.
* Anjeun panginten parantos nerapkeun saringan kana hiji bentuk, tapi formulir na henteu kabuka dina bentuk Formulir atanapi Datasheet.
* Anjeun panginten parantos nerapkeun saringan kana laporan tapi henteu nganggo tindakan ApplyFilter dina makro anu ditangtukeun ku setting properti OnOpen. @ Anggo tindakan SelectObject atanapi metode pikeun milih méja, pamundut, formulir, atanapi laporan sateuacan nerapkeun saringan . @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2489 Objekna '|' henteu kabuka. @ * Makro anu anjeun ngajalankeun (langsung atanapi henteu langsung) ngandung tindakan GoToRecord, RepaintObject, atanapi SelectObject, tapi argumen Nama Obyek namina obyék anu ditutup.
* Argumen obyék pikeun metode GoToRecord, RepaintObject, atanapi SelectObject nami obyék anu ditutup. @ Anggo salah sahiji tindakan atanapi metode Buka pikeun muka obyék sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeun tindakan anu dipikahoyong. @ 1 @@@ 1
2491 Peta atanapi metode henteu valid kusabab formulir atanapi laporan henteu kaiket kana tabel atanapi pamundut. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metoda SearchFilter atanapi SearchForRecord. Nanging, formulir atanapi laporan anu anjeun nerapkeun saringan sanés didasarkeun kana tabel atanapi pamundut, janten formulir atanapi laporan henteu ngagaduhan rékor pikeun nerapkeun saringan. @ Anggo tindakan SelectObject atanapi metode pikeun milih formulir anu dipikahoyong atanapi laporkeun sateuacan anjeun ngajalankeun tindakan ApplFilter.
Pikeun ngadasar hiji formulir atanapi ngalaporkeun dina tabel atanapi pamundut, buka formulir atanapi laporan dina Tampilan desain, sareng lebetkeun tabel atanapi nami pamundut dina properti RecordSource. @ 1 @ 1 @ 3041 @ 1
2492 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan makro '| 2' dina grup makro'|1.'@ Anjeun nganggo sintaksis macrogroupname.macroname pikeun netepkeun makro. Anjeun teras nyobian ngajalankeun makro (langsung atanapi henteu langsung), atanapi anjeun nganggo metode RunMacro pikeun ngajalankeun makro. Nanging, makro anu anjeun tangtukeun henteu aya dina grup makro ieu. @ Nyiptakeun makro dina grup makro, tangtukeun kelompok makro anu leres, atanapi tangtukeun nami makro anu leres. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2493 Peta ieu meryogikeun argumen Ngaran Obyek. @@@ 1 @@@ 1
2494 Peta atanapi cara na peryogi bantosan namina Formulir. @ Anjeun nyobian nganggo aksi atanapi metode OpenForm, tapi anjeun ngantepkeun argumen Nama Formulir kosong. @ Dina argumen Formulir Nama, lebetkeun nami hiji formulir dina database ayeuna. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2495 Peta atanapi cara na peryogi argumen Nama Méja. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode OpenTable, TransferS nyebar, atanapi TransferText, tapi anjeun ngantepkeun argumen Nama Méja kosong. @ Dina argumen Nama Tabel, lebetkeun nami méja anu dina database ayeuna. @ 1 @@@ 1
2496 Peta atanapi cara na peryogi bantosan nami pamundut. @ Anjeun nyobian nganggo aksi atanapi metode OpenQuery, tapi anjeun ngantepkeun argumen Nama Permintaan kosong. @ Dina argumen Ngaran Paménta, lebetkeun nami pamundut. @ 1 @@@ 1
2497 Peta atanapi cara na peryogi argumen Ngaran Laporan. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode OpenReport, tapi anjeun ngantepkeun argumen Nama Laporan. @ Dina argumen Ngaran Laporan, lebetkeun nami laporan. @ 1 @@@ 1
2498 Ungkapan anu anjeun lebetkeun mangrupikeun jinis data anu salah pikeun salah sahiji alesan. @ Anjeun nyobian ngajalankeun makro atanapi nganggo cara pikeun ngalakukeun tindakan, tapi ungkapan dievaluasi kana jenis data anu salah.
Salaku conto, pikeun metoda Tutup anjeun nangtoskeun senar pikeun argumen Tipe Objek, tapi argumen ieu tiasa disetél ngan ukur pikeun konstanta intrinsik tinangtu atanapi anu sami sareng numerikna. @@ 1 @@@ 1
2499 Anjeun teu tiasa nganggo tindakan GoToRecord atanapi SearchForRecord dina obyék dina tampilan Desain. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pindah kana Formulir atanapi tampilan Datasheet pikeun bentuk.
* Ganti kana tampilan Datasheet pikeun pamundut atanapi tabel.
* Upami anjeun ngajalankeun prosedur makro atanapi Visual Basic anu ngandung tindakan anu muka obyék, atur argumén Témbongkeun kana tampilan anu leres sateuacan anjeun ngalaksanakeun tindakan GoToRecord. @@ 2 @ 1 @ 3018 @ 1
2500 Anjeun kedah ngalebetkeun angka langkung ageung tibatan nol pikeun argumén Ngulang Ngitung. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode RunMacro, tapi anjeun ngalebetkeun nilai kirang tina nol (atanapi ungkapan anu dievaluasi janten kirang ti nol) dina argumen Repeat Count @Kanggo ngajalankeun makro sakali, tinggalkeun argumén ieu kosong. @ 1 @@@ 1
2501 Anu | aksi dibatalkeun. @ Anjeun nganggo metode obyék DoCmd pikeun ngalaksanakeun tindakan dina Visual Basic, tapi teras diklik Batal dina kotak dialog.
Salaku conto, anjeun nganggo metode Tutup pikeun nutup bentuk anu dirobih, teras pencét Batal dina kotak dialog anu naroskeun upami anjeun hoyong nyimpen parobihan anu anjeun laksanakeun kana formulir. @@ 1 @@@ 1
2502 Peta atanapi cara na peryogi argumen Nama Makro. @ * Anjeun nyobian nganggo aksi atanapi metode RunMacro, tapi anjeun ngantepkeun argumen Nama Makro kosong.
* Microsoft Office Access nyobian nyiptakeun menu bar khusus pikeun bentuk atanapi laporan, tapi argumen Menu Macro Name tina aksi AddMenu kosong. @ Dina Menu Macro Name argument, lebetkeun nami makro atanapi makro group anu aya database ayeuna. @ 1 @@@ 1
2503 Anjeun teu tiasa nganggo tindakan ieu nganggo obyék DoCmd. @ Kanggo daptar tindakan anu henteu didukung ku obyék DoCmd sareng sababaraha alternatif pikeun ngagunakeun tindakan ieu, klik Pitulung.
Sagala tindakan anu teu aya dina daptar ieu tiasa dianggo sareng objék DoCmd. @@ 2 @ 1 @ 11313 @ 1
2504 Peta atanapi metode peryogi sahenteuna | argumen. @ Anjeun nyobian ngajalankeun makro anu ngandung tindakan atanapi nganggo metode atanapi tindakan sareng obyék DoCmd, tapi anjeun henteu nyetél jumlah alesan anu diperyogikeun.
Salaku conto, upami anjeun nganggo tindakan MoveSize, anjeun kedah netepkeun sahanteuna hiji tina opat alesan. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2505 Ungkapan dina argumen | ngagaduhan nilai anu teu valid. @ Anjeun nyobian ngajalankeun makro atanapi nganggo obyék DoCmd dina Visual Basic. Nomer argumén di luhur nyaéta posisi argumen sakumaha éta muncul dina jandéla Makro, kotak dialog Action Failed, atanapi Object Browser (upami anjeun nganggo obyék DoCmd). @ Coba salah sahiji ieu:
* Pilih setting tina kotak daptar turun-handap dina unggal argumen.
* Anggo konstanta intrinsik sami sareng jinis obyék anu valid.
* Ganti ungkapan anu saluyu sareng leres. @ 1 @ 1 @ 11895 @ 1
2506 Nilai anu anjeun lebetkeun pikeun argumén Tipe Transfer henteu valid. @ Ungkapan dina argumen Tipe Alih henteu nganilai nilai numerik anu valid. @ Nilai valid pikeun argumen Tipe Transfer nyaéta kieu:
* 0, 1, sareng 2 pikeun tindakan TransferDatabase.
* 0, 1, sareng 2 pikeun tindakan TransferS nyebar.
* 0 dugi ka 6 pikeun tindakan TransferText. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2507 Anu | tipe sanés tipe database anu dipasang atanapi henteu ngadukung operasi anu anjeun pilih. @ Anjeun nganggo metode TransferDatabase, tapi ungkapan dina argumen databasetype henteu ngaevaluasi kana jenis database anu valid pikeun ngimpor, ngekspor, atanapi ngaitkeun.
Kanggo inpormasi ngeunaan jinis database anu valid, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 4780 @ 1
2508 Nilai anu anjeun lebetkeun pikeun argumen spreadsheettype henteu valid. @ Anjeun nganggo metode TransferS spreadsheet, sareng ungkapan dina argumen spreadsheettype henteu ngaevaluasi kana nilai numerik anu valid. @ Nilai valid nyaéta 0, 2, 3, 4, 5, 6 , 7, sareng 8. Catet yén 1 mangrupikeun nilai anu teu valid; anjeun moal tiasa ngimpor atanapi ngekspor ka file format Lotus .wks. @ 1 @ 1 @ 4781 @ 1
2509 Setelan pikeun argumen Range teu tiasa langkung panjang tibatan 255 karakter. @@@ 1 @ 1 @ 4781 @ 1
2510 Ungkapan anu anjeun lebetkeun dina argumen Nama Spésifikasi ngaleuwihan wates 64-karakter. @ Pilih salah sahiji nami spésipikasi anu aya tina kotak daptar argumen nalika anjeun nganggo tindakan TransferText dina makro, atanapi lebetkeun nami dina Visual Basic anu nuturkeun Microsoft Office Akses aturan namina obyék. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
2511 Peta atanapi cara na peryogi argumen Nama Spésifikasi. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan TransferText atanapi metode sareng anjeun nangtoskeun argumen Tipe Transfer tapi ngantepkeun argumen Nama Spésifikasi kosong. kotak daptar. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2512 Microsoft Office Access moal tiasa ngébréhkeun ungkapan: '|'. @ Pencét OKÉ pikeun balik kana argumen tindakan atanapi ungkapan kondisional dimana ungkapan ieu muncul, teras menerkeun sintaksina. @@ 1 @@@ 1
2513 Argumen Macro Name moal tiasa langkung panjang tibatan 64 karakter numutkeun aturan namina obyék Microsoft Office Access. @@@ 1 @ 1 @ 11734 @ 1
2514 Peta atanapi cara na peryogi argumen Nama Kontrol. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode GoToControl, tapi anjeun ngantepkeun nami pangendali. @ Dina argumen Ngaran Kontrol, lebetkeun nami pangendali atanapi lapangan tina formulir aktip atanapi datasheet. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2515 Microsoft Office Access teu tiasa muka makro '|' sabab éta disimpen nganggo versi Microsoft Office Access anu sanés. @ Re-create the macro in the current version of Microsoft Office Access. @@ 1 @@@ 1
2516 Microsoft Office Access moal mendakan modul'|.'@ Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode OpenModule, tapi Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan modul anu anjeun sebutkan dina argumen Module Name. @ Enter a valid module name from the database ayeuna. @ 1 @@@ 1
2517 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan prosedur'|.'@* Anjeun panginten parantos nganggo metode Run dina Visual Basic tapi ngalebetkeun nami prosedur anu salah, atanapi anjeun nganggo metode Run tanpa mimiti muka database.
* Anjeun nyobian nganggo tindakan atanapi metode OpenModule, tapi anjeun nganggo nami prosedur anu teu leres. @@ 1 @@@ 1
2520 Peta atanapi cara na peryogi Modul atanapi argumen Ngaran Prosedur. @ Anjeun nyobian nganggo aksi atanapi metode OpenModule, tapi anjeun henteu ngalebetkeun nami dina nami Modul atanapi argumen Ngaran Prosedur dina jandela Makro. @ Enter a valid nami dina salah sahiji alesan ieu. @ 1 @@@ 1
2521 Anjeun parantos nangtoskeun Tipe Transfer anu henteu ngadukung argumen Nama Tabel HTML. @ Ninggalkeun argumen Nama Tabel HTML kosong kecuali upami anjeun nganggo Impor HTML atanapi Tautan Jinis Transfer HTML. @@ 1 @@@ 1
2522 Peta atanapi cara na peryogi argumen Ngaran File. @ Anjeun nyobian nganggo tindakan TransferS nyebar atanapi TransferText atanapi metode. @ Dina argumen Ngaran File, lebetkeun nami file. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2523 Nilai anu anjeun lebetkeun pikeun argumén acara henteu valid. @ Anjeun nganggo metode ShowToolbar. @ Nilai valid pikeun argumen ieu nyaéta acToolbarYes, acToolbarWhereApprop, sareng acToolbarNo, atanapi nilai numerik anu saluyu 0, 1, sareng 2. @ 1 @ 1 @ 12446 @ 1
2524 Microsoft Office Access henteu tiasa ngagem aplikasi nganggo tindakan RunApp. @ Jalan kana aplikasi henteu valid, atanapi komponén tina aplikasi leungit. @ Pariksa jalur dina Windows Explorer atanapi File Manager. @ 1 @@@ 1
2525 Makro tiasa nyebut dirina maksimal 20 kali. @ Makro anjeun ngandung tindakan RunMacro anu nyebut makro anu sami langkung ti 20 kali. @ Anggo kaayaan pikeun ngeureunkeun makro saatos dijalankeun 20 kali, atanapi nyauran makro anu sanés ku Peta RunMacro. @ 1 @@@ 1
2526 Peta SendKeys ngabutuhkeun Microsoft Office Access Utility Add-in kanggo dimuat. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access sareng Microsoft Office Access Utility Add-in. @@ 1 @@ 185309 @ 1
2527 Format file Lotus .wks henteu didukung dina versi ayeuna Microsoft Office Access. @ Ngarobih file .wks anjeun kana format anu langkung énggal, sapertos .wk1. @@ 1 @@@ 1
2528 Argumen tindakan makro RunCommand leungit, atanapi anjeun ngalebetkeun ID paréntah anu salah pikeun metode RunCommand. @@@ 1 @@@ 1
2529 Argumen Toolbar henteu tiasa langkung panjang tibatan 64 karakter. @@@ 1 @@@ 1
2530 Metode SelectObject moal tiasa dianggo dina laporan anu ayeuna dicetak. @@@ 1 @@@ 1
2531 File HTML anjeun henteu ngandung data tabular anu tiasa diimpor ku Microsoft Office Access. @. @@ 1 @@@ 1
2532 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan makro atanapi sub prosedur'|.'@Makro anu ditangtoskeun, grup makro, atanapi sub prosedur teu aya.
Catet yén nalika anjeun ngalebetkeun sintaksis macrogroupname.macroname dina arguméntasi, anjeun kedah netepkeun nami grup makro makro anu terakhir disimpen dina ogé. Pastikeun yén makro anu dirujuk parantos disimpen, atanapi yén prosedur sub anu dirujuk ngaharepkeun 0 alesan. @ 1 @@@ 1
2533 Peta applyFilter ngabutuhkeun naha nami Filter atanapi dimana Kaayaan argumen disetél. @ Anjeun nyobian ngajalankeun makro anu ngandung tindakan ApplFilter, tapi anjeun henteu netepkeun alesan anu diperyogikeun. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2534 Peta atanapi metode na peryogi halaman aksés data Argumen nami. @ Anjeun nyobian nganggo aksi atanapi metode OpenDataAccessPage, tapi anjeun ngantep halaman aksés data Argumen kosong. @ Dina halaman aksés data Argumen nami, lebetkeun nami aksés data halaman dina database ayeuna. @ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2535 Peta ApplFilter ngandung Ngaran Saringan anu teu tiasa dilarapkeun. @ Ngaran filter sanés argumen anu valid dina tindakan ApplFilter di Client Server. @@ 1 @ 1 @ 11313 @ 1
2537 Fiturna '|' teu sayogi nalika database dibuka dina modeu ditumpurkeun. @@@ 1 @@@ 1
2538 Anu '|' Peta makro teu tiasa dijalankeun dina modeu ditumpurkeun. @@@ 1 @@@ 1
2540 File '|' anjeun nyobian ngagentos nyaéta file sistem Microsoft Office Access anu dianggo sareng henteu tiasa digentos atanapi dihapus. @@@ 1 @@@ 1
2541 Eusi Klipboard parantos dihapus sareng henteu tiasa dipasang. @ Sababaraha aplikasi henteu nempatkeun objék ageung dina Clipboard. Sabalikna, aranjeunna nempatkeun panunjuk kana obyék dina Clipboard. Penunjuk tiasa ngaleungit sateuacan némpelkeun. @@ 1 @@@ 1
2542 Sebutkeun nami database dina garis paréntah supados Microsoft Office Access tiasa mendakan makro. @@@ 1 @@@ 1
2543 Anjeun teu tiasa nempelkeun obyék database kana nyalira. @@@ 1 @@@ 1
2545 Peta CopyObject ngabutuhkeun anjeun netepkeun basis data tujuan anu sanés atanapi nami énggal kanggo disalin tina basis data ayeuna. @ Makro anu anjeun jalankeun kalebet tindakan CopyObject. @ Buka makro dina jandéla Makro, sareng pilih tindakan CopyObject. Lebetkeun database tujuan atanapi nami énggal dina kotak argumen anu pas. @ 1 @ 1 @ 3009 @ 1
2546 Pilih obyék pangkalan data dina Panungtun Pane sateuacan anjeun ngajalankeun makro anu ngandung | tindakan. @@@ 2 @ 1 @ 3009 @ 1
2547 Basis data '|' anjeun nyobian mupus sareng ngagentos baca-hungkul sareng moal tiasa dihapus atanapi diganti. @ Lebetkeun nami anu sanés pikeun basis data énggal. @@ 1 @@@ 1
2548 Microsoft Office Access henteu tiasa ngajalankeun Security Wizard sabab database ieu kabuka dina modeu ekslusif. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access muka database dina modeu babarengan sareng ngajalankeun Security Wizard? @@ 19 @@@ 2
2549 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus | 1 saatos dikempelkeun. Basis data anu dipadat parantos dingaranan | 2. @ Upami anjeun nyumponan basis data nganggo nami anu sami, Microsoft Office Access nyiptakeun basis data anu padet anyar teras ngahapus basis data aslina.
Dina hal ieu, kumaha ogé, basis data aslina henteu dihapus sabab ngan ukur maca. @ Upami anjeun tiasa, angkat status baca-hijina, hapus basis data aslina, teras ganti nami database anyar nganggo nami aslina.
Upami anjeun henteu tiasa ngaleungitkeun status baca-hijina, wartosan administrator kelompok kerja anjeun. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2550 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus | 1 saatos dikodekeun. Basis data anu dikodekeun parantos dingaranan | 2. @ Upami anjeun ngode kana database nganggo nami anu sami, Microsoft Office Access nyiptakeun database énkode anu anyar, teras mupus database aslina.
Dina hal ieu, kumaha ogé, database aslina henteu tiasa dihapus sabab ngan ukur dibaca. @ Upami anjeun tiasa, angkat status baca-hungkul, hapus database aslina, teras ganti nami database anu anyar nganggo nami aslina.
Upami anjeun henteu tiasa ngaleungitkeun status baca-hijina, wartosan administrator kelompok kerja anjeun. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2551 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus | 1 saatos didékripsi. Basis data anu dikodekeun parantos dingaranan | 2. @ Upami anjeun ngadékode basis data nganggo nami anu sami, Microsoft Office Access nyiptakeun basis data anu didekode anyar, teras ngahapus basis data aslina.
Dina hal ieu, kumaha ogé, database aslina henteu tiasa dihapus sabab ngan ukur dibaca. @ Upami anjeun tiasa, angkat status baca-hungkul, hapus database aslina, teras ganti nami database anu anyar nganggo nami aslina.
Upami anjeun henteu tiasa ngaleungitkeun status baca-hijina, wartosan administrator kelompok kerja anjeun. @ 1 @ 1 @ 10299 @ 1
2552 Anjeun teu tiasa nyandikeun pangkalan data anu sanés anjeun damel atanapi henteu dipiboga. @ Tingali anu ngagaduhan pangkalan data atanapi pangurus grup kerja anjeun. @@ 1 @@@ 1
2553 Anjeun teu tiasa ngadekode pangkalan data anu sanés anjeun jiptakeun atanapi henteu dipiboga. @ Tingali anu ngagaduhan pangkalan data atanapi pangurus grup kerja anjeun. @@ 1 @@@ 1
2554 Henteu mendakan basis data anu anjeun tangtukeun, atanapi anjeun henteu nangtoskeun basis data pisan. @ Sebutkeun nami database anu valid dina garis paréntah, sareng kalebet jalur upami diperyogikeun. @@ 1 @ 1 @ 10283 @ 1
2556 Microsoft Office Access henteu tiasa ngajalankeun Security Wizard sabab database ngagunakeun kecap akses. @ Cabut kecap akses database ku ngaklik Pupus Sandi Basis Data dina grup Pakakas Basis data dina tab Pakakas Basis Data. @@ 1 @@@ 1
2557 Basis data anu anjeun nyobian ngarobih parantos didamel atanapi parantos dirobah kana versi anu dipénta Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
2559 Microsoft Office Access teu tiasa nyegerkeun tabel anu dikaitkeun '| 1' dina database '| 2' salami konvérsi. Coba segerkeun deui tautan sacara manual ku ngagunakeun paréntah Pangatur Méja Patali dina grup Pakakas Basis data dina tab Pakakas Basis Data.
2560 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat Pasipatan Basis Data. @@@ 1 @@@ 3
2561 Microsoft Office Access teu tiasa ningalikeun kotak dialog Database Properties. @@@ 1 @@@ 1
2562 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahemat Database Properties. @@@ 1 @@@ 1
2564 Anjeun teu tiasa nyumputkeun dokumén '|' nalika éta kabuka. @ Tutup heula objek database, teras sumputkeun. @@ 1 @@@ 1
2565 Anjeun teu tiasa nyumputkeun objek database '|' nalika éta kabuka. @ Tutup obyék pangkalan data heula, teras béréskeun. @@ 1 @@@ 1
2566 Microsoft Office Access henteu tiasa nyetél ikon aplikasi kana file '|'. @ Pastikeun file na nyaéta ikon anu leres (.ico) file. Upami anjeun nganggo Microsoft Windows, anjeun ogé tiasa nganggo file .bmp. @@ 1 @@@ 1
2567 Microsoft Office Access teu tiasa muka atanapi ngarobih basis data versi sateuacana ieu. @ Basis data na didamel dina versi sateuacanna tina Microsoft Office Access. Anjeun teu ngagaduhan ijin kaamanan anu pas pikeun muka atanapi ngarobih basis data anu didamel dina vérsi anu tiheula. @@ 1 @@@ 1
2568 Microsoft Office Access teu tiasa ngaleungitkeun operasi ieu. @ Hiji obyék kalayan nami anu sami parantos aya. Pamaké anu sanés panginten nyiptakeun obyék anu namina '|' saatos anjeun ngalaksanakeun operasi ieu dina obyék kalayan nami anu sami. @@ 1 @@@ 1
2571 Anjeun teu tiasa ngarobih objék anu didamel dina versi Microsoft Office Access anu langkung tiheula. @ Pikeun ngarobih database ieu kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna, tutup pangkalan data, pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét Konvérsi. @@ 1 @@@ 1
2572 Basis data ieu dina kaayaan anu teu disangka-sangka sareng Microsoft Office Access moal tiasa mukakeunana. @ Basis data ieu parantos dirobih tina vérsi Microsoft Office Access sateuacanna ku nganggo metode DAO CompactDatabase tibatan paréntah Konversi Databés (klik tombol Microsoft Office teras pencét Ngarobih). Ngarobih ku ngagunakeun metode DAO CompactDatabase parantos ngantepkeun basis data dina kaayaan anu sawaréh dikonversi. @ Upami anjeun gaduh salinan pangkalan data dina format aslina, pencét Tombol Microsoft Office teras pencét Ngarobih pikeun ngarobih na. Upami databés aslina henteu aya deui, ngadamel database anu anyar sareng impor tabel sareng pamundut anjeun pikeun ngalestarikeun data anjeun sareng cobian deui. Objek database anjeun anu sanés moal tiasa dipulut deui. @ 1 @@@ 1
2573 Basis data ieu mangrupikeun réplika anu diciptakeun dina versi aksés anu béda. @ Anjeun ngan ukur tiasa ngarobih réplika ieu ku singkronisasi sareng Desain Master na. @Convert Master Design tina set réplika ieu teras sinkronkeun réplika sareng Design Master. @ 1 @@@ 1
2574 Anjeun teu tiasa ngadamel database Microsoft Office Access anu sanés kalayan nami sareng lokasi anu sami sareng basis data anu aya. @ Anjeun ngalaksanakeun paréntah Make MDE File, tapi nyobian masihan basis data énggal salaku penyuluhan anu sami. .mde extension pikeun database MDE anyar anjeun. @ 1 @@@ 1
2575 Anjeun moal tiasa ngadamel database Microsoft Office Access MDE tina réplika database. @@@ 1 @@@ 1
2576 Basis data ieu mangrupikeun Microsoft Office Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Design Master / Replica. @ Upami anjeun pencét OK, database anu anjeun pilih bakal diganti nami janten | 1 teras dirobih janten | 2. Saha waé anu nganggo réplika pangkalan data ieu kedah ningkatkeun ka Microsoft Access 2000 saatos sinkronisasi salajengna. @@ 4 @@@ 2
2577 Basis data | parantos kabuka. @ Tutup databés sateuacan ngalaksanakeun paréntah Make MDE File. @@ 1 @@@ 1
2578 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel file .accde, .mde, atanapi .ade. @@@ 1 @@@ 1
2579 Bentuk lokal, laporan, makro, sareng modul dina réplika ieu moal dirobah. @ Pikeun ngajaga objék ieu, mangga pastikeun pikeun ngimpor kana Desain Master tina réplika aslina. @@ 1 @@@ 1
2580 Sumber rékaman '|' dieusian dina formulir ieu atanapi laporan henteu aya. @Nama sumber rékaman tiasa salah éja, sumber sumber dihapus atanapi janten nami, atanapi sumber sumber aya dina database anu sanés. @ Dina tampilan Formulir atanapi Laporan Desain, tampilkeun lembar sipat ku ngaklik tombol Properties, teras setél RecordSource milik kana méja atanapi pamundut anu aya. @ 1 @@@ 1
2581 Anjeun kedah nangtoskeun kolom sortir atanapi ungkapan pikeun lulugu grup atanapi footer dina laporan anu anjeun nyobian tilas atanapi dicitak. @@@ 1 @ 1 @ 8753 @ 1
2582 Anjeun teu tiasa nyetél properti GroupInterval ka 0 nalika milik GroupOn disetél ka Interval. @ Klik tab Asihan sareng Ngelompokkeun Desain sareng cobian salah sahiji ieu:
* Ngarobih setélan properti GroupInterval kana angka langkung luhur ti 0.
* Ngarobih setélan properti GroupOn kana Unggal Nilai. @@ 1 @@@ 1
2583 Aksi atanapi metode applyFilter tiasa dilaksanakeun ngan ukur tina prosedur Open macro atanapi Open event. @ * Anjeun panginten parantos nyobian ngajalankeun makro atanapi prosedur anu ngandung tindakan atanapi metode ApplFilter tina sipat laporan sanés milik OnOpen.
* Anjeun panginten parantos nyobian ngajalankeun makro atanapi prosedur acara dina laporan anu parantos kabuka. @ Kanggo ngagunakeun tindakan ApplFilter dina laporan, atur properti OnOpen kana nami makro, tutup laporan, teras buka deui. @ 1 @ 1 @ 3004 @ 1
2584 Anjeun teu tiasa nganggo fungsi agrégat dina header halaman atanapi footer. @ Judul halaman atanapi footer laporan anu anjeun nyobian tilas ngandung kontrol anu diitung kalayan fungsi agrégat dina éksprési na. @ Upami anjeun hoyong nunjukkeun hasil tina agregat fungsina dina header halaman atanapi footer, jieun kontrol diitung disumputkeun dina bagian anu saluyu tina laporan. Teras ngadamel kotak téks anu teu kabeungkeut dina header halaman atanapi footer.
Upami anjeun ngajalankeun makro, gunakeun tindakan SetValue pikeun nyetél nilai kotak téks anu teu kabeungkeut kana nilai dina kontrol anu disumputkeun. @ 1 @ 1 @ 11839 @ 1
2585 Peta ieu henteu tiasa dilaksanakeun nalika ngolah formulir atanapi acara laporan. @ Makro anu ditangtukeun salaku setting OnOpen, OnLoad, OnClose, OnFormat, OnRetreat, OnPage, atanapi OnPrint ngandung tindakan anu henteu valid pikeun properti. @ Nalika anjeun klik OKÉ, kotak dialog Aksi Gagal bakal nembongkeun nami makro anu gagal sareng alesan na. @ 1 @ 1 @ 11909 @ 1
2586 Microsoft Office Access ngarobih sipat MoveLayout sareng NextRecord janten True ti False. @ Fungsi makro atanapi Visual Basic anu dijalankeun ku sipat OnFormat tina salah sahiji bagian tina laporan nyetél sipat MoveLayout sareng NextRecord kana Palsu. Kadua hartos disetél ka Palsu tiasa ngajantenkeun laporan dicetak teras-terasan. @ Revisi makro atanapi fungsina supados nyetél sipat ieu kana nilai anu anjeun pikahoyong. @ 1 @ 1 @ 4656 @ 1
2587 Microsoft Office Access moal tiasa ngalengkepan operasi Kaluaran. @ Kodeu Visual Basic anu anjeun lebetkeun ngandung kasalahan sintaksis atanapi prosedur Kaluaran henteu sayogi. @ Pastikeun teu aya kasalahan sintaksis dina kode anjeun. Upami sintaksisna leres, ngajalankeun Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access. Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @ 1 @@ 185309 @ 1
2588 Anjeun kedah milih formulir kanggo disimpen salaku laporan. @@@ 1 @@@ 1
2589 Ungkapan '|' henteu valid. @ Fungsi agrégat ngan ukur diidinan dina kolom kaluaran Sumber Rékam. @@ 1 @@@ 1
2590 Fungsi agrégat Var sareng VarP henteu dirojong dina proyék aksés. @@@ 1 @@@ 1
2591 Anjeun teu tiasa ngarobih pasipatan printer dina acara OnOpen laporan. @@@ 1 @@@ 1
2593 Fitur ieu henteu sayogi dina MDB atanapi ACCDB. @@@ 1 @@@ 1
2594 Anjeun teu tiasa Nyaring Ku Wangun nalika sumber catetan sumber mangrupikeun obyék recordset. @@@ 1 @@@ 1
2595 Microsoft Office Access henteu tiasa nyetél sipat ieu nalika milik DefaultSize disetel ka True. @@@ 1 @@@ 1
2596 Objek printer henteu sayogi dina subforms sareng subreport. @@@ 1 @@@ 1
2597 Teu tiasa ngaitkeun laporan kana rékor anu ditangtoskeun kusabab bentukna henteu cocog sareng asihan sareng pengelompokan anu ditangtoskeun dina laporan. @@@ 1 @@@ 1
2599 Tampilan laporan henteu sayogi kanggo laporan ieu. @@@ 1 @@@ 1
2600 Verifikasi kecap akses anyar ku ngetikkeun deui dina kotak Verifikasi teras pencét OK. @@@ 1 @@@ 1
2601 Anjeun teu ngagaduhan ijin kanggo maca'|.'@Untuk maca obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Maca Desain pikeun éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2602 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih'|.'@ Kanggo ngarobih obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Modify Design pikeun na. Upami obyék na méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan Hapus Data sareng Perbarui idin Data pikeun éta.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2603 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngajalankeun'|.'@ Kanggo ngajalankeun obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Buka / Jalankeun pikeunna. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2604 Anjeun teu tiasa ningali idin obyék ieu. @ Pikeun ningali atanapi ngarobih idin pikeun obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan idin pikeun ngatur. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2605 Anjeun teu tiasa nyabut akun pangguna ieu tina grup'|.'@* Anjeun panginten parantos nyobian ngaluarkeun akun pangguna tina grup Pangguna standar. Microsoft Office Access sacara otomatis nambihan sadaya pangguna kana standar Grup pangguna. Pikeun miceun akun pangguna tina grup Pamaké, anjeun mimitina kedah ngahapus akun.
* Anjeun tiasa nyobian nyabut sadaya pangguna tina grup Admins. Kudu aya sahanteuna hiji pangguna dina grup Admins. @@ 1 @ 1 @ 10212 @ 1
2606 Jinis obyék henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2607 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun motong'|.'@ Kanggo motong obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Modify Design pikeun na. Upami objékna nyaéta méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan ijin Hapus Data kanggo éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2608 Anjeun teu ngagaduhan ijin kanggo nyalin'|.'@ Kanggo nyalin objék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Maca Desain pikeun éta. Upami obyék na méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan ijin Baca Data kanggo éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2609 Anjeun teu ngagaduhan ijin kanggo mupus'|.'@ Kanggo mupus obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Modifikasi Desain pikeun éta. Upami objékna nyaéta méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan ijin Hapus Data kanggo éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2610 Anjeun kedah lebetkeun identifier pribadi (PID) anu diwangun sahanteuna 4 sareng henteu langkung ti 20 karakter sareng digit. @ Microsoft Office Access nganggo kombinasi nami pangguna atanapi grup sareng PID pikeun ngaidentipikasi pangguna atanapi grup.
Catet yén Microsoft Office Access nyumputkeun PID saatos anjeun nyiptakeunana, janten pastikeun nyerat nami pangguna atanapi grup akun anu leres sareng éntri PID. Upami anjeun kedah ngadamel deui akun, anjeun kedah nyayogikeun nami anu sami sareng entri PID. @@ 1 @@@ 1
2611 Microsoft Office Access moal mendakan file workgroup '|'. Naha anjeun resep nganggo file workgroup standar? @@@ 20 @@@ 1
2612 Ngaran akunna henteu valid. @ Kanggo inpormasi ngeunaan nami konvénsi, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10213 @ 1
2613 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngaganti nami'|.'@ Kanggo ngaganti nami obyék databés, anjeun kedah ngagaduhan modifikasi Desain izin pikeun objék éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2614 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngalebetkeun formulir ieu kana bentuk anu sanés. @ Pikeun ngalebetkeun formulir kana formulir sanés salaku subform, anjeun kedah ngagaduhan ijin Desain Maca pikeun formulir anu dilebetkeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ijin sareng saha anu tiasa nyetélna, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2615 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih pamilik'|.'@Pikeun ngarobah anu ngagaduhan obyék pangkalan data, anjeun kedah ngagaduhan idin Administer pikeun na. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélna, pencét Pitulung. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
2616 Anjeun teu tiasa ngarobih idin pikeun'|.'@Pikeun ngarobah idin pikeun obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan idin pikeun ngatur. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélna, pencét Pitulung. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
2617 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngimpor, ngekspor, atanapi numbu ka'|.'@Untuk ngimpor, ngekspor, atanapi ngaitkeun kana obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan idin Maca Desain sareng Maca Data pikeun éta. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
2618 Anjeun kedah gaduh database dibuka pikeun panggunaan éksklusif pikeun nyetél atanapi ngaleungitkeun kecap konci database. @ Pikeun muka database sacara éksklusif, tutup basis data, teras buka deui ku ngaklik Microsoft Office Button sareng nganggo paréntah Buka. Dina kotak dialog Buka, pencét panah di gigireun tombol Buka, teras pilih Buka Ekslusif. @@ 1 @@@ 1
2619 Anjeun teu tiasa ngarobih idin pikeun '|' dina réplika. @ Idin ngan ukur tiasa dirobih dina Master Desain kanggo set réplika. @@ 3 @@@ 1
2620 Sandi anu anjeun lebetkeun dina kotak Sandi Tua lepat. @ Mangga lebetkeun kecap akses anu leres pikeun akun ieu. @@ 1 @@@ 1
2621 Sandi éta henteu valid. @ Anjeun panginten parantos nganggo titik koma. @@ 1 @@@ 1
2622 Anjeun teu tiasa nyimpen '|' sabab éta ngan ukur maca. @ Kanggo nyimpen, ngalih kana Tampilan Desain, pencét Tombol Microsoft Office, arahkeun ka Simpen As, sareng lebetkeun nami énggal. @@ 3 @@@ 1
2624 Aya kasalahan nalika ngarobah database workgroup. @@@ 1 @@@ 1
2625 Workgroup Administrator henteu tiasa ngadamel file inpormasi workgroup. Pastikeun anjeun parantos ngahususkeun jalur anu leres sareng nami file, anjeun ngagaduhan ijin anu cekap pikeun nyiptakeun file, sareng anjeun gaduh ruang disk anu cekap dina drive tujuan. (|) @@@ 1 @@@ 1
2626 Kasalahan ditangtayungan (|); teu aya pesen pikeun kasalahan ieu. @@@ 1 @@@ 1
2627 Henteu cekap ruang disk. @@@ 1 @@@ 1
2628 Salah sahiji parameter anjeun henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2629 Teu tiasa muka file kelompok kerja. Ieu diréktori. @@@ 1 @@@ 1
2630 Jalur anu parantos ditangtoskeun henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
2631 Jalur anu parantos ditangtoskeun panjang teuing. @@@ 1 @@@ 1
2632 Robah Workgroup moal tiasa dilanjutkeun tanpa Nami anjeun, PIN, sareng jalur ka Payil Inpormasi Workgroup anyar.
2633 Microsoft Office Access moal tiasa ngarobih kecap akses pikeun akun logon '|' sabab sambungan anu ayeuna nganggo Microsoft Windows NT security integrated. @@@ 1 @@@ 1
2634 Kata sandi énggal henteu cocog sareng nilai sandi anu diverifikasi. @@@ 1 @@@ 1
2635 Microsoft Office Access henteu tiasa ngarobih kecap konci kusabab kecap konci anu lami henteu cocog sareng kecap akses pikeun pangguna anu ayeuna lebet.
2636 File workgroup parantos aya.
2637 Teu tiasa start SQL Server palayanan. Pikeun restart teh SQL Server palayanan, klik dua kali dina SQL Server Ikon System Manager dina baki sistem teras pencét Start / Teraskeun. @ Nalika jasa started, dina Microsoft Office Access, klik Microsoft Office Button, arahkeun kana Server Tasks, klik Connection, teras pencét OK. @@ 19 @@@ 2
2638 Teu tiasa start SQL Server palayanan. Pikeun restart teh SQL Server palayanan, klik dua kali dina SQL Server Ikon System Manager dina baki sistem teras pencét Start / Teraskeun. Upami jasa gagal start, buka Layanan konsol sareng verifikasi yén inpormasi Log MSSQLServer log on inpormasi leres. @ Nalika jasa started, dina Microsoft Office Access, klik Microsoft Office Button, arahkeun kana Server Tasks, klik Connection, teras pencét OK. @@ 19 @@@ 2
2639 Microsoft Office Access moal tiasa dibuka | kusabab larangan kaamanan. @ Setélan kaamanan ngawatesan aksés kana file kusabab éta henteu ditandatanganan sacara digital. @@ 2 @ 1 @ 553714138 @ 2
2646 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun hubungan ieu sareng ngalaksanakeun integritas réferénsial. @ Data dina tabel '|' ngalanggar aturan integritas réferénsial.
Salaku conto, meureun aya rékor anu aya hubunganana sareng padamel dina tabel anu aya hubunganana, tapi henteu aya catetan pikeun padamel dina tabel primér. @ Édit data supados rékor dina tabel primér aya pikeun sadaya rékor anu aya hubunganana.
Upami anjeun hoyong nyiptakeun hubungan tanpa nuturkeun aturan integritas référensial, jelaskeun kotak centang Enforce Referential Integrity. @ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2649 Microsoft Office Access moal tiasa nerapkeun integritas référénsi pikeun hubungan ieu. @ Pastikeun bidang anu anjeun sered mangrupikeun kolom konci primér atanapi sacara indéks unik sareng indéks unik atanapi konci primér leres diatur.
Upami anjeun hoyong nyiptakeun hubungan tanpa nuturkeun aturan integritas réferénsial, jelaskeun kotak centang Enforce Referential Integrity. @@ 1 @ 1 @ 9086 @ 1
2650 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun hubungan ieu sareng ngalaksanakeun integritas réferénsial. @ * Widang anu anjeun pilih tiasa ngagaduhan jinis data anu béda.
* Widangna tiasa ngagaduhan jinis data Nomer tapi henteu sami sareng settingan FieldSize anu sami. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pilih lapangan kalayan jinis data anu sami.
* Buka tabél dina tampilan Desain, sareng robih jinis data sareng ukuran lapangan supados lapangan cocog.
Upami anjeun hoyong nyiptakeun hubungan tanpa nuturkeun aturan integritas référensial, jelaskeun kotak centang Enforce Referential Integrity. @ 2 @ 1 @ 9086 @ 1
2651 Anjeun teu tiasa nyiptakeun hubungan antara bidang sareng mémo, OLE Obyek, Leres / Henteu, atanapi Hyperlink jenis data. @ Anjeun nyobian ngalaksanakeun integritas référénsi pikeun hubungan, tapi hiji atanapi sababaraha bidang anu anjeun pilih gaduh Memo, OLE Objek, Leres / Henteu, atanapi Hyperlink tipe data. @ Pilih lapangan dina kotak anu teu ngagaduhan jinis data ieu, atanapi buka tabel dina Tampilan desain sareng robih jinis data. @ 1 @@@ 1
2652 Anjeun teu tiasa ngahapus hubungan anu diwariskeun tina basis data anu numbu. @@@ 1 @@@ 1
2680 Formulir atanapi laporan kalebet langkung obyék OLE tibatan Microsoft Office Access tiasa ditingalikeun dina hiji waktos. @ Hapus sababaraha pigura obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut. @@ 1 @@@ 1
2683 Teu aya obyék dina kadali ieu. @@@ 1 @@@ 1
2684 OLE obyék kosong. @ Anjeun teu tiasa ngedit bingkai obyék anu kaiket upami kolom dina tabel anu aya teu ngandung obyék OLE. @Klik katuhu lapangan, klik Lebetkeun Objek, sareng anggo kotak dialog pikeun milarian sareng tambahkeun obyék kana lapangan. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2685 Objek henteu gaduh tipe data obyék OLE. @ Bingkai obyék anu kaiket ngandung objék anu anjeun nyobian diédit henteu kaiket kana kolom kalayan tipe data obyék OLE. @ Upami anjeun hoyong mésér obyék OLE, atur Milik ControlSource pikeun pigura obyék anu kaiket kana hiji lapangan kalayan tipe data obyék OLE. Atanapi nganggo pangendali anu sanés, sapertos kotak téks, kanggo ningalikeun data na. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2686 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahemat | obyék. @ Komputer anjeun béak ruang disk nalika Microsoft Office Access nyimpen obyék OLE.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2690 Sumberdaya sistem anu diperyogikeun pikeun mintonkeun | obyék henteu sayogi. @ Komputer anjeun tiasa kirang ingetan. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun, sareng cobaan deui operasi.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 1
2691 Microsoft Office Access teu tiasa komunikasi sareng sérver OLE. @ Server OLE moal didaptarkeun. @ Pikeun ngadaptar server OLE, pasang deui deui. @ 1 @@@ 1
2694 Clipboard henteu sayogi. @ Clipboard tiasa dianggo ku aplikasi anu sanés, atanapi komputer anjeun tiasa kirang ingetan. @ Upami komputer anjeun kirang ingetan, tutup program anu henteu diperyogikeun, teras cobian deui operasiana.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 1
2695 Microsoft Office Access henteu tiasa ningalikeun anu dirobah | obyék. @ Hapus obyék dina pigura obyék anu kaiket, teras jantenkeun deui. @@ 1 @@@ 1
2696 Microsoft Office Access teu tiasa maca obyék OLE. @ Hapus obyék dina pigura obyék anu kaiket, teras jantenkeun deui. @@ 1 @@@ 1
2697 Aya masalah saatos | obyék. @ Objek anu anjeun nyobian jadian atanapi edit sanés objék OLE anu sah. @ Re-create obyék, teras lebetkeun atanapi tautan deui. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2698 Anu | objék anu anjeun nyobian nyiptakeun atanapi diédit ageung teuing pikeun disimpen. @ * Basis data anjeun panginten henteu ngandung cekap rohangan pikeun obyék éta.
* Komputer anjeun tiasa janten luar ruang disk.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2699 Sambungan sareng sérver OLE nyaéta lost, atanapi sérver OLE ngalaman kasalahan nalika anjeun anggo. @ Restart server OLE, teras cobian deui operasi na. @@ 1 @@@ 1
2700 Microsoft Office Access moal mendakan server OLE atanapi lib dinamis-linkrary (DLL) diperyogikeun pikeun operasi OLE. @ Server OLE atanapi DLL moal didaptarkeun. @ Pikeun ngadaptar server OLE atanapi DLL, pasang deui deui. @ 1 @@@ 1
2701 Server OLE pikeun objék OLE anu anjeun nyobian ngadamel parantos kabuka. @ Pindah kana jandela OLE server sareng tutupkeun. Teras cobian ngadamel atanapi edit obyék OLE deui. @@ 1 @@@ 1
2702 Anu | obyék henteu didaptarkeun. @ Objek éta tiasa nyauran aplikasi anu henteu dipasang. @ Kanggo ngadaptar aplikasi, pasang deui. @ 1 @@@ 1
2703 Microsoft Office Access teu tiasa maca | obyék kusabab komunikasi kaganggu. @ Upami aplikasi OLE server aya dina sérver jaringan, pastikeun komputer anjeun nyambung. @@ 1 @@@ 1
2704 Anu | objék anu anjeun nyobian edit teu ngagaduhan inpormasi anu tiasa ditingalikeun. @@@ 2 @ 1 @ 9360 @ 1
2707 Microsoft Office Access teu tiasa muka file anu ngandung obyék OLE. @ * Anjeun panginten parantos namatkeun nami file anu salah atanapi satuan data anu henteu valid (sapertos kisaran sél tina lembar kerja) dina file pikeun objék OLE.
* File anu anjeun utamakeun tiasa henteu sayogi kusabab éta dikonci ku pangguna sanés atanapi anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngagunakeunana. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pastikeun file na sayogi sareng anjeun nganggo nami file anu leres.
* Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi ngeunaan sintaksis anu tiasa dianggo nalika netepkeun data obyék OLE. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2711 Argumen nami file dina fungsi GetObject tina prosedur Visual Basic anu anjeun jalankeun henteu leres. @ * Anjeun panginten henteu acan lebet, atanapi panginten salah éja nami file na.
* Satuan data (sapertos kisaran sél tina lembar kerja) panginten henteu valid. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pastikeun file dipasang dina komputer anjeun sareng anjeun nganggo nami file anu leres.
* Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi ngeunaan sintaksis anu tiasa dianggo nalika netepkeun data obyék OLE. @ 1 @ 3 @ 1010959 @ 1
2713 Aya masalah nalika Microsoft Office Access nyobian ngaksés | obyék. @ * Anjeun panginten parantos namatkeun nami file anu teu leres atanapi unit data anu henteu leres (sapertos kisaran sél tina lembar kerja) dina file pikeun objék OLE.
* File anu anjeun utamakeun tiasa henteu sayogi kusabab éta dikonci ku pangguna sanés atanapi anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngagunakeunana. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pastikeun yén file dipasang dina komputer anjeun sareng anjeun nganggo nami file anu leres.
* Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi ngeunaan sintaksis anu tiasa dianggo nalika netepkeun data obyék OLE. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2714 Anu | obyék henteu ngadukung verba anu tiasa dilakukeun dina obyék OLE, sapertos maén atanapi éditan. @ Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi dina kecap kerja anu dirojong ku obyék OLE, atanapi anggo sipat ObjectVerbs atanapi sipat ObjectVerbsCount pikeun milari kecap kerja dirojong ku obyék OLE. @@ 1 @ 1 @ 6970 @ 1
2715 Indéks pikeun Aksi atanapi sipat Verbér pikeun | obyék henteu valid. @ Setélan anjeun lebetkeun panginten nomer négatip atanapi tiasa ageung teuing. @@ 1 @ 1 @ 6967 @ 1
2717 Anu | obyék teu gaduh inpormasi anu tiasa ditingalikeun. @ Anjeun nyobian ngalaksanakeun operasi dina pigura obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut anu ngandung obyék OLE, tapi obyék OLE kosong. @Klik katuhu pigura, klik Selapkeun Objek, teras anggo kotak dialog pikeun milarian sareng nambihan atanapi ngaitkeun kana obyék tina file anu henteu kosong. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2719 Aya masalah nalika ngaksés | obyék. @ * Server OLE panginten henteu sayogi kusabab éta aya dina sérver jaringan sareng anjeun lost patalina. Coba pasang deui sambunganna.
* Objek OLE tiasa disimpen dina file anu numbu, tapi file na teu sayogi. Aktipkeun server OLE diluareun Microsoft Office Access, teras buka file anu ngandung obyék OLE pikeun mastikeun yén éta masih aya sareng tiasa diaksés. @@ 1 @@@ 1
2723 Anu | obyék henteu ngadukung usaha diusahakeun. @ OLE obyék dirobah janten gambar, atanapi tautan ka obyék rusak. @ Upami anjeun hoyong ngajalankeun operasi, hapus objék OLE, teras lebetkeun atanapi tautan deui. @ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2724 Hiji atanapi langkung lib dinamis-tautanraries diperyogikeun pikeun nganggo objék OLE mangrupikeun vérsi anu salah. @ Run Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access. Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @@ 1 @@ 185309 @ 1
2725 Server OLE henteu didaptarkeun. @ Pikeun ngadaptar server OLE, pasang deui deui. @@ 1 @@@ 1
2726 Microsoft Office Access teu tiasa ngalakukeun operasi OLE kusabab éta teu tiasa maca Windows Registry dimana server OLE didaptarkeun. @ Pasang deui sérver OLE, teras cobian deui operasi na. Upami masalah teras-terasan, pasang deui Microsoft Windows sareng aplikasi sanés dina komputer anjeun.
Upami anjeun masang deui Microsoft Office Access, anjeun panginten badé nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access heula pikeun ngalestarikeun setélan khusus. Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'.
Kanggo inpormasi ngeunaan Windows Registry, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'pendaptaran'. @@ 1 @@@ 1
2727 Microsoft Office Access teu tiasa ngalakukeun operasi OLE sabab henteu tiasa nyerat ka Windows Registry dimana server OLE didaptarkeun. @ Pasang deui sérver OLE, teras cobian deui operasi na. Upami masalah teras-terasan, pasang deui Microsoft Windows sareng aplikasi sanés dina komputer anjeun.
Upami anjeun masang deui Microsoft Office Access, anjeun panginten badé nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access heula pikeun ngalestarikeun setélan khusus. Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'.
Kanggo inpormasi ngeunaan Windows Registry, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'pendaptaran'. @@ 1 @@@ 1
2729 Objek OLE anu anjeun nyobian diédit sibuk. @ Cobian deui engké. @@ 1 @@@ 1
2730 Aya masalah komunikasi sareng server OLE. @ Cobian deui engké. Upami anjeun masih teu tiasa ngaksés obyék éta, cobian salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Bébas mémori sistem. Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'.
* Pasang deui sérver OLE pikeun mastikeun éta kadaptar.
* Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi ngeunaan sintaksis anu tiasa dianggo nalika netepkeun data obyék OLE. @@ 1 @@@ 1
2731 Aya kasalahan nalika ngakses sérver OLE. @ Server OLE moal didaptarkeun. @ Pikeun ngadaptar server OLE, pasang deui deui. @ 1 @@@ 1
2732 Microsoft Office Access teu tiasa maca | obyék. @ Komunikasi antara Microsoft Office Access sareng sérver OLE kaganggu. @ Pastikeun komputer anjeun nyambung kana sérver jaringan anu tempatna server OLE. @ 1 @@@ 1
2733 Objek OLE anu anjeun nyobian edit moal tiasa diaksés. @ Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih obyék éta, atanapi pangguna sanésna muka sareng ngonci obyék éta. @@ 1 @@@ 1
2734 Anjeun teu tiasa nyimpen | obyék ayeuna. @ Server OLE ngajalankeun operasi, atanapi pangguna sanésna muka sareng ngonci obyék éta. @ Coba simpen obyék deui engké. @ 1 @@@ 1
2735 Disk ieu ditangtayungan nyerat. Anjeun teu tiasa nyimpen | bantahan éta. @@@ 1 @@@ 1
2737 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan file anu ngandung obyék OLE anu anjeun kaitkeun pikeun ngapdet nganggo paréntah OLE / DDE Links. @ Anjeun panginten salah éja nami file, atanapi file na tiasa dihapus atanapi diganti nami. @ Upami file parantos dipindahkeun ka lokasi anu sanés, nganggo paréntah OLE / DDE Links pikeun ngarobih sumberna. Atanapi mupus obyékna, sareng ngadamel objék anu dikaitkeun anyar. @ 1 @@@ 1
2738 Henteu cekap mémori kanggo ngalengkepan operasi. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobaan deui operasi.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2739 Aya kasalahan nalika operasi sareng obyék OLE. @ Objek éta dipaké. @@ 1 @@@ 1
2741 Komputer anjeun béak ruang disk nalika Microsoft Office Access nyimpen simpen anjeun kana | obyék. @ Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun rohangan disk, milari indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 1
2742 Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun langkung seueur file. @ Komputer anjeun tiasa kirang dina mémori atanapi disk space. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobaan deui operasi.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori atanapi rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah' atanapi 'disk space, freeing'. @ 1 @@@ 1
2743 Anu | obyék disimpen dina format anu teu cocog sareng versi OLE dina komputer anjeun. @@@ 1 @@@ 1
2744 Microsoft Office Access moal mendakan server OLE. @ Setelan pikeun pasipatan SourceDoc panginten henteu valid, atanapi file na tiasa dihapus, diganti nami, atanapi dipindahkeun. @@ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2745 Share.exe atanapi Vshare.386 leungit tina komputer anjeun; Dukungan OLE peryogi file-file ieu tiasa dianggo leres. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup kanggo nga-instal deui Microsoft Office Access, program Share, sareng Vshare.386. @ Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan anjeun atanapi setélan khusus, cadangan Microsoft Office Ngakses file inpormasi workgroup. Teras balikkeun file kana lokasi aslina. Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @ 1 @@ 185309 @ 3
2746 Anjeun teu tiasa ngalih kana Tampilan desain kusabab formulir anjeun ngandung seueur objék OLE. @ Tutup aplikasi sanésna, tutup bentukna, teras buka deui formulir éta dina tampilan Desain. Teras hapus sababaraha objék OLE atanapi pindahkeun kana bentuk anu sanés. @@ 1 @@@ 1
2747 Server OLE teu tiasa ningalikeun | obyék. @ Aya masalah sareng file anu ngandung objék OLE, atanapi teu aya cukup mémori. @ Buka server OLE di luar Microsoft Office Access, teras buka file obyék OLE.
Upami anjeun tiasa ngalakukeun ieu, maka komputer anjeun tiasa kirang mémori. Tutup program sanésna, teras cobian deui operasi na.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 1
2748 Operasi obyék Otomatis henteu sayogi pikeun | obyék. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan operasi anu sayogi pikeun obyék Otomasi. @@ 1 @@@ 1
2749 Henteu cekap mémori pikeun ngalengkepan operasi obyék Otomatis dina | obyék. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobaan deui operasi.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2750 Operasi dina | obyék gagal. @ Server OLE henteu tiasa didaptarkeun. @ Pikeun ngadaptar server OLE, pasang deui deui. @ 1 @@@ 1
2751 Operasi Kaluar atanapi Perbarui gagal. @ Anjeun mencét tombol ESC (atanapi tombol sanés anu dianggo dina sérver OLE pikeun ngeureunkeun hiji operasi) nalika Microsoft Office Access nyimpen parobahanana anu anjeun lakukeun kana obyék OLE dina bentuk atanapi laporan. @ Coba kaluar atanapi update deui. @ 1 @@@ 1
2753 Hiji masalah kajantenan nalika Microsoft Office Access komunikasi sareng server OLE atanapi ActiveX Control. @ Tutup server OLE sareng restardi luar Microsoft Office Access. Teras cobian deui operasi aslina di Microsoft Office Access. @@ 1 @@@ 1
2754 Hiji masalah kajantenan nalika Microsoft Office Access komunikasi sareng sérver OLE. @ Coba salah sahiji atanapi sababaraha hal ieu:
* Pastikeun anjeun nyambung kana sérver jaringan tempat aplikasi OLE server ayana.
* Tutup server OLE sareng restardi luar Microsoft Office Access. Teras cobian deui operasi aslina ti jeroeun Microsoft Office Access.
* Pasang deui server OLE pikeun mastikeun yén éta parantos didaptarkeun. @@ 1 @@@ 1
2755 Aya masalah ngarujuk kana sipat atanapi metode obyék éta. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu ngarujuk kana sipat obyék atanapi metode. @ Coba salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Pastikeun komponénna leres didaptarkeun.
* Pastikeun komputer anjeun nyambung ka sérver jaringan dimana komponénna aya.
* Tutup komponén sareng restardi luar Microsoft Office Access. Teras cobian deui pikeun ngajalankeun prosedur dina Microsoft Office Access. @ 1 @@@ 1
2756 Hiji masalah kajantenan nalika Microsoft Office Access nyobian ngaksés objék OLE. @ Tutup bentuk Microsoft Office Access atanapi laporan anu nembongkeun obyék OLE, sareng tutup pangladén OLE. Maka buka deui formulir atanapi laporkeun kanggo ningali naha éta tiasa ningalikeun obyék OLE. @@ 1 @@@ 1
2757 Aya masalah dina aksés kana properti atanapi metode obyék OLE. @ Coba salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Verifikasi yén server OLE didaptarkeun leres ku ngainstall deui.
* Pastikeun komputer anjeun nyambung ka sérver anu cicingna aplikasi sérver OLE.
* Tutup server OLE sareng restardi luar Microsoft Office Access. Teras cobian deui operasi aslina ti jeroeun Microsoft Office Access. @@ 1 @@@ 1
2759 Metode anu anjeun nyobian pikeun nyungkeun obyék gagal. @ * Anjeun panginten parantos nangtoskeun seueur teuing atanapi teuing sababaraha alesan pikeun properti atanapi metode obyék. Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan pasipatan sareng metode anu dilakukeun pikeun operasi Automation.
* Teu aya cekap mémori pikeun ngajalankeun prosedur na. Tutup program anu henteu diperyogikeun sareng cobian ngajalankeun prosedur na deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2760 Aya kasalahan nalika ngarujuk obyék éta. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu salah nyebat properti atanapi metode obyék. @@ 1 @@@ 1
2761 Aya masalah dina ngarujuk sipat atanapi metode obyék. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu dilakukeun pikeun operasi Otomatis. @@ 1 @@@ 1
2762 | ngabalikeun kasalahan nalika ngarujuk kana sipat obyék. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu disayogikeun pikeun operasi Otomatisasi. @@ 1 @@@ 1
2763 | 1 ngabalikeun kasalahan: | 2. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu disayogikeun pikeun operasi Automation. @@ 1 @@@ 1
2764 Harta obyék atanapi metode henteu tiasa disetél. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic pikeun nyetél sipat atanapi nerapkeun metode pikeun obyék. Nanging, sipat atanapi metode henteu ngadukung argumen anu dingaranan. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu disayogikeun pikeun operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2765 Visual Basic moal tiasa ngarobih jinis data tina salah sahiji argumen anu anjeun lebetkeun. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu ngajalankeun metode atanapi netepkeun milik obyék. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode éta nyayogikeun kanggo operasi Otomasi. @ 1 @@@ 1
2766 Obyek henteu ngandung obyék Otomasi'|.'@ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic pikeun nyetél sipat atanapi metode pikeun obyék. Nanging, komponénna henteu nyayogikeun sipat atanapi metode pikeun operasi Automation. @ Pariksa dokuméntasi komponén kanggo inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu ngajantenkeun pikeun operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2767 Objekna henteu ngadukung Amérika Inggris; éta dikembangkeun nganggo basa anu sanés. @ Anggo vérsi obyék anu dikembangkeun dina Visual Basic anu ngadukung bahasa anu anjeun anggo. @@ 1 @@@ 1
2768 Angka anu anjeun anggo pikeun ngarujuk unsur dina larik nyaéta diluar wates tina larik. @ Salaku conto, larikna nyaéta ti 0 dugi ka 10, sareng anjeun ngalebetkeun -1 atanapi hiji 11. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu ngajantenkeun kanggo operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2769 Sipat obyék Otomasi meryogikeun atanapi mulihkeun jinis data anu henteu dirojong ku Visual Basic. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu ngarujuk kana sipat obyék Otomatis. Nanging, nilaina henteu dirojong ku Visual Basic. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu disayogikeun pikeun operasi Otomatisasi. @ 1 @@@ 1
2770 Objek anu anjeun rujukan dina prosedur Visual Basic salaku obyék OLE sanés obyék OLE. @@@ 1 @@@ 1
2771 Pigura obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut anu anjeun nyobian diédit henteu ngandung obyék OLE. @Klik katuhu pigura, pencét Selapkeun Objek, teras anggo kotak dialog pikeun milarian sareng nambihan atanapi ngaitkeun kana obyék tina file anu sanés kosong. @@ 1 @ 1 @ 9360 @ 1
2774 Komponén na henteu ngadukung Automation. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu ngarujuk objék Automation. @ Pariksa dokuméntasi komponén pikeun inpormasi naha éta ngadukung Automation. @ 1 @@@ 1
2775 Anjeun ngahususkeun seueur teuing alesan dina prosedur Visual Basic, atanapi teu aya cukup mémori pikeun ngajalankeun prosedur na. @ Nunjukkeun sababaraha alesan, atanapi nutup program anu henteu diperyogikeun, teras cobian ngajalankeun prosedur na deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
2777 Argumen kelas dina fungsi MakeObject tina prosedur Visual Basic anu anjeun nyobian ngajalankeun henteu valid. @ Coba salah sahiji ieu:
* Pastikeun file dipasang dina komputer anjeun sareng anjeun nganggo nami file anu leres.
* Pariksa dokuméntasi OLE pikeun inpormasi ngeunaan sintaksis anu tiasa dianggo nalika netepkeun data obyék OLE. @@ 1 @ 3 @ 1010851 @ 1
2778 Microsoft Office Access nyobian nyiptakeun tautan OLE, tapi teu aya dokumén sumber pikeun objék ieu. @@@ 1 @@@ 1
2782 Anjeun kedah nangtoskeun sipat atanapi metode pikeun objék éta. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu ngarujuk sareng nyetél sipat atanapi metode pikeun objék éta.
2783 Anjeun ngalebetkeun setélan anu teu valid pikeun properti Aksi. @ Anggoan salah sahiji konstanta intrinsik Microsoft Office Access pikeun properti Aksi.
Kanggo daptar setélan anu valid anu tiasa anjeun anggo ku properti Aksi, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 6967 @ 1
2784 Jalan anu anjeun lebetkeun pikeun setelan properti SourceDoc pikeun obyék OLE panjang teuing. @ Pindahkeun file kana lokasi kalayan jalur anu langkung pondok. @@ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2785 Server OLE henteu tiasa muka obyékna. @ * Server OLE panginten henteu dipasang.
* Anjeun panginten parantos nangtoskeun setélan anu teu leres pikeun pasipatan SourceDoc atanapi SourceItem dina lambaran sipat, makro, atanapi prosedur Visual Basic. @ Pikeun ningali setélan anu valid pikeun salah sahiji sipat ieu, milari indéks Pitulung pikeun topik pasipatan. @ 1 @ 1 @ 6973 @ 1
2786 Server OLE henteu ngadukung ngahubungkeun. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic nganggo properti Aksi. Nanging, anjeun nyayogikeun inpormasi anu teu cekap pikeun ngawangun tautan. @@ 1 @@@ 1
2788 Anu | obyék sanés obyék anu dikaitkeun. @ Properti anu anjeun nyobian set dina Visual Basic ngan ukur pikeun objék anu dikaitkeun. @@ 1 @@@ 1
2790 Anjeun moal tiasa nyisipkeun obyék OLE kana bingkai obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut upami sipat OLETypeAllowed pikeun bingkai objék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut disetél ka Patalina. objékna. @@ 1 @ 1 @ 6439 @ 1
2791 Microsoft Office Access moal tiasa ngaitkeun objék OLE atanapi pigura obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut. @ Properti OLETypeAllowed pikeun bingkai objék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut disetél ka Embedded. teras sambungkeun obyékna. @ 1 @ 1 @ 6439 @ 1
2792 Anjeun teu tiasa nyimpen obyék OLE anu kakonci. @@@ 1 @@@ 1
2793 Microsoft Office Access moal tiasa ngalakukeun operasi anu ditangtukeun dina Aksi milik prosedur Visual Basic anu anjeun nyobian jalankeun. @ Bingkai obyék tiasa dikonci atanapi ditumpurkeun. @ Setél milik Anu Henteu dikonci sareng Henteu diaktipkeun properti janten Sumuhun. @ 1 @@@ 1
2794 Kontrol ActiveX anu anjeun nyobian lebetkeun henteu didaptarkeun. @ Kanggo inpormasi ngeunaan ngadaptar kontrol ActiveX, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 12639 @ 1
2797 Objek OLE ieu diciptakeun dina versi OLE anu saacanna jadi teu tiasa dipajang salaku ikon. @ Kanggo pangaruh anu sami sareng nunjukkeun obyék salaku ikon, tambahkeun kendali gambar kana formulir anjeun, sareng tambihan ikon pikeun aplikasi kana kadali gambar. Teras setél OnDblClick kontrol gambar kana prosedur Visual Basic anu muka obyék OLE. @@ 1 @@@ 1
2798 Anjeun teu tiasa nganggo properti Aksi pikeun mupus obyék OLE anu kaiket tina tabel atanapi pamundut na. @ Anjeun nyobian ngajalankeun prosedur Visual Basic anu mupus obyék dina pigura obyék anu kaiket ku netepkeun Aksi milik ka acOLEDelete. obyék ku cara anu béda, sapertos metode DAO Delete dina Visual Basic. @ 1 @ 1 @ 13790 @ 1
2799 OLE obyék teu tiasa diaktipkeun saatos pokus. @ Upami anjeun milih obyék OLE atanapi bagan, sareng sipat AutoActivate kanggo kontrol éta disetél ka GetFocus, obyék OLE atanapi bagan kedah diaktipkeun sacara otomatis sawaktos nampi pokus . Nanging, komponén ActiveX henteu ngadukung operasi ieu. @ Pariksa dokuméntasi komponén kanggo inpormasi ngeunaan sipat sareng metode anu disayogikeun pikeun operasi Automation. @ 1 @@@ 1
2800 Objek ieu dikonci. Parobihan naon waé anu anjeun laksanakeun bakal dipiceun nalika formulir ditutup. @ Klik Tombol Microsoft Office, arahkeun ka Simpen As, sareng simpen obyékna dina nami anu sanés. @@ 1 @@@ 1
2801 Objek OLE henteu dimuat kusabab kontrol ActiveX anu teu kabeungkeut teu acan diinisialisasi. @@@ 1 @ 1 @ 9015 @ 1
2802 Anjeun teu tiasa ngalebetkeun kontrol ActiveX dina bingkai obyék anu kaiket atanapi teu kabeungkeut. Kontrol @ ActiveX sacara otomatis dikandung dina pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @@@ 1
2803 Anjeun teu ngagaduhan lisénsi anu diperyogikeun pikeun nganggo kontrol ActiveX ieu. @ Anjeun nyobian muka formulir anu ngandung obyék OLE atanapi kadali ActiveX atanapi anjeun nyobian nyiptakeun kontrol ActiveX. @ Pikeun kéngingkeun lisénsi anu cocog, hubungi perusahaan anu nyayogikeun obyék OLE anu dilisensikeun atanapi kadali ActiveX. @ 1 @@@ 1
2804 Anjeun teu tiasa ngadamel kontrol ActiveX dina pigura obyék anu teu kaiket. Kontrol @ ActiveX sacara otomatis dikandung dina pigura kontrol ActiveX. @@ 1 @ 1 @ 11711 @ 1
2805 Aya kasalahan saatos kadali ActiveX dina salah sahiji bentuk atanapi laporan anjeun. @ Pastikeun sadaya kontrol anu anjeun anggo leres didaptarkeun. Kanggo inpormasi ngeunaan ngadaptar kontrol ActiveX, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 12639 @ 1
2806 Microsoft Office Access henteu ngadukung kontrol ActiveX ieu. @@@ 1 @@@ 1
2807 Anjeun teu tiasa nempelkeun obyék ieu salaku jinis anu anjeun tangtukeun. @ Pilih jinis obyék anu sanés. @@ 1 @@@ 1
2808 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan Akses Aktip dinamis-link library (DLL) OleAcc. @ Rerun program Microsoft Office Access Setup. @@ 1 @@@ 3
2811 Microsoft Office Access teu tiasa nyiptakeun halaman aksés data.
2812 | @ Jalur anu parantos ditangtoskeun henteu valid, atanapi tiasa panjang teuing. @ Mangga parios jalurna sareng pastikeun leres éta. @ 1 @@@ 1
2813 | @File henteu tiasa dibuka. Éta ayeuna tiasa dianggo. @@ 1 @@@ 1
2814 | @ Teu tiasa nyimpen file na. @@ 1 @@@ 1
2815 | @ Teu tiasa nyimpen file kana lokasi anu sanés. @@ 1 @@@ 1
2816 | @ Teu tiasa nutup file ieu. @@ 1 @@@ 1
2817 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahemat (atanapi ngirim) halaman aksés data.
2818 Microsoft Office Access henteu tiasa kéngingkeun file ieu: |. @ Boh file henteu sayogi, atanapi anjeun henteu gaduh cekap ruang disk pikeun nyalin file ieu. @@ 1 @@@
2819 Microsoft Office Access teu tiasa muka halaman aksés data.
2820 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih BASE HREF pikeun dokumén anjeun.
2821 File anu dianggo
2822 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan anu teu disangka-sangka nalika nyobian pulih tina simpen anu gagal (atanapi ngirim). @ Halaman aksés data anjeun panginten henteu dina kaayaan anu tiasa dianggo. Punten cobian simpen ka lokasi anu sanés. @@ 1 @@@
2823 Ngaran halaman aksés aksés Microsoft Office Access '|' salah eja atanapi ngarujuk ka Halaman anu teu aya. @ Upami nami Halaman henteu leres aya dina makro, kotak dialog Peta Gagal bakal nembongkeun nami makro sareng argumen makro saatos anjeun pencét OK. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami Halaman anu leres. @@ 1 @@@ 1
2824 | @ Anjeun teu ngagaduhan ijin file anu cekap. @@ 1 @@@ 1
2825 | @File henteu aya, atanapi anjeun teu acan gaduh aksés maca kana file ieu. @@ 1 @@@ 1
2827 | @File bacaeun kasalahan. @@ 1 @@@ 1
2828 | @Eror nyerat file. @ Disk tiasa pinuh. @ 1 @@@ 1
2832 | @ Pariksa idin file sareng hapus tina tempatna dina sistem file komputer anjeun. @@ 1 @@@ 1
2833 | @ Aya kasalahan anu teu disangka-sangka. @@ 1 @@@ 1
2835 | @ Usaha pikeun nyiptakeun file ieu parantos gagal. @ Mangga pilih lokasi anu sanés sareng cobian deui operasi na. @ 1 @@@ 1
2837 | @ Henteu cekap ingetan. @ Punten tutup aplikasi anu sanés sareng cobian deui operasiana. @ 1 @@@ 1
2838 Microsoft Office Access teu tiasa ningalian téma anu kapilih.
2839 | @ Usaha pikeun nyiptakeun témporary file parantos gagal. @ Punten mastikeun yén anjeun gaduh ruang disk anu cekap dina drive sistem anjeun sareng cobian deui operasiana. @ 1 @@@ 1
2840 | @ Teu tiasa maca daptar file pendukung tina halaman aksés data. @@ 1 @@@ 1
2842 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan saatos nyimpen (atanapi ngirim) halaman aksés data anjeun.
2845 Microsoft Office Access teu tiasa muka halaman aksés data tina amplop surat.
2846 | @ Tujuan simpen pinuh. @ Punten bersihkeun tempat anu dituju atanapi simpen ka lokasi anu sanés. @ 1 @@@ 1
2847 | @ Teu tiasa ngadamel folder kanggo file pendukung. @ Anjeun panginten henteu ngagaduhan ijin anu cekap dina tujuan ngahemat. @ 1 @@@ 1
2848 | @ Panjang jalur maksimum ngaleuwihan. @ Punten khususkeun nami nami anu langkung pondok, atanapi anggo map anu langkung caket kana akar. @ 1 @@@ 1
2849 | @ Aya seueur teuing file pendukung dina dokumén anjeun. @ Punten hapus sababaraha file pendukung tina dokumen anjeun, sareng cobian deui. @ 1 @@@ 1
2850 | @ Anjeun teu ngagaduhan ijin nyerat dina tujuan simpen. @@ 1 @@@ 1
2851 | @ Anjeun nyimpen kana sérver anu henteu ngadukung nami nami panjang sareng teu ngagaduhan ijin pikeun ngadamel folder. @ Anjeun kedah gaduh idin pikeun nyiptakeun folder di tujuan simpen pikeun ngarengsekeun operasi ieu. @ 1 @@@ 1
2854 Microsoft Office Access teu tiasa nga-parse sipat dokumen pikeun halaman aksés data ieu. @ Éta tiasa disogok. @@ 1 @@@ 1
2855 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahapus hiji atanapi sababaraha file anu aya hubunganana sareng halaman na.
2859 Aksés teu tiasa muka amplop e-mail. Ieu tiasa disababkeun ku masalah sambungan jaringan atanapi masalah dina pamasangan Kantor anjeun. @@@ 1 @@@ 1
2860 Anjeun teu tiasa ngalebetkeun kolom ka wates kana katerangan atanapi ngarékam bagian navigasi.
2861 Microsoft Office Access teu tiasa ningalian halaman wéb anu kapilih.
2862 | @Access moal tiasa muka jinis file anu parantos ditangtoskeun tina Wéb. @ Anjeun panginten tiasa salah milih file. @ 1 @@@ 1
2863 | @ Teu tiasa ngadamel atanapi ngamuat file kusabab masalah jaringan atanapi aksés idin. @@ 1 @@@ 1
2864 | @ File ieu (atanapi file pendukung) parantos dianggo, atanapi atos atribut baca-hijina. @@ 1 @@@ 1
2865 | @ Disk dijagaan nyerat. @@ 1 @@@ 1
2866 | @ Gagal korupsi data anu teu disangka. @@ 1 @@@ 1
2867 | @Unexpected data gagal I / O. @@ 1 @@@ 1
2868 | @ Anjeun henteu tiasa nyimpen halaman aksés data ieu nyalira kusabab éta ngan ukur dibaca. @ Mangga pilih file anu sanés pikeun ngahémat. @ 1 @@@ 1
2869 | @File henteu aya. @ Anjeun teu ngagaduhan ijin anu cekap pikeun ngarobih tautan halaman aksés data pikeun nunjuk kana file anu valid. Mangga kontak administrator database. @ 1 @@@ 1
2870 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika nyingkronkeun HTML tina Microsoft Script Editor. @ Mangga parios HTML pikeun kasalahan sintaksis teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
2871 Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun halaman aksés data nganggo codepage anu kapilih dina Pilihan Wéb. @ Codepage éta henteu tiasa dipasang dina sistem anjeun. @ Mangga pasang kode, atanapi pilih anu sanés dina Pilihan Wéb. @ 1 @@@ 1
2873 | @ Ngaran koropak anu ditangtukeun mangrupikeun nami nami panjang, tapi anjeun gaduh 'nganggo nami nami panjang' dipareuman. @ Punten tangtukeun nami file anu nganggo maksimal dalapan karakter kanggo nami sareng tilu karakter pikeun perpanjangan file. @ 1 @@@ 1
2874 Teu tiasa mindahkeun atanapi nempelkeun bidang pengelompokan '|' kana bagian dina tingkat kelompok anu langkung luhur
2875 | @ Teu tiasa ngarengsekeun simpen. @ Drive atanapi koneksi jaringan anu anjeun nyobian simpen tiasa henteu aya deui. @ 1 @@@ 1
2876 Definisi data halaman aksés data ieu parantos rusak sareng teu tiasa dibebenah. Anjeun kedah ngadamel halaman deui. Simpen parantos dinonaktipkeun.
2877 Dina database Microsoft Office Access (.mdb), anjeun moal tiasa ngolompokkeun dina kontrol anu kaiket kana kolom anu ngagaduhan mémo atanapi OLE Obyek data. Dina proyék Microsoft Office Access (.adp), anjeun moal tiasa ngolompokkeun dina kontrol anu kaiket kana kolom anu ngagaduhan jinis data Imageor Text.
2878 Anjeun teu tiasa nambihan lapangan anu terikat kana judul atanapi ngarékam bagian navigasi.
2879 Bagéan caption sareng catetan navigasi henteu tiasa ngandung bidang anu kaiket.
2880 Teu tiasa ngédit halaman anu ngandung pigura.
2881 Halaman wéb ieu ngandung namespaces XML anu tiasa paséa sareng namespaces Access. Anjeun kedah ngédit sumber HTML pikeun mastikeun yén sadaya namespaces gaduh awalan unik.
2882 | @ Folder anu bakal dianggo halaman Wéb ieu pikeun ngatur file pendukung parantos disayogikeun kanggo dianggo di lokasi ayeuna. @ Mangga pilih nami atanapi lokasi anu sanés pikeun halaman Wéb ieu. @ 1 @@@ 1
2883 Jalur file pendukung pikeun halaman aksés data ieu parantos dirobih di luar Access. @ Punten simpen halaman ieu ka lokasi anu sanés sareng pastikeun sadaya file pendukung dijaga. @@ 1 @@@ 1
2884 Teu tiasa mendakan databés atanapi sababaraha obyék basis data anu dimaksud halaman ieu. Perbarui inpormasi sambungan halaman, atanapi ngalereskeun rujukan kana objék database anu leungit.
2885 Halaman ieu nganggo database anu henteu didukung. Anjeun moal tiasa ngarobih data dugi ka nyambung kana database anu didukung
2886 Komponén anu diperyogikeun pikeun halaman aksés data henteu dipasang.
2887 | @ Jalur anu parantos ditangtoskeun sanés jalur atanapi URL anu mutlak (sanés) anu leres. @ Mangga lebetkeun jalur anu valid. @ 1 @@@ 1
2888 Microsoft Office Access ngadeteksi sababaraha elemen HTML antara spanduk sareng bagian halaman aksés data anjeun. Simpen halaman ieu dina Access bakal ngaruksak na. Tutup halaman bari henteu disimpen, teras edit halaman dina éditor HTML sanés pikeun ngaleungitkeun elemen ieu.
2889 Bagéan ieu moal tiasa dihapus.
2890 Anjeun teu tiasa ngédit halaman ieu kusabab éta ngandung pigura. @ Désainer halaman aksés data teu tiasa ngédit halaman nganggo pigura. @@ 1 @@@ 1
2892 Anjeun teu tiasa mindahkeun kontrol saringan grup kana bagian sanés. Hapus kontrol saringan grup tina bagian ayeuna sareng jantenkeunna dina bagian anu sanés.
2893 Tautan ka halaman aksés data ieu teu tiasa didamel kumargi database na teu tiasa dikonci sacara éksklusif. @ Pikeun nyiptakeun tautan engké, buka halaman ku milih 'Édit halaman wéb anu parantos aya', teras simpen. @@ 1 @@@ 1
2894 Tautan ka halaman aksés data anu ditetepkeun henteu tiasa diénggalan sabab pangkalan data henteu tiasa dikonci sacara éksklusif. @ Pikeun ngapdet tautan, buka halaman ieu deui nalika anjeun hiji-hijina jalma anu nganggo pangkalan data. @@ 1 @@@ 1
2895 Halaman ieu didesain sareng versi Komponén Wéb Microsoft Office anu ayeuna henteu dipasang dina mesin ieu. Upami anjeun teu acan dipenta pikeun masang komponén-komponén na dina halaman ieu, mangga ngahubungan panulis halaman pikeun lokasi pamasangan.
2896 Operasi na ngan valid dina halaman aksés data anu dibuka dina Desain Témbong. @ Mangga gentos halaman kana Tampilan Desain sareng cobian deui operasi na. @@ 1 @@@ 1
2897 Anjeun parantos muka halaman anu terakhir dirobih nganggo Access 2000. Pikeun tiasa ngédit halamanna, anjeun kedah nyimpenna nganggo vérsi anu langkung énggal tina Microsoft Office Web Components.
Naha anjeun hoyong aksés ngarobih halaman ieu ku nyimpenna nganggo pérsi komponén Wéb Microsoft Office anu langkung énggal?
2898 Microsoft Office Access parantos nyiptakeun salinan cadangan halaman aslina anjeun. Halaman ieu tiasa dianggo upami anjeun hoyong balikkeun kana Office 2000 Web Components.

Nami halaman cadangan nyaéta: '|'

2899 Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun salinan cadangan halaman aslina anjeun. Halaman ieu teu tiasa dibuka.
2900 Microsoft Office Access henteu tiasa ningkatkeun komponén Wéb Kantor dina halaman anjeun. Halaman ieu teu tiasa dibuka.
2901 Éror nalika ngamuat kontrol ActiveX '| 1' dina formulir atanapi laporan '| 2'.
2902 Aksés teu tiasa ngahemat | obyék sabab éta henteu ngadukung kegigihan, atanapi komputer anjeun panginten parantos kakurangan tina ruang disk.
2903 Naha anjeun badé nyetél folder ieu salaku lokasi standar pikeun halaman aksés data? @ | @@ 19 @@@ 1
2904 Anjeun kedah nyocogkeun unggal lapangan di kénca sareng lapangan di sisi katuhu. @@@ 1 @@@ 1
2905 Anjeun kedah milih lapangan ngaitkeun pikeun unggal parameter. @@@ 1 @@@ 1
2906 '|' henteu ngandung bidang anu tiasa ilubiung dina hubungan. @ Eusi milik RecordSource tiasa henteu leres, atanapi RecordSource tiasa ngandung ukur kolom anu henteu tiasa ditampi pikeun dianggo dina gabung. @ Benerkeun harta RecordSource pikeun formulir ieu atanapi laporkeun teras cobian operasi lapangan anjeun deui. @ 1 @@@ 1
2907 Naha anjeun hoyong balikeun deui kana disimpen '|'? @@@ 19 @@@ 1
2908 Kontrol ID '|' parantos dianggo. Sebutkeun KTP anu béda pikeun pangendali na. @@@@@@ 1
2909 Hubungan ieu henteu valid sabab lapangan dina tabel kahiji henteu cocog sareng bidang dina tabel kadua. @ Pikeun ngalereskeun hubungan, pilih sahenteuna hiji lapangan tina unggal tabel. @@@@@ 1
2910 File konéksi ieu nuduhkeun panyadia anu henteu didukung ku halaman aksés data. @ Mangga pilih file sambungan anu sanés. @@@@@ 1
2911 Anjeun teu tiasa ngarobih jalur halaman aksés data nalika éta kabuka. @ Mangga tutup halaman na cobian deui. @@@@@ 1
2912 Upami anjeun nyiptakeun halaman aksés data dina versi Access ieu, anjeun moal tiasa mukakeunana dina tampilan Desain di Access 2000. Nanging upami anjeun parantos masang Microsoft Office XP Web Components, anjeun tiasa muka halaman ieu dina Halaman view di Access 2000. @ & Entong nunjukkeun peringatan ieu deui @@ 3 @@@ 1
2913 Henteu tiasa disimpen kana alamat URL anu gaduh tetengger. @ Punten tangtukeun jalur anu valid. @@@@@ 1
2914 Microsoft Office Access henteu tiasa ngaitkeun kana file koneksi. @ String sambungan bakal dilebetkeun kana halaman. @@@@@ 1
2915 Microsoft Office Access henteu tiasa nyambung kana sumber data anu parantos ditangtoskeun dina sambungan string tina halaman ieu. @ Server tiasa teu aya dina jaringan, atanapi panginten aya kasalahan dina inpormasi string konéksi pikeun halaman ieu. @@ 1 @@ @ 1
2916 Anjeun teu tiasa ngédit halaman HTML anu didamel nganggo PowerPoint dina Microsoft Office Access.
2917 Nilai warna HTML henteu valid.
2918 Teu tiasa muka atanapi maca file konéksi ieu. @ Boh file parantos rusak atanapi format file na henteu valid. @@@@@ 1
2919 Anjeun teu tiasa nempatkeun kontrol ieu dina bagian anu anjeun tangtukeun. @@@@@@ 1
2920 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat skéma database. Simpen parantos ditumpurkeun. Boh ngalereskeun atanapi masang deui Microsoft Office.
2921 Microsoft Office Access henteu tiasa muka halaman ieu sabab didamel nganggo versi Access anu langkung énggal. Coba muka halaman nganggo versi Microsoft Office Access anu langkung énggal.
2922 Microsoft Office Access parantos nyiptakeun salinan cadangan halaman aslina anjeun. Halaman ieu tiasa dianggo upami anjeun hoyong balikeun ka Komponén Wéb Office XP.

Nami halaman cadangan nyaéta: '|'

2923 Anjeun teu ngagaduhan ijin anu leres. Hubungi administrator sérver.
2924 Anjeun teu tiasa kompak file anu dibuka tina Wéb Server.
2925 Anjeun teu tiasa énkripsi file anu dibuka tina Web Server.
2926 Kusabab setelan kaamanan anjeun sareng kabijakan kaamanan anjeun ayeuna, kontrol ieu ditumpurkeun. Pikeun ngarobih kabijakan anjeun sareng ngaktipkeun pangkalan data, nganggo Message Bar.
3000 Kasalahan ditangtayungan (|); teu aya pesen pikeun kasalahan ieu.
3001 Argumen henteu valid.
3002 Teu tiasa starsési t.
3003 Teu tiasa start urus; seueur teuing transaksi anu parantos disarangsang.
3004 **********
3005 '|' sanés nami database anu valid.
3006 Basis data '|' dikonci sacara éksklusif.
3007 Teu tiasa muka library database '|'.
3008 Méja '|' parantos dibuka sacara éksklusif ku pangguna sanés, atanapi éta parantos kabuka ngalangkungan panganteur pangguna sareng henteu tiasa dimanipulasi sacara program.
3009 Anjeun nyobian ngonci méja '|' nalika mukakeunana, tapi méja henteu tiasa dikonci sabab ayeuna dianggo. Ngantosan sakedap, teras cobian operasi deui.
3010 Méja '|' geus aya.
3011 Mesin database Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan objék '|'. Pastikeun obyék aya sareng anjeun ngaeja nami na sareng nami jalur na leres.
3012 Objek '|' geus aya.
3013 Teu tiasa ngagentos nami file ISAM anu tiasa dipasang.
3014 Teu tiasa muka deui tabel.
3015 Indéks henteu kapendak.
3016 Widang moal pas dina rékor.
3017 Ukuran sawah panjang teuing.
3018 Teu tiasa mendakan lapangan.
3019 Operasi henteu valid tanpa indéks anu ayeuna.
3020 Perbarui atanapi Batalkeun Perbarui tanpa AddNew atanapi Édit.
3021 Teu aya catetan ayeuna.
3022 Parobihan anu anjeun nyungkeun kana tabel henteu suksés sabab éta bakal nyiptakeun nilai duplikat dina indéks, konci primér, atanapi hubungan. Ngarobih data dina lapangan atanapi lapangan anu ngandung data duplikat, ngahapus indéks, atanapi ngartikeun ulang indéks pikeun kéngingkeun duplikat éntri sareng cobian deui.
3023 AddNew atanapi Edit parantos dianggo.
3024 Teu tiasa mendakan file '|'.
3025 Teu tiasa muka file deui.
3026 Henteu cekap rohangan dina disk.
3027 Teu tiasa ngapdet. Databés atanapi obyék ngan ukur dibaca.
3028 Teu tiasa start aplikasi anjeun. File inpormasi kelompok kerja leungit atanapi dibuka sacara éksklusif ku pangguna sanés.
3029 Sanés nami akun atanapi sandi anu leres.
3030 '|' sanés nami akun anu valid.
3031 Sanés kecap akses anu leres.
3032 Teu tiasa ngalakukeun operasi ieu.
3033 Anjeun teu ngagaduhan ijin anu diperyogikeun pikeun nganggo '|' obyék. Gaduh pangurus sistem anjeun atanapi jalma anu nyiptakeun obyék ieu netepkeun idin anu pas pikeun anjeun.
3034 Anjeun nyobian ngalakukeun atanapi mundurkeun transaksi tanpa ngamimitian heula transaksi.
3035 Sumberdaya sistem ngaleuwihan.
3036 Basis data parantos ngahontal ukuran maksimum.
3037 Teu tiasa muka deui tabel atanapi pamundut.
3038 Sumberdaya sistem ngaleuwihan.
3039 Teu tiasa ngadamel indéks; teuing indéks anu parantos ditetepkeun.
3040 Kasalahan disk I / O salami dibaca.
3041 Teu tiasa muka basis data anu didamel nganggo vérsi sateuacanna tina aplikasi anjeun.
3042 Kaluar tina gagang file MS-DOS.
3043 Aksés jaringan anjeun kaganggu. Pikeun neraskeun, tutup pangkalan data, teras muka deui.
3044 '|' sanés jalur anu leres. Pastikeun yén nami jalur dieja kalayan leres sareng anjeun nyambung ka sérver anu file na cicing.
3045 Teu tiasa nganggo '|'; file parantos dianggo.
3046 Teu tiasa ngahémat; ayeuna dikonci ku pangguna anu sanés.
3047 Catetan ageung teuing.
3048 Teu tiasa muka deui basis data.
3049 Henteu tiasa muka basis data '|'. Éta henteu tiasa janten basis data anu dikenal ku aplikasi anjeun, atanapi file na tiasa korup.
3050 Teu tiasa ngonci file.
3051 Mesin database Microsoft Office Access moal tiasa muka atanapi nyerat kana file '|'. Éta parantos dibuka sacara éksklusif ku pangguna sanés, atanapi anjeun peryogi ijin pikeun ningali sareng nyerat data na.
3052 Jumlah konci ngabagi file ngaleuwihan. Ningkatkeun pendaptaran MaxLocksPerFile.
3053 Teuing tugas klien.
3054 Seueur teuing médan Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object.
3055 Sanés nami file anu leres.
3056 Teu tiasa ngalereskeun pangkalan data ieu.
3057 Operasi henteu didukung dina tabel anu numbu.
3058 Indéks atanapi konci primér henteu tiasa ngandung nilai Null.
3059 Operasi dibatalkeun ku pangguna.
3060 Jenis data anu salah pikeun parameter '|'.
3061 Teuing sababaraha parameter. Diarepkeun |.
3062 Kaluaran duplikat alias '|'.
3063 Tujuan kaluaran duplikat '|'.
3064 Teu tiasa muka pamundut tindakan '|'.
3065 Teu tiasa ngaéksekusi pamundut pilih.
3066 Pamundut kedah ngagaduhan sahanteuna hiji lapangan tujuan.
3067 Input pamundut kedah ngandung sahanteuna hiji méja atanapi pamundut.
3068 Sanés nami landian anu leres.
3069 Pamundut aksi '|' teu tiasa dianggo salaku sumber jajar.
3070 Mesin database Microsoft Office Access henteu mikawanoh '|' salaku nami lapangan atanapi ungkapan anu sah.
3071 Ungkapan ieu henteu leres diketik, atanapi rumit teuing pikeun dievaluasi. Salaku conto, ungkapan numerik tiasa ngandung seueur unsur rumit. Coba saderhana babasan ku napelkeun bagian-bagian tina ungkapan kana variabel.
3072 |
3073 Operasi kedah nganggo pamundut anu tiasa diénggalan.
3074 Teu tiasa malikan nami méja '|' dina Klausa MULAI.
3075 | 1 dina ungkapan pamundut '| 2'.
3076 | dina kriteria éksprési.
3077 | dina éksprési.
3078 Mesin database Microsoft Office Access moal mendakan tabel input atanapi pamundut '|'. Pastikeun éta aya sareng namina dieja leres.
3079 Widang anu ditangtukeun '|' tiasa ningali ka langkung ti hiji tabel anu didaptarkeun dina klausa MULANG tina pernyataan SQL anjeun.
3080 Méja ngagabung '|' henteu didaptarkeun dina klausa MULAI.
3081 Teu tiasa gabung langkung ti hiji méja kalayan nami anu sami (|).
3082 Gabung sareng operasi '|' ngarujuk ka lapangan anu teu aya dina salah sahiji tabel gabung.
3083 Teu tiasa nganggo pamundut laporan internal.
3084 Teu tiasa ngalebetkeun data sareng pamundut aksi.
3085 Fungsi anu teu ditangtoskeun '|' dina éksprési.
3086 Teu tiasa dipupus tina tabel anu ditangtoskeun.
3087 Teuing éksprési dina klausa GROUP BY.
3088 Teuing éksprési dina Klausa PESANAN.
3089 Teuing seueur ungkapan dina kaluaran DISTINCT.
3090 Méja hasilna teu kénging gaduh langkung ti hiji bidang Otomatis.
3091 Boga klausa (|) tanpa ngolompokkeun atanapi agrégasi.
3092 Henteu tiasa nganggo Klausa gaduh pernyataan TRANSFORM.
3093 Pesenan ku klausa (|) bentrok sareng DISTINCT.
3094 Pesenan ku klausa (|) bentrok sareng klausa GROUP BY.
3095 Henteu tiasa ngagaduhan fungsi agrégat dina éksprési (|).
3096 Teu tiasa ngagaduhan fungsi agrégat dina klausa WHERE (|).
3097 Henteu tiasa ngagaduhan fungsi agrégat dina urutan OR | BY (|).
3098 Henteu tiasa ngagaduhan fungsi agrégat dina klausa GROUP BY (|).
3099 Henteu tiasa ngagaduhan fungsi agrégat dina operasi GABUNG (|).
3100 Teu tiasa nyetél lapangan '|' di gabung konci pikeun Null.
3101 Mesin database Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan rékor dina tabel '| 2' kalayan bidang cocog konci '| 1'.
3102 Rujukan sirkular disababkeun ku '|'.
3103 Rujukan sirkular disababkeun ku landian '|' dina daptar SELECT definisi query.
3104 Teu tiasa nangtoskeun judul kolom tetep '|' dina pamundut crosstab langkung ti sakali.
3105 Ngaran lapangan tujuan anu leungit dina SELECT into statement (|).
3106 Nami lapangan tujuan anu leungit dina Perbarui UPDATE (|).
3107 Rékaman (s) henteu tiasa ditambihan; henteu aya sisipan idin dina '|'.
3108 Rékaman (s) henteu tiasa diédit; teu aya ijin pembaruan dina '|'.
3109 Rékaman (s) moal tiasa dihapus; teu aya ijin ngahapus dina '|'.
3110 Teu tiasa maca definisi; teu aya ijin definisi baca kanggo méja atanapi pamundut '|'.
3111 Teu tiasa ngadamel; henteu aya modifikasi izin desain kanggo tabel atanapi pamundut '|'.
3112 Rékaman (s) henteu tiasa dibaca; teu aya ijin maca dina '|'.
3113 Teu tiasa ngamutahirkeun '|'; médan henteu tiasa diénggalan.
3114 Teu tiasa kalebet Memo, OLE, atanapi Objek Hyperlink nalika anjeun milih nilai unik (|).
3115 Henteu tiasa ngagaduhan mémo Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object dina argumen agrégat (|).
3116 Henteu tiasa ngagaduhan mémo Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object dina kriteria (|) pikeun fungsi agrégat.
3117 Teu tiasa milah-milah Mémo, OLE, atanapi Objek Hyperlink (|).
3118 Teu tiasa gabung dina Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object (|).
3119 Teu tiasa dikelompokkeun dina Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object (|).
3120 Teu tiasa dikelompokkeun dina kolom anu kapilih nganggo '*' (|).
3121 Teu tiasa dikelompokkeun dina kolom anu kapilih nganggo '*'.
3122 Anjeun nyobian ngalaksanakeun pamundut anu henteu kalebet ungkapan anu ditangtoskeun '|' salaku bagian tina fungsi agrégat.
3123 Teu tiasa nganggo '*' dina pamundut crosstab.
3124 Teu tiasa masukan tina pamundut laporan internal (|).
3125 '|' sanés nami anu leres. Pastikeun yén éta henteu kalebet karakter atanapi tanda baca anu teu valid sareng éta henteu panjang teuing.
3126 Kurung ngaran anu teu valid '|'.
3127 Pernyataan INSERT INTO ngandung nami lapangan anu teu dikenal kieu: '|'. Pastikeun anjeun parantos leres ngetik nami, sareng cobaan operasi deui.
3128 Sebutkeun tabel anu ngandung rékaman anu anjeun hoyong pupus.
3129 Pernyataan SQL henteu valid; diarepkeun 'HAPUS', 'INSERT', 'PROSEDUR', 'PILIH', atanapi 'UPDATE'.
3130 Kasalahan sintaksis dina pernyataan Hapus.
3131 Kasalahan sintaksis dina klausa MULAI.
3132 Kasalahan sintaksis dina klausa GROUP BY.
3133 Kasalahan sintaksis dina Klausa Boga.
3134 Kasalahan sintaksis dina INSERT kana pernyataan.
3135 Kasalahan sintaksis dina operasi GABUNG.
3136 Klausa LEVEL kalebet kecap atanapi argumen anu ditangtoskeun anu salah éja atanapi leungit, atanapi tanda baca na teu leres.
3137 Titik koma leungit;;) dina akhir pernyataan SQL.
3138 Kasalahan sintaksis dina Klausa PESANAN.
3139 Kasalahan sintaksis dina klausa PARAMETER.
3140 Kasalahan sintaksis dina klausa PROSEDUR.
3141 Pernyataan PILIH kalebet kecap anu disayogikeun atanapi nami argumen anu salah éja atanapi leungit, atanapi tanda baca na teu leres.
3142 Karakter kapendak saatos akhir pernyataan SQL.
3143 Kasalahan sintaksis dina pernyataan TRANSFORM.
3144 Kasalahan sintaksis dina pernyataan UPDATE.
3145 Kasalahan sintaksis dina klausa WHERE.
3146 ODBC – nelepon gagal.
3151 ODBC – sambungan kana '|' gagal.
3154 ODBC – henteu mendakan DLL '|'.
3155 ODBC – lebetkeun kana tabel anu numbu '|' gagal.
3156 ODBC – hapus dina tabel anu numbu '|' gagal.
3157 ODBC – update dina tabel anu numbu '|' gagal.
3158 Teu tiasa nyimpen rékor; ayeuna dikonci ku pangguna anu sanés.
3159 Sanés tetengger anu valid.
3160 Méja henteu kabuka.
3161 Teu tiasa ngadekrip file.
3162 Anjeun nyobian napelkeun nilai Null kana variabel anu sanés jinis data Varian.
3163 Widang leutik teuing pikeun nampi jumlah data anu anjeun nyobian nambihan. Coba lebetkeun atanapi nempelkeun kirang data.
3164 Widang moal tiasa diénggalan.
3165 Teu tiasa muka file .inf.
3166 Teu tiasa milarian file memo Xbase anu dipénta.
3167 Catetan dihapus.
3168 File .inf henteu valid.
3169 Mesin database Microsoft Office Access henteu tiasa ngaéksekusi pernyataan SQL kusabab éta ngandung bidang anu gaduh tipe data anu teu valid.
3170 Teu tiasa mendakan ISAM anu tiasa dipasang.
3171 Teu tiasa mendakan jalur jaringan atanapi nami pangguna.
3172 Teu tiasa muka Paradox.net.
3173 Henteu tiasa muka méja 'MSysAccount' dina file inpormasi kelompok kerja.
3174 Henteu tiasa muka méja 'MSysGroups' dina file inpormasi workgroup.
3175 Tanggal kaluar tina jangkauan atanapi dina format anu teu valid.
3176 Teu tiasa muka file '|'.
3177 Sanés nami méja anu valid.
3179 Ditepungan tungtung file anu teu disangka-sangka.
3180 Teu tiasa nyerat kanggo file '|'.
3181 Jangkauan henteu valid.
3182 Format file henteu valid.
3183 Pamundutna henteu tiasa réngsé. Boh ukuran hasilna pamundut langkung ageung tibatan ukuran maksimum database (2 GB), atanapi henteu cekap témporary gudang dina disk pikeun nyimpen hasil pamundut.
3184 Teu tiasa ngaéksekusi pamundut; teu tiasa mendakan tabél anu dikaitkeun.
3185 PILIH KANA dina database jauh nyobian ngahasilkeun seueur teuing bidang.
3186 Teu tiasa ngahémat; ayeuna dikonci ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'.
3187 Teu tiasa maca; ayeuna dikonci ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'.
3188 Teu tiasa ngamutahirkeun; ayeuna dikonci ku sési anu sanés dina mesin ieu.
3189 Tabel '| 1' sacara éksklusif dikonci ku pangguna '| 3' dina mesin '| 2'.
3190 Seueur teuing bidang anu ditetepkeun.
3191 Teu tiasa ngahartikeun lapangan langkung ti sakali.
3192 Teu tiasa mendakan tabel kaluaran '|'.
3193 (teu dipikanyaho)
3194 (teu dipikanyaho)
3195 (éksprési)
3196 Basis data '|' parantos dianggo ku jalma atanapi prosés anu sanés. Nalika database na sayogi, cobian deui.
3197 Mesin database Microsoft Office Access ngeureunkeun prosés sabab anjeun sareng pangguna anu sanés nyobian ngarobih data anu sami dina waktos anu sami.
3198 Teu tiasa start sési. Teuing seueur sési parantos aktip.
3199 Teu tiasa mendakan rujukan.
3200 Rékaman henteu tiasa dipupus atanapi dirobih kusabab tabel '|' kalebet catetan anu aya hubunganana.
3201 Anjeun teu tiasa nambihan atanapi ngarobih rékor sabab rékaman anu patali diperyogikeun dina tabel '|'.
3202 Teu tiasa ngahémat; ayeuna dikonci ku pangguna anu sanés.
3203 Subquery moal tiasa dianggo dina éksprési (|).
3204 Basis data parantos aya.
3205 Seueur teuing judul kolom crosstab (|).
3206 Teu tiasa nyiptakeun hubungan antara lapangan sareng dirina.
3207 Operasi henteu didukung dina tabel Paradox anu henteu nganggo konci primér.
3208 Setélan Dihapus Henteu sah dina Xbase konci Windows Registry.
3209 **********
3210 Senar sambunganna panjang teuing. Senar sambungan henteu tiasa ngaleuwihan 255 karakter.
3211 Mesin database teu tiasa ngonci méja '|' sabab éta parantos dianggo ku jalma sanés atanapi prosésna.
3212 Teu tiasa ngonci méja '| 1'; ayeuna dianggo ku pangguna '| 3' dina mesin '| 2'.
3213 Setélan Tanggal henteu valid dina tombol Xbase tina Windows Registry.
3214 Setelan Markah henteu valid dina tombol Xbase tina Windows Registry.
3215 Teuing seueur tugas Btrieve.
3216 Parameter '|' ditangtukeun dimana nami méja diperyogikeun.
3217 Parameter '|' ditangtukeun dimana nami database diperyogikeun.
3218 Teu tiasa ngamutahirkeun; ayeuna dikonci.
3219 Operasi henteu leres.
3220 Urutan koléksi salah.
3221 Setelan henteu valid dina tombol Btrieve tina Windows Registry.
3222 Pamundut teu tiasa ngandung parameter Database.
3223 '|' henteu valid kusabab panjang teuing, atanapi ngandung karakter anu teu valid.
3224 Teu tiasa maca kamus data Btrieve.
3225 Nuju hiji catetan anu ngonci buntu nalika ngalakukeun operasi Btrieve.
3226 Kasalahan anu karandapan nalika nganggo Btrieve DLL.
3227 Setélan abad henteu valid dina konci Xbase tina Windows Registry.
3228 Urutan koléksi anu dipilih henteu dirojong ku sistem operasi.
3229 Btrieve – henteu tiasa ngarobih lapangan.
3230 File konci Paradox anu kadaluarsa.
3231 ODBC – lapangan bakal panjang teuing; data dipotong.
3232 ODBC – henteu tiasa ngadamel méja.
3234 ODBC – waktos pamundut jauh parantos kadaluarsana.
3235 ODBC – jenis data henteu dirojong dina sérver.
3238 ODBC – data luar jangkauan.
3239 Teuing pangguna aktip.
3240 Mesin Btrieve – leungit Btrieve.
3241 Btrieve – kaluar sumberdaya.
3242 Rujukan anu salah dina pernyataan SELECT.
3243 Euweuh sahiji kolom bidang impor cocog sareng méja dina tabel tambihan.
3244 Teu tiasa ngimpor spreadsheet anu dilindungi sandi.
3245 Teu tiasa nga-parse nami lapangan tina baris kahiji tabel impor.
3246 Operasi henteu didukung dina transaksi.
3247 Definisi tabel ODBC – ngaitkeun parantos robih.
3248 Setélan NetworkAccess henteu valid dina Windows Registry.
3249 Setélan PageTimeout henteu valid dina Windows Registry.
3250 Teu tiasa ngawangun konci.
3251 Operasi henteu dirojong pikeun jenis obyék ieu.
3252 Teu tiasa muka bentuk anu pamundutna ngalangkungan ngandung fungsi anu ditetepkeun ku pangguna anu nyobian nyetél atanapi kéngingkeun sipat RecordsetClone formulir éta.
3254 ODBC – Teu tiasa ngonci sadayana rékaman.
3256 File indéks henteu kapendak.
3257 Kasalahan sintaksis dina sareng Déklarasi OWNERACCESS OPTION.
3258 Pernyataan SQL henteu tiasa dieksekusi sabab ngandung gabung luar anu teu jelas. Pikeun maksa salah sahiji gabung dilakukeun heula, jantenkeun pamundut anu misah anu ngalaksanakeun gabung anu munggaran teras kalebet pamundut éta dina pernyataan SQL anjeun.
3259 Jenis data lapangan henteu valid.
3260 Teu tiasa ngamutahirkeun; ayeuna dikonci ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'.
3261 Méja '|' kakonci khusus ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'.
3262 Teu tiasa ngonci méja
3263 Objek Database henteu valid.
3264 Teu aya lapangan anu ditetepkeun – henteu tiasa nambihan TableDef atanapi Index.
3265 Barang henteu kapendak dina kumpulan ieu.
3266 Teu tiasa nambihan Widang anu parantos janten bagian tina kumpulan Fields.
3267 Harta tiasa disetél ngan ukur nalika Lapang mangrupikeun bagian tina kumpulan Fields obyék Recordset.
3268 Teu tiasa nyetél sipat ieu pas obyék mangrupikeun bagian tina kumpulan.
3269 Teu tiasa nambihan Indéks anu parantos janten bagian tina kumpulan Indéks.
3270 Harta henteu kapendak.
3271 Nilai milik henteu valid.
3272 Objek sanés kumpulan.
3273 Metoda henteu applicable pikeun objék ieu.
3274 Tabel éksternal henteu dina format anu diarepkeun.
3275 Éror anu teu disangka-sangka tina supir basis data éksternal (|).
3276 Rujukan obyék database teu valid.
3277 Henteu tiasa gaduh langkung ti 10 bidang dina indéks.
3278 Mesin database Microsoft Office Access teu acan diminisialkeun.
3279 Mesin database Microsoft Office Access parantos diinisialisasi.
3280 Teu tiasa mupus lapangan anu mangrupikeun bagian tina indéks atanapi diperyogikeun ku sistem.
3281 Henteu tiasa ngahapus indéks atanapi tabel ieu. Éta naha indéks ayeuna atanapi dianggo dina hubungan.
3282 Operasi henteu didukung dina tabel anu ngandung data.
3283 Konci primér parantos aya.
3284 Indéks parantos aya.
3285 Definisi indéks henteu valid.
3286 Format file mémo henteu cocog sareng format database éksternal anu ditangtoskeun.
3287 Teu tiasa ngadamel indéks dina lapangan anu ditangtoskeun.
3288 Indéks paradoks henteu utami.
3289 Kasalahan sintaksis dina klausa CONSTRAINT.
3290 Kasalahan sintaksis dina nyiptakeun pernyataan tabel.
3291 Kasalahan sintaksis dina pernyataan CREATE INDEX.
3292 Kasalahan sintaksis dina watesan lapangan.
3293 Kasalahan sintaksis dina pernyataan ALTER TABLE.
3294 Kasalahan sintaksis dina pernyataan DROP INDEX.
3295 Kasalahan sintaksis dina DROP TABLE atanapi DROP INDEX.
3296 Gabungkeun éksprési henteu didukung.
3297 Teu tiasa ngimpor tabel atanapi pamundut. Teu aya rékor anu kapendak, atanapi sadaya rékaman ngandung kasalahan.
3298 Aya sababaraha tabel nganggo nami éta. Punten tangtukeun anu ngagaduhan dina format 'pemilik.tabel'.
3299 Éror Kesesuaian Spesifikasi ODBC (|). Laporkeun kasalahan ieu ka pamekar aplikasi anjeun.
3300 Teu tiasa nyiptakeun hubungan.
3301 Teu tiasa ngalakukeun operasi ieu; fitur dina versi ieu teu sayogi dina basis data kalayan format anu langkung lami.
3302 Henteu tiasa ngarobih aturan nalika aturan pikeun tabel ieu dipaké.
3303 Teu tiasa mupus bidang ieu. Ieu mangrupikeun bagian tina hiji atanapi langkung hubungan.
3304 Anjeun kedah lebetkeun identifier pribadi (PID) anu diwangun sahanteuna 4 sareng henteu langkung ti 20 karakter sareng digit.
3305 Sambetan sambungan anu salah dina paménta lolos.
3306 Anjeun parantos nyerat subquery anu tiasa mulih langkung ti hiji lapangan tanpa nganggo EXISTS kecap anu tersimpan di query utama's klausa DARI. Parios pernyataan SELECT tina subquery pikeun ngan ukur hiji bidang.
3307 Jumlah kolom dina dua tabel atanapi pamundut pamundut union teu cocog.
3308 Argumen TOP henteu valid dina pamundut pilih.
3309 Nilai harta ageung teuing.
3310 Pasipatan ieu henteu dirojong pikeun sumber data éksternal atanapi pikeun basis data anu didamel kalayan versi sateuacanna tina Microsoft Jet.
3311 Harta anu parantos ditangtukeun parantos aya.
3312 Aturan validasi sareng nilai standar moal tiasa disimpen dina sistem atanapi tabel anu ngait.
3313 Teu tiasa nempatkeun éksprési validasi ieu dina lapangan ieu.
3314 Anjeun kedah lebetkeun nilai dina '|' sawah.
3315 Lapang '|' moal tiasa janten string anu panjangna nol.
3316 |
3317 Hiji atanapi langkung nilai dilarang ku aturan validasi '| 2' disetél pikeun '| 1'. Lebetkeun nilai anu tiasa ditampi ungkapan pikeun kolom ieu.
3318 Nilai-nilai anu ditangtukeun dina klausa TOP henteu kénging ngahapus pamundut atanapi laporan.
3319 Kasalahan sintaksis dina pamundut union.
3320 | dina éksprési validasi tingkat tabel.
3321 Teu aya database anu ditangtukeun dina sambungan string atanapi IN klausa.
3322 Pamundut Crosstab ngandung hiji atanapi langkung judul kolom anu teu leres.
3323 Pamundutna henteu tiasa dianggo salaku sumber jajar.
3324 Pamundutna mangrupikeun pamundut DDL sareng henteu tiasa dianggo salaku sumber baris.
3325 Panawaran lolos ku properti ReturnsRecords disetel ka True henteu balikkeun rékor nanaon.
3326 Recordset ieu henteu tiasa diénggalan.
3327 Lapang '|' dumasarkeun kana ungkapan sareng henteu tiasa diédit.
3328 Méja '| 2' ngan ukur maca.
3329 Catetan dina tabel '|' dipupus ku pangguna sanés.
3330 Catetan dina tabel '|' dikonci ku pangguna anu sanés.
3331 Pikeun ngarobih lapangan ieu, simpen heula rékamanana.
3332 Teu tiasa lebetkeun nilai kana kolom kosong di sisi 'hiji' tina gabung luar.
3333 Rékaman dina tabel '|' moal ngagaduhan rékor dina sisi 'hiji'.
3334 Ngan ukur tiasa aya dina pérsi vérsi 1.0.
3335 DeleteOnly called with non-zero cbData.
3336 Btrieve: Pilihan IndexDDF henteu valid dina setting inisialisasi.
3337 Pilihan DataCodePage henteu valid dina setting inisialisasi.
3338 Btrieve: Pilihan Xtrieve henteu leres dina setting inisialisasi.
3339 Btrieve: Pilihan IndexDeleteRenumber henteu valid dina setting inisialisasi.
3340 Pamundut '|' nyaéta korupsi.
3341 Widang ayeuna kedah cocog sareng konci gabung '|' dina tabel anu ngagaduhan sisi 'hiji' hubungan hiji-ka-seueur. Lebetkeun rékor dina méja sisi 'hiji' kalayan nilai konci anu dipikahoyong, teras jantenkeun entri kalayan tombol gabung anu dipikahoyong dina 'many- méja 'ngan ukur.
3342 Mémo henteu valid, OLE, atanapi Objek Hyperlink dina subquery '|'.
3343 Format basis data henteu dikenal '|'.
3344 Mesin database henteu mikawanoh lapangan '| 1' dina ekspresi validasi, atanapi nilai standar dina tabel '| 2'.
3345 Rujukan lapangan henteu dikenal atanapi henteu valid '|'.
3346 Jumlah nilai pamundut sareng lapangan tujuan henteu sami.
3347 Teu tiasa nambihan catetan; konci primér pikeun méja '|' henteu dina catetan ulang.
3348 Teu tiasa nambihan catetan; gabung konci méja '|' henteu dina catetan ulang.
3349 Anjeun teu tiasa ngarekam parobihan anjeun kusabab nilai anu anjeun lebetkeun ngalanggar setélan anu ditetepkeun pikeun tabel ieu atanapi daptar (contona, nilai kirang ti minimum atanapi langkung ageung tibatan maksimum). Benerkeun kasalahan teras cobian deui.
3350 Objek henteu valid pikeun operasi.
3351 Ungkapan ORDER BY (|) kalebet bidang anu henteu dipilih ku pamundut. Ngan éta bidang anu dipénta dina pamundut anu munggaran tiasa dilebetkeun kana éksprési ORDER BY.
3352 Teu aya nami lapangan tujuan dina lebetkeun pernyataan (|).
3353 Btrieve: Teu tiasa mendakan file Field.ddf.
3354 Di most hiji catetan tiasa dipulangkeun ku subquery ieu.
3355 Kasalahan sintaksis dina nilai standar.
3356 Anjeun nyobian muka basis data anu parantos dibuka sacara éksklusif ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'. Coba deui upami database na sayogi.
3357 Pamundut ieu sanés pamundut definisi data anu leres dibentuk.
3358 Teu tiasa muka file inpormasi workgroup engine database Microsoft Office Access.
3359 Pamasukan liwat-liwat kedah ngandung sahanteuna hiji karakter.
3360 Pamundut rumit teuing.
3361 Serikat padamelan henteu kénging dina hiji subquery.
3362 Ngamutahirkeun / ngahapus hiji baris anu kapangaruhan langkung ti hiji jajar tabel anu numbu. Indéks unik ngandung nilai duplikat.
3363 Rékaman (s) henteu tiasa ditambihan; henteu aya catetan anu cocog dina sisi 'hiji'.
3364 Teu tiasa nganggo mémo Memo, OLE, atanapi Hyperlink Object '|' dina klausa PILIH pamundut union.
3365 Nilai sipat henteu valid pikeun objék Jauh.
3366 Teu tiasa nambihan hubungan anu teu aya lapangan anu ditetepkeun.
3367 Teu tiasa nambihan. Objek anu ngagaduhan nami parantos aya dina kumpulan.
3368 Hubungan kedah aya dina jumlah lapangan anu sami sareng jinis data anu sami.
3369 **********
3370 Teu tiasa ngarobih desain méja '|'. Éta aya dina database anu ngan ukur dibaca.
3371 Teu tiasa mendakan tabel atanapi konstrain.
3372 Teu aya indeks sapertos '| 2' dina tabel '| 1'.
3373 Teu tiasa nyiptakeun hubungan. Méja dirujuk '|' henteu ngagaduhan konci primér.
3374 Widang anu ditangtoskeun henteu sacara unik diindeks dina tabel '|'.
3375 Tabel '| 1' parantos ngagaduhan indéks namina '| 2'.
3376 Méja '|' henteu aya.
3377 Henteu aya hubungan sapertos '| 2' dina tabel '| 1'.
3378 Parantos aya hubungan anu namina '|' dina database ayeuna.
3379 Henteu tiasa nyiptakeun hubungan pikeun nerapkeun integritas réliénsial. Data anu aya dina tabel '| 2' ngalanggar aturan integritas réferénsial dina tabel '| 1'.
3380 Widang '| 2' parantos aya dina tabel '| 1'.
3381 Teu aya lapangan anu namina '| 2' dina tabel '| 1'.
3382 Ukuran lapangan '|' panjang teuing.
3383 Teu tiasa mupus bidang '|'. Ieu mangrupikeun bagian tina hiji atanapi sababaraha hubungan.
3384 Henteu tiasa ngahapus sipat bawaan.
3385 Pasipatan anu ditetepkeun ku pangguna henteu ngadukung nilai Null.
3386 Pasipatan '|' kedah diatur sateuacan nganggo metode ieu.
3387 Teu tiasa mendakan diréktori TEMP.
3388 Fungsi teu dikenal '| 2' dina éksprési validasi atanapi nilai standar dina '| 1'.
3389 Dukungan pamundut teu sayogi.
3390 Ngaran akun parantos aya.
3391 Aya kasalahan. Pasipatan henteu disimpen.
3392 **********
3393 Teu tiasa ngalaksanakeun larangan gabung, grup, milah, atanapi diindeks. Nilai anu dipilarian atanapi diurutkeun panjang teuing.
3394 Teu tiasa ngahemat harta; harta mangrupikeun sipat skéma.
3395 **********
3396 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Kusabab rékor anu aya dina tabel '|', aturan integritas référénsial bakal dilanggar.
3397 Teu tiasa ngalakukeun operasi cascading. Kedah aya rékor anu aya hubunganana dina tabel '|'.
3398 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Éta bakal ngahasilkeun konci batal dina tabel '|'.
3399 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Éta bakal ngahasilkeun konci duplikat dina tabel '|'.
3400 Teu tiasa ngalakukeun operasi cascading. Ieu bakal ngahasilkeun dua pembaruan kana lapangan '| 2' dina tabel '| 1'.
3401 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Éta bakal nyababkeun lapangan '|' janten Null, anu teu kénging.
3402 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Éta bakal nyababkeun lapangan '|' janten senar panjang-nol, anu teu kénging.
3403 Teu tiasa ngalakukeun operasi cascading: '|'.
3404 Henteu tiasa ngalaksanakeun operasi cascading. Nilai anu dilebetkeun dilarang ku aturan validasi '| 2' disetél pikeun '| 1'.
3405 Éror '|' dina aturan validasi.
3406 Ungkapan anu anjeun coba anggo pikeun properti DefaultValue henteu valid kusabab '|'. Paké éksprési anu valid pikeun nyetél sipat ieu.
3407 Tabel MSysConf sérver aya, tapi dina format anu salah. Kontak administrator sistem anjeun.
3408 Seueur teuing Sidang FastFind anu dianggo.
3409 Definisi lapangan henteu valid '|' dina watesan indéks atanapi hubungan.
3411 Éntri anu salah. Henteu tiasa ngalakukeun operasi cascading dina tabel '| 1' sabab nilai anu dilebetkeun ageung teuing pikeun lapangan '| 2'.
3412 Teu tiasa ngalaksanakeun pembaruan cascading dina méja sabab ayeuna dianggo ku pangguna sanés.
3413 Teu tiasa ngalakukeun operasi cascading dina méja '| 1' sabab ayeuna dianggo ku pangguna '| 3' dina mesin '| 2'.
3414 Teu tiasa ngalakukeun operasi cascading dina méja '| 1' sabab ayeuna dianggo.
3415 Senar anu panjangna nol ukur valid dina kolom Téks atanapi mémo.
3416 |
3417 Pamundut aksi moal tiasa dianggo salaku sumber baris.
3418 Teu tiasa muka '|' Pamaké anu sanésna muka méja nganggo file kontrol jaringan anu béda atanapi gaya ngonci.
3419 Teu tiasa muka tabel Paradox 4.x atanapi 5.x ieu kusabab ParadoxNetStyle disetel ka 3.x dina Windows Registry.
3420 Objek henteu valid atanapi henteu disetél deui.
3421 Éror konversi jinis data.
3422 Teu tiasa ngarobih struktur méja. Pamaké anu sanésna muka méja.
3423 Anjeun teu tiasa nganggo ODBC pikeun ngimpor, ékspor ka, atanapi numbu tabel Microsoft Office Access atanapi ISAM éksternal kana database anjeun.
3424 Teu tiasa ngadamel basis data kusabab lokalna henteu valid.
3425 Cara ieu atanapi sipat ayeuna teu sayogi dina Recordset ieu.
3426 Peta ieu dibolaykeun ku obyék pakait.
3427 Kasalahan dina otomatisasi DAO.
3428 Aya masalah dina databés anjeun. Benerkeun masalah ku ngalereskeun sareng ngempelkeun basis data.
3429 Versi sauyunan pikeun ISAM anu tiasa dipasang.
3430 Nalika ngamuat Microsoft Excel anu tiasa dipasang ISAM, OLE teu tiasa ngainisialisasi.
3431 Ieu sanés file Microsoft Excel 5.0.
3432 Éror nalika muka file Microsoft Excel 5.0.
3433 Setélan teu valid dina konci Excel bagian Mesin dina Windows Registry.
3434 Teu tiasa ngagedéan jajaran anu dingaranan.
3435 Teu tiasa mupus sél spreadsheet.
3436 Gagal ngadamel file.
3437 Spreadsheet pinuh.
3438 Data anu diekspor henteu cocog sareng format anu dijelaskeun dina file Schema.ini.
3439 Anjeun nyobian ngaitkeun atanapi ngimpor file ngagabungkeun surat Microsoft Word. Sanaos anjeun tiasa ngekspor file sapertos kitu, anjeun moal tiasa ngaitkeun atanapi impor.
3440 Usaha pikeun ngimpor atanapi ngaitkeun file téks kosong. Pikeun ngimpor atanapi ngaitkeun file téks, file na kedah ngandung data.
3441 Pamisah kolom spésifikasi file téks cocog pamisah desimal atanapi pembatas téks.
3442 Dina spésifikasi file téks '| 1', pilihan | 2 henteu leres.
3443 Spesifikasi lébar anu dibereskeun '| 1' henteu ngagaduhan lebar kolom.
3444 Dina spésifikasi lébar tetep '| 1', kolom '| 2' henteu ngahususkeun lébar.
3445 Vérsi salah fileDLL anu salah '|' kapendak.
3446 File VBA (VBAJET.dll kanggo versi 16-bit, atanapi VBAJET32.dll kanggo versi 32-bit) teu aya. Coba pasang deui aplikasi anu balikkeun kasalahan.
3447 File VBA (VBAJET.dll kanggo versi 16-bit, atanapi VBAJET32.dll kanggo versi 32-bit) gagal ngainisialkeun nalika ditelepon. Coba pasang deui aplikasi anu balikkeun kasalahan.
3448 Telepon kana fungsi sistem OLE henteu suksés. Coba pasang deui aplikasi anu balikkeun kasalahan.
3449 Teu aya kode nagara / daérah dina sambungan string pikeun tabel anu dikaitkeun.
3450 Kasalahan sintaksis dina pamundut. Klausa pananya lengkep.
3451 Rujukan haram dina pamundut.
3452 Anjeun teu tiasa ngarobih desain database dina réplika ieu.
3453 Anjeun teu tiasa netepkeun atanapi ngajaga hubungan anu dilaksanakeun antara tabel anu réplika sareng tabel lokal.
3455 Teu tiasa ngadamel replika databéscable.
3456 Teu tiasa ngadamel obyék | 2 dina | 1 repli wadahnacable.
3457 Anjeun teu tiasa nyetél properti KeepLocal pikeun obyék anu parantos ditiru.
3458 Harta KeepLocal moal tiasa disetél dina database; éta tiasa disetél ukur dina objék dina database.
3459 Saatos basis data ditiru, anjeun moal tiasa nyabut fitur réplika tina pangkalan data.
3460 Operasi anu anjeun nyobian bentrok sareng operasi anu aya anu ngalibatkeun anggota ieu set réplika.
3461 Pasipatan réplika anu anjeun nyobian atur atanapi hapus ngan ukur dibaca sareng teu tiasa dirobih.
3462 Gagal pikeun muka DLL.
3463 Teu tiasa mendakan .dll '| 2'.
3464 Jenis data henteu cocog dina éksprési kriteria.
3465 Disk drive anu anjeun nyobian aksés teu kabaca.
3468 Aksés ditolak nalika ngakses folder dropbox '| 2'.
3469 Disk pikeun folder dropbox '| 2' pinuh.
3470 Gagal disk ngakses folder dropbox '| 2'.
3471 Gagal nyerat file log Sinkronisasi.
3472 Disk pinuh pikeun jalur '| 1'.
3473 Gagal disk nalika ngaksés file log '| 1'.
3474 Teu tiasa muka file log '| 1' kanggo nyerat.
3475 Bagikeun palanggaran nalika nyobian muka file log '| 1' dina modeu Nolak Tulis.
3476 Jalur dropbox anu salah '| 2'.
3477 Alamat Dropbox '| 2' sacara sintaksis henteu valid.
3478 Réplika sanés réplika parsial.
3479 Teu tiasa nunjuk réplika parsial salaku Desain Master pikeun set réplika.
3480 Patalina '|' dina éksprési saringan parsial henteu valid.
3481 Ngaran méja '|' dina éksprési saringan parsial henteu valid.
3482 Ungkapan filter pikeun réplika parsial henteu valid.
3483 Sandi anu disayogikeun pikeun folder dropbox '| 2' henteu leres.
3484 Sandi anu dianggo ku Singkronisasi kanggo nyerat ka folder dropbox anu dituju teu leres.
3485 Objek henteu tiasa ditiru kusabab basis data henteu ditiru.
3486 Anjeun teu tiasa nambihan kolom Replikasi ID Otomatis kadua kana méja.
3487 Basis data anu anjeun nyobaan ditiru henteu tiasa dirobah.
3488 Nilai anu ditetepkeun sanés ReplicaID pikeun anggota naon waé dina set réplika.
3489 Objek anu ditetepkeun henteu tiasa ditiru kusabab éta leungit sumberdaya anu diperyogikeun.
3490 Teu tiasa ngadamel réplika énggal sabab '| 2' obyék dina '| 1' wadah henteu tiasa ditiru.
3491 Basis data kedah dibuka dina modeu éksklusif sateuacan tiasa ditiru.
3492 Sinkronisasi gagal sabab parobahan desain henteu tiasa dilarapkeun kana salah sahiji réplika.
3493 Teu tiasa nyetél parameter Registri anu parantos ditangtoskeun pikeun Singkronisasi.
3494 Teu tiasa kéngingkeun parameter Registri anu parantos ditangtoskeun pikeun Singkronisasi.
3495 Teu aya sinkronisasi anu dijadwalkeun antara dua Singkronisasi.
3496 Replikasi Manajer henteu tiasa mendakan ExchangeID dina tabel MSysExchangeLog.
3497 Henteu tiasa nyetél jadwal pikeun Singkronisasi.
3499 Teu tiasa kéngingkeun inpormasi jalur lengkep pikeun anggota set réplika.
3500 Anjeun teu tiasa nangtoskeun dua Singkronisasi anu béda pikeun ngatur réplika anu sami.
3502 Master Desain atanapi réplika sanés dikelola ku Sinkronisasi.
3503 Pendaptaran Sinkronisasi teu ngagaduhan nilai pikeun konci anjeun anu naroskeun.
3504 ID Sinkronisasi henteu cocog sareng ID anu aya dina tabel MSysTranspAddress.
3505 Anjeun nyobian ngahapus atanapi kéngingkeun inpormasi ngeunaan saringan parsial anu teu aya dina MSysFilters.
3506 Sinkronisasi teu tiasa muka log Sinkronisasi.
3507 Gagal nyerat kana log Sinkronisasi.
3508 Teu aya angkutan aktip pikeun Singkronisasi.
3509 Henteu mendakan angkutan anu sah pikeun Sinkronisasi ieu.
3510 Anggota set réplika anu anjeun nyobian nyingkronkeun ayeuna dianggo dina sinkronisasi anu sanés.
3512 Gagal maca folder dropbox.
3513 Gagal nyerat folder dropbox.
3514 Sinkronisasi henteu mendakan sinkronisasi anu dijadwalkeun atanapi paménta pikeun diprosés.
3515 Mesin database Microsoft Office Access teu tiasa maca jam sistem dina komputer anjeun.
3516 Sinkronisasi tujuan henteu ngonpigurasi pikeun ngadukung sinkronisasi teu langsung, sareng réplika tujuanna teu sayogi pikeun singkronisasi langsung.
3517 Sinkronisasi henteu mendakan pesen-pesen naon anu kedah diolah.
3518 Teu tiasa mendakan Sinkronisasi dina tabel MSysTranspAddress.
3519 Gagal ngirim pesen.
3520 Ngaran réplika atanapi KTP henteu cocog sareng anggota anu dikokolakeun dina set réplika.
3521 Dua anggota set réplika henteu tiasa disingkronkeun kumargi henteu aya titik anu umum pikeun start sinkronisasi.
3522 Sinkronisasi moal mendakan rékor sinkronisasi khusus dina tabel MSysExchangeLog.
3523 Sinkronisasi moal mendakan nomer vérsi khusus dina tabel MSysSchChange.
3524 Sejarah parobihan desain dina réplika henteu cocog sareng sajarah dina Desain Master.
3525 Sinkronisasi teu tiasa ngaksés databés pesen.
3526 Ngaran anu dipilih pikeun obyék sistem parantos dianggo.
3527 Sinkronisasi atanapi Replikasi Manajer henteu mendakan obyék sistem.
3528 Teu aya data énggal dina mémori dibagi pikeun Sinkronisasi atanapi Replikasi Manajer kanggo dibaca.
3529 Sinkronisasi atanapi Replikasi Manajer mendakan data anu teu acan kabaca dina mémori anu dibagi. Data anu aya bakal ditimpa.
3530 Sinkronisasi parantos ngaladénan klien.
3531 Mangsa ngantosan hiji acara parantos waktos.
3532 Singkronisasi henteu tiasa diinisialisasi.
3533 Objek sistem anu dianggo ku hiji prosés masih aya saatos prosés na dieureunkeun.
3534 Sinkronisasi milari acara sistem tapi henteu mendakan anu kedah dilaporkeun ka klien.
3535 Klién parantos naros ka Singkronisasi pikeun ngeureunkeun operasi.
3536 Sinkronisasi nampi pesen anu salah pikeun anggota set réplika anu diatur.
3537 Klién Sinkronisasi parantos teu aya sareng teu tiasa dibéjaan.
3538 Teu tiasa ngainisikeun Sinkronisasi sabab seueur teuing aplikasi anu ngajalankeun.
3539 Kasalahan sistem parantos kajantenan atanapi file swap anjeun parantos dugi kana wates na.
3540 File swap anjeun parantos ngahontal wates na atanapi rusak.
3541 Sinkronisasi teu tiasa dipareuman leres sareng masih aktip.
3542 Prosés dieureunkeun nalika nyobian pikeun ngeureunkeun klien Sinkronisasi.
3543 Sinkronisasi teu acan disiapkeun.
3544 Sinkronisasi parantos ngajalankeun.
3545 Dua réplika anu anjeun nyobian nyingkronkeun nyaéta tina sababaraha set réplika.
3546 Jenis singkronisasi anu anjeun nyobian henteu valid.
3547 Sinkronisasi henteu mendakan réplika tina set anu leres pikeun ngalengkepan sinkronisasi.
3548 GUIDs henteu cocog atanapi GUID anu dipénta henteu tiasa dipendakan.
3549 Ngaran file anu anjeun sayogi panjang teuing.
3550 Teu aya indéks dina kolom GUID.
3551 Teu tiasa mupus parameter Registri anu parantos ditangtoskeun pikeun Sinkronisasi.
3552 Ukuran parameter Registri ngaleuwihan maksimum anu diijinkeun.
3553 GUID teu tiasa didamel.
3555 Sadaya ngaran landihan anu sah pikeun réplika parantos dianggo.
3556 Jalur henteu valid pikeun folder dropbox tujuan.
3557 Alamat henteu valid pikeun folder dropbox anu dituju.
3558 Kasalahan disk I / O dina folder dropbox anu dituju.
3559 Gagal nyerat kusabab disk tujuan lengkep.
3560 Dua anggota set réplika anu anjeun nyobian nyingkronkeun gaduh ReplicaID anu sami.
3561 Dua anggota set réplika anu anjeun nyobian nyingkronkeun nyaéta duanana Master Desain.
3562 Aksés ditolak dina folder dropbox tujuan.
3563 Kasalahan fatal dina aksés folder dropbox lokal.
3564 Sinkronisasi moal mendakan file sumber pikeun pesen.
3565 Aya palanggaran ngabagi dina folder dropbox sumber sabab database pesen kabuka dina aplikasi anu sanés.
3566 Éror jaringan I / O.
3567 Pesen dina folder dropbox kagolong salah Sinkronisasi.
3568 Sinkronisasi teu tiasa ngahapus file.
3569 Anggota set réplika ieu sacara logis dikaluarkeun tina set éta sareng teu aya deui.
3570 Saringan anu nangtoskeun réplika parsial parantos dirobih. Réplika parsial kedah diresepkeun deui.
3571 Usaha pikeun netepkeun kolom dina réplika parsial ngalanggar aturan anu ngatur réplika parsial.
3572 Éror I / O disk lumangsung nalika maca atanapi nyerat kana diréktori TEMP.
3573 Diréktori anu anjeun patarosan pikeun daptar réplika sanés diréktori anu dikokolakeun.
3574 ReplicaID pikeun anggota ieu set réplika ditugaskeun deui nalika prosedur mindahkeun atanapi nyalin.
3575 Disk drive anu anjeun nyobian nyerat parantos pinuh.
3576 Basis data anu anjeun nyobian buka parantos dianggo ku aplikasi sanés.
3577 Teu tiasa ngamutahirkeun kolom sistem réplikasi.
3578 Gagal ngayakeun réplikasi basis data; henteu tiasa nangtoskeun naha basis data kabuka dina modeu ekslusif.
3579 Teu tiasa nyiptakeun tabel sistem réplika anu diperyogikeun pikeun ngadamel basis data replicable.
3580 Henteu tiasa nambihan jajar anu diperyogikeun pikeun ngadamel basis data replicable.
3581 Teu tiasa muka tabel sistem réplika '|' sabab méja parantos dianggo.
3582 Teu tiasa ngadamel réplika énggal sabab obyék | 2 dina | 1 wadah teu tiasa didamel replicable.
3583 Teu tiasa ngadamel obyék | 2 dina | 1 repli wadahnacable.
3584 Memori henteu cekap pikeun ngalengkepan operasi.
3585 Teu tiasa niron tabel; jumlah kolom ngaleuwihan maksimum anu diijinkeun.
3586 Kasalahan sintaksis dina éksprési parsial filter dina tabel | 1.
3587 Ungkapan henteu valid dina pasipatan ReplicaFilter.
3588 Kasalahan nalika ngaevaluasi babasan saringan parsial.
3589 Ungkapan saringan parsial ngandung fungsi anu teu dikenal.
3590 Ngalanggar aturan réplika parsial.
3591 Jalur file log '| 1' henteu leres.
3592 Anjeun teu tiasa niron basis data anu dilindungan sandi atanapi nyetél panyalindungan sandi dina basis data anu ditiru.
3593 Anjeun teu tiasa ngarobih atribut master data pikeun set réplika.
3594 Anjeun teu tiasa ngarobih atribut master data pikeun set réplika. Hal ieu ngamungkinkeun parobahan data ngan ukur dina Master Desain.
3595 Tabél sistem dina réplika anjeun henteu tiasa diandelkeun sareng réplika henteu kedah dianggo.
3600 Ungkapan agrégat teu tiasa nganggo GUIDs.
3605 Nyingkronkeun sareng database anu sanés réblik henteu kénging. Anu '|' basis data sanés Desain Master atanapi réplika.
3607 Properti réplika anu anjeun nyobian hapus ngan ukur dibaca sareng henteu tiasa dihapus.
3608 Panjang catetan panjang teuing pikeun tabel Paradox anu diindéks.
3609 Teu aya indéks unik pikeun bidang anu dirujuk dina tabel primér.
3610 Méja anu sami '|' dirujuk salaku sumber sareng tujuan dina pamundut tabel.
3611 Teu tiasa ngaéksekusi pernyataan watesan data dina sumber data anu numbu.
3612 Klausa KUMPULAN multi-tingkat BY teu kénging dina hiji subquery.
3613 Teu tiasa ngadamel hubungan dina tabel ODBC anu numbu.
3614 GUID teu kénging dina Milarian metodeu kriteria ungkapan.
3615 Ketik henteu cocog dina éksprési.
3616 Ngamutahirkeun data dina tabel anu dikaitkeun henteu dirojong ku ISAM ieu.
3617 Ngahapus data dina tabel anu dikaitkeun henteu dirojong ku ISAM ieu.
3618 Tabel pengecualian teu tiasa didamel dina impor / ékspor.
3619 Rékaman teu tiasa ditambihan kana tabel pengecualian.
3620 Sambungan pikeun ningali lembar kerja Microsoft Excel anu numbu anjeun nyaéta lost.
3621 Teu tiasa ngarobih kecap konci dina database kabuka anu dibagikeun.
3622 Anjeun kedah nganggo pilihan dbSeeChanges kalayan OpenRecordset nalika ngaksés a SQL Server tabel anu ngagaduhan kolom IDENTITY.
3623 Teu tiasa aksés ka FoxPro 3.0 anu kaiket DBF file '|'.
3624 Teu tiasa maca rékor; ayeuna dikonci ku pangguna anu sanés.
3625 Spésifikasi file téks '|' teu aya. Anjeun moal tiasa ngimpor, ngekspor, atanapi ngaitkeun nganggo spésifikasi.
3626 Operasi gagal. Aya teuing indéks dina tabel '|'. Pupus sababaraha indéks dina méja sareng cobaan deui operasi.
3627 Teu tiasa mendakan file anu tiasa dieksekusi pikeun Synchronizer (mstran40.exe).
3628 Réplika pasangan henteu dikelola ku Sinkronisasi.
3629 Sinkronisasi '| 1' ogé nganggo dropbox Sistem Gambar anu sami '| 2'.
3630 Sinkronisasi '| 1' ogé nganggo dropbox Sistem Gambar anu sami '| 2'.
3631 Ngaran méja henteu valid Dina Saringan
3632 Internet Transport teu diaktipkeun dina Sinkronisasi jauh.
3633 Teu tiasa ngamuat DLL: '|'
3634 Teu tiasa ngadamel réplika nganggo réplika parsial.
3635 Teu tiasa ngadamel réplika parsial tina database sistem.
3636 Teu tiasa ngeusian réplika atanapi ngarobih saringan réplika kusabab réplika na ngagaduhan konflik atanapi kasalahan data.
3637 Teu tiasa nganggo crosstab tina kolom anu teu dibenerkeun salaku subquery.
3638 Basis data anu dikawasa Sumber henteu tiasa didamel replicable.
3639 Teu tiasa ngadamel réplika database sistem.
3640 Buffer fetch leutik teuing pikeun jumlah data anu anjeun nyungkeun.
3641 Aya langkung sakedik rékaman sésana dina rékaman dibanding anu anjeun nyungkeun.
3642 Pembatalan dilakukeun nalika operasi.
3643 Salah sahiji rékaman dina rékaman dihapus ku prosés anu sanés.
3645 Salah sahiji parameter anu ngariung teu leres.
3646 Panjang baris anu parantos ditangtoskeun langkung pondok tibatan jumlah tina panjang kolom.
3647 Kolom anu dipénta henteu acan dikintunkeun kana rékaman.
3648 Teu tiasa nyinkronkeun réplika parsial sareng réplika parsial anu sanés.
3649 Halaman kode khusus bahasa teu dieusian atanapi teu tiasa dipendakan.
3650 Boh Internét lambat pisan atanapi aya sababaraha masalah dina panyiapan réplikasi manajer dina mesin internét.
3651 Alamat internét henteu valid.
3652 Gagal login Internét.
3653 Internét henteu nyetél.
3654 Gagal internét internal.
3655 Wininet.dll teu tiasa dimuat atanapi diinisialisasi.
3656 Kasalahan dina meunteun éksprési parsial
3657 Éror dina ngaevaluasi éksprési filter boolean pikeun tabel '| 1'.
3658 Kolom binér '|' teu tiasa dianggo dina panyaring boolean.
3659 Hubungan '| 1' henteu dikuatkeun. Hubungan dina ekspresi saring parsial kudu ditegakeun.
3660 Tukeur anu dipénta gagal kusabab '| 1'.
3661 Tukeur anu dipénta gagal kusabab '| 1'
3663 Operasi ieu meryogikeun lib kursor anu bédarary.
3664 Telepon OpenConnection anu teu sinkron teu acan réngsé; anjeun henteu acan tiasa ngarujuk obyék konéksi anu dipulangkeun dugi ka réngsé.
3665 Anjeun teu tiasa ngarobih obyék sistem réplikasi '|'.
3666 Anjeun teu tiasa ngarobih obyék sistem réplikasi '|'.
3667 Operasi anu béda nyegah operasi ieu tina dieksekusi.
3668 Teu tiasa ngalakukeun operasi ieu kusabab teu aya sambungan aktip.
3669 Eksekusi dibolaykeun.
3670 Kursor henteu valid.
3671 Teu tiasa mendakan tabel pikeun diperbarui.
3672 Gagal ngamuat RDOCURS.DLL.
3673 Tabel ieu ngandung sél anu aya diluar kisaran sél anu ditetepkeun dina spreadsheet ieu.
3674 Internet dll (wininet.dll) teu tiasa dipendakan atanapi dimuat.
3675 Gagal maca tina cekelan internét. Coba operasi deui.
3676 Gagal nyerat kana cecekelan internét. Coba operasi deui.
3677 Gagal ngajalankeun permintaan HTTP ka start sinkronisasi internét dina sérver internét. Anggo Replikasi Manajer pikeun ngonpigurasikeun sinkronisasi internét dina sérver internét.
3678 Gagal nyambungkeun kana jasa FTP dina sérver internét. Pastikeun yén layanan FTP ngajalankeun leres dina sérver sareng ngadukung koneksi anonim.
3679 Gagal ngalakukeun file kabuka nganggo jasa FTP. Pastikeun yén FTP dropbox parantos maca ijin.
3680 Gagal dina kéngingkeun file tina sérver nganggo FTP. Pastikeun yén FTP dropbox parantos maca ijin.
3681 Gagal nempatkeun file kana sérver nganggo FTP. Pastikeun yén FTP dropbox ngagaduhan ijin nyerat.
3682 Gagal ngahapus file dina sérver nganggo FTP. Pastikeun yén dropbox FTP parantos maca sareng nyerat idin.
3683 Sinkronisasi Internét kaluar sacara teu disangka-sangka dina sérver. Tingali riwayat tukar pasangan réliika dina sérver internét pikeun milari masalahna.
3684 Teu aya réplika anu cocog pikeun ditukeurkeun.
3685 Alamat HTTP henteu valid.
3686 Jalur réplika atanapi nami salah.
3687 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Pilihan.
3688 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Kanggo.
3689 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Hak istimewa.
3690 Sintaks SQL henteu valid - diarepkeun hak / hak méja.
3691 Sintaks SQL henteu valid - diarepkeun nami obyék.
3692 Token sintétik SQL anu teu valid teu cocog. Mesin database Microsoft Office Access diarepkeun GRANT ... TO, REBOKE ... TI, ADD… TO, atanapi DROP ... TI.
3693 Sintaks SQL henteu valid - pangguna atanapi nami grup anu diarepkeun.
3694 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Grant.
3695 Sintaks SQL henteu valid - GRANT / REVOKE error sintaksis.
3696 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Pangguna (atanapi) Grup.
3697 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Sandi.
3698 Sintaks SQL henteu valid - kecap konci anu diarepkeun.
3699 Sintaks SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Pamaké.
3700 Precision henteu valid pikeun jinis data decimal.
3701 Skala henteu valid pikeun jinis data decimal.
3702 Lebar kolom téks Unicode kedahna sakedik bait.
3703 Operasi henteu didukung dina réplicable database anu teu acan dirobih kana vérsi ayeuna.
3704 Anjeun nyobian muka basis data anu parantos dibuka ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1'. Coba deui nalika database na sayogi.
3705 Teu tiasa ngadamel replie tabel | 2cable - teuing kolom.
3706 Teu tiasa ngadamel replie tabel | 2cable - seueur teuing indéks.
3707 Pilihan cascading pikeun konflik rujukan anyar sareng référénsi anu aya '|'.
3708 Kasalahan sintaksis dina pernyataan Transaksi. Diharepkeun TRANSAKSI, KERJA, atanapi henteu nanaon.
3709 Konci pamilarian henteu kapendak dina rékor naon waé.
3710 Folder MAPI atanapi buku alamat henteu kapendak.
3711 Dipulihkeun réplicable data. Baris ieu dipulihkeun tina répli anu rusakcable database. Verifikasi yén eusi rékamanna leres teras lebetkeun deui rékorna, atanapi pupus rékor konflik ieu.
3712 Lain. Rékaman ieu ditolak kusabab masalah konflik réplika anu teu ditangtoskeun.
3713 Konplik pembaruan / perbarui. Réplika anu sanés ogé ngamutahirkeun catetan ieu. Catetan ieu lost konflik éta. Boh ngirimkeun deui apdet anjeun atanapi ngahapus rékaman konflik ieu.
3714 Méja dikonci. Rékaman ieu henteu tiasa dilarapkeun salami sinkronisasi kumargi tabelna dikonci ku pangguna sanés. Kirimkeun deui catetan konflik ieu.
3715 Palanggaran konci anu unik. Rékaman ieu ngagaduhan nilai konci anu sami sareng rékor anu sanés, padahal ngan ukur nilai unik anu diijinkeun. Boh ngarobih nilai konci dina catetan konflik ieu atanapi rékor anu menang teras ngirimkeun deui rékaman ieu, atanapi ngahapus rékaman konflik ieu.
3716 Palanggaran TLV. Rékaman ieu ngandung nilai lapangan anu henteu minuhan kendala validasi tingkat tabel. Boh update nilai lapangan anu ngalanggar aturan validasi teras ngirimkeun deui catetan konflik ieu, atanapi ngahapus catetan konflik ieu.
3717 Hapus / konflik RI. Rékaman konci primér parantos dipupus ku réplika anu sanés, ku sabab éta catetan rujukan ieu ditolak. Boh ngadamel rékaman konci primér anyar anu nyugemakeun kendala integritas réferensial teras ngirimkeun deui pembaruan anjeun, atanapi ngahapus rékaman konflik ieu.
3718 Konflik / RI konflik. Catetan konci primér parantos diénggalan ku réplika anu sanés, ku sabab éta catetan rujukan ieu ditolak. Boh ngadamel rékaman konci primér anyar anu nyugemakeun kendala integritas réferénsial, ngarobih nilai konci asing dina catetan konflik ieu pikeun cocog sareng nilai konci primér anu valid sareng teras kirimkeun deui pembaruan anjeun, atanapi pupus rékor konflik ieu.
3719 Pelanggaran konci asing hasil tina catetan konci primér anu teu valid anu kalibet dina konflik réplika. Boh ngadamel catetan konci primér anyar anu nyugemakeun kendala integritas réferénsial, ngarobih nilai konci asing dina catetan konflik ieu pikeun cocog sareng nilai konci primér anu sah teras kirimkeun deui catetan konflik ieu, atanapi hapus catetan konflik ieu.
3720 Teu tiasa ngarobih bidang '|'. Éta mangrupikeun bagian tina hiji atanapi sababaraha hubungan.
3721 Sintaksis SQL henteu valid - nami konstrain anu diarepkeun.
3722 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: DEFAULT.
3723 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: KOMPRESI nuturkeun sareng.
3724 Sintaks SQL henteu valid - token anu diarepkeun: UPDATE atanapi HAPUS.
3725 Sintaks SQL henteu valid - token anu diarepkeun: CASCADE, SET Null, atanapi NO ACTION.
3726 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: NULL.
3727 Sintaks SQL henteu valid - ngan ukur hiji aturan pembaruan sareng / atanapi hiji aturan ngahapus diijinkeun.
3728 Sintaks SQL henteu valid - token anu diarepkeun: AS.
3729 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: SELECT.
3730 VIEW henteu tiasa ngandung parameter.
3731 Jumlah landian anu ditetepkeun sami sareng jumlah kolom kaluaran.
3732 Perkiraan nami pamundut saatos EXECUTE.
3733 Basis databés parantos ditempatkeun dina kaayaan ku pangguna anu teu dikenal anu nyegah supaya dibuka atanapi dikonci.
3734 Basis data na ditempatkeun dina kaayaan ku pangguna '| 2' dina mesin '| 1' anu nyegah tina dibuka atanapi dikonci.
3735 Teuing kolom dina indéks tibalik.
3736 Perbarui / hapus konflik. Catetan anu diperbarui ieu dihapus dina réplika anu sanés. Boh lebetkeun deui rékaman konflik ieu atanapi pupus.
3737 Teu tiasa ngadamel jinis réplika ieu tina réplika sumber anu dipasihkeun.
3738 Réplika lokal atanapi Anonim kedah nyinkronkeun ngan ukur réplika hub anu ditunjuk.
3739 Réplika proxy parantos dihapus.
3740 Henteu tiasa nambihan kolom énggal dina tabel bentrok '|'. Hapus kolom anu luntur sareng kompak basis data.
3741 Sinkronisasi pasangan teu valid. Réplika lokal atanapi anonim kedah nyinkronkeun sareng réplika hub anu ditunjuk.
3742 Hiji fungsi internét parantos réngsé.
3743 Replika teu acan disingkronkeun dina réplika waktos ingetan.
3744 Kolom Counter dina réplicabméja le teu tiasa dirobih.
3745 Panjang gabungan tina Ngaran Server Internet, nami HTTP Bagikeun, sareng nami alias FTP kedahna henteu langkung ti 252 karakter.
3746 Kasalahan sintaksis dina klausa parameter. Pastikeun parameter na aya sareng anjeun ngetik leres nilaina.
3747 Parameter teu ngagaduhan nilai standar.
3748 Parameter | teu gaduh nilai standar.
3749 Objekna sanés prosedur anu disimpen.
3750 Objek | sanés prosedur disimpen.
3751 Ngonci ngonci jajar, tapi DB aya dina modeu konci halaman.
3752 Ngonci konci halaman, tapi DB aya dina modeu konci baris.
3753 Henteu tiasa nyiptakeun réplika mesin database database Microsoft Office Access SQL.
3754 Teu tiasa mupus tina Nyegah Mupus Replika.
3755 Cek konstrain '|' henteu aya.
3756 Cek konstrain '|' geus aya.
3757 Mesin database Microsoft Office Access asihan DLL henteu tiasa dimuat leres.
3758 Skala nilai desimal ngahasilkeun truncasi data.
3759 Skala nilai desimal ngahasilkeun truncasi data.
3760 Skala nilai desimal nyababkeun limpahan data.
3761 Presisi médan desimal leutik teuing pikeun nampi angka anu anjeun nyobian nambihan.
3762 Sintaksis SQL henteu valid - token anu diarepkeun: AKSI.
3763 Parobihan skéma sasarengan nyababkeun operasi réplika nyiptakeun gagal. Coba deui.
3764 Gagal nyieun deui hiji atanapi sababaraha indéks.
3765 Kasalahan sintaksis dina klausa konstrain CHECK.
3766 Ngan ukur pamilihan SELECT saderhana anu diijinkeun dina TAMPILAN.
3767 Méja '|' teu tiasa didamel replicable sabab éta henteu tiasa dibuka sacara éksklusif.
3768 FastFind moal tiasa milarian rujukan non-kolom.
3769 Tabel konflik henteu tiasa disebat nami.
3770 Definisi kontra henteu dina rentang anu valid.
3771 Réplika lokal atanapi Anonim henteu tiasa dijantenkeun master desain.
3772 Tanpa idin Administer, prioritas réplika kedah aya dina kisaran 0 - |.
3773 Teu tiasa mupus hiji atanapi sababaraha obyék: |.
3774 Nilai pin henteu valid.
3775 Teu tiasa ngamuat database Microsoft Office Access SQL Server Reconciler - MSRPJT40.dll.
3776 Teu tiasa tukeur antara dua database Microsoft Office Access SQL Server Réplika.
3777 Operasi Ilegal dilakukeun dina database Microsoft Office Access SQL Server Replika.
3778 Basis data Microsoft Office Access lepat atanapi leungit pikeun set réplika database SQL / Microsoft Office Access ieu.
3779 Teu tiasa ngarobih Harta Pelacak Tingkat Kolom kana objék anu parantos Replicable.
3780 Sintaks SQL henteu valid - diarepkeun nami pandangan.
3781 Sintaksis SQL henteu valid - diarepkeun nami prosedur.
3782 Sintaksis SQL henteu valid - ayeuna ngan ukur hiji kolom-tingkat Cekangan kendala anu diijinkeun.
3783 Sintaksis SQL henteu valid - henteu tiasa nganggo sababaraha kolom dina konstrain CHECK tingkat-kolom.
3784 Basis data parantos replicable.
3785 Sintaks SQL henteu valid - token anu diarepkeun: Basis data.
3786 Sintaks SQL henteu valid - diarepkeun hak istiméwa database, sapertos CREATEDB atanapi CONNECT.
3787 Operasi ieu henteu kénging di subqueries.
3788 Teu tiasa ngadamel indéks dina folder / buku alamat MAPI ieu.
3789 Konstrain tingkat kolom haram.
3790 Objek ieu meryogikeun vérsi anu langkung énggal tina mesin database Microsoft Office Access.
3791 Indéks ieu peryogi mesin database Microsoft Office Access |.
3792 Indéks '| 2' peryogi mesin database Microsoft Office Access | 1.
3793 Kolom '| 2' peryogi mesin database Microsoft Office Access | 1.
3794 Tabel ieu peryogi mesin database Microsoft Office Access |.
3795 Tabel '| 2' peryogi mesin database Microsoft Office Access | 1.
3796 Versi AceRecr.DLL anu dimuat lami teuing. Jalankeun pangaturan deui kanggo kéngingkeun vérsi anu leres tina file ieu.
3797 Tukeuran mesin database SQL / Microsoft Office Access gagal, tingali dina sajarah Agén SQLServer pikeun detil na.
3798 Watesan cek teu kéngingkeun réplicable basis data.
3799 Henteu mendakan lapangan '|'.
3800 '|' sanés indéks dina tabel ieu.
3801 Objek (|) henteu tiasa dianggo dina klausa watesan CHECK.
3802 Kasalahan évaluasi | Cek konstrain. |
3803 DDL moal tiasa réngsé dina tabel ieu kusabab éta dirujuk ku konstrain | dina méja |.
3804 Teu aya palanggan MAPI dipasang dina mesin ieu. Pasang klien MAPI (sapertos Outlook) dina mesin ieu.
3805 Cek kendat dina méja | moal ditransferkeun kana tabel ieu. Konstrain CHOCK ngan ukur tiasa didamel ngalangkungan pernyataan SQL DDL.
3806 Teu tiasa nyetél sababaraha atribut NUL, TEU NUL.
3807 Patarosan | ngandung nami kolom anu teu jelas anu bertentangan sareng nami korélasi (landian) |. Boh cocog pisan nami kolom atanapi robih nami korélasi (alias).
3808 Peryogi pérsi 4.x atanapi basis data sistem format anu langkung ageung pikeun ngajalankeun operasi ieu.
3809 Patarosan | didamel kalayan sékrési engké mesin database Microsoft Office Access sareng mungkin gaduh sintaksis yén vérsi ieu mesin database Microsoft Office Access moal tiasa ngaéksekusi. Pamundut ieu ngan tiasa dilaksanakeun sareng versi basis data Microsoft Office Access anu nyiptakeunana.
3810 Kata kunci henteu dikenal Nalika.
3811 Pamundut henteu tiasa dilaksanakeun.
3812 Anjeun moal tiasa ngamutahirkeun lapangan ieu kusabab nilai anu anjeun nyobian nerapkeun henteu valid atanapi bakal ngalanggar aturan integritas data. Punten lereskeun sareng cobian deui.
3813 SQL ngalangkungan pamundut ditumpurkeun.
3814 Kolom anu nampi sababaraha nilai pikeun rékaman henteu tiasa dilebetkeun kana hubungan sababaraha kolom.
3815 Kolom anu nampi sababaraha nilai pikeun rékor henteu tiasa dilebetkeun kana indéks sababaraha kolom.
3816 Indéks unik dina '|' kolom teu tiasa dihapus.
3817 Widang multi-nilai '|' henteu valid dina pamundut CROSSTAB.
3818 Operasi moal tiasa réngsé dina database ieu kusabab éta nganggo atase atanapi kolom anu seueur dipeunteun.
3819 Panggihan henteu tiasa dilaksanakeun dina kolom anu nampi sababaraha nilai pikeun rékaman.
3820 Anjeun teu tiasa ngalebetkeun nilai éta kusabab éta duplikat nilai anu aya dina kolom anu seueur dipeunteun atanapi lampiran. Widang milarian atanapi lampiran anu seueur dipeunteun henteu tiasa ngandung nilai duplikat.
3821 Anjeun teu tiasa ngarobih bidang milarian seueur nilai kana jinis data anu dipilih.
3822 Hargana moal tiasa ditambihan ka jajaran énggal ieu dugi ka baris parantos ditangtoskeun. Komitkeun jajaran heula, teras cobian nambihan nilaina.
3823 Anjeun teu tiasa ngédit lapangan ieu kusabab éta cicing dina spreadsheet Excel anu numbu. Kamampuh ngédit data dina spreadsheet Excel anu numbu parantos ditumpurkeun dina rilis Access ieu.
3824 Pamasukan INSERT INTO teu tiasa ngandung bidang anu seueur pangajen.
3825 PILIH * moal tiasa dianggo dina INSERT IN query nalika sumber atanapi tabel tujuan ngandung bidang anu seueur pangajen.
3826 Pamundut UPDATE atanapi HAPUS teu tiasa ngandung bidang anu seueur nilai.
3827 Teu tiasa ngalakukeun fungsi agrégat dina kolom anu seueur nilai nalika klausa GABUNG ngandung kolom anu seueur nilai anu béda.
3828 Henteu tiasa ngarujuk tabel sareng lapangan anu seueur nilai nganggo klausa IN anu ngarujuk kana database anu sanés.
3829 Widang multi-nilai '|' teu tiasa dianggo dina klausa PESANAN.
3830 Widang multi-nilai '|' teu tiasa dianggo dina klausa GROUP BY.
3831 Widang multi-nilai '|' teu tiasa dianggo dina klausa NANA atanapi NGADIEU.
3832 Format file ayeuna henteu ngadukung kaamanan tingkat pangguna. Prosés konvérsi atanapi pemadatan parantos ngahapus ijin tingkat-pangguna naon waé.
3833 Widang multi-nilai '|' henteu valid dina klausa GABUNG anu ditangtukeun.
3834 Widang multi-nilai '| 1' henteu valid dina ungkapan '| 2'.
3835 Kata kunci DISTINCT teu tiasa dianggo sareng bidang anu seueur pangajen '|'.
3836 Anjeun nyobian pikeun damel sareng file Paradox anu peryogi Borland Database Engine (BDE). Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat BDE, atanapi BDE henteu leres dipasang. Pikeun ngabenerkeun ieu, ngajalankeun program pangaturan pikeun BDE.
3837 Widang multi-nilai '|' teu tiasa dianggo dina pamundut UNION.
3838 Widang anu seueur nilai henteu kénging dina SELECT kana pernyataan.
3839 File anu parantos ditangtoskeun parantos aya.
3840 Gagantel anu anjeun nambihan ngalangkungan sumber sistem anu sayogi.
3841 Teu tiasa nyambung kana situs Sharepoint '|'. Cobian deui engké.
3842 Ungkapan '|' kedah janten bagian tina fungsi agrégat.
3843 Pamasaran INSERT INTO anu ngandung lapangan multivalued moal tiasa ngandung bidang anu sanés.
3844 Henteu tiasa ngarujuk lapangan anu seueur nilai dina Perbarui atanapi Hapus pernyataan anu ngandung bidang sanés.
3845 Microsoft Office Access henteu ngadukung ngahubungkeun kana database Access atanapi buku kerja Microsoft Office Excel anu disimpen dina format anu versi engké ti format database ayeuna.
3846 Widang multi-nilai '|' dina PESANAN BY ogé kedah muncul dina daptar PILIH.
3847 ODBCDirect teu didukung deui. Tulis ulang kode pikeun nganggo ADO tibatan DAO.
3848 Anjeun teu tiasa ngarekam parobihan anjeun kusabab nilai anu anjeun lebetkeun ngalanggar setélan anu ditetepkeun pikeun lapangan '|' (contona, nilai kirang tina minimum atanapi langkung ageung tibatan maksimum). Benerkeun kasalahan teras cobian deui.
3849 Réplika ukur didukung dina basis data format Access 2000 atanapi Access 2002-2003. Anggo fitur konvérsi dina aplikasi anjeun pikeun ngarobih database kana format anu ditangtoskeun.
3850 File ieu didamel dina versi béta sateuacanna tina Excel 2007. Buka file ieu nganggo Excel 2007 kanggo nyimpen kana most versi panganyarna tina format file Excel 2007 sateuacan muka file dina Access 2007.
3851 Skéma pikeun tabel ieu parantos robih. Anjeun kedah nyegerkeun méja sateuacan ngédit atanapi nambihan rékaman énggal
3852 Henteu tiasa ngamutahirkeun bidang anu seueur peunteun upami recordset induk na henteu dina modeu éditan. Pikeun nempatkeun recordset induk dina modeu éditan nganggo metode AddNew atanapi Edit.
3853 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun basis data dina format anu ditetepkeun kusabab Kabijakan Grup anu ditetepkeun ku administrator anjeun. Ngadamel basis data nganggo format file anu sanés atanapi ngahubungi administrator anjeun.
3854 Operasi ieu bakal gagal kusabab file téks anu anjeun badé impor ngandung langkung ti 255 kolom. Kami ngarékoméndasikeun anjeun mimiti ngadamel salinan cadangan file sumber anjeun, ngirangan jumlah kolom janten 255 atanapi kirang, teras cobian deui.
6000 Kasalahan dina waktos operasi hemat. @@@ 1 @@@ 1
6001 Formulir atanapi laporan henteu tiasa janten subdatasheet tina tabel atanapi pamundut. @ Ngan tabel atanapi pamundut anu tiasa dilebetkeun kana tabel atanapi pamundut anu sanés. @@ 1 @@@ 1
6002 Microsoft Office Access moal tiasa ngagedekeun subdatasheet ieu kusabab sadaya rékamanna dikonci. @ Boh milik RecordLocks tina formulir atanapi laporan atanapi pilihan Default Record Locking dina bagian Advanced kotak dialog Access Access (pencét Tombol Microsoft Office, teras klik Access Access) disetél ka Sadaya Records. @ Reset nilai ka Teu aya Konci atanapi Rékaman anu Diédit, anu pantes. @ 1 @ 1 @ 472 @ 1
6003 Latar pikeun properti Precision kedah tina 1 dugi ka 28. @@@ 1 @@@ 1
6004 Latar pikeun properti Skala kedah ti 0 dugi ka 28. @@@ 1 @@@ 1
6005 Tabel atanapi nami pamundut '|' anjeun lebet kana lambaran properti atanapi makro anu salah éja atanapi ngarujuk kana tabel atanapi pamundut anu teu aya. klik OKÉ. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami anu leres. @@ 1 @@@ 1
6006 Saring ku pilihan nilai parsial ukur didukung pikeun bidang anu ngandung data karakter. @@@ 1 @@@ 1
6007 Henteu tiasa muka formulir anu kaiket kana prosedur anu disimpen dina saringan server ku modeu form. @@@ 1 @@@ 1
6008 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika nutup konéksi anjeun. @ Punten tutup sadayana windows aplikasi anjeun sateuacan dicobian deui. @@ 1 @@@ 1
6009 Senar sambungan anu salah. @ Anjeun panginten kedah nangtoskeun sambungan anu leres sareng cobian deui. @@ 1 @@@ 1
6010 Pamakéan henteu sah pikeun metode Pindah. @ Metode Pindah sanés applicable kana subforms atanapi subreports. @@ 1 @@@ 1
6011 Naha anjeun badé nyimpen perobihan data dina formulir '|'? @@@ 13 @@@ 4
6012 Microsoft Office Access teu tiasa nyetél pasipatan ieu ka Henteu ayeuna. @ Anjeun teu tiasa nyetél Témbongkeun Wangun Formulir, Ngidinan Tampilan Lembar Data, Ngidinan Tampilan PivotTable, sareng Ngidinan sipat PivotChart View janten Henteu dina waktos anu sami. @ Atur salah sahiji sipat sanés ka Leres sateuacan ngarobih anu ieu janten No. @ 1 @@@ 1
6013 Teu tiasa miceun barang. '|' henteu kapendak dina daptar. @@@ 1 @@@ 1
6014 Harta RowSourceType kedah disetel ka 'Value List' kanggo nganggo metode ieu. @@@ 1 @@@ 1
6015 Teu tiasa nambihan barang ieu. Indéks na ageung teuing. @@@ 1 @@@ 1
6017 Microsoft Office Access henteu ngadukung pasipatan anu dipénta pikeun jinis obyék database ieu. @ Pasipatan DateCreated sareng DateModified henteu didukung pikeun Tables, Queries, Stored Procedures, Database Diagrams, and Function in a Client Server database. @@ 1 @@ @ 1
6018 Formulir atanapi témplat laporan kabuka dina Tampilan desain. Sateuacan nyiptakeun formulir atanapi laporan anyar, tutup témplat anu saluyu. @@@ 1 @@@ 1
6020 Format ieu henteu ngadukung obyék anu namina '|'. Ganti ngaran obyék teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
6021 Microsoft Office Access moal tiasa ngawangun formulir atanapi laporan dumasar kana data anu dipulangkeun ku obyék fungsi anu ayeuna anjeun pilih. @Pilih tabel, pamundut, formulir, atanapi laporan, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
6023 Setélan Count Maksimum Maksimum henteu tiasa janten angka négatip. @@@ 1 @@@ 1
6024 Setélan Count Maksimum Maksimum henteu tiasa ngandung téks - punten lebetkeun nomer. @@@ 1 @@@ 1
6025 Peta Paménta henteu tiasa dianggo dina kontrol anu kaiket kana Recordset. @@@ 1 @@@ 1
6026 Harta RowSourceType kedah disetel ka 'Méja / Patarosan' pikeun nganggo metode ieu. @@@ 1 @@@ 1
6028 OLE obyék gagal tetep aya. Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi ieu. @@@ 1 @@@ 1
6029 | @@@ 1 @@@ 1
6030 Rékaman ayeuna di | 1 | 2 kedah disimpen sateuacan anjeun ngalengkepan operasi ieu. @ Naha anjeun badé nyimpen rékor ayeuna di | 1 | 2? @@ 3 @@@ 1
6031 Anjeun teu tiasa ngarobih struktur tabel '|', sabab éta parantos dianggo ku jalma atanapi prosés anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
6032 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun kolom ieu. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa nambihan nilai batal. @@ 1 @@@ 1
6033 Formulir '| 1' henteu aya. @ Lebetkeun nami formulir anu aya dina List Item Edit Form properti tina kontrol '| 2' atanapi ngantepkeun harta kosong. @@ 1 @@@ 1
6034 Pasipatan ieu ngan ukur sayogi pikeun kontrol lampiran anu kaiket dina kolom lampiran. @@@ 1 @@@ 1
6035 Tampilan tata letak teu sayogi pikeun ieu |. @@@ 1 @@@ 1
6036 Anjeun teu tiasa nambihan formulir kana formulir sanés anu nunjukkeun seueur item. @@@ 1 @@@ 1
6037 Objek ieu disimpen dina format anu teu leres sareng teu tiasa dibaca. @@@ 1 @@@ 1
6038 Microsoft Office Access teu tiasa nga-update daptar nilai. @ Méja tiasa dikonci ku pangguna sanés, éta ngan ukur ukur dibaca, atanapi anjeun henteu ngagaduhan ijin kanggo ngarobih tabel. @@ 1 @@@ 1
6039 Naha anjeun badé nyimpen lembar data supados tiasa sayogi kanggo dianggo ku bentuk sareng laporan sanés? @@@ 33 @ 1 @ 151798 @ 4
6040 Kusabab pamariksaan kagumantungan henteu diaktipkeun dina database ieu, Access moal tiasa mastikeun naha lembar data ieu dianggo dina bentuk atanapi laporan anu sanés. 33 @ 1 @ 151798
6041 Inpormasi pengelompokan ngan tiasa dirobih dina Tampilan Tata Letak sareng Tampilan Desain. @@@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
6042 Mupus kontrol | 1 permanén bakal ngahapus saringan, pengelompokan, atanapi milah setélan urutan anu dumasar kana pangendali tina formulir atanapi laporan. Naha anjeun yakin rék mupus kontrol | 1?. @@@ 20 @ 1 @ 5833 @ 4
6043 Mupus kadali anu dipilih sacara permanen bakal ngaleungitkeun saringan, pengelompokan, atanapi milah setélan urutan anu dumasar kana kadali éta tina formulir atanapi laporan. Naha anjeun yakin rék ngahapus kadali?. @@@ 20 @ 1 @ 5833 @ 4
6044 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun kreasi atanapi ngahapus obyék ieu. @ Naha anjeun masih hoyong teraskeun? @@ 20 @ 1 @@ 4
6045 Microsoft Office Access moal tiasa ngahemat formulir atanapi laporan, sabab éta nembongkeun karakter tina basa anu teu tiasa disimpen dina lokal sistem anjeun ayeuna. @ Alihkeun sistem lokal anjeun kana basa dina bentuk atanapi laporan, teras cobian deui. @@ 1 @ 2 @ 5054 @ 1
6046 Parobihan anjeun henteu tiasa disimpen sabab lapangan '|' parantos diénggalan ku pangguna anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
6047 Jumlah kolom tina tabel atanapi pamundut anu anjeun pilih ayeuna ngaleungitkeun jangkungna maksimum dina bentuk Microsoft Office Access. @ Microsoft Office Access bakal nyiptakeun formulir énggal tanpa kolom sareng muka daptar lapangan janten anjeun masing-masing tiasa milih bidang kanggo nambihan obyék ieu. @@ 3 @@@ 2
6048 Jumlah kolom tina tabel atanapi pamundut anjeun anu ayeuna dipilih ngaleuwihan lebar maksimum dina bentuk sareng laporan Microsoft Office Access. @ Microsoft Office Access bakal nyiptakeun formulir atanapi laporan anu henteu aya lapangan sareng muka daptar lapangan janten anjeun masing-masing tiasa milih bidang kanggo nambihan kana obyék ieu. @@ 3 @@@ 2
6049 Kusabab basis data dina format ayeuna henteu ngadukung kontrol Attachment, anjeun moal tiasa ngalengkepan operasi ieu. @@@ 1 @@@ 1
7700 Microsoft Office Access teu tiasa ngarengsekeun operasi. @ Coba deui operasi. Upami kasalahanna tetep, restart Microsoft Office Access. @@ 1 @@@ 1
7701 Microsoft Office Access moal tiasa nyinkronkeun sareng Synchronizer'|1.'@Asabab anu tiasa gagal pikeun nyinkronkeun sareng '| 1' nyaéta duanana sinkronisasi sareng Microsoft Office Access nyobian nyerat kana database anu ayeuna dina waktos anu sami.
Coba sinkronkeun sareng '| 1' deui. @ Naha anjeun badé neraskeun sinkronisasi sareng Sinkronisasi sésana? @ 19 @@@ 2
7702 Fungsi anu disayogikeun ku pangguna anu namina '|', program pikeun ngabantosan anjeun dina ngarengsekeun konflik, henteu tiasa dipendakan. @ Hubungi panulis aplikasi databés khusus ieu. @@ 1 @@@ 3
7703 Teu aya konflik sinkronisasi pikeun direngsekeun. @@@ 1 @@@ 1
7704 Anjeun teu tiasa ngarobih desain '|' dina réplika. @ Parobihan desain kana objék réplika tiasa dilakukeun ukur dina Master Desain.
Naha anjeun badé mukakeunana ngan ukur dibaca? @@ 19 @@@ 2
7705 Anggota set réplika ieu ngagaduhan konflik tina panyingkronan parobihan sareng anggota sanés. @ Naha anjeun badé ngarengsekeun konflik ieu? @@ 19 @@@ 2
7708 '| 1' mangrupikeun Desain Master anu terakhir ditunjuk pikeun set réplika. Naha '| 2' dipindahkeun, diganti nami, dihapus, atanapi dikorupsi? @ Anjeun henteu kedah langkung ti hiji Desain Master pikeun unggal set réplika. Ngagaduhan langkung ti hiji Desain Master dina set réplika nyegah anggota set tina sinkronisasi leres. @ Anggo Windows Explorer pikeun nangtoskeun naha file parantos dipindahkeun atanapi dihapus. Buka file kanggo terang naha parantos rusak. @ 13 @@@ 2
7709 Pikeun ngadamel réplika ieu Desain Master pikeun set réplika, dina tab Pakakas Basis Data, dina grup Pakakas Basis Data, klik Pilihan réplika, klik Singkronkeun Ayeuna, lebetkeun jalur ka '|' (Master Desain ayeuna), teras pilih kotak centang Make… Master Desain. @@@ 1 @@@ 1
7710 Pikeun ngadamel réplika ieu Desain Master pikeun set réplika, mimiti nyingkronkeun réplika ieu sareng sadaya réplika anu sanés dina set. @ Ieu mastikeun yén réplika ieu kalebet sadaya parobihan desain anu dilakukeun dina Desain Master anu sateuacanna.
Upami anjeun parantos nyingkronkeun réplika ieu, naha anjeun badé ngajantenkeun Desain Master? @@ 19 @@@ 2
7711 Anggota set réplika ieu ayeuna janten Master Desain. Microsoft Office Access ayeuna bakal nutup sareng muka deui basis data supados parobihan tiasa diberlakukeun. @@@ 1 @@@ 1
7712 Anggota set réplika ieu parantos ngaleuwihan jumlah maksimum dinten anu diidinan antara sinkronisasi sareng teu tiasa disingkronkeun sareng anggota réplika anu mana waé. @ Hapus anggota set réplika ieu sareng jieun réplika anu anyar. @@ 1 @@@ 1
7713 Anggota set réplika ieu bakal kadaluarsa dina | dinten sabab teu acan disinkronkeun sareng anggota set réplika anu sanés. @ Upami anggota diidinan kadaluarsa, éta moal tiasa disingkronkeun deui sareng anggota sanés tina set réplika. @ Anjeun kedah nyingkronkeun anggota ieu sareng anggota anu sanés sabisa-bisa. Pikeun nyingkronkeun, dina tab Pakakas Basis Data, dina grup Pakakas Basis Data, klik Pilihan Replikasi, teras pencét Singkronkeun Ayeuna. @ 1 @@@ 1
7714 Microsoft Office Access henteu tiasa nutup pangkalan data dina waktos ayeuna. @ Pastikeun teu aya kode Visual Basic ngaéksekusi dina basis data ayeuna. Anjeun panginten kedah ngajalankeun Setup deui pikeun leres ngainstall Replication Briefcase. @@ 1 @@@ 1
7715 Microsoft Office Access moal tiasa ngalengkepan operasi ieu kusabab henteu mendakan atanapi ngainisialisasi lib din-linkrary AceRclr. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup deui pikeun nga-instal ulang Microsoft Briefcase Replication. Salami Setup, klik Tambihkeun / Cabut, sareng pilih Microsoft Briefcase Replication.
Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'nyadangkeun file'. @@ 1 @@@ 3
7716 Basis data kedah ditutup sateuacan sinkronisasi. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup pangkalan data sareng nyingkronkeun sareng '|'? @@ 19 @@@ 2
7717 Sadaya obyék kabuka kedah ditutup sateuacan nyinkronkeun. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup objék na? @@ 19 @@@ 2
7718 Microsoft Office Access moal tiasa nyinkronkeun anggota set réplika ieu kusabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. @ Kusabab singkronisasi tiasa ngalibatkeun pembaruan data dina atanapi desain basis data, sadaya obyék kedah ditutup sateuacan anjeun nyinkronkeun. @ Tutup sadaya objék sareng cobian deui. @ 1 @@@ 1
7719 Anjeun teu tiasa nyimpen parobahan desain kana '|' dina réplika. @ Parobihan desain kana objék réplika tiasa dilakukeun ukur dina Desain Master. @@ 1 @@@ 1
7720 Anjeun teu tiasa nyimpen parobahan desain janten '| 1' dina réplika. @ Parobihan desain ka obyék réplika tiasa dilakukeun ukur dina Master Desain.
Naha anjeun badé nyimpen éta salaku obyék lokal anu anyar? @@ 19 @@@ 2
7721 Anjeun teu tiasa ngahapus atanapi ngaganti nami '|' di réplika. @ Operasi ieu teu tiasa dilakukeun dina réplika; éta ngan ukur tiasa dilakukeun di Master Desain. @@ 1 @@@ 1
7724 Microsoft Office Access parantos ngarobih '| 1' kana Desain Master pikeun set réplika. @ Ngan Desain Master anu tiasa nampi parobihan kana struktur database; Nanging, parobihan data tiasa dilakukeun dina Desain Master atanapi réplika naon. @@ 1 @@@ 1
7725 Microsoft Office Access parantos ngarobih '| 1' kana Desain Master pikeun set réplika sareng parantos nyiptakeun réplika dina '| 2'. @ Ngan Desain Master anu tiasa nampi parobihan kana struktur database; Nanging, parobihan data tiasa dilakukeun dina Desain Master atanapi réplika naon. @@ 1 @@@ 1
7726 Microsoft Office Access parantos nyiptakeun réplika di '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
7727 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun réplika sabab basis data ieu parantos kabuka dina modeu ekslusif. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup pangkalan data? @@ 19 @@@ 2
7728 Microsoft Office Access teu tiasa nimpa '|': réplika moal tiasa didamel di lokasi ieu. @ File anu anjeun nyobian nimpa tiasa dibuka. @ Tutup aplikasi anu sanés anu panginten nganggo file ieu. @ 1 @@ @ 1
7729 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel réplika énggal dina '|' sabab sumberna gaduh jalur sareng nami file anu sami. @ Pilih jalur anu sanés atanapi nami file pikeun réplika énggal. @@ 1 @@@ 1
7730 Singkronisasi parantos hasil réngsé. @@@ 1 @@@ 1
7731 Microsoft Office Access moal tiasa nyinkronkeun anggota ieu tina set réplika sabab éta kabuka dina modeu Eksklusif. @ Kanggo muka basis data dina modeu Dibagi, tutup sareng buka deui basis data. @@ 1 @@@ 1
7732 '|' disimpen salaku tabel lokal. Parobihan anu dilakukeun dina tabel moal dikirim ka réplika dina set. @ Pikeun nyayogikeun tabel ieu pikeun anggota réplika anu sanésna, tutup tabél, pencét-katuhu dina Navigasi Pane, pencét méja Pasipatan dina menu pintasan , teras pilih kotak centang Replicated. @@ 1 @@@ 1
7733 Pamundut sinkronisasi parantos katampi, sareng Sinkronisasi bakal ngalengkepan prosés nalika sumberdaya parantos sayogi. @ Pastikeun yén Singkronisasi pikeun anggota set réplika ieu jalan. Éta tiasa sababaraha menit sateuacan sinkronisasi bakal kajadian. @@ 1 @@@ 1
7734 Microsoft Office Access parantos nyimpen desain méja '|,' tapi éta moal dilakukeun replicable dugi ka jandéla Méja ditutup. @@@ 1 @@@ 1
7735 Parobihan pikeun obyék ieu ngan ukur tiasa dilakukeun dina Master Desain. @ Parobihan naon waé anu anjeun laksanakeun bakal dipiceun nalika formulir ditutup. @ Pikeun nyimpen parobihan anjeun, klik Tombol Microsoft Office, arahkeun ka Simpen As, teras simpen obyékna handapeun ngaran anu béda. @ 1 @@@ 1
7737 Microsoft Office Access parantos ngarobih '| 1' kana Desain Master pikeun set réplika sareng parantos nyiptakeun réplika dina '| 2'. @ Replika énggalna moal muncul dina daptar mitra sinkronisasi poténsial dugi database ieu ditutup sareng dibuka deui. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access pikeun nutup sareng muka deui database na ayeuna? @ 19 @@@ 2
7738 Microsoft Office Access parantos hasil nyiptakeun réplika di '| 2'. @ Nanging, réplika énggal moal muncul dina daptar calon mitra sinkronisasi dugi database ieu ditutup sareng dibuka deui. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup sareng muka deui database ayeuna? @ 19 @@@ 2
7739 Microsoft Office Access parantos ngahapus '|' sareng cabut tina set réplika. @ Parobihan ieu henteu kagambar dugi ka pangkalan data ditutup sareng dibuka deui. @ Punten tutup sareng buka deui basis data saatos réngsé nyinkronkeun réplika. @ 1 @@@ 1
7740 Microsoft Office Access moal tiasa nyinkronkeun sareng basis data tina vérsi sateuacana. @ Ngarobih database anu anjeun nyobian sinkronkeun, sateuacan disinkronkeun. @@ 1 @@@ 1
7741 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel réplika énggal dina '|' sabab nilai anu diasupkeun pikeun prioritasna teu aya dina jangkauan. @ Prioritas pikeun réplika énggal kedah dina kisaran 0-100. @@ 1 @@@ 1
7742 Microsoft Office Access teu tiasa niron basis data anu dilindungi sandi.
7743 Operasi cadangan, malikkeun, sareng teundeun database ngan sayogi upami anjeun gaduh sahenteuna Microsoft SQL Server 2000 dipasang dina komputer lokal anjeun.
7744 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel réplika énggal dina '|' sabab nilai anu diasupkeun pikeun prioritasna teu aya dina jangkauan. @ Prioritas pikeun réplika anonim kedah 0. @@ 1 @@@ 1
7745 Anjeun teu tiasa nyalin objék lokal dina réplika. Parobihan desain kana objék réplika tiasa dilakukeun ukur dina Master Desain.
7746 Komponén administrasi Basis Data gagal dimuat atanapi diinalisasi. Verifikasi yén komponén dipasang sareng didaptarkeun sacara lokal.
7747 Replika Basis Data teu tiasa dirobih kana vérsi sateuacanna tina Microsoft Office Access.
7748 Tahap prosés konvérsi ieu parantos réngsé. Kanggo ngalengkepan prosés konvérsi, nyingkronkeun réplika ieu ka (dirobah) Desain Master.
7749 Buka Desain Master sareng singkronkeun kana réplika ieu sateuacan dibuka.
7750 Dina tampilan Datasheet, anjeun moal tiasa nyetél sipat kontrol upami kontrol mangrupikeun bagian tina grup pilihan. @@@ 1 @@@ 1
7751 Dina Tampilan desain, anjeun moal tiasa kéngingkeun nilai tina harta ObjectPalette pikeun obyék OLE anu aya dina bingkai obyék anu kaiket. @ Microsoft Office Access henteu nembongkeun obyék OLE dina pigura obyék dina tampilan Desain. @ Cabut rujukan pikeun milik ObjectPalette, atanapi ngalih ka tampilan Formulir sateuacan anjeun ngajalankeun kode makro atanapi Visual Basic anu ngarujuk kana harta ObjectPalette. @ 1 @@@ 1
7752 Microsoft Office Access henteu tiasa nerapkeun saringan sabab sadaya rékamanna dikonci. @ Boh milik RecordLocks tina formulir atanapi laporan atanapi pilihan Default Record Locking dina bagian Advanced kotak dialog Access Access (pencét Tombol Microsoft Office, teras klik Access Option) disetel ka Sadaya Rékaman. @ Reset nilai ka No Locks or Edited Record, sakumaha pantes. @ 1 @ 1 @ 472 @ 1
7753 | @@@ 1 @ 2 @ 7236 @ 1
7754 Anjeun teu tiasa nempatkeun kolom di antara dua kolom beku dina lembar data. @ Pikeun ngabébaskeun sadaya kolom, dina tab Utama, dina grup Records, klik Langkung, teras pencét Unfreeze All Columns. @@ 1 @ 1 @ 9174 @ 1
7755 Microsoft Office Access moal tiasa start Wizard Bagan. @ Wizard mungkin teu dipasang, atanapi wizard ieu ditumpurkeun. @ Pikeun masang Chart Wizard, jalankeun deui Microsoft Office Access atanapi program Microsoft Office Setup, klik Tambihkeun / Cabut, teras pilih cek Wizards kotak. Pikeun ngamangpaatkeun wizard ieu, klik Tombol Microsoft Office, teras pencét Pilihan Akses. Pencét Tambih-Deui, teras dina daptar Atur, klik Item Cacad, teras pencét Go. @ 1 @@@ 3
7758 Kontrol ActiveX ieu henteu diaktipkeun dina tampilan Formulir. @ Anjeun teu tiasa nyetél properti Diaktipkeun atanapi TabStop kana True. @@ 1 @@@ 1
7759 Kontrol ActiveX ieu henteu katingali dina bentuk Formulir. @ Anjeun teu tiasa nyetél sipat Visible atanapi TabStop kana True. @@ 1 @@@ 1
7760 Properti ieu dikonci sareng teu tiasa dirobih. @@@ 1 @@@ 1
7761 Aya kasalahan nalika anjeun ngarobih kontrol. @@@ 1 @@@ 1
7762 String pola na henteu valid. @@@ 2 @ 1 @ 10109 @ 1
7763 Fitur ieu henteu dipasang, atanapi parantos ditumpurkeun. @ Pikeun masang fitur ieu, jalankeun deui Microsoft Office Access atanapi program Microsoft Office Setup atanapi, upami anjeun nganggo tambahan pihak katilu, pasang deui tambahan éta. Pikeun ngamangpaatkeun wizard ieu, klik Tombol Microsoft Office, teras pencét Pilihan Akses. Pencét Tambih-Deui, teras dina daptar Atur, klik Item Cacad, teras klik Buka. @@ 1 @@@ 3
7766 Kontrol ieu teu tiasa dirobih kana jinis anu anjeun pénta. @@@ 1 @@@ 1
7767 Aya kasalahan nalika Microsoft Office Access nyiptakeun bagian. @@@ 1 @@@ 1
7768 Dina raraga ngarobih data ngalangkungan formulir ieu, pokusna kedah aya dina bidang anu tiasa dirobih. @@@ 1 @@@ 1
7769 Operasi saringan dibatalkeun. Saringanna panjang teuing. @@@ 1 @@@ 1
7770 Microsoft Office Access henteu nerapkeun saringan na. @ Microsoft Office Access panginten henteu tiasa nerapkeun saringan upami anjeun ngalebetkeun jinis data anu salah dina salah sahiji lapangan.
Naha anjeun badé nutup saringan? @ Upami anjeun ngaklik Leres, Microsoft Office Access bakalan ngawangun saringan, tapi moal dilarapkeun kana recordset. Maka éta bakal nutup jandéla Filter By Form. @ 19 @@@ 2
7771 Anjeun teu tiasa nyetél properti ColumnOrder nalika anjeun aya dina formulir Formulir atanapi Print Preview. @@@ 1 @@@ 1
7773 Microsoft Office Access henteu tiasa nyetél sipat LimitToList janten Henteu ayeuna. @ Kolom anu tiasa ditingali anu munggaran, anu ditangtukeun ku milik ColumnWidths, henteu sami sareng kolom anu kaiket. @ Saluyukeun properti ColumnWidths heula, teras atur LimitToList milik. @ 1 @ 1 @ 929 @ 1
7774 Anjeun teu tiasa nyetél properti MenuBar nalika obyék OLE aktip di tempat. @@@ 1 @@@ 1
7775 Aya seueur teuing kadali kana formulir pikeun ngamungkinkeun Filter ku Formulir. @@@ 1 @@@ 1
7777 Anjeun parantos salah nganggo properti ListIndex. @@@ 2 @ 1 @ 6997 @ 1
7778 Anjeun teu tiasa nyimpen obyék nalika anjeun aya dina jandéla Filter By Form. @ Pindah kana tampilan Formulir, teras simpen obyék. @@ 1 @@@ 1
7779 Anjeun teu tiasa nyetél formulir MenuBar formulir tina makro bar na. @@ 1 @@@ 1
7780 Anjeun nyobian lebetkeun kana bagian anu teu tiasa lumayan ageung pikeun kontrol anu anjeun coba tambahkeun. @ Total jangkungna maksimum pikeun sadaya bagian dina laporan, kalebet judul bagian, nyaéta 200 inci (508 cm). @Miceun, atanapi ngirangan jangkungna, sahenteuna hiji bagian. Teras cobi tambihan kendali deui. @ 1 @@@ 1
7782 Anjeun teu tiasa ngadamel conto énggal ngeunaan formulir ieu atanapi ngalaporkeun nalika aya dina tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
7784 Objek anu anjeun pilih parantos kabuka pikeun desain salaku subform atanapi subreport. Pikeun muka obyék ieu dina tampilan Desain, pilih subform atanapi subreport dina objék tempat éta parantos kabuka, teras dina tab Desain, dina grup Pakakas, pencét Subform dina Window Anyar.
7785 Microsoft Office Access henteu ngawangun saringan. @ Aya kasalahan dina kolom ayeuna.
Naha anjeun ogé badé nutup saringan? @ Upami anjeun klik Sumuhun, Microsoft Office Access bakal ngaleungitkeun parobihan saringan, teras nutup jandela Filter By Form. @ 19 @@@ 2
7789 Ketik teu cocog. @@@ 1 @@@ 1
7790 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun | 1. @ Boh aya kasalahan kéngingkeun inpormasi tina tabel atanapi pamundut anu anjeun pilih, atanapi anu anyar | 2 henteu tiasa didamel. @@ 1 @@@ 1
7791 Aya kasalahan nalika nyiptakeun | 1. @ Sababaraha lapangan panginten anjeun tiasa diloloskeun kusabab aya kasalahan dina kéngingkeun inpormasi ngeunaan aranjeunna atanapi kusabab éta teu cocog sareng | 2.
7792 Anjeun teu tiasa muka subform atanapi subreport nalika éta ogé kabuka dina tampilan Desain. @@@ 1 @@@ 1
7793 Anjeun kedah nyimpen formulir '|' sateuacan anjeun tiasa nyisipkeunana. @@@ 1 @@@ 1
7794 Microsoft Office Access henteu mendakan toolbar '|'. @@@ 1 @@@ 1
7795 Bilah alat khusus '|' mangrupikeun jinis anu salah (ménu, ménu jalan pintas, atanapi bilah alat) kanggo properti anu dianggo dina. @@@ 1 @@@ 1
7796 Prosésna gagal kusabab teu aya printer anu dipasang. @ Kusabab Microsoft Office Access nyimpen setélan printer sareng unggal formulir atanapi laporan, peryogi printer pikeun ngarobih, ngaktipkeun, nyalin sareng nempelkeun, ngimpor, atanapi ngekspor bentuk atanapi laporan anjeun. Masang printer:
Dina Microsoft Windows XP, pencét Start, teras pencét Printer sareng Faxes. Dina Printer Tasks, klik Tambihkeun printer.
Dina Microsoft Windows 2000, klik Start, arahkeun ka Setélan, teras pencét Printer. Klik dua kali Tambahkeun Printer.
Turutan pitunjuk dina tukang sihir. @@ 1 @@@ 1
7797 Anjeun kedah nyimpen objék anyar dina pangkalan data sateuacan anjeun tiasa nyimpen kana format éksternal ieu. @@@ 1 @@@ 1
7798 Anjeun ngan ukur tiasa nyimpen pamundut pilih, crosstab, sareng union kana format ieu. @@@ 1 @@@ 1
7799 Formulir atanapi laporan ieu didasarkeun kana pamundut anu ngaleuwihan wates pikeun data dina hiji rékor. @ Kaluarkeun kolom anu teu perlu tina pamundut, atanapi robih sababaraha jinis lapangan ka Memo dina tabel aslina. @@ 1 @@@ 1
7800 Anjeun teu tiasa ngadamel database Microsoft Office Access MDE tina pangkalan data dina format anu lami. @ Tutup pangkalan data sareng ngarobah kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna. Teras ngadamel database MDE. @@ 1 @@@ 1
7801 Basis data ieu dina format anu teu dikenal. @ Basis databés panginten parantos didamel nganggo versi Microsoft Office Access anu langkung lami tibatan anu anjeun anggo. Tingkatkeun vérsi Microsoft Office Access anjeun kana anu ayeuna, teras buka database ieu. @@ 1 @@@ 1
7802 Paréntah anu anjeun tangtukeun henteu sayogi dina .mde, .accde, atanapi .ade database. @@@ 1 @@@ 1
7803 Microsoft Office Access moal tiasa ngaganti nami | 1 ka | 2. Operasi ngarobah gagal. @@@ 1 @@@ 1
7805 Ieu parantos mangrupikeun database MDE. @@@ 1 @@@ 1
7806 Basis data ieu henteu ngagaduhan proyek Visual Basic, janten henteu tiasa dijantenkeun file MDE. @ Buka database di Microsoft Office Access kanggo nyiptakeun proyék Visual Basic. @@ 1 @@@ 1
7807 Anjeun teu tiasa ngarobih databés kabuka kana file MDE ku ngajalankeun makro atanapi kode Visual Basic. @ Daripada nganggo makro atanapi kode, dina tab Pakakas Basis Data, dina grup Pakakas Basis Data, pencét Make MDE. @@ 1 @@@ 1
7808 Microsoft Office Access moal tiasa ngagentos file anu parantos aya salaku hasil tina ngarobah basis data Microsoft Office Access. Anjeun kedah milih nami file anu anyar. @@@ 1 @@@ 1
7809 Anjeun teu tiasa ngaganti nami a | obyék dina versi klien / sérpér tina Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
7810 Anjeun moal tiasa ngempelkeun basis data kabuka ku ngajalankeun makro atanapi kode Visual Basic. @ Daripada nganggo makro atanapi kode, klik Tombol Microsoft Office, arahkeun Atur, teras pencét Compact sareng Perbaikan Database. @@ 1 @@@ 1
7811 Microsoft Office Accessrequires Microsoft SQL Server 6.5 atanapi engké pikeun proyék aksés. Anjeun kedah ningkatkeun database SQL anu dipilih ka Microsoft SQL Server 6.5 atanapi engké. @@@ 1 @@@ 1
7812 Proyék Microsoft Office Access ngan ukur tiasa nyambung ka Microsoft SQL Server
7815 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel database ADE. @@@ 1 @@@ 1
7816 Microsoft Office Access peryogi Microsoft ieu SQL Server Instalasi 6.5 pikeun ditingkatkeun kana bungkus jasa 5 supados suksés nyambung ka sérver ieu. @@@ 1 @@@ 1
7817 File database '|' parantos kabuka. Anjeun teu tiasa dikodekeun kana file anu kabuka. @@@ 1 @@@ 1
7819 Anjeun parantos milih file template database anu henteu didukung dina versi Microsoft Office Access anu ayeuna. @ Pikeun nyiptakeun database nganggo Database Wizard, pencét tab Databases dina kotak dialog Anyar teras klik dua kali ikon database. @@ 1 @@@ 1
7821 Variabel lingkungan TEMP henteu ditetepkeun. Microsoft Office Access moal mendakan témpo narary diréktori file. @@@ 1 @@@ 1
7822 Microsoft Office Access moal tiasa nga-inisial obyék mindahkeun. Pastikeun anjeun gaduh Microsoft SQL Server atanapi Microsoft SQL Server Mesin Desktop dipasang dina mesin lokal. @@@ 1 @@@ 1
7823 Sumber atanapi nami database tujuan teu aya. Operasi transfer teu tiasa dilanjutkeun. @@@ 1 @@@ 1
7824 Sumber atanapi nami sérver tujuan moal aya. Operasi transfer henteu tiasa dilanjutkeun. @@@ 1 @@@ 1
7825 Microsoft Office Access moal mendakan server '|'. @@@ 1 @@@ 1
7826 Jinis objek database henteu didukung ku operasi mindahkeun Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
7827 Basis data anu ayeuna '| 1' gaduh | 2 sambungan aktip. Microsoft Office Access kedah pegatkeun sadayana aplikasi sateuacan anjeun tiasa nyalin file database. Naon anu anjeun badé lakukeun pikeun sadaya konéksi aktip ?? & Pegatkeun? Batal @@@ 35 @@ @
7828 Objekna '|' sanés Microsoft anu sah SQL Server obyek database. Access Office Microsoft teu tiasa mindahkeun objék ieu. @@@ 1 @@@ 1
7829 Skrip SQL anu dianggo pikeun nyiptakeun objék database rusak. Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel objék énggal. @@@ 1 @@@ 1
7830 Naskah SQL anu dipaké pikeun nyiptakeun objek database '|' anu dikorupsi. Microsoft Office Access henteu tiasa ngadamel obyék énggal. @@@ 1 @@@ 1
7831 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel file '|'. @@@ 1 @@@ 1
7832 Basis data ayeuna '|' ditiru sareng teu tiasa disalin dugi ka nganonaktipkeun réplika. Anggo Microsoft SQL Server Manajer Perusahaan pikeun miceun publikasi sareng langganan sateuacan nyalin file database. @@@ 1 @@@ 1
7833 Basis data ayeuna '|' ngagaduhan langkung ti hiji file data sareng teu tiasa disalin. @@@ 1 @@@ 1
7834 Wizard Transfer Database henteu nyayogikeun inpormasi anu cekap pikeun ngalaksanakeun operasi transfer. @@@ 1 @@@ 1
7835 Microsoft Office Access teu tiasa nyalin file database kusabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. Naha anjeun hoyong tutup sadaya objék? @@@ 1 @@@ 1
7836 Microsoft Office Access teu tiasa nyalin file database kusabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. Tutup sadaya obyék teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
7837 Argumen henteu valid dina skrip. @@@ 1 @@@ 1
7838 Aya kasalahan nalika operasi mindahkeun database. Buka file log transfer kanggo detil. @@@ 1 @@@ 1
7839 Kasalahan nalika operasi mindahkeun database. @@@ 1 @@@ 1
7840 Operasi mindahkeun database gagal. Pangkalan data tujuan '|' didamel sareng dina kaayaan anu teu dikenal. Naon anu anjeun badé lakukeun sareng database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@@
7841 File tujuan '|' geus aya. Atur bendera Tulis Lereskeun upami anjeun badé ngagentos file anu aya. @@@ 1 @@@ 1
7842 Operasi ieu peryogi sahenteuna Microsoft SQL Server 2000 pikeun dipasang dina komputer lokal anjeun. @@@ 1 @@@ 1
7843 Anjeun ngan ukur tiasa nyalin basis data anu aya dina komputer lokal anjeun. Pikeun ngadamel salinan pangkalan data dina komputer jauh, klik Tombol Microsoft Office, arahkeun kana Tugas Server, teras pencét Transfer Database. @@@ 1 @@@ 1
7844 Microsoft Office Access henteu tiasa nyalin file database kusabab aya sambungan anu aktip kana database anu ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
7845 | @@@ 1 @@@ 1
7846 Microsoft Office Access moal tiasa kompak sareng ngalereskeun pangkalan data anu ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
7847 '|' parantos aya. Microsoft Office Access kedah ngadamel cadangan file anjeun sateuacan ngalaksanakeun operasi perbaikan. Lebetkeun nami kanggo file cadangan. @@@ 1 @@@ 1
7848 Operasi transfer parantos dibolaykeun. Pangkalan data tujuan '|' didamel sareng dina kaayaan anu teu dikenal. Naon anu anjeun badé lakukeun sareng database tujuan ?? & Keep? & Delete @@@ 35 @@@
7849 Operasi perbaikan parantos dibatalkeun kusabab Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun cadangan file. Anjeun panginten henteu ngagaduhan ijin anu cekap atanapi ruang disk kanggo nyiptakeun file cadangan. Pikeun ngalereskeun file sacara manual, klik Tombol Microsoft Office, arahkeun Atur, teras pencét Compact sareng Perbaikan Database. @@@ 1 @@@ 1
7850 Ahli sihir anu anjeun pénta henteu dipasang atanapi dina kaayaan goréng. Mangga pasang atanapi pasang deui wizard. Upami anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngalakukeun ieu dina komputer anjeun, mangga kontak wawakil bantosan anjeun. @@@ 1 @ 1 @ 153723 @ 1
7851 Ngaran toolbar '|' anjeun lebet parantos aya. @ Lebetkeun nami unik pikeun toolbar ieu. @@ 1 @@@ 1
7852 Ngaran toolbar '|' anjeun lebet henteu nuturkeun aturan nami-obyék Microsoft Office Access. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan namina objék, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
7853 Lebar kolom standar kedahna sahenteuna 0.1 inci. @@@ 1 @@@ 1
7854 Anjeun teu tiasa ngekspor obyék pangkalan data (kecuali tabel) tina versi Microsoft Office Access ayeuna kana versi Microsoft Office Access anu langkung tiheula. @@@ 1 @@@
7855 Anjeun kedah gaduh database dibuka pikeun nyiptakeun tulbar khusus, sareng basis data henteu tiasa dibaca waé. @@@ 1 @@@ 1
7856 '|' henteu tiasa diimpor, diékspor, atanapi disalin kana aksés file proyék. @@@ 1 @@@ 1
7858 Setélan Lebar Tab dina kotak dialog Pilihan (menu Pakakas) pikeun Modul atanapi Jandéla debug kedah tina 1 dugi ka 32. @@@ 1 @@@ 1
7859 Microsoft Office Access moal tiasa start sabab teu aya lisénsi pikeun éta dina mesin ieu.
7860 Profil na '|' anu anjeun tangtukeun dina garis paréntah henteu aya dina Windows Registry. @@@ 1 @@@ 1
7861 '|' henteu tiasa diimpor, diékspor, atanapi disalin kana Access database files. @@@ 1 @@@ 1
7862 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan tukang sihir. Tukang sihir ieu henteu acan dipasang, atanapi aya setting anu salah dina Windows Registry, atanapi wizard ieu ditumpurkeun. @Pikeun ngagemkeun wizard ieu, klik Tombol Microsoft Office, teras pencét Pilihan Akses. Pencét Tambih-Deui, teras dina daptar Atur, klik Item Cacad, teras klik Buka. Rerun Microsoft Office Access atanapi program Microsoft Office Setup kanggo masang deui tukang sihir. Upami tukang sihir anu leungit sanés wizard Microsoft Office Access, pasang deui deui nganggo Add-in Manager. @@ 1 @@@ 3
7863 Tautan ngan ukur tiasa didamel antara file database Microsoft Office Access.
7865 Parantos aya databés anu ngagaduhan nami anu anjeun lebetkeun. Pasihan database anyar nami unik.
7866 Microsoft Office Access henteu tiasa muka database sabab éta leungit, atanapi dibuka sacara éksklusif ku pangguna sanés, atanapi éta sanés file ADP.
7867 Anjeun parantos gaduh database dibuka.
7868 Anjeun teu tiasa nganggo tindakan makro SetMenuItem dina ménu standar. @ SetMenuItem kanggo ménu khusus waé. @@ 1 @@@ 1
7869 Peta SetMenuItem henteu ngagaduhan inpormasi anu cekap pikeun dilaksanakeun. @ Argumen henteu valid, atanapi henteu cekap alesan. @@ 1 @@@ 1
7870 Microsoft Office Access moal mendakan basis data'|.'@ Pariksa nami database (sareng jalur, upami ditetepkeun) pikeun mastikeun yén anjeun leres ngalebetkeunana. @@ 1 @@@ 1
7871 Ngaran méja anu anjeun lebetkeun henteu nuturkeun aturan Microsoft-Access Access-namina aturan. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan ngaranan objék, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
7872 Recordset ieu henteu tiasa diénggalan.
7873 '|' henteu tiasa diimpor, diékspor, atanapi disalin kana database atanapi file proyék anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
7874 Microsoft Office Access moal mendakan objék '|'. @ * Anjeun salah éja nami obyék. Pariksa garis garis handap anu leungit (_) atanapi tanda baca anu sanés, sareng pastikeun anjeun henteu ngalebetkeun rohangan ngarah.
* Anjeun nyobian muka tabel anu dikaitkeun, tapi file anu ngandung tabel teu aya dina jalur anu anjeun tangtukeun. Anggo Pangatur Méja Patali pikeun ngapdet tautan sareng arahkeun ka jalur anu leres. @@ 1 @@@ 1
7875 Méja '|' parantos aya. @ Anjeun nyiptakeun atanapi ngaganti nami tabel, teras nyobian nyimpenna. Sateuacan Microsoft Office Access tiasa ngahemat tabél, pangguna sanésna nyiptakeun atanapi ngagentos nami nganggo nami anu sami. @@ 1 @@@ 1
7876 Henteu cekap témporarruang disk y pikeun ngalengkepan operasi. @ Ruang disk gratis, teras cobian deui operasi na.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun témporarruang disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'disk space, freeing'.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngempelkeun basis data kana rohangan disk anu gratis, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9009 @ 3
7877 Microsoft Office Access moal tiasa milah-milah mémo, OLE Obyék, atanapi Hyperlink '|'. @ Klausa PESANAN ku pernyataan SQL henteu tiasa kalebet mémo Mémo, OLE, atanapi Hyperlink. @@ 1 @@@ 1
7878 Data na parantos dirobih. @ Pamaké anu sanés ngédit rékaman ieu sareng nyimpen perobihanna sateuacan anjeun nyobian ngaheéat parobihan anjeun. @ Re-edit catetan.
7879 IDA anu salah parantos diteruskeun ka pananganan kasalahan Microsoft Office Access. @ Punten laporkeun kasalahan ieu sareng léngkah-léngkah anu nyababkeun éta.
7880 Nilai anu anjeun lebetkeun mangrupikeun jinis data anu salah pikeun kolom ieu. @ Enter integer. @@ 1 @@@ 1
7881 Wizard Konversi Makro moal tiasa started. @ Wizard ieu tiasa teu dipasang, atanapi wizard ieu ditumpurkeun. @ Pikeun ngagemarkeun wizard ieu, klik Tombol Microsoft Office, teras klik Pilihan Akses. Pencét Tambih-Deui, teras dina daptar Atur, klik Item Cacad, teras klik Buka. Rerun Microsoft Office Access atanapi program Microsoft Office Setup pikeun masang deui wizard ieu. Upami anjeun hoyong ngajaga kaamanan atanapi setélan khusus anjeun, nyadangkeun file inpormasi grup kerja Microsoft Office Access.
Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan nyadangkeun file, milarian 'nyadangkeun file' dina Pitulung Microsoft Windows. @ 1 @@@ 3
7882 Anjeun teu tiasa ngarobih, ngaktipkeun, atanapi ngodekeun file Project Access. @@@ 1 @@@ 1
7883 Anjeun teu tiasa nyetél properti MenuBar kecuali database dibuka. @@@ 1 @@@ 1
7884 Anjeun teu tiasa ngékspor obyék nyalira. @ Pilih database anu sanés pikeun diékspor, atanapi pasihan nami éta nami énggal. @@ 1 @@@ 1
7886 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan lib-link dinamisrary (DLL) Mso. @ Rerun program Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup. @@ 1 @@@ 3
7887 Identifier rékaman unik henteu tiasa diwangun ku langkung ti 10 bidang. @@@ 1 @@@ 1
7888 Anjeun kedah nyetél ukuran font standar kana angka ti | 1 dugi | 2. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sipat FontSize, klik Pitulung. @@ 2 @ 2 @ 5477 @ 1
7889 File '|' teu aya. @@@ 1 @@@ 1
7890 File '|' henteu ngandung data nanaon. @ Anjeun teu tiasa ngimpor tina, atanapi numbu ka, hiji spreadsheet kosong. @@ 1 @@@ 1
7892 Aya kasalahan nalika nyimpen pilihan modul. @ Anjeun tiasa ngajalankeun Visual Basic dina modeu istirahat. @ Reset kode ngaji sateuacan ngarobah pilihan modul. @ 1 @@@ 1
7893 Anjeun teu tiasa ngimpor objék kana pangkalan data anu didamel dina vérsi Microsoft Office Access anu sateuacana. @ Pikeun ngarobih basis data kana versi Microsoft Office Access ayeuna, pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét Konvérsi @@ 1 @ 1 @ 9029 @ 1
7895 Microsoft Office Access teu tiasa nyiptakeun jandéla. @ Sistem teu aya sumberdaya atanapi mémori. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 3
7896 Éror '|' dina aturan validasi. @@@ 2 @ 1 @ 687 @ 1
7897 Éror '|' dina nilai standar. @@@ 2 @ 1 @ 2264 @ 1
7898 Palaksanaan aplikasi ieu parantos lirén kusabab aya kasalahan dina jangka waktos. @ Aplikasi henteu tiasa diteruskeun sareng bakal dipareuman. @@ 1 @@@ 3
7899 Microsoft Office Access moal tiasa started. @ Microsoft Office Access teu tiasa ngainisialisasi Windows Registry. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi Microsoft Office Setup pikeun masang deui Microsoft Office Access. @ 1 @@ 185309 @ 3
7900 Microsoft Office Access henteu tiasa ngarobih database sabab henteu tiasa ngadamel tabel kasalahan. @@@ 1 @@@ 1
7901 Microsoft Office Access henteu tiasa ngarobih basis data kusabab éta henteu tiasa nyerat kana tabel kasalahan. @@@ 1 @@@ 1
7902 Kasalahan lumangsung ngarobih | 1 aturan validasi sareng nilai standar. @ Tingali tabel kasalahan '| 2' pikeun daptar kasalahan. @@ 1 @@@ 1
7903 Microsoft Office Access moal tiasa lebetkeun kolom ieu. @ Teuing seueur teuing kolom dina tabel. Watesana nyaéta 255. @@ 1 @@@ 1
7904 Aya kasalahan dina Field Builder. @ Anjeun parantos ngagentos atanapi ngarobih standar Field Builder, sareng Microsoft Office Access teu tiasa ngajalankeun versi anyar. Pasang deui Microsoft Office Access pikeun ngabenerkeun kasalahan. @@ 1 @@ 185309 @ 1
7905 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih jinis data lapangan ieu. @ Sababaraha data dina tabel ieu ngalanggar aturan validasi rékaman. @ Sateuacan aya jinis data tiasa dirobih, hapus aturan validasi rékor atanapi lereskeun data na. @ 1 @@@ 1
7906 Microsoft Office Access teu tiasa ngajalankeun Lookup Wizard, atanapi wizard ieu parantos ditumpurkeun. @ Rerun Microsoft Office Access atanapi program Microsoft Office Setup, klik Add / Delete, sareng pilih kotak centang Wizards. Pikeun ngamangpaatkeun wizard ieu, klik Tombol Microsoft Office, teras pencét Pilihan Akses. Pencét Tambih-Deui, teras dina daptar Atur, klik Item Cacad, teras klik Buka. @@ 1 @@@ 1
7907 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih desain tabel ieu. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélana, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
7908 Anjeun teu tiasa ngarobih tabel ieu ayeuna kusabab aya anu nganggo. @@@ 1 @@@ 1
7909 Microsoft Office Access moal tiasa nambihan kolom sanés kana tabel ieu. @ Anjeun tiasa gaduh 255 kolom dina tabel anjeun. @@ 1 @@@ 1
7910 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus kolom ieu. @ Tabél kedah ngagaduhan sahanteuna hiji kolom. @@ 1 @@@ 1
7911 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus indéks ieu. @ Tabel ieu ilubiung dina hiji atanapi sababaraha hubungan. @ Hapus hubunganana dina jandéla Hubungan heula. @ 1 @@@ 1
7912 Sakali anjeun nyimpen perobihan kana jinis data tina kolom ieu, anjeun moal tiasa ngarobih deui kana jinis data anu sateuacanna. @ Naha anjeun yakin hoyong ngarobih jinis data? @@ 20 @@@ 2
7913 Anjeun teu tiasa ngarobih kolom AutoNumber anu hargana acak kana kolom AutoNumber tambahan. @ Nilai médan AutoNumber anu hargana acak henteu teras-terasan. @@ 1 @@@ 1
7914 Anjeun teu tiasa ngarobih nilai ReplicationID kana jinis data sanés. @@@ 1 @@@ 1
7915 Anjeun teu tiasa mupus lapangan '|'; éta mangrupikeun lapangan sistem réplika. @ Anggo pamundut tabel pikeun nyiptakeun tabel énggal anu ngandung sadaya bidang dina tabel kecuali kolom sistem. Kanggo inpormasi ngeunaan pamundut tabel, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 9993 @ 1
7916 Microsoft Office Access teu tiasa start the Lookup Wizard. @ The Lookup Wizard henteu dilarapkeun ka bidang jenis data ieu. @@ 1 @@@ 1
7917 '|' teu tiasa didamel kumargi proyekna dipegatkeun. @ Pikeun nyambungkeun proyék kana basis data, klik Sambungan handapeun Tugas Server dina ménu File. @@ 1 @@@ 1
7919 Jenis data standar anu anjeun pilih henteu didukung dina sadaya vérsi Microsoft SQL Server. @ Upami server henteu ngadukung jinis data anu anjeun pilih, jenis data varchar bakal dianggo dina tempatna. @@ 1 @@@ 1
7920 Anu '|' kolom lookup dirobah pikeun nyimpen sababaraha nilai. Anjeun moal tiasa ngabalikeun setélan ieu. @@@ 1 @@@ 1
7921 Anjeun parantos ngarobih '|' kolom lookup pikeun nyimpen sababaraha nilai. Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun parobihan ieu saatos nyimpen méja. @ Naha anjeun badé ngarobih '|' pikeun nyimpen sababaraha nilai? @@ 19 @@@ 2
7922 Anjeun parantos ngarobih '|' kolom lookup pikeun ditampilkeun ku kotak téks. Saatos anjeun ngahemat tabél, parobihan ieu bakal ngajantenkeun kolom baca-hungkul sareng kaleungitan pasipatan milarian. @ Naha anjeun badé ngarobih '|' pikeun ditampilkeun ku kotak téks? @@ 19 @@@ 2
7923 Jinis data pikeun lapangan '|' mangrupikeun jinis Attachment sareng henteu tiasa dirobih. @@@ 1 @@@ 1
7924 Anjeun teu tiasa nyetél '|' kana jinis data Attachment. Anjeun ngan ukur tiasa nyetél kolom kana jinis data Attachment nalika kolom éta mimiti didamel. @@@ 1 @@@ 1
7925 Tabel atanapi pamundut anu anjeun ngekspor ngandung langkung ti hiji kolom lampiran. Microsoft Windows SharePoint Services ngan ukur ngadukung hiji kolom lampiran. Cabut sadayana kecuali hiji kolom lampiran, teras cobaan deui ngekspor tabel atanapi pamundut.
7926 Anjeun teu tiasa ngarobih kolom '|' pikeun nyimpen sababaraha nilai; éta mangrupikeun bagian tina hubungan sababaraha kolom. @ Upami anjeun hoyong ngarobih kolom pikeun nyimpen sababaraha nilai, hapus heula hubungan dina jandela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
7927 Anjeun teu tiasa ngarobih kolom '|' pikeun nyimpen sababaraha nilai; éta mangrupikeun bagian tina hubungan anu diberlakukeun. @ Upami anjeun hoyong ngarobih kolom pikeun nyimpen sababaraha nilai, hapus heula hubungan dina jandela Hubungan. @@ 1 @@@ 1
7951 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu ngagaduhan rujukan anu teu leres pikeun harta RecordsetClone. @ Salaku conto, anjeun panginten parantos nganggo properti RecordsetClone kalayan formulir atanapi laporan anu henteu dumasar kana tabel atanapi pamundut. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7952 Anjeun nelpon fungsi haram. @ Pariksa sintaksis tina fungsi anu anjeun nyobian anggo. @@ 1 @@@ 1
7953 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu cocog sareng jinis anu diperyogikeun. @ * Variabel, sipat, atanapi obyék panginten sanés jinis anu leres.
* Anjeun panginten parantos nganggo konstruksi If TypeOf kalayan anu sanés dibanding kontrol. @@ 1 @@@ 1
7954 Ungkapan anu anjeun lebetkeun meryogikeun kontrol dina jandéla aktip. @ Coba salah sahiji ieu:
* Buka atanapi pilih bentuk atanapi laporan anu ngandung kendali.
* Ngadamel kontrol anyar dina jandéla aktip, sareng cobaan operasi deui. @@ 1 @@@ 1
7955 Teu aya objek kontéks kode ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
7956 Sintaks subquery dina ungkapan ieu teu leres. @ Pariksa sintaksis subquery sareng lebetkeun subquery dina kurung. @@ 2 @ 1 @ 9989 @ 1
7960 Aya kasalahan dina nyusun fungsi ieu. @ Modul Visual Basic ngandung kasalahan sintaksis. @ Pariksa kode, teras pasang deui. @ 1 @@@ 1
7961 Microsoft Office Access moal mendakan modul '|' anu dimaksud dina ungkapan makro atanapi kode Visual Basic. @ Modul anu anjeun rujukan tiasa ditutup atanapi henteu aya dina database ieu, atanapi nami na tiasa salah éja. @@ 1 @@@ 1
7962 Nomer indéks anu anjeun biasa tingalkeun kana modul henteu valid. @ Anggo properti Count pikeun ngitung modul anu kabuka sareng pastikeun yén nomer modul henteu langkung ageung tibatan jumlah modul kabuka dikurangan 1. @@ 1 @@@ 1
7963 Microsoft Office Access moal tiasa ngajalankeun fungsi makro atanapi callback '|'. @ Pastikeun makro atanapi fungsi aya sareng nyandak parameter anu leres. @@ 1 @@@ 1
7964 Anjeun ngalebetkeun ungkapan anu ngagaduhan rujukan anu teu leres pikeun properti Recordset. @ Anjeun ngan ukur tiasa nganggo dynétét atanapi snapshot recordset pikeun nyetél sipat ieu. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7965 Objek anu anjeun lebetkeun sanés properti Recordset anu sah. @ Salaku conto, anjeun panginten parantos nganggo set rékét hungkul, atanapi nyobian disetél janten batal. @@ 1 @ 1 @ 7393 @ 1
7966 Nomer kaayaan format anu anjeun tangtukeun langkung ageung tibatan jumlah kaayaan format. @ Anggo sipat Count pikeun cacah kaayaan format pikeun kontrol teras parios yén nomer kaayaan format anu anjeun kutip aya dina kisaran kaayaan format anu aya. @@ 1 @@@ 1
7967 Nilai minimum atanapi maksimum anu diperyogikeun teu aya. @@@ 1 @@@ 1
7968 Jenis kaayaan format anu anjeun tangtukeun henteu valid. @ Nilai anu valid pikeun properti Tipe 0 ka 2 kanggo kaayaan anu munggaran, sareng 0 ka 1 pikeun sadaya kaayaan format anu sanés. @@ 1 @@@ 1
7969 Kondisi format Operator anu anjeun tangtukeun henteu valid. @ Nilai valid pikeun properti Operator nyaéta 0 dugi ka 7. @@ 1 @@@ 1
7971 Microsoft Office Access moal tiasa nuturkeun hyperlink ka '|'. @ Punten parios tujuanana. @@ 1 @@@ 1
7972 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika nyobian nunjukkeun dialog Hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7974 Microsoft Office Access gagal ngalebetkeun hyperlink di lokasi ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
7975 Anjeun milih jinis kontrol anu teu valid pikeun dianggo ku hyperlink. @ Anjeun ngan ukur tiasa nganggo hyperlink nganggo labél, gambar, tombol paréntah, atanapi kotak téks anu kaiket. @@ 1 @@@ 1
7976 Teu aya hyperlink anu disimpen dina kadali ieu. @@@ 1 @@@ 1
7977 Microsoft Office Access teu tiasa nempelkeun data dina clipboard salaku hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7978 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan hyperlink ayeuna kana folder paporit. @@@ 1 @@@ 1
7979 Anjeun teu tiasa nganggo pembina properti hyperlink kalayan langkung ti hiji kontrol dipilih. @@@ 1 @@@ 1
7980 Harta HyperlinkAddress atanapi HyperlinkSubAddress ngan ukur dibaca pikeun hyperlink ieu. @@@ 1 @@@ 1
7981 Nilai-nilai pikeun 'Gambar atanapi nami halaman wéb' sareng / atanapi 'Téks pikeun Dipajang' panjang teuing. @ Nilai-nilai bakal dipotong. Pikeun ngajaga nilai aslina, klik Bolay dina dialog Edit Hyperlink. @@ 1 @@@ 1
7983 Microsoft Office Access moal tiasa nuturkeun hyperlink. @@@ 1 @@@ 1
7990 Anjeun ngalebetkeun nami proyék anu teu valid. @ Anjeun panginten tiasa dihapus nami proyék standar sareng hilap pikeun nangtoskeun anu énggal. @@ 1 @@@ 3
7991 Add-in Kontrol Sumber Sumber Microsoft Office Access teu sayogi; obyék ieu bakal dibuka baca-hijina. @@@ 1 @@@ 3
7992 Add-in Kontrol Sumber Sumber Microsoft Office Access sanés started. @@@ 1 @@@ 3
7993 Objekna | ayeuna dipariksa sareng ku sabab éta ukur dibaca. @ Pikeun ngarobih obyék, tutup heula, teras parios deui sareng mukakeunana deui. @@ 1 @@@ 1
7994 Aya masalah komunikasi sareng Tambihan Kontrol Sumber Sumber. @@@ 1 @@@ 3
7995 Ménu ngeunaan formulir anjeun atanapi laporan anu dumasar kana makro Microsoft Office Access moal katingali nalika kotak dialog Ngarobih dibuka. @ Pikeun ngagaduhan kakawasaan menu atanapi kustomisasi toolbar, ngarobah ménu dumasar makro anjeun kana ménu atanapi toolbar. Kalayan makro dipilih dina Navigasi Pane, arahkeun Makro dina menu Pakakas, sareng jantenkeun ménu, bilah alat, atanapi ménu jalan pintas tina makro éta. @@ 1 @@@ 1
7996 Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun Data sareng Misc. objék kusabab tabel anu dikaitkeun '|' teu tiasa dipendakan. @ Pikeun nyiptakeun data sareng objék anu sanés, anggo Tabel Pangatur Patali (dina tab Pakakas Basis Data, dina grup Pakakas Basis Data) pikeun ngapdet tautan kana tabel sumber atanapi file, atanapi ngahapus tautan tina arus anjeun pangkalan data. @@ 1 @@@ 1
7997 Anjeun teu tiasa nyimpen modul standar '|' ngaliwatan modul kelas kalayan nami anu sami. @ Simpen modul standar kana nami anu sanés, atanapi hapus heula modul kelas. @@ 1 @@@ 1
7998 Anjeun teu tiasa nyimpen modul kelas '|' ngaliwatan modul standar kalayan nami anu sami. @ Simpen modul kelas kana nami anu sanés, atanapi hapus heula modul standar. @@ 1 @@@ 1
7999 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus hubungan ieu kusabab anjeun teu ngagaduhan Data sareng Misc. Obyek didaptarkeun. @ Pariksa Data sareng Misc. Objek teras mupus hubungan. @@ 1 @@@ 1
8000 Ngaran anu anjeun lebetkeun parantos aya pikeun obyék sanés anu sami jinisna dina database ieu. @ Naha anjeun badé ngagentos | | @@ 20 @@@ 2
8001 '|' parantos dirobih ti saprak terakhir kali anjeun mukakeunana, naha ku pangguna sanés atanapi kusabab conto anu sanésna dibuka dina mesin anjeun nyalira. @ Naha anjeun badé ngaganti parobihan anu anjeun atanapi pangguna sanés ngadamel?ost Parobihan anu terakhir sareng Piceun parobihan pangguna sanés atanapi parobihan anjeun sateuacanna, klik Leres.
* Pikeun nyimpen vérsi obyék ieu nganggo nami sanés, pencét Nomer @ 19 @@@ 2
8003 Anjeun kedah nyimpen | sateuacan anjeun tiasa nyiptakeun objék énggal dumasar kana éta. @ Naha anjeun badé nyimpen | sareng ngadamel obyék énggal? @@ 13 @@@ 2
8004 Tata perenah '|' parantos dirobih ti saprak terakhir kali anjeun mukakeunana, naha ku pangguna sanés atanapi kusabab conto anu sanésna dibuka dina mesin anjeun nyalira. @ Naha anjeun badé ngaganti parobihan anu anjeun atanapi pangguna sanés ngadamel?ost Parobihan anu terakhir sareng Piceun parobihan pangguna sanés atanapi parobihan anjeun sateuacanna, klik Leres.
* Pikeun ngabolaykeun nyimpen vérsi ieu obyék, pencét No. @ 19 @@@ 2
8006 Ngaran anu anjeun lebetkeun parantos aya pikeun obyék sanés anu sami dina database ieu. @ Naha anjeun badé ngagentos | anu tos aya?? Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi ieu. @@ 20 @@@ 2
8007 Anjeun moal tiasa lebet kana Mode Ekslusif ayeuna kusabab basis data ieu dibuka ku pangguna sanés atanapi kusabab anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun muka sacara éksklusif. @@@ 1 @@@ 1
8008 Prosedur anu disimpen dieksekusi sacara suksés tapi henteu nampi rékaman.
8050 Naha anjeun badé nyimpen parobihan kana desain |? @@@ 13 @@@ 2
8052 Naha anjeun hoyong ngahapus | sareng kosongkeun Clipboard? @ Anjeun nyobian mupus objek database anu ayeuna aya dina Microsoft Office Access Clipboard. Upami anjeun ngahapus tina pangkalan data, anjeun moal tiasa némpelkeun engké. @@ 20 @@@ 2
8053 Naha anjeun badé ngahapus |? Ngahapus obyék ieu bakal ngaluarkeunana tina sadaya grup. @ Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan cara nyegah pesen ieu ditampilkeun unggal-unggal anjeun mupus obyék, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
8054 Naha anjeun badé kaluar ti Microsoft Office Access sareng ngosongkeun Clipboard? @@@ 19 @@@ 2
8055 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih diréktori damel ka'|.'@Berverifikasi yén drive leres sareng jalur na 260 karakter atanapi kirang panjangna. @@ 1 @@@ 1
8057 |
8058 Naha anjeun badé nyimpen parobihan kana tata ruang |? @@@ 13 @@@ 2
8059 Naha anjeun badé ngahapus tautan kana |? @ Upami anjeun ngahapus tautan, anjeun ngan ukur mupus inpormasi anu dianggo Microsoft Office Access pikeun muka méja, sanés tabel éta nyalira. @@ 19 @@@ 2
8060 Bilah alat '|' sabagian henteu kabaca. @ Microsoft Office Access moal tiasa nembongkeun sadaya tombol toolbar. Bilah alat anu ditangtoskeun tiasa dina format anu sanés tibatan tulbar dina versi Microsoft Office Access ayeuna. @ Pencét OK kanggo nutup kotak dialog, teras nambihan tombol-tombol anu leungit tina toolbar. Microsoft Office Access teras bakal ngamutahirkeun toolbar kana format pangénggalna. @ 1 @ 1 @ 10064 @ 1
8061 Naha anjeun yakin hoyong malikeun setélan standar kana bilah alat internal atanapi bilah ménu |? @ Upami anjeun ngaréka khusus, ngalih, ngarobih pisibilitas, atanapi ngarobih bilah alat atanapi bilah ménu, atanapi ménu naon waé anu aya éta, Microsoft Office Access ngaleungitkeun parobihan anjeun, mulihkeun tombol aslina kana urutan aslina, sareng nunjukkeun atanapi nyumputkeun toolbar dumasar kana setting aslina.
Pikeun ngabenerkeun bilah alat internal atanapi bilah ménu kana kaayaan aslina, klik Sumuhun. @@ 19 @@@ 2
8063 Aplikasi sumberna henteu némbalan. Naha anjeun badé teraskeun ngantosan? Saluran @EdEE parantos ditetepkeun, tapi patukeur data henteu réngsé dina waktos anu parantos ditangtoskeun dina setting OLE / DDE Timeout dina kotak dialog Access Access (pencét Tombol Microsoft Office teras pencét Pilihan Akses). @ * Pikeun neraskeun ngantosan bursa data réngsé, klik Sumuhun.
* Pikeun ngabolaykeun tukeur data sareng cobian deui engké, klik Henteu. @ 20 @@@ 2
8064 Tabel numbu ieu ngagaduhan indéks anu nganggo urutan sortir anu teu didukung. @ Upami anjeun ngarobih tabel ieu, mesin database Microsoft Office Access moal tiasa leres ngajaga indéks tabel. Hasilna, data anjeun tiasa muncul dina urutan anu salah, sareng fungsi anu nganggo indéks tabel tiasa hasilna teu disangka-sangka. @ Coba salah sahiji ieu:
* Bolaykeun operasi ieu. Anggo aplikasi numana tabel didamel pikeun nyiptakeun deui indéks, pastikeun nangtoskeun urutan ASCII atanapi Internasional. Teras cobian deui pikeun ngaitkeun tabél.
* Anggo tabel ieu sacara read-only. @ 1 @ 1 @ 9057 @ 1
8065 Anjeun teu tiasa ngahapus méja '|' dugi hubunganana kana tabel sanésna parantos dihapus. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access ngahapus hubungan ayeuna? @@ 19 @@@ 2
8067 Naha anjeun badé ngahapus permanén |? @ Upami anjeun klik Sumuhun, anjeun moal tiasa mupus ngahapus. @@ 19 @@@ 2
8069 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel toolbar khusus '|.' @@@ 1 @@@ 3
8071 Naha anjeun badé ngahapus pangkalan data anu padet tina Source Code Control? @@@ 19 @@@ 2
8072 Microsoft Office Access kedah nutup | dina raraga ngalengkepan operasi ieu. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutupna ayeuna? @@ 19 @@@ 1
8073 Anjeun henteu ngagaduhan | parios. @ Microsoft Office Access moal tiasa parios objék nalika dibuka, sareng anjeun moal tiasa ngarobih desain dugi ka parios. @ Upami anjeun badé ngarobih desain kana obyék ieu, tutup heula, parios kaluar, teras buka deui. @ 1 @@@ 1
8074 Microsoft Office Access kedah ngahemat | dina raraga ngalengkepan operasi ieu. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nyimpen ayeuna? @@ 19 @@@ 1
8075 Anjeun teu ngagaduhan Data sareng Misc. Objék dipariksa. Anjeun teu tiasa ngadamel tabel énggal atanapi nyimpen parobahanana dina halaman aksés data. @@@ 1 @@@ 1
8076 Pikeun ngimpor tabel, hubungan, ménu, toolbar, spésifikasi impor / ékspor atanapi halaman aksés data anjeun kedah ngagaduhan Data sareng Misc. Objék dipariksa. @@@ 1 @@@ 2
8077 Naha anjeun yakin rék motong |? @@@ 19 @@@ 2
8078 Objek ieu bakal dihapus tina basis data lokal anjeun, tapi sanés tina kontrol kode sumber. @ Dina waktos sanés anjeun kéngingkeun basis data ieu tina kontrol kode sumber, obyék bakal muncul deui. Naha anjeun yakin yén anjeun hoyong mupus obyék lokal? @@ 20 @@@ 2
8079 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan rujukan kana jinis library pikeun kontrol ieu kusabab Data sareng Misc. Objek henteu dipariksa. @ Pariksa Data sareng Misc. Objek sareng nambihan rujukan kana library '|'. @@ 1 @@@ 1
8080 Aya kasalahan nalika nyobian nyiptakeun tabel anu dikaitkeun '|'. @ Pariksa pikeun mastikeun yén tabel sumber atanapi file sayogi, teras cobian deui operasi dina Data sareng Misc. Objek. @@ 1 @@@ 1
8081 Anjeun parantos nyetél | Tipe milik 1 kana Popup, anu ngagentos bilah alat kana ménu jalan pintas. @ Menu pintas ngaleungit kumargi Microsoft Office Access nambihan | 2 kana toolbar Menus Pintasan. Pikeun ngalengkepan ménu jalan pintas, tutup lambaran Pakakas Alat, tampilkeun toolbar Ménu Pintasan, pencét kategori Khusus, teras tambihan paréntah anu anjeun pikahoyong. @@ 1 @@@ 1
8082 Microsoft Office Access kedah ngahemat | kana database ayeuna kanggo ngalengkepan operasi ieu. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nyimpenna ayeuna? @@ 19 @@@ 2
8086 Aya kalepatan nalika nyobian nambihan hiji atanapi langkung référénsi tina proyék kontrol kode sumber. @ The library mungkin henteu didaptarkeun dina komputer anjeun. Pariksa rujukan proyék anjeun sareng tambihan rujukan anu leungit saatos ngadaptar komponén anu leungit anu dibutuhkeun ku database ieu. @@ 1 @@@ 1
8087 Malikkeun basis data meryogikeun yén teu aya anu nganggo pangkalan data. @ Naha anjeun hoyong tutup sadaya obyék, pilih file cadangan, sareng balikeun deui basis data tina cadangan? @@ 19 @@@ 2
8088 Nyelepkeun databés ngabutuhkeun yén teu aya anu ayeuna nganggo database.
8090 Naha anjeun yakin rék mupus tabel konflik |? @ Anjeun moal tiasa ngabolaykeun operasi ieu. @@ 19 @@@ 2
8091 Basis data ieu diaktipkeun pikeun dimuat. @ Naha anjeun hoyong ngahapus publikasi anu aya sareng leupaskeun database? @@ 19 @@@ 2
8092 Akses henteu tiasa ngahemat proyek anjeun. @ Naha anjeun badé ngabatalkeun operasi caketna?
* Pikeun ngabolaykeun operasi nutup, pencét Leres.
* Pikeun nutup tanpa nyimpen, pencét No.
@@ 19 @@@ 2
8096 Microsoft Office Access moal tiasa ngarobih diréktori damel ka'|.'@ Punten lebetkeun lokasi sanés Internét. @@ 1 @@@ 1
8097 Sambungan sambungan tina halaman ieu nunjukkeun jalur anu mutlak. Halaman éta moal tiasa nyambung kana data ngalangkungan jaringan. Pikeun nyambungkeun liwat jaringan, edit senar sambungan pikeun nangtoskeun jalur jaringan (UNC). @ & Tong nunjukkeun ieu peringatan deui @ 553714119 @@@@ 1
8098 Komputer anjeun parantos neraskeun operasi saatos modeu Gantung Kritikal. Parobihan naon waé anu henteu tiasa disimpen tiasa lost. Pikeun mastikeun operasi anu saé, nutup sareng muka deui file naon waétarting Microsoft Office Access disarankeun. @@@ 1 @@@ 1
8100 Laporanna masih langkung ti hiji halaman. @ Pas pikeun laporan dina hiji halaman turunkeun lebar laporan atanapi tambahkeun lebar halaman. @ Anjeun tiasa ngirangan lebar laporan ku milih unggal kadali anu paling jauh ka katuhu, mindahkeun kana kénca, sareng ngaleupaskeun rohangan laporan tambahan. Anjeun panginten kedah ngulang deui sababaraha kali.
Anjeun tiasa ningkatkeun lébar halaman ku nyaluyukeun pilihan setélan halaman. @ 1 @@@ 1
8101 Laporanna masih langkung ti hiji halaman. @ Pas pikeun laporan dina hiji halaman turunkeun lebar laporan atanapi tambahkeun lebar halaman. @ Anjeun tiasa ngirangan lebar laporan ku milih unggal kadali anu paling jauh ka kénca, ngalihkeun kana bener, sareng ngaleupaskeun rohangan laporan tambahan. Anjeun panginten kedah ngulang deui sababaraha kali.
Anjeun tiasa ningkatkeun lébar halaman ku nyaluyukeun pilihan setélan halaman. @ 1 @@@ 1
8103 Naha anjeun badé miceun parobihan anu ditangguhkeun sareng ngahapus tautan kana daptar |? @ Daptar anu kakait anu anjeun nyobian hapus aya parobihan anu henteu acan disimpen dina sérver. Naha anjeun masih hoyong ngahapus daptar anu dikaitkeun sareng kaleungitan parobihan anu ditunda ieu? @@ 19 @@@ 2
8104 Ngaran anu anjeun pasihkeun mangrupikeun kecap anu disayogikeun. Kecap anu ditangtoskeun ngagaduhan hartos khusus pikeun Microsoft Office Access atanapi kana mesin database Microsoft Office Access. @ Upami anjeun nganggo kecap anu disayogikeun, anjeun tiasa nampi kasalahan nalika ngarujuk ka bidang ieu. @@ 5 @ 1 @ 141675 @ 1
8105 Anjeun kedah nutup sareng muka deui databés anu ayeuna pikeun pilihan anu ditetepkeun pikeun diterapkeun.
8400 Basis data '|' ngan ukur maca. @ Anjeun moal tiasa ngahemat parobihan anu dilakukeun kana data atanapi definisi obyék dina database ieu. @@ 3 @ 1 @ 9033 @ 1
8401 Anjeun teu tiasa ngarobih obyék database dina database'|.'@ Databés ieu didamel dina versi samentawis Microsoft Office Access. @ Pikeun ngarobih database ieu kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna, pencét Tombol Microsoft Office, sareng teras pencét Ngarobih. @ 3 @ 1 @ 9029 @ 1
8402 File '|' parantos aya. @ Naha anjeun badé ngagentos file anu tos aya?
Upami anjeun hoyong kompak atanapi ngarobih kana nami file anu sanés, klik Henteu lebetkeun nami file anu énggal saatos opsi / compact atanapi / convert di baris paréntah, sareng jalankeun paréntah deui. @@ 20 @@@ 2
8403 Setelan anu anjeun lebetkeun henteu leres. @ Urutan basis data teu tiasa diénggalan.
Setelan anu anjeun lebetkeun kanggo pilihan urutan sortir basis data Anyar (Personalisasi katégori) tina kotak dialog Opsi Akses (klik Tombol Microsoft Office teras pencét Pilihan Pilihan) sanés urutan sortir anu valid pikeun vérsi databés anu anjeun kompak. @ @ 1 @@@ 1
8404 Anjeun teu tiasa muka '|' pikeun panggunaan éksklusif sabab pangguna sanésna gaduh basis data kabuka atanapi kusabab anjeun teu gaduh ijin pikeun muka sacara éksklusif. @ Microsoft Office Access bakal muka basis data pikeun aksés babarengan. @@ 3 @@@ 1
8405 Basis data ieu didamel nganggo versi sateuacanna Microsoft Office Access. @ - Anjeun tiasa ngabagi database sareng pangguna versi Microsoft Office Access sateuacanna, nanging sababaraha paningkatan moal aya.
- Anjeun tiasa muka basis data, ningali objék sareng ngarobih rékaman nganggo sékrési Microsoft Office Access ieu, tapi parobihan desain bakal dinonaktipkeun.
- Kanggo ngarobih desain anjeun kedah nganggo versi sateuacanna tina Microsoft Office Access anu ngadukung format pangkalan data anu lami, atanapi ningkatkeun pangkalan data. @@ 1 @@@ 1
8406 Naha baris kahiji data anjeun ngandung judul kolom? @@@ 20 @@@ 1
8409 Microsoft Office Access parantos ngadamel cadangan database | 1 dina | 2. Catetan: Ngan ukur objék anu aya hubunganana sareng server anu dicadangkeun. Pikeun nyadangkeun proyék anjeun, klik Cadangkeun Proyék dina menu File
8410 Microsoft Office Access hasil ngahanca database | 1 tina cadangan na di | 2
8412 Ngaran anu anjeun lebetkeun parantos aya kanggo jalan pintas anu sanés dina grup ieu. @ Naha anjeun badé ngaganti jalan pintas anu aya '|?' @@ 20 @@@ 2
8414 Microsoft Office Access ngagaduhan salah sahiji atanapi langkung kasalahan nalika dikonversi. Pikeun ningali ringkesan tina kasalahan-kasalahan ieu, buka '|' méja. @@@ 2 @ 1 @ 553714191 @ 1
8415 File HTML anu aya hubungan sareng tautan ieu parantos dipindahkeun, diganti nami, atanapi dihapus. @ File: '|'? & Anyarkeun Tautan…? Batal @@ 35 @@@ 2
8416 Ngaganti nami pungsi anu ditetepkeun ku pangguna ieu bakal ngahapus sagala ijin anu aya sareng sipat anu diperpanjang.
8417 File '|' teu tiasa dibuka sabab parantos dikonci ku pangguna anu sanés. @ Cobian deui nalika file na sayogi. @@ 3 @@@ 1
8500 Formulir sareng objék subform moal tiasa ngagaduhan sipat DefaultView na disetel ka Formulir Kontinyu. @ Anjeun nyobian nambihan subform kana bentuk dina tampilan Desain.
Microsoft Office Access bakal ngareset properti kana Single Form. @@ 1 @@@ 1
8501 Anjeun teu tiasa ngarobih bidang ieu kusabab éta ukur dibaca. @ Sababaraha lapangan, sapertos bidang anu diitung, anu ukur dibaca ku desain. Nanging, lapangan naon waé tiasa dibaca waé upami milik anu dikonci disetél janten Sumuhun. @@ 1 @ 1 @ 865 @ 1
8502 Microsoft Office Access parantos ngahontal tungtung rékor. @ Naha anjeun badé neraskeun milarian ti mimiti? @@ 19 @@@ 2
8503 Microsoft Office Access parantos ngahontal awal rékor. @ Naha anjeun badé neraskeun milarian ti tungtungna? @@ 19 @@@ 2
8504 Microsoft Office Access réngsé milarian rékaman. Barang milarian henteu kapendak. @@@ 1 @@@ 1
8505 Naha anjeun badé neraskeun milarian atanapi ngagentos? @@@ 19 @@@ 2
8507 Henteu cekap mémori pikeun ngajalankeun makro anu ngamutahirkeun saringan aktip. @ Microsoft Office Access nutup jandéla Filter.
Tutup program anu henteu diperyogikeun. Teras cobian deui pikeun muka jandela Filter.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 3
8508 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan'|.'@Serat téks anu anjeun lebetkeun dina kotak Find What moal tiasa dievaluasi ngalawan bidang ayeuna. @ Lebetkeun senar téks jantenna saluyu sareng jinis data lapangan. @ 1 @@@ 1
8509 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi Ganti ieu. @ Teu aya cekap mémori gratis kanggo nganggo paréntah Undahkeun.
Naha anjeun badé neraskeun? @@ 19 @@@ 2
8510 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen rékor anu ayeuna. @ Naha anjeun badé ngabatalkeun parobihan kana rékaman sareng neraskeun operasi Paste? @@ 19 @@@ 2
8511 Rékaman yén Microsoft Office Access teu tiasa némpelkeun parantos dilebetkeun kana tabel énggal anu disebat'ikita.'@Di Navigasi Pane, buka tabel énggal pikeun ningali rékaman anu teu acan diempelkeun.
Saatos anjeun ngalereskeun masalah anu nyababkeun kasalahan némpelkeun, salin sareng témpél rékaman tina tabel anyar. @@ 1 @@@ 1
8512 Teu aya nami lapangan anu anjeun témpél kana Clipboard anu cocog sareng nami lapangan dina formulir. @ Microsoft Office Access ngarawat data dina baris kahiji dina Clipboard salaku nami lapangan. Upami anjeun nyalin data tina aplikasi anu sanés, jajaran data anu munggaran panginten tiasa ngagentos nami lapangan.
Naha anjeun hoyong nempelkeun nami lapangan dina urutan anu anjeun tangtukeun ku paréntah Tab Order? @@ 21 @ 1 @ 11022 @ 2
8513 Sababaraha nami lapangan pikeun data anu anjeun nyobian tempelkeun henteu cocog sareng nami lapangan dina formulir. @ Microsoft Office Access ngubaran data dina jajaran kahiji dina Clipboard salaku nami lapangan. Dina hal ieu, sababaraha ngaran lapangan éta henteu cocog sareng nami lapangan dina formulir.
Naha anjeun badé nempelkeun ngan ukur data anu namina cocog sareng nami lapangan dina Clipboard? @@ 19 @ 1 @ 11022 @ 2
8514 Naha anjeun hoyong neken pesen kasalahan deui anu nyarios naha rékaman henteu tiasa ditempelkeun? @ Upami anjeun klik Henteu, pesen bakal muncul pikeun unggal rékor anu henteu tiasa ditempelkeun. @@ 13 @@@ 2
8515 Anjeun nyalin sajumlah ageung data kana Clipboard. @ Nalika anjeun nyalin data kana Clipboard, ngan ukur rujukan pikeun obyék anu disalin. Upami anjeun nutup dokumén sumberna, Nanging, Microsoft Office Access kedah némpelkeun sadaya data tina sumber na. Gumantung kana jumlah data, ieu tiasa nyandak waktos.
Naha anjeun badé nyimpen data ieu dina Clipboard? @@ 19 @@@ 2
8516 Anjeun milih langkung seueur rékor tibatan anu tiasa disalin kana Clipboard dina hiji waktos. @ Bagikeun rékor kana dua grup atanapi langkung, teras salin sareng témpél hiji kelompok dina hiji waktos.
Jumlah rékaman maksimum anu tiasa anjeun témpél dina hiji waktos sakitar 65,000. @@ 1 @@@ 1
8517 Naha anjeun hoyong neken pesen kasalahan deui anu nyarios kunaon rékaman henteu tiasa dihapus? @ Upami anjeun ngeklik Henteu, pesen bakal némbongan pikeun unggal catetan anu teu tiasa dipupus. @@ 13 @@@ 2
8518 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi Ganti ieu. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
8519 Anjeun badé ngahapus | catetan (s). @ Upami anjeun ngaklik Leres, anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi Hapus ieu.
Naha anjeun yakin rék mupus rékaman ieu? @@ 19 @@@ 2
8520 Anjeun badé némpelkeun | catetan (s). @ Naha anjeun yakin rék nempelkeun rékaman ieu? @@ 19 @@@ 2
8521 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi Hapus ieu. @ Paréntah Unduhan moal sayogi sabab operasi ieu ageung teuing, atanapi teu aya cukup mémori gratis.
Naha anjeun badé ngahapus barang ieu? @@ 19 @@@ 2
8522 Sadaya waktos parantos dianggo. @ Atur milik TimerInterval deui kana nol janten anjeun tiasa start deui otomatis. @@ 2 @ 1 @ 6342 @ 1
8523 Naha anjeun badé ngahapus inpormasi palét khusus tina formulir ieu atanapi lapor teras balikeun kana palét standar? @@@ 20 @@@ 2
8524 Naha anjeun badé ngahapus gambar ieu tina kontrol ieu? @@@ 20 @@@ 2
8525 Data jauh teu tiasa diaksés. @ Anjeun nyobian muka formulir atanapi laporan anu kalebet fungsi DDE atanapi DDESend dina kontrol anu diitung anu ngahususkeun aplikasi OLE server.
Naha anjeun hoyong start aplikasi na |? @@ 19 @@@ 2
8526 Microsoft Office Access ngalaman masalah nalika nyobian ngaganti pandangan sareng kedah nutup jandéla ieu. @@@ 1 @@@ 1
8527 Naha anjeun hoyong ngahapus bagian grup pikeun obyék basis data '|' sareng eusina? @ Header grup atanapi footer anu anjeun badé hapus ngandung kadali anu bakal dipupus sareng bagianna. @@ 20 @@@ 2
8528 Ngahapus bagian ieu ogé bakal ngahapus sadaya kontrol di jerona. Anjeun moal tiasa mupus tindakan ieu. @ Naha anjeun badé ngahapus bagian ieu? @@ 20 @@@ 2
8529 Tingkat pangelompokan anu anjeun nyobian mupus ngagaduhan judul lulugu grup atanapi footer grup. Bageanna ngandung kontrol anu ogé bakal dihapus. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 20 @@@ 2
8530 Hubungan anu nyatakeun ngahapus cascading bakal nyababkeun | catetan (s) dina tabel ieu sareng tabel patali pikeun dihapus. @ Naha anjeun yakin rék mupus rékaman ieu? @@ 21 @ 1 @ 9096 @ 2
8531 Lebar bagianna langkung ageung tibatan lébar halaman, sareng teu aya barang dina rohangan tambahan, janten sababaraha halaman tiasa kosong. @ Salaku conto, lébar laporan tiasa langkung lega tibatan lébar halaman. @@ 3 @@@ 1
8532 Naha anjeun badé ngahapus gambar ieu tina formulir? @@@ 20 @@@ 2
8533 Sababaraha data moal ditingalikeun. @ Teu aya cekap rohangan dina halaman pikeun jumlah kolom sareng jarak kolom anu anjeun tangtukeun. @ Pencét Halaman Setup dina menu File, klik tab Kolom, teras ngirangan jumlah kolom atanapi ukuran kolom. @ 3 @@@ 1
8534 Nalika anjeun nyimpen formulir atanapi laporan ieu, kode naon waé anu aya di tukangeunna bakal dihapus. @ Anjeun parantos netepkeun harta HasModule janten Henteu, nyiptakeun formulir atanapi laporan anu kabuka langkung gancang. Naon waé makro anu aya hubunganana sareng formulir ieu atanapi laporan moal kapangaruhan, ogé moal kode dina modul anu misah anu disebat tina lembar properti ieu. @ Naha anjeun yakin hoyong ngalakukeun ieu? @ 20 @@@ 2
8539 Hubungan anu nyatakeun ngahapus cascading bakal nyababkeun rékor dina tabel ieu sareng dina tabel anu aya hubunganana dihapus. @ Naha anjeun yakin rék mupus rékaman ieu? @@ 21 @ 1 @ 9096 @ 2
8540 Anjeun badé mupus hiji atanapi langkung rékaman. @ Upami anjeun ngaklik Sumuhun, anjeun moal tiasa mupus operasi Hapus ieu.
Naha anjeun yakin rék mupus rékaman ieu? @@ 19 @@@ 2
8541 Microsoft Office Access teu tiasa ngalakukeun operasi hapus. Aya kasalahan nalika operasi mupus, henteu aya catetan anu dihapus.
8542 Microsoft Office Access henteu mendakan hubungan antara bidang anu anjeun pilih. @ Naha anjeun hoyong hubungan didamel pikeun anjeun ayeuna? @@ 19 @@@ 3
8544 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun operasi témpél ieu. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
8546 Objek ayeuna kedah disimpen heula sateuacan ngekspor data kana XML. @ Naha anjeun badé ngahémat '|' teras teraskeun? @@ 19 @@@ 2
8547 Naha anjeun badé nyimpen parobihan anu makro sareng perbarui properti? @@@ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
8548 Pikeun ngalengkepan operasi ieu, Access kedah ngarobih properti RecordSource tina formulir ayeuna atanapi laporan. @ Access bakal nyiptakeun pamundut anyar sareng lebetkeun langsung kana formulir atanapi inpormasi milik RecordSource. Formulir atanapi laporan moal deui dumasar kana '|' pamundut. @ Naha anjeun badé nampi parobihan ieu? @ 19 @@@ 2
8549 Tabél ieu ngandung hiji atanapi langkung bidang Lookup. Nilai tampilan pikeun kolom Lookup moal tiasa dirobih ku nganggo operasi Ganti. @@@ 1 @ 1 @ 865 @ 1
8550 Tabel atanapi pamundut diperyogikeun pikeun nyiptakeun formulir, laporan, atanapi pamundut anu anyar ayeuna dibuka dina tampilan Desain. @ Simpen atanapi Piceun perobihan kana tabel ieu atanapi pamundut teras dibuka dina tampilan Datasheet, teras cobian deui. @@ 1 @ @@ 1
8551 Naha anjeun badé ngahapus gambar ieu tina laporan? @@@ 20 @@@ 2
9502 Microsoft Office Access moal tiasa ngaleungitkeun tindakan ieu atanapi tindakan salajengna. Pikeun nyayogikeun langkung seueur sumber daya supados Access tiasa ngarekam tindakan desain salajengna, nutup sareng muka deui jandéla ieu. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
9504 File '|' teu kabaca ku mesin database aksés. @Mun saur anjeun gaduh database aksés anu sah, ieu most sigana kusabab parobihan format file anu terakhir. Naha anjeun badé nyobian ningkatkeun format basis data? @@ 19 @@@ 2
9505 Microsoft Office Access parantos mendakan yén basis data ieu aya dina kaayaan anu teu saluyu, sareng bakal nyobian ngahanca basis data. Salami prosés ieu, salinan cadangan database bakal dilakukeun sareng sadaya obyék anu disimpen bakal disimpen dina basis data anu énggal. Aksés teras bakal muka database anyar. Nami objék anu teu hasil dipulut bakal dilebetkeun kana méja "" Kasalahan Pamulihan "" @@@ 1 @@@ 2
9507 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat sadayana library modul. @@@ 1 @@@ 1
9508 Microsoft Office Access teu tiasa nutup basis data'flix.'@ Parobihan anjeun anu terakhir panginten henteu tiasa disimpen sabab panyangga internal dikonci ku pangguna anu sanés (anu namina dipasihkeun dina pesen sateuacanna).
Pikeun ngahindaran kaleungitan data, antosan pangguna anu sanés nganggo catetan, teras pencét OKÉ deui.
Upami anjeun ngeklik Batalkeun, anjeun bakal kaleungitan parobihan anu henteu acan disimpen. @@ 3 @@@ 2
9509 Anjeun teu tiasa ngaleungitkeun paréntah ieu sareng, saatos réngsé, anjeun moal tiasa ngédit obyék ieu. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
9511 | @@@ 1 @@@ 1
9513 Microsoft Office Access teu tiasa leres-leres ngalereskeun '|' méja sareng ngahapus sababaraha médan mémori Memo, OLE, atanapi Hyperlink. @ Pikeun malikeun data, balikeun tina salinan cadangan anjeun databés.
Catet yén data dina kolom anu dihapus panginten tiasa rusak ku sektor bad dina hard disk anjeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan mariksa permukaan disk anjeun, file, sareng folder kanggo kasalahan, milarian indéks Pitulung Windows pikeun 'mariksa kasalahan disk'. @@ 1 @@@ 1
9514 Hiji atanapi langkung rékaman henteu tiasa dipulihkeun deui sareng dihapus tina '|' méja. @@@ 1 @@@ 1
9515 Anu '|' méja dipotong; data nya éta lost. @@@ 1 @@@ 1
9516 Hiji atanapi langkung indéks tina '|' méja teu tiasa dibebenah teras dihapus. @@@ 1 @@@ 1
9517 Paréntah Simpen Salaku moal tiasa ngolah subform anu aya dina laporan anjeun. @ Naha anjeun badé neraskeun? @@ 19 @@@ 2
9518 Aya kasalahan nalika nambihan kecap ieu kana kamus khusus. @ * File kamus tiasa ngan ukur dibaca.
* Aya kamungkinan aya kasalahan disk. @@ 1 @@@ 1
9519 Aya kasalahan nalika nambihan kecap ieu kana daptar Robah Sadayana. @ Kamus panginten tiasa lengkep. @@ 1 @@@ 1
9520 Aya kasalahan nalika nambihan kecap kana daptar cuek Sadayana. @ Kamus panginten tiasa lengkep. @@ 1 @@@ 1
9521 Kecap anu ditangtoskeun ageung teuing. @ Kecap teu tiasa ngaleuwihan 64 karakter. @@ 1 @@@ 1
9523 Microsoft Office Access moal tiasa muka '|' kamus khusus. @@@ 1 @@@ 1
9524 Microsoft Office Access moal tiasa start pamariksa éjahan sabab henteu dipasang. @@@ 1 @@@ 1
9525 Microsoft Office Access teu tiasa muka file kamus utama. @ Verify that this file has been diinstal kanthi leres. @@ 1 @@@ 1
9526 Checker éjahan ngan ukur dianggo dina kolom téks anu ngandung data téks. @ Anjeun nyobian pikeun mariksa lapangan kalayan jinis data sanés téks atanapi Memo. @@ 1 @@@ 1
9527 Checker éjahan teu tiasa dilanjutkeun; anjeun mimitina kedah milih data tina tabel, pamundut, pandangan, prosedur disimpen, atanapi formulir. @@@ 1 @@@ 1
9529 Microsoft Office Access henteu tiasa ngajalankeun spell checker sabab data dina formulir ieu atanapi query teu tiasa diénggalan. @@@ 2 @ 1 @ 9932 @ 1
9530 Aya kasalahan nalika nyobian ngarobih eusi médan'|.'@ Widang tiasa dikonci atanapi dibaca hungkul, atanapi anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobihna. Kanggo inpormasi ngeunaan idin kaamanan sareng saha anu tiasa ngarobihna, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10222 @ 1
9532 Anu '|' médan henteu tiasa dirobih kusabab éta bidang anu hungkul dibaca. @@@ 1 @@@ 1
9533 Aya kasalahan nalika nyobian nambihan pasangan kecap kana daptar AutoCorrect. @@@ 1 @@@ 1
9534 Pilihan ayeuna henteu ngandung bidang naon waé anu tiasa diparios pikeun éjahan kasalahan. @ Anjeun tiasa mariksa éjahan kadali kotak téks nganggo jinis data Téks atanapi Memo. @@ 1 @@@ 1
9535 Anjeun ngalebetkeun kamus utama anu henteu valid. @ Mangga pilih éntri anu valid. @@ 1 @@@ 1
9536 Pariksa éjahan parantos réngsé. @@@ 1 @@@ 1
9537 Anjeun kedah restart pamariksa éjahan pikeun parobihan kamus tiasa diterapkeun. @@@ 1 @@@ 1
9539 Anjeun parantos nangtoskeun kecap anu teu aya dina kamus utama atanapi khusus. @ Naha anjeun badé nganggo kecap ieu sareng teras parios? @@ 20 @@@ 1
9541 Checker éjahan teu tiasa ngaleungitkeun parobihan anjeun anu terakhir. @ Data dina kolom '|' parantos dirobih ku pangguna anu sanés. Pikeun neraskeun cek éjahan, pencét OK. @@ 1 @@@ 1
9542 Basis data ieu kedah ditutup sateuacan anjeun tiasa nyiptakeun réplika. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup databés ieu sareng nyiptakeun réplika na?
Upami anjeun neraskeun, Microsoft Office Access bakal nutup basis data anjeun sareng ngarobah kana Desain Master. Basis data tiasa ningkat dina ukuran. @@ 19 @@@ 2
9543 Parabot Parobah Hangul Hanja henteu tiasa neraskeun. Teu aya data Hangul atanapi Hanja pikeun ngarobih. @@@ 1 @@@ 1
9544 Microsoft Office Access teu tiasa ngadaptar '|' kamus khusus. @@@ 1 @@@ 1
9545 Saatos anjeun ngarobih file ieu kana Access 2002 - 2003 File Format, file anu énggal henteu tiasa dibagi sareng pangguna Access 2000 atanapi pangguna Access 97. @ Kanggo langkung seueur inpormasi perkawis konversi, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9547 Saatos anjeun ngarobih file ieu kana Access 2000 Format Format, file anyar na henteu tiasa dibagi-bagi sareng pangguna Access 97. @Saha fungsionalitas khusus pikeun Access 2002 atanapi engké moal sayogi dina Access 2000. @ Kanggo langkung seueur inpormasi perkawis konversi, klik Pitulung. @ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9548 Saatos anjeun ngarobih file ieu kana Access 97 Format Format, fungsi naon waé anu khusus pikeun Access 2000 atanapi engké nyaéta lost. @ Kanggo langkung seueur inpormasi perkawis konversi, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9549 Basis data ieu parantos ditingkatkeun kana Format File Access 2007. Basis data anu anyar henteu tiasa dibagi sareng pangguna Access 2003 atanapi versi anu langkung tiheula. @ Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan konversi, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 553714162 @ 1
9550 Pasipatan Format Téks tina bidang kaiket '|' ayeuna mah Rich Text. Anjeun kedah ngarobih hak milik Format Téks tina méja méméh anjeun ngarobih hak milik kontrol ieu. Upami anjeun ngarobih sipat Format Téks tina kontrol ieu kana Rich Text sateuacan anjeun ngarobih properti kolom anu kaiket, sababaraha data anu henteu valid HTML panginten moal ditingalikeun. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
9551 Pasipatan Format Téks tina bidang kaiket '|' ayeuna henteu téks Plain. Anjeun kedah ngarobih hak milik Format Téks tina méja méméh anjeun ngarobih hak milik kontrol ieu. Upami anjeun ngarobih sipat Format Téks tina kontrol ieu kana Plain Text sateuacan anjeun ngarobih properti kolom terikat, sababaraha data tiasa ditampilkeun salaku tag HTML. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10000 Anjeun kedah nyimpen heula tabél. @ Naha anjeun badé nyimpen méja ayeuna? @@ 19 @@@ 1
10001 Anjeun kedah nyimpen heula pintonan. @ Naha anjeun badé nyimpen pandanganana ayeuna? @@ 19 @@@ 1
10002 Anjeun kedah nyimpen heula prosedur anu disimpen. @ Naha anjeun badé nyimpen prosedur anu disimpen ayeuna? @@ 19 @@@ 1
10003 Anjeun kedah nyimpen heula pamundutna. @ Naha anjeun badé nyimpen pamundutna ayeuna? @@ 19 @@@ 1
10004 Naha anjeun badé ngahapus permanén kolom anu dipilih sareng sadaya data dina kolom? @ Pikeun mupus lapangan sacara permanen, klik Sumuhun. @@ 19 @@@ 2
10005 Teu aya konci primér anu ditetepkeun. @ Sanajan konci primér henteu diperyogikeun, disarankeun pisan. Tabél kedah ngagaduhan konci utami pikeun anjeun ngahartikeun hubungan antara tabel ieu sareng tabel sanés dina database.
Naha anjeun badé ngadamel konci primér ayeuna? @@ 13 @@@ 2
10006 Ngarobih kana jinis data ieu ngabutuhkeun ngaleungitkeun hiji atanapi sababaraha indéks. @ Anjeun teu tiasa nganggo indéks dina kolom kalayan jinis data Memo, OLE, atanapi Hyperlink. Upami anjeun ngaklik Sumuhun, Microsoft Office Access bakal mupus indéks anu kalebet bidang éta.
Naha anjeun badé teraskeun? @@ 20 @@@ 2
10007 Mupus lapangan '|' ngabutuhkeun Microsoft Office Access kanggo mupus konci utami. @ Naha anjeun badé ngahapus kolom ieu? @@ 19 @@@ 2
10008 Mupus lapangan '|' ngabutuhkeun Microsoft Office Access kanggo mupus hiji atanapi langkung indéks. @ Upami anjeun klik Sumuhun, Microsoft Office Access bakal mupus lapangan sareng sadaya indéks na.
Naha anjeun badé ngahapus bidang ieu? @@ 19 @@@ 2
10009 Boh obyék anu kaiket kana tabel '|' kabuka atanapi pangguna sanésna muka méja. Naha anjeun hoyong muka méja salaku read-only? @ Pikeun muka méja salaku read-only, klik Sumuhun. @ Pikeun muka méja nalika maca / nyerat, klik Henteu, pastikeun méja sareng sadaya objék anu kaiket dina éta ditutup , sareng teras cobian dibuka deui dina tampilan Desain. @ 19 @@@ 2
10010 Méja '|' mangrupikeun tabel anu kakait anu desainna henteu tiasa dirobih. Upami anjeun hoyong nambihan atanapi ngahapus sawah atanapi ngarobih sipat atanapi jinis data na, anjeun kedah ngalakukeunana dina database sumber. @ Naha anjeun badé mukakeunana? @@ 19 @@@ 2
10011 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika ngarobih data. @ Eusi kolom dina | 1 rékaman dihapus.
Naha anjeun badé neraskeun? @@ 19 @@@ 2
10012 Microsoft Office Access moal tiasa kéngingkeun sipat lapangan tina tabel sistem. @ Basis data ieu kedah dilereskeun. Upami anjeun ngaklik Sumuhun, Microsoft Office Access bakal muka tabel dina Tampilan desain. Setélan tina FieldName, DataType, FieldSize, Indexed, sareng properti Utami bakal tetep gembleng, tapi setélan sipat lapangan sanésna bakal lost.
Anjeun tiasa nyobian ngartikeun deui lost sipat, tapi kami nyarankeun anjeun mulangkeun pangkalan data tina salinan cadangan, atanapi nutupkeunana sareng nganggo paréntah Compact and Repair Database (klik Tombol Microsoft Office sareng arahkeun Atur).
Naha anjeun badé neraskeun? @@ 20 @@@ 2
10013 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen perobihan properti pikeun tabel anu dikaitkeun. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10014 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan sadaya data kana tabél. @ Eusi kolom dina | 1 rékaman dihapus, sareng | 2 catetan anu lost kusabab palanggaran konci.
* Upami data dihapus, data anu anjeun pasang atanapi impor henteu cocog sareng jinis data lapangan atanapi milik FieldSize dina tabel tujuan.
* Upami catetan éta lost, boh rékaman anu anjeun némpélkeun ngandung nilai konci primér anu parantos aya dina tabel tujuan, atanapi éta ngalanggar aturan integritas référénsi pikeun hubungan anu ditetepkeun antara tabel.
Naha anjeun badé neraskeun? @@ 22 @ 1 @ 922 @ 1
10015 Ngarobih kana jinis data ieu ngabutuhkeun konci utama. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10016 Sababaraha data tiasa lost. @ Setelan pikeun milik FieldSize hiji atanapi langkung bidang parantos dirobih janten ukuran anu langkung pondok. Upami data lost, aturan validasi tiasa dilanggar hasilna.
Naha anjeun badé teraskeun? @@ 20 @@@ 2
10017 Komputer anjeun teu aya di ruang disk. @ Anjeun moal tiasa mupus témpél ieu ditambihan. Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10018 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan sadaya data kana tabél. @ Eusi kolom dina | 1 rékaman dihapus, sareng | 2 catetan anu lost kusabab palanggaran konci.
* Upami data dihapus, data anu anjeun pasang atanapi impor henteu cocog sareng jinis data lapangan atanapi milik FieldSize dina tabel tujuan.
* Upami catetan éta lost, rékaman anu anjeun témpél ngandung nilai konci primér anu parantos aya dina tabel tujuan, atanapi éta ngalanggar aturan integritas référénsi pikeun hubungan anu ditetepkeun antara tabel. @@ 2 @ 1 @ 922 @ 1
10019 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan databés anu ngandung tabel anu kakait'flix.'@ Sipat anu disetél dina Microsoft Office Access pikeun tabel anu dikaitkeun bakal lost.
Naha anjeun badé teraskeun sareng konvérsina? @@ 19 @@@ 2
10020 Aturan integritas data parantos dirobih; data anu aya tiasa henteu valid pikeun aturan anu énggal. @ prosés ieu tiasa lami. Naha anjeun hoyong data anu aya diuji ku aturan énggal? @@ 13 @@@ 2
10021 Data anu aya ngalanggar aturan validasi rékor anu anyar. @ Naha anjeun badé tetep diuji ku aturan anu énggal?
* Pikeun ngajaga aturan anyar sareng neraskeun tés, klik Leres.
* Pikeun balikkeun kana aturan anu lami sareng neraskeun uji coba, pencét No.
* Pikeun ngeureunkeun tés, klik Batal. @@ 13 @@@ 1
10022 Data anu aya ngalanggar setélan énggal pikeun harta '| 1' kanggo lapangan'flix2.'@ Naha anjeun badé tetep uji coba sareng setélan énggal?
* Pikeun ngajaga setélan énggal sareng neraskeun tés, klik Leres.
* Pikeun balikkeun ka setélan lami sareng neraskeun uji coba, pencét No.
* Pikeun ngeureunkeun tés, klik Batal. @@ 13 @@@ 2
10023 Microsoft Office Access dihapus | indéks dina kolom anu dirobah. @ Sababaraha data henteu ngarobah leres. @@ 1 @@@ 1
10024 Anjeun kedah nyimpen heula méja. @ Microsoft Office Access moal tiasa ngetés data anjeun dugi ka nyimpen parobahan desain anu anjeun buat.
Naha anjeun badé nyimpen tabél ayeuna? @@ 19 @@@ 2
10025 Operasi ieu bakal nguji rékaman méja sareng aturan validasi lapangan, ogé sipat anu Diperyogikeun sareng AllowZeroLength, pikeun sadaya data dina tabel. @ Proses ieu tiasa lami.
Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10026 Sadaya data sah pikeun sadaya aturan. @@@ 1 @@@ 1
10027 Data anu aya ngalanggar aturan validasi catetan anu anyar. @ Naha anjeun badé neraskeun uji data ku aturan anyar ieu?
* Pikeun neraskeun uji coba palanggaran aturan anyar anu sanés, klik Leres.
* Pikeun neraskeun ngan ukur aturan validasi lami, pencét No.
* Pikeun ngeureunkeun tés, klik Batal. @@ 13 @@@ 2
10028 Data anu aya ngalanggar harta '| 1' kanggo lapangan'flix2.'@ Upami anjeun neraskeun uji coba, Microsoft Office Access bakal ngawartosan anjeun upami data ngalanggar setélan properti sanés dina tabel.
Naha anjeun badé neraskeun tés? @@ 19 @@@ 2
10030 Teu aya konci primér anu ditetepkeun. @ Sanajan konci primér henteu diperyogikeun, éta disarankeun pisan. Tabel kedah ngagaduhan konci primér pikeun anjeun ngahartikeun hubungan antara tabel ieu sareng tabel sanés dina database.
Naha anjeun hoyong uih deui kana desain méja sareng nambihan konci primér ayeuna? @@ 13 @@@ 2
10031 Anjeun kedah nyimpen heula fungsina. @ Naha anjeun badé nyimpen fungsina ayeuna? @@ 19 @@@ 1
10032 Widang ieu bakal dirobah jadi Téks Plain sareng sadaya pormat di lapangan bakal dihapus. @ Naha anjeun badé ngarobih kolom kana Téks Plain? @@ 20 @@@ 2
10033 Widang ieu bakal dirobah jadi Rich Text, sareng sadaya data anu dikandungna bakal disandikeun HTML. @ Upami data anjeun parantos ngandung HTML Rich Text anu valid, anjeun tiasa ngaleungitkeun énkode HTML tambahan ku ngagunakeun fungsi PlainText dina pamundut pamutahiran. Naha anjeun hoyong ngarobih kolom kana Rich Text? @@ 20 @@@ 2
10250 Anjeun teu tiasa nyetak kolom anu tiasa digulung (teu beku) dina lembar data. @ Kolom beku langkung lega tibatan halaman na. Naha anjeun badé nyetak kolom beku waé? @ Upami anjeun hoyong nyetak kolom anu teu beku, cobian salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Turunkeun rubak kolom sareng tingkatkeun jangkungna baris kolom beku.
* Ngarobih orientasi halaman janten Lansekap dina kotak dialog Properties printer.
* Turunkeun ukuran margin halaman kénca sareng katuhu dina kotak dialog Setup Halaman. @ 21 @ 1 @ 9172 @ 2
10251 Judul kolom teuing jangkung pikeun nyocogkeun dina kaca. Bagian tina judulna bakal dieureunkeun. @ Naha anjeun badé nyetak judul anu teu lengkep? @ Kanggo nyegah judul teu dipotong, cobian salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Ngarobih orientasi halaman kana Potrét dina kotak dialog Properties printer.
* Turunkeun ukuran margin luhur sareng handap dina kotak dialog Setup Halaman. @ 19 @@@ 2
10252 Sahenteuna hiji kolom teuing lega pikeun nyocogkeun dina kaca. Data dina kolom éta bakal dieureunkeun. @ Naha anjeun badé nyetak kolomna nganggo data anu henteu lengkep? @ Kanggo nyegah data dipotong, cobian salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Turunkeun rubak kolom sareng tingkatkeun jangkungna jajar.
* Ngarobih orientasi halaman janten Lansekap dina kotak dialog Properties printer.
* Turunkeun ukuran margin halaman kénca sareng katuhu dina kotak dialog Setup Halaman. @ 19 @@@ 2
10253 Jangkungna barisan ngalangkungan rohangan antara margin luhur sareng handap. @ Naha anjeun badé nyetak kolom ku data anu henteu lengkep? @ Kanggo nyegah data dipotong, cobian salah sahiji atanapi langkung ieu:
* Ningkatkeun rubak kolom sareng ngirangan jangkungna jajar.
* Ngarobih orientasi halaman kana Potrét dina kotak dialog Properties printer.
* Turunkeun ukuran margin luhur sareng handap dina kotak dialog Setup Halaman. @ 19 @@@ 2
10500 Anjeun badé ngajalankeun pamundut pembaruan anu bakal ngarobih data dina tabel anjeun. @ Naha anjeun yakin rék ngajalankeun jenis pamundut aksi ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan cara nyegah pesen ieu ditampilkeun unggal-unggal anjeun ngajalankeun pamundut aksi, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10501 Anjeun badé ngajalankeun pamundut tambihan anu bakal ngarobih data dina tabel anjeun. @ Naha anjeun yakin rék ngajalankeun jenis pamundut aksi ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan mareuman pesen konfirmasi pikeun ngahapus dokumén, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10502 Anjeun badé ngajalankeun pamundut make-table anu bakal ngarobih data dina tabel anjeun. @ Naha anjeun yakin hoyong ngajalankeun jenis pamundut aksi ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan cara nyegah pesen ieu ditampilkeun unggal-unggal anjeun ngajalankeun pamundut aksi, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10503 Anjeun badé ngajalankeun pamundut ngahapus anu bakal ngarobih data dina méja anjeun. @ Naha anjeun yakin rék ngajalankeun jenis pamundut aksi ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan cara nyegah pesen ieu ditampilkeun unggal-unggal anjeun ngajalankeun pamundut aksi, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10504 Anjeun badé ngajalankeun pamundut definisi data anu tiasa ngarobih data dina méja anjeun. @ Naha anjeun yakin hoyong ngajalankeun jinis pamundut SQL ieu?
Upami henteu, klik Henteu teras ngarobih pamundutna atanapi tutup pikeun ngajalankeun engké. @@ 19 @@@ 2
10505 Anjeun badé ngabaruan | row (s). @ Sakali anjeun ngaklik Sumuhun, anjeun moal tiasa nganggo paréntah Undo pikeun ngabalikeun parobahanana.
Naha anjeun yakin rék ngamutahirkeun rékaman ieu? @@ 19 @@@ 2
10506 Anjeun badé nambihan | row (s). @ Sakali anjeun ngaklik Sumuhun, anjeun moal tiasa nganggo paréntah Undo pikeun ngabalikeun parobahanana.
Naha anjeun yakin hoyong nambihan jajaran anu dipilih? @@ 19 @@@ 2
10507 Anjeun badé némpelkeun | baris kana tabel anyar. @ Sakali anjeun diklik Sumuhun, anjeun moal tiasa nganggo paréntah Undahkeun pikeun ngabalikeun parobahanana.
Naha anjeun yakin rék nyieun méja anyar kalayan rékaman anu dipilih? @@ 19 @@@ 2
10508 Anjeun badé ngahapus | baris (s) tina tabel anu ditangtoskeun. @ Sakali anjeun ngaklik Leres, anjeun moal tiasa nganggo paréntah Undurkeun pikeun ngabalikkeun parobihan.
Naha anjeun yakin rék mupus rékaman anu kapilih? @@ 19 @@@ 2
10509 Microsoft Office Access teu tiasa ngamutahirkeun sadaya rékor dina pamundut pembaruan. @ Microsoft Office Access henteu ngamutahirkeun | 1 bidang kusabab aya kagagalan konvérsi, 2 catetan kusabab palanggaran konci, | 3 catetan (s) kusabab pelanggaran konci, sareng | 4 catetan (s) kusabab palanggaran aturan validasi.
Naha anjeun badé neraskeun ngajalankeun jinis pamundut aksi ieu kitu?
Pikeun malire kasalahan (s) sareng ngajalankeun pamundutna, klik Leres.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun pelanggaran, klik Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 10019 @ 2
10510 Microsoft Office Access moal tiasa nambihan sadaya rékor dina pamundut tambihan. @ Microsoft Office Access disetél | 1 bidang ka Null kusabab gagal konversi jenis, sareng éta henteu nambihan | 2 catetan kana tabel kusabab palanggaran konci, | 3 catetan (s) kusabab pelanggaran konci, sareng | 4 catetan (s) kusabab pelanggaran aturan validasi.
Naha anjeun badé ngajalankeun pamundut aksi kitu?
Pikeun malire kasalahan (s) sareng ngajalankeun pamundutna, klik Leres.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun pelanggaran, klik Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 10020 @ 2
10511 Microsoft Office Access henteu tiasa nambihan sadaya rékor dina pamutahiran atanapi nambihan pamundut. @ Éta set | 1 bidang ka Null kusabab gagal konversi jenis.
Gagalna konvérsi tipeu disababkeun nalika data dina hiji atanapi langkung bidang henteu cocog sareng DataType atanapi milik FieldSize dina tabel tujuan. Salaku conto, nyéépkeun kolom kosong dina kolom Leres / Henteu atanapi ngalebetkeun téks dina kolom angka bakal ngabalukarkeun kasalahan ieu.
Naha anjeun hoyong teu malire kasalahan sareng ngajalankeun pembaruan atanapi nambihan pamundut kitu?
Pikeun malire kasalahan (s) sareng ngajalankeun pamundutna, klik Leres. @@ 19 @ 1 @ 922 @ 2
10512 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus | 2 catetan dina pamundut pamupus kusabab palanggaran konci sareng | 3 catetan (s) kusabab palanggaran konci. @ Naha anjeun badé ngajalankeun query aksi ieu?
Pikeun malire kasalahan (s) sareng ngajalankeun pamundutna, klik Leres.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun pelanggaran, klik Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 10016 @ 2
10513 Anu aya | bakal dihapus sateuacan anjeun ngajalankeun pamundutna. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 20 @@@ 2
10514 Anjeun moal tiasa ngaleungitkeun parobihan pamundut aksi ieu anu badé dilakukeun kana data dina tabel atanapi tabel anu numbu.
10515 Microsoft Office Access teu tiasa ngamutahirkeun sadaya rékor dina pamundut pembaruan. @ Microsoft Office Access henteu ngamutahirkeun | 1 bidang kusabab aya kagagalan konvérsi, 2 catetan kusabab palanggaran konci, | 3 catetan (s) kusabab pelanggaran konci, sareng | 4 catetan (s) kusabab palanggaran aturan validasi.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun pelanggaran, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10019 @ 1
10516 Microsoft Office Access moal tiasa nambihan sadaya rékor kana tabel. @ Microsoft Office Access disetél | 1 bidang ka Null kusabab gagal konversi jenis, sareng éta henteu nambihan | 2 catetan kusabab palanggaran konci , | 3 catetan (s) kusabab pelanggaran konci, sareng | 4 catetan (s) kusabab pelanggaran aturan validasi.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun pelanggaran, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10020 @ 1
10517 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan sadaya rékor dina pamundut tabel. @ Éta disetél | 1 kolom ka Null kusabab gagal konversi jenis.
Gagalna konvérsi tipeu disababkeun nalika data dina hiji atanapi langkung bidang henteu cocog sareng DataType atanapi milik FieldSize dina tabel tujuan. Salaku conto, nyésakeun kolom kosong dina kolom Leres / Henteu atanapi nambihan téks dina kolom angka bakal ngabalukarkeun kasalahan ieu. @@ 1 @ 1 @ 922 @ 1
10518 Microsoft Office Access moal tiasa ngahapus sadaya rékor dina pamundut ngahapus. @ Microsoft Office Access henteu ngahapus | 2 catetan kusabab palanggaran konci sareng | 3 rékaman kusabab palanggaran konci.
Pikeun penjelasan anu nyababkeun ngalanggar, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 10016 @ 1
10519 Henteu cekap ruang disk atanapi mémori pikeun ngabatalkeun parobihan data anu badé dilakukeun ku query aksi ieu. @ Naha anjeun badé ngajalankeun query aksi ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun ruang disk atanapi ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'disk space, freeing' atanapi 'memory, troubleshooting'. @@ 19 @@@ 2
10520 Naha anjeun badé nyimpen parobihan anu parantos dilakukeun dina pernyataan SQL sareng ngapdetkeun properti? pernyataan SQL aslina, klik No. @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10521 Naha anjeun badé nyimpen parobihan anu dilakukeun kana pamundut sareng ngapdetkeun properti? @Sain RecordSource atanapi RowSource ngandung nami pamundut nalika anjeun nyungkeun Query Builder, janten pamundut aslina dirobih. @ Pikeun nutup Query Builder tanpa ngarobih pamundut aslina, klik No. @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10522 Anjeun nganggo Pembina Pamundut dina méja. @ Naha anjeun badé ngadamel pamundut dumasar kana tabel? @@ 19 @@@ 2
10523 Anjeun badé ngajalankeun pamundut pas-liwat anu tiasa ngarobih data dina tabel anjeun. @ Naha anjeun yakin hoyong ngajalankeun jinis pamundut SQL ieu?
Kanggo inpormasi ngeunaan cara nyegah pesen ieu ditampilkeun unggal-unggal anjeun ngajalankeun pamundut SQL, pencét Pitulung. @@ 21 @ 1 @ 9058 @ 2
10524 | kolom kaluaran (s) dina pamundut teu dingaranan sareng moal nembongkeun data nanaon. @@@ 1 @@@ 1
10526 Naha anjeun badé nyimpen parobihan anu dilakukeun kana Pernyataan SQL sareng ngapdet éditor téks? @ The Stored Procedure or Function ngandung pernyataan SQL nalika anjeun nyungkeun Query Builder, janten pernyataan SQL anu asli dirobih. @ Pikeun nutup Query Builder tanpa ngarobih pernyataan SQL aslina, klik No. @ 13 @ 1 @ 4309 @ 2
10600 Naha anjeun yakin rék mupus hubungan anu dipilih sacara permanén tina basis data anjeun? @@@ 19 @@@ 2
10601 Hubungan parantos aya. @ Naha anjeun badé ngédit hubungan anu tos aya? Pikeun nyieun hubungan anyar, klik Henteu. @@ 13 @@@ 2
10602 Ngaran lapangan leungit dina baris |. @ Anjeun teu acan milih lapangan anu cocog pikeun hubungan ieu dina unggal jajaran grid. @ Pilih sawah supados kotakna ngagaduhan jumlah anu sami dina sisi kénca sareng katuhu, teras cobian ngadamel hubungan deui. @ 1 @@@ 1
10603 Hubungan ieu parantos dirobih atanapi dihapus ku pangguna sanés saprak anjeun muka jandéla Hubungan. @ Naha anjeun badé ngédit hubungan sareng nimpa parobihan pangguna sanés? Pikeun ngamutahirkeun jandéla Hubungan anjeun ngalebetkeun parobihan pangguna sanés, klik Henteu. @@ 19 @@@ 2
10604 Hubungan ieu parantos dihapus ku pangguna anu sanés. @ Pikeun ngapdet pandangan anjeun, pencét OK. @@ 1 @@@ 1
10605 Tata perenah jandela Hubungan bakal diberesihan. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 19 @@@ 2
10606 Anjeun teu tiasa ningalikeun patarosan atanapi tabel anu ngait dina jandéla Hubungan pikeun pangkalan data ieu. @ Basis data '|' didamel dina pérsi Microsoft Office Access anu sateuacanna.
Pikeun ngarobih database ieu kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna, pencét Tombol Microsoft Office, teras pencét Ngarobih. @@ 3 @ 1 @ 9029 @ 1
10607 Hubungan éta parantos didamel salaku hubungan hiji-ka-seueur kusabab aya éntri duplikat dina bidang anu aya hubunganana. @ Anjeun parantos nyobian nyiptakeun hubungan hiji-ka-hiji, tapi data dina tabel nunjukkeun yén hiji-ka -seueur hubungan anu langkung pas. @@ 2 @ 1 @ 11617 @ 1
10608 Pikeun nyiptakeun hubungan, anggo mouse kanggo nyered lapangan tina hiji méja ka méja anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
10700 Dokumén ieu sateuacanna diformat pikeun printer | 1 dina | 2, tapi printer éta henteu sayogi. Naha anjeun badé nganggo printer standar | 3? @@@ 19 @@@ 1
10701 Dokumén ieu sateuacanna diformat pikeun printer '| 1 dina | 2', tapi printer éta henteu sayogi. Setélan halaman anu dipidangkeun dina kotak dialog Print Setup kanggo printer standar standar '| 3'. @ Naha anjeun badé neraskeun? @@ 19 @@@ 1
10702 Sawangan atanapi nyetak panempoan PivotTable ieu tiasa lami kusabab éta nembongkeun seueur data detil. Microsoft Office Office Access moal némbalan sababaraha waktos. @ Naha anjeun badé teraskeun? @ * Pikeun ngirangan waktos anu diperyogikeun, sumputkeun most atanapi sadaya data detail dina pandangan.
* Kanggo inpormasi lengkep, konsultasi artikel Pangetahuan Microsoft Basis Q282315. @ 3 @@@ 1
10750 Anjeun kedah nyimpen makro sateuacan ngajalankeun. @ Naha anjeun badé nyimpen makro ayeuna?
* Pikeun nyimpen makro teras ngajalankeunana, pencét Leres.
* Pikeun balik deui kana jandéla Makro pikeun makro ieu atanapi kana jandéla anjeun ngaéksekusi paréntah Run Macro, klik Henteu. @@ 19 @@@ 2
10751 Sababaraha tindakan makro anu anjeun nyobian simpen henteu tiasa dilakukeun dina Access 97. Peta ieu bakal dihapus sacara permanen tina makro dina versi Access 97 tina basis data anjeun. @@@ 1 @@@ 1
10800 Microsoft Office Access parantos réngsé nambihan indéks'|.'@ Tambahkeun indéks anu sanés tina kotak dialog Select Index Files, atanapi pencét Tutup. @@ 1 @@@ 1
10801 Inpormasi indéks Microsoft Office Access (.inf) file pikeun '|' parantos aya. @ Naha anjeun badé ngagentos file Microsoft Office Access .inf anu aya pikeun dBASE atanapi file Microsoft FoxPro anu anjeun kaitkeun? @ * Pikeun nyiptakeun file .inf anu énggal, klik Sumuhun.
* Pikeun nganggo file anu aya, pencét No.
Upami file .inf ngandung inpormasi anu henteu valid atanapi tinggaleun jaman, anjeun kedah pencét Sumuhun pikeun nyiptakeun file .inf énggal sateuacan anjeun ngaitkeun tabel. @ 17 @ 1 @ 9186 @ 2
10803 Objekna '|' parantos aya. @ Naha anjeun badé ngagentos obyék anu aya sareng anu anjeun ékspor?
Upami anjeun hoyong ngekspor obyék ieu tanpa ngagentos obyék anu aya, klik Henteu. Anjeun teras tiasa milih nami énggal dina kotak dialog Ékspor. @@ 20 @@@ 2
10804 Henteu sadayana spésifikasi impor tiasa diimpor kusabab bentrok nami. Konflik aya dina | tina spésifikasi. @ Ganti nami spésifikasi impor anu bentrok, sareng cobaan operasi impor deui. @@ 1 @@@ 1
10806 Data anu aya hubunganana henteu dirojong ku pilihan data langsung.
10807 Punten tangtukeun lokasi ékspor XML.
10808 Rékaman anu ayeuna henteu unik. Sadayana catetan anu sami diekspor.
10892 Formulir sareng kontrol ActiveX anu kaiket atanapi obyék anu kaiket kaiket kana sumber data teu tiasa gaduh sipat DefaultView na disetel ka Formulir Kontinyu. @ Anjeun nyobian nambihan kontrol ActiveX anu terikat kana bentuk dina tampilan Desain.
Microsoft Office Access bakal ngareset properti DefaultView kana Single Form. @@ 1 @@@ 1
10896 Anjeun parantos milih pikeun ngahapus permanén tautan kana halaman aksés data. @? Hapus & Tautan? Batalkeun @@ 27 @@@
10897 | @Ada masalah sareng setélan pendaptaran Internet Explorer. @ Mangga pasang deui Internet Explorer. @ 1 @@@ 1
10898 Halaman aksés data Microsoft Office Access ngan ukur tiasa ditingali dina Windows Internet Explorer, tapi éta sanés Browser standar anjeun. @ Naha anjeun badé muka Internet Explorer pikeun ningali halaman ieu? @@ 19 @@@
10899 Tautan ka halaman aksés data ieu teu tiasa didamel kusabab Data sareng Misc. Objek henteu dipariksa. @@@ 1 @@@ 1
10950 Naha anjeun yakin rék mupus akun ieu? @ Anjeun moal tiasa mupus ngahapus pangguna atanapi akun grup. Pikeun mulangkeun akun pangguna atanapi grup anu parantos dihapus, anjeun kedah ngadamel deui akun nganggo nami anu sami sareng identifier pribadi (PID). @@ 20 @@@ 2
10951 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih'|.'@ Kanggo ngarobih obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Modify Design pikeun na. Upami obyék na méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan Hapus Data sareng Perbarui idin Data pikeun éta.
Naha anjeun badé nyimpen salinan obyék salaku obyék énggal? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 1
10952 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ningali makro ieu. @ Pikeun ningali makro, anjeun kedah ngagaduhan izin Maca Desain pikeun éta.
Naha anjeun badé neraskeun ngajalankeun makro? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 2
10953 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih'|.'@ Kanggo ngarobih obyék ieu, anjeun kedah ngagaduhan izin Modify Design pikeun na. Upami obyék na méja, anjeun ogé kedah ngagaduhan Hapus Data sareng Perbarui idin Data pikeun éta.
Naha anjeun badé mukakeunana ngan ukur dibaca? @@ 21 @ 1 @ 10222 @ 1
10954 Anjeun ngarobih idin '| 1' kanggo'|2.'@ Naha anjeun badé masihan idin ieu ayeuna? @@ 19 @@@ 2
10955 Anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun muka '|' kanggo panggunaan eksklusif. @ Microsoft Office Access muka database pikeun aksés babarengan.
Pikeun muka basis data pikeun aksés ekslusif, anjeun kedah ngagaduhan izin Buka Éksklusif pikeun na. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan idin sareng saha anu tiasa nyetélna, pencét Pitulung. @@ 5 @ 1 @ 10222 @ 1
10956 ; LCID = 0x0409
10957 Anjeun teu acan lebet kana ID kelompok kerja. Pikeun mastikeun yén file inpormasi workgroup anjeun unik, lebetkeun ID workgroup unik dugi ka 20 nomer atanapi huruf. Teruskeun tanpa ID kelompok kerja? @@@ 20 @@@ 1
10958 File '|' geus aya. Ganti file anu aya? @@@ 20 @@@ 1
10959 File Grup Kerja (* .mdw)
10960 Pilih File Informasi Grup Kerja
10961 kabuka
10962 Anjeun parantos hasil nyiptakeun file inpormasi grup kerja '|.' @@@ 1 @@@ 4
10964 Anjeun parantos suksés ngagabung kana kelompok kerja anu ditetepkeun ku file inpormasi kelompok kerja '|' @@@ 1 @@@ 2
10968 Microsoft Office Access henteu tiasa nambihan tanda tangan digital kana file anjeun sabab Access moal kéngingkeun aksés ekslusif kana file. @Pastikeun teu aya jalma atanapi program sanés anu gaduh file na kabuka sareng cobian nambihan tandatangan digital deui. @@ 1 @@@ 2
10974 Modifikasi kana database atanapi proyék parantos ngabatalkeun tandatangan digital anu aya hubunganana. @ Ieu tiasa nyayogikeun anjeun nyandak kaputusan kapercayaan nalika anjeun muka database atanapi proyék. @@ 2 @ 1 @ 553714150 @ 1
29000 Henteu cekap ingetan pikeun nyiptakeun area input. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun. Teras cobian ngadamel area input deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @@ 1 @@@ 1
29001 Microsoft Office Access gagal ngahemat modul'|.'@ Komputer anjeun tiasa kirang dina rohangan disk.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori atanapi rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah' atanapi 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29002 Microsoft Office Access gagal nyiptakeun modul Visual Basic'|.'@ Upami database anjeun aya dina drive jaringan, parios sambungan jaringan anjeun, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
29003 Microsoft Office Access gagal ngarobih atanapi ngaktipkeun modul kode anjeun. @ Komputer anjeun tiasa kirang dina rohangan disk atanapi mémori. @@ 1 @@@ 1
29004 Ngaran prosedur anyar anu anjeun nyayogikeun henteu valid. @@@ 2 @ 1 @ 11738 @ 1
29005 Prosedur na '|' parantos aya. @ Pilih nami prosedur anu sanés. @@ 1 @@@ 1
29006 Microsoft Office Access gagal nyiptakeun toolbar jandela Debug. @ Sistem tiasa janten mémori sumberdaya. @ Tutup program anu henteu diperyogikeun teras cobian deui.
Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan ngabébaskeun mémori, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah'. @ 1 @@@ 1
29007 Salami operasi témpél atanapi impor, Microsoft Office Access gagal ngarobih '|' modul tina vérsi anu langkung lami tina database Microsoft Office Access. @ Komputer anjeun panginten kirang dina ruang disk atanapi mémori. @@ 1 @@@ 1
29008 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel rohangan panyimpenan pikeun modul Visual Basic. @ Upami basis data anjeun aya dina drive jaringan, parios sambungan jaringan anjeun, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 3
29009 Microsoft Office Access teu tiasa muka rohangan panyimpenan pikeun modul Visual Basic. @ Komputer anjeun tiasa kirang dina rohangan disk.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori atanapi rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah' atanapi 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29010 Nami fungsina panjang teuing. @ Microsoft Office Access bakal motong nami fungsina janten 255 karakter. @@ 1 @ 1 @ 11738 @ 1
29011 Microsoft Office Access gagal nyimpen database. @ Komputer anjeun tiasa kirang dina rohangan disk.
Kanggo inpormasi ngeunaan ngabébaskeun mémori atanapi rohangan disk, milarian indéks Pitulung Microsoft Windows pikeun 'mémori, ngungkulan masalah' atanapi 'disk space, freeing'. @@ 1 @@@ 3
29013 Peta ieu bakal ngareset kode ayeuna dina modeu istirahat. @ Naha anjeun hoyong ngeureunkeun kode ngaji? @ * Pikeun ngeureunkeun palaksanaan program janten jandéla Modul tiasa ditutup, pilih Leres.
* Pikeun ngantunkeun kode dina kaayaan ayeuna, pilih Nomer @ 20 @@@ 1
29014 Anjeun teu tiasa nambihan rujukan kana workgroup Microsoft Office Access. @@@ 2 @ 1 @ 13780 @ 1
29015 Anjeun teu tiasa ngaleungitkeun rujukan ieu. @ Microsoft Office Access peryogi rujukan ieu pikeun jalan leres. @@ 1 @@@ 1
29016 Anjeun teu tiasa nambihan rujukan kana database kabuka. @@@ 1 @@@ 1
29017 Basis data | didamel dina versi samentawis Microsoft Office Access. @ Ngarobih database ieu kana versi ayeuna Microsoft Office Access ku ngagunakeun paréntah Konversi Databés dina menu Pakakas (Database Utilities submenu). @@ 1 @@@ 1
29018 Anjeun teu tiasa nganggo modul standar pikeun operasi ieu. @@@ 1 @@@ 1
29019 Ngaran modul '|' henteu valid. @ * Ngaran modul tiasa start ku awalan Form_ atanapi Laporan_.
* Modulna henteu tiasa namina Wangun, Laporan, Modul, Aplikasi, Layar, Asistén, CommandBars, Rujukan, atanapi DoCmd.
* Ngaran modul tiasa seueur teuing karakter na. @@ 2 @ 1 @ 11734 @ 1
29020 Pamaké anu sanés parantos ngarobih database ieu. @ Pikeun ningali vérsi ayeuna, tutup pangkalan data sareng buka deui. @@ 1 @@@ 1
29021 Operasi ieu henteu sayogi nalika aya modul dina modeu istirahat. @ Reset kode ngaeksekusi sareng cobaan operasi deui. @@ 1 @@@ 1
29022 Aya kasalahan kompilasi nalika ngarobah atanapi ngaktipkeun basis data ieu. @ Databés henteu acan disimpen dina kaayaan anu disusun. Kinerja basis data ieu bakal kaganggu kusabab Microsoft Office Access kedah ngarobih deui basis data pikeun unggal sési.
Kanggo inpormasi pikeun ningkatkeun performa, pencét Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29023 Aya panggero pikeun 16-bit dinamis-link libraries (.dll) dina modul dina database ieu. @ Ieu moal jalan dina Microsoft Windows 95 atanapi Microsoft Windows NT. @ Ngarobih kode anjeun kanggo nyebut lib-link din 32-bitraries (.dll). @ 2 @ 1 @ 11961 @ 1
29024 Akun pangguna anu ayeuna teu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih atanapi ngaktipkeun basis data ieu. @ Pikeun ngarobih atanapi ngaktipkeun pangkalan data, pastikeun ieu di handap:
* Anjeun kedah gabung kana grup kerja anu ngahartikeun akun pangguna anu dianggo pikeun ngaksés databés.
* Rekening pangguna anjeun kedah ngagaduhan idin Buka / Ngajalankeun sareng Buka Éksklusif pikeun obyék database.
* Rekening pangguna anjeun kedah ngagaduhan izin Modify Design atanapi Administer pikeun sadaya tabel dina database, atanapi éta kedah ngagaduhan sadaya tabel dina pangkalan data.
* Rekening pangguna anjeun kedah ngagaduhan idin Maca Desain pikeun sadaya obyék dina database.
* Nyuhungkeun pangguna anu sanésna nutup pangkalan data. @@ 2 @ 2 @ 77316 @
29025 Aya panggero pikeun 16-bit dinamis-link libraries (.dll) dina modul dina database ieu. @ Ieu moal jalan dina Microsoft Windows 95 atanapi Microsoft Windows NT. @ Tarjamahkeun panggilan-panggilan ieu ka 32-bit dinamis-link lib anu samiraries. @ 2 @ 1 @ 11961 @
29026 Basis data anu anjeun cobian pikeun muka atanapi dikonversi ayeuna dianggo, atanapi anjeun henteu ngagaduhan ijin pikeun mukakeunana sacara éksklusif. @ Nalika anjeun ngarobih pangkalan data, atanapi pertama kali anjeun muka basis data vérsi anu langkung tiheula, pangguna sanés teu tiasa ngagaduhan database dibuka. @ Coba salah sahiji ieu:
* Nyuhungkeun pangguna anu sanésna nutup pangkalan data.
* Nganggo vérsi Microsoft Office Access anu ditulis dina pangkalan data, pasihkeun administrator grup anjeun masihan anjeun ijin pikeun muka basis data sacara éksklusif.
Sababaraha pangguna tiasa ngabagi basis data saatos anjeun ngarobihna, atanapi saatos anjeun muka pikeun anu munggaran. @ 1 @ 1 @ 9027 @ 1
29027 Microsoft Office Access henteu tiasa ngahemat proyék éta. @ Pamaké anu sanés nyimpen proyék ayeuna.
Naha anjeun badé nyobian deui? @@ 23 @@@ 1
29028 Operasi Simpen gagal. @@@ 1 @@@ 1
29029 Anjeun nyobian muka basis data baca-hijina. @ Kahiji kalina anjeun muka basis data vérsi anu langkung tiheula, anjeun kedah tiasa nyerat parobahan dina pangkalan data.
* Atribut baca-ngan ukur file database tiasa disetél; mupus atribut ieu.
* Anjeun panginten parantos milih paréntah Open Read Only dina kotak dialog Open. Entong milih paréntah ieu pertama kali muka database.
* Lisénsi anjeun pikeun nganggo aplikasi ieu panginten parantos kadaluarsa. @@ 1 @@@ 1
29030 Microsoft Office Access moal tiasa netepkeun rujukan kana basis data anu ditetepkeun. @ Basis data anu dirujuk henteu tiasa dipendakan, atanapi éta dikonci sacara éksklusif ku pangguna sanés janten teu tiasa dibuka. @ Malikkeun basis data anu dirujuk tina salinan cadangan atanapi naroskeun pangguna anu gaduh pangkalan data dikonci pikeun muka database dina modeu teu ekslusif. @ 1 @@@ 1
29031 Microsoft Office Access teu tiasa ngadamel atanapi muka basis data anu dipénta ayeuna. @ Basis data tiasa dikonci sacara éksklusif ku pangguna sanés. @@ 1 @@@ 1
29032 Anu '|' modulis kabuka; Microsoft Office Access henteu tiasa nyetél idin dina modul anu kabuka. @@@ 1 @@@ 1
29033 Microsoft Office Access teu tiasa nambihan rujukan kana database anu réplika; parobihan bakal teu dipalire. @@@ 1 @@@ 1
29034 Microsoft Office Access teu tiasa ngimpor modul tina réplika sumber. @ Singkronkeun database sumber. @@ 1 @@@ 1
29040 Microsoft Office Access ayeuna teu tiasa ngaganti nami formulir, laporan, atanapi modul janten '|'. @ Tutup pangkalan data, buka deui, teras cobian operasi ganti nami deui. @@ 1 @@@ 1
29041 Hiji atanapi sababaraha bentuk atanapi laporan ngandung kontrol ActiveX anu teu tiasa dimuat. @ Kontrol ieu moal jalan leres dugi anjeun ngadaptarana, muka formulir atanapi laporan dina tampilan Desain, sareng nyimpen formulir atanapi laporan. @@ 1 @@@ 1
29042 Hiji atanapi sababaraha bentuk atanapi laporan ngandung kontrol ActiveX anu teu tiasa dimuat. @ Kontrol ieu moal jalan leres dugi anjeun ngadaptarana, muka formulir atanapi laporan dina tampilan Desain, sareng nyimpen formulir atanapi laporan. @@ 1 @@@ 1
29043 Microsoft Office Access parantos ngarobih kode dina '|' kana vérsi Visual Basic anjeun ayeuna. @ Pikeun ningkatkeun kinerja basis data ieu, laksanakeun hal ieu:
1. Buka modul naon waé dina database ieu dina tampilan Desain.
2. Dina menu Debug, klik Compile And Save All Modules. @@ 1 @@@ 1
29044 DAO vérsi 3.0 teu cocog sareng versi Microsoft Office Access ieu. @ Nyiptakeun rujukan pikeun DAO versi 3.5. Kanggo inpormasi ngeunaan netepkeun référénsi, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 13780 @ 1
29045 Anjeun teu tiasa ngimpor, ngekspor, nyiptakeun, ngarobih, atanapi ngaganti nami naon waé bentuk, laporan, halaman atanapi modul dina ACCDE, MDE atanapi ADE database. @@@ 1 @@@ 1
29046 Anjeun teu tiasa ngadamel modul kanggo formulir atanapi laporan upami ukur dibaca, atanapi upami basis data na ukur dibaca. @@@ 1 @@@ 1
29047 Microsoft Office Access teu tiasa muka proyek Visual Basic pikeun database ieu. @ Pamaké anu sanés nyimpen proyék ayeuna. Naha anjeun badé nyobian deui? @@ 23 @@@ 1
29048 Basis data MDE moal tiasa ngarujuk basis data MDB. @ MDE basis data ngan ukur tiasa ngarujuk basis data MDE anu sanés atanapi ngetik libraries. @@ 1 @@@ 1
29049 Pikeun nambihan modul kode kana formulir atanapi laporan, anjeun kedah ngalih kana Tampilan desain sareng nyetél properti HasModule tina formulir atanapi ngalaporkeun ka Sumuhun. @@@ 1 @@@ 1
29050 Microsoft Office Access teu tiasa nyusun basis data ieu kusabab hiji atanapi langkung référénsi henteu tiasa direngsekeun. @ Basis data henteu acan disimpen dina kaayaan anu disusun. Kinerja basis data ieu bakal langkung laun sabab Microsoft Office Access kedah ngarobih deui basis data pikeun unggal sési. @ Kanggo inpormasi pikeun ningkatkeun performa, klik Pitulung. @ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29051 Akun pangguna anu ayeuna teu ngagaduhan ijin ngadamel file MDE tina database ieu. @ Pikeun ngadamel file MDE, lakukeun hal-hal ieu:
* Gabung sareng grup kerja anu ngahartikeun akun pangguna anu dianggo pikeun ngaksés databés.
* Pastikeun yén akun pangguna ngagaduhan ijin Buka / Ngajalankeun sareng Buka Éksklusif pikeun obyék database.
* Pastikeun akun pangguna ngagaduhan modifikasi Desain atanapi Administer pikeun tabel MSysModules2 dina pangkalan data.
* Nyungkeun pangguna anu sanésna nutup pangkalan data. @@ 1 @@@ 1
29052 Proyék Visual Basic for Applications dina database '|' moal tiasa dirobah kana format Visual Basic ayeuna. @ Upami database MDE, anjeun kedah ngawangun deui MDE tina sumber MDB. Upami anjeun henteu ngagaduhan sumber MDB, anjeun kedah kéngingkeun versi anyar MDE anu cocog sareng versi Visual Basic ayeuna. @@ 1 @@@ 1
29053 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun langkung kendali kana formulir ieu atanapi laporan. @ Upami anjeun parantos ngahapus kadali tina formulir ieu atanapi ngalaporkeun kapungkur, anjeun panginten tiasa ngagentos nami atanapi ngalaporkeun teras nambihan langkung seueur kadali kana éta. @ @ 1 @@@ 1
29054 Microsoft Office Access moal tiasa nambihan, ngaganti nami, atanapi ngahapus kadali anu anjeun nyungkeun. @@@ 1 @@@ 1
29055 Formulir atanapi laporan '|' ngagaduhan seueur teuing kontrol. @ Ngurangan jumlah kontrol dina formulir atanapi laporkeun sateuacan dianggo dina édisi Microsoft Office Access ieu. @@ 1 @@@ 1
29056 Batur anu nganggo '|' sareng proyék Visual Basic for Applications henteu cocog sareng vérsi Visual Basic anjeun. @ Anjeun kedah muka pangkalan data sacara éksklusif pikeun ningkatkeun proyék Visual Basic for Applications dina database ieu. @@ 1 @@@ 1
29057 Basis data '|' ngan ukur maca sareng proyék Visual Basic for Applications henteu cocog sareng vérsi Visual Basic anjeun. @ Anjeun kedah muka basis data baca-tulisan dina raraga ningkatkeun proyék Visual Basic for Applications dina database ieu. @@ 1 @@@ 1
29058 Anjeun teu tiasa ngadamel modul kanggo formulir atanapi laporan bari conto formulir atanapi laporan dina modeu browsing. @@@ 1 @@@ 1
29059 Microsoft Office Access teu tiasa ningalikeun modul na. @@@ 1 @@@ 1
29060 File henteu kapendak. @@@ 1 @@@ 1
29061 Aya kasalahan kompilasi nalika ngarobah atanapi ngaktipkeun database ieu. @ Ieu panginten disababkeun ku sintaksis DAO lami anu henteu didukung deui.
Salaku conto cara ngalereskeun kode, klik Pitulung. @@ 2 @ 1 @ 11705 @ 1
29062 Ngaran modul '|' salah eja atanapi ngarujuk kana modul anu teu aya. @ Upami nami modul anu salah aya dina makro, kotak dialog Action Gagal bakal nembongkeun nami makro sareng argumen makro saatos anjeun pencét OK. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami modul anu leres. @@ 1 @@@ 1
29063 Proyék Visual Basic for Applications dina database anu rusak.
29064 Anjeun teu ngagaduhan aksés ekslusif kana basis data dina waktos ayeuna. Upami anjeun neraskeun parobihan, anjeun moal tiasa nyimpen deui engké.
29065 Microsoft Office Access henteu tiasa nyimpen parobahan desain atanapi nyimpen kana obyék database énggal sabab pangguna sanésna muka file na. Pikeun nyimpen parobahan desain anjeun atanapi nyimpen kana objék énggal, anjeun kedah gaduh aksés ekslusif kana file.
29066 Anjeun teu gaduh aksés ekslusif kana database. Parobihan desain anjeun henteu tiasa disimpen dina waktos ayeuna. Naha anjeun hoyong tutup tanpa nyimpen parobahanana?
29067 Anjeun teu ngagaduhan aksés éksklusif kana pangkalan data. Anjeun teu tiasa ngarobih database ieu ayeuna.
29068 Microsoft Office Access moal tiasa ngalengkepan operasi ieu. Anjeun kedah ngeureunkeun kode sareng cobian deui.
29069 Microsoft Office Access moal tiasa nyimpen tanda tangan digital dina waktos ayeuna. @ * Anjeun tiasa dina database di handapeun Source Code Control.
* Anjeun tiasa dina database anu dibaca hungkul.
* Basis data nganggo nganggo ekstensi nami * .accdb atanapi * .accde. Pikeun nandatangan database sapertos kitu, klik Tombol Microsoft Office, arahkeun ka menu Publish, teras pencét Paket sareng Sign. @@ 1 @@@ 1
29070 Basis data atanapi proyék Microsoft Office Access anjeun ngandung rujukan anu leungit atanapi rusak kana file '| 1' | 2 @ * Pikeun mastikeun yén basis data atanapi proyék anjeun tiasa leres, anjeun kedah ngalereskeun rujukan ieu. @@ 1 @ 2 @ 5043 @ 1
29071 Rujukan VBE anu leungit atanapi rusak kana file '| 1'.
29072 Microsoft Office Access parantos ngadeteksi korupsi dina file ieu. Pikeun nyobaan ngalereskeun korupsi, ngadamel heula salinan file na. Pencét Tombol Microsoft Office, arahkeun Atur teras pencét Compact sareng Perbaikan Database. Upami anjeun ayeuna nyobian ngalereskeun korupsi ieu, anjeun kedah ngadamel deui file ieu atanapi mulangkeun tina cadangan sateuacana. @@@ 2 @ 1 @ 553714192 @ 1
29073 Anjeun teu ngagaduhan aksés éksklusif kana pangkalan data. Anjeun teu tiasa neraskeun paréntah Kontrol Code Sumber.
29074 Microsoft Office Access gagal nyiptakeun modul Visual Basic. @ Upami database anjeun aya dina drive jaringan, parios sambungan jaringan anjeun, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 1
29075 Access moal tiasa nambihan tanda tangan digital kana file anu didamel dina Access 97 atanapi anu langkung tiheula. @ Ngarobih file kana Access 2000 atanapi format file anu langkung enggal, teras nambihan signature digital. @@ 1 @@@ 1
29076 Aya masalah sareng sertipikat digital. Proyék VBA henteu tiasa ditandatanganan. Tanda tanganna bakal dipiceun. @@@ 1 @@@ 1
29079 Microsoft Office Access henteu tiasa maca modul VBA dina database ieu sareng henteu tiasa ngomean modul kusabab file na ukur dibaca. Pikeun cageur modul VBA, tutup database sareng ngadamel salinan cadangan database. Teras buka database nganggo ijin maca / nyerat. @@@ 2 @ 2 @ 553713744 @ 1
29080 Modul VBA dina database ieu sigana disimpen ku kasalahan. Akses tiasa ngahanca modul, tapi anjeun kedah nyadangkeun pangkalan data heula. Kanggo ngabolaykeun supados anjeun tiasa ngadamel salinan cadangan database, pencét Batal. Teras ngadamel salinan cadangan database. @ Upami anjeun gaduh salinan cadangan database, klik OKÉ. Nalika databés dibuka, perhatoskeun modul-modulna pikeun ningali yén éta leres. Upami éta henteu, anjeun kedah balikan deui kana cadangan anu anyar. @@ 6 @ 2 @ 553713744 @ 1
29081 Basis data teu tiasa dibuka sabab proyék VBA anu aya dina éta teu tiasa dibaca. Basis data tiasa dibuka ngan upami proyek VBA mimiti dihapus. Ngahapus proyék VBA ngaluarkeun sadaya kode tina modul, bentuk sareng laporan. Anjeun kedah nyadangkeun databés anjeun sateuacan nyobian muka basis data sareng ngahapus proyék VBA. @ Pikeun nyiptakeun salinan cadangan, klik Batal teras ngadamel salinan cadangan databés anjeun. Pikeun muka basis data sareng mupus proyék VBA tanpa nyiptakeun salinan cadangan, pencét OK. @@ 6 @ 2 @ 553713744 @ 1
29082 Versi Access anu dianggo pikeun nyimpen database ieu henteu tiasa dideteksi. Masalah ieu moal tiasa dibenerkeun kusabab database na ukur maca. Pencét OK, sareng saatos basis data ditutup, ngadamel salinan cadangan database na. Teras buka database nganggo ijin maca / nyerat. @@@ 2 @ 2 @ 553713744 @ 1
30000 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan SQL Server ditetepkeun. Verifikasi yén nami server leres.
30001 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan database dina sérver. Pariksa yén nami database leres.
30002 Microsoft Office Access teu tiasa log on server. Pariksa yén log on inpormasi leres.
30004 Setélan Default Max Records kedah antara 0 sareng 2147483647.
30005 Paréntah SQL leungit
30006 Akses henteu tiasa ngajalankeun operasi ieu kusabab proyek na henteu nyambung kana a SQL Server pangkalan data.
30007 Henteu tiasa milah-milah salah sahiji atanapi sababaraha bidang anu ditangtoskeun dina sipat 'Order By' atanapi milah / milarian dialog.
30008 Server anu anjeun nyoba aksés nyaéta sénsitip bisi. Objek anu sami nami tapi béda-béda kasus henteu didukung. Ngagunakeun objék ieu tiasa nyababkeun leungitna data.
30009 Pangguna atanapi aplikasi anu sanés ngahapus rékaman ieu atanapi ngarobih nilai konci utama na.
30010 Teu tiasa nerapkeun Filter dina salah sahiji atanapi sababaraha bidang anu ditetepkeun dina properti Filter.
30011 Teu tiasa kéngingkeun inpormasi kolom pikeun obyék database anu ditingali.
30012 Saringan Server henteu tiasa dilarapkeun kana prosedur anu disimpen Sumber Rékam. Filter henteu dilarapkeun.
30013 Anjeun teu tiasa ngamutahirkeun rékor kusabab pangguna atanapi aplikasi sanés ngahapusna atanapi ngarobih nilai konci utama na.
30014 Data na ditambihan kana databés tapi data na moal ditingalikeun dina bentuk sabab henteu nyayogikeun kriteria dina sumber rékaman anu aya.
30015 Sumber rékaman anu ditangtoskeun ngandung duplikat nami pikeun sababaraha bidang kaluaran. Anggo landihan dina pernyataan PILIH anjeun pikeun masihan unggal bidang nami unik.
30016 Sawah '|' nyaéta dibaca hungkul.
30017 Basis data ieu henteu diaktipkeun pikeun dimuat.
30018 Teu tiasa ngadamel objék jinis '|' ngalawan backend SQL ayeuna. Mangga parios idin anjeun sareng setelan sérver.
30019 Microsoft Office Access henteu tiasa nyalin tabel nganggo nami anu langkung panjang tibatan 64 karakter.
30020 Teu tiasa mendakan kolom '|'.
30021 Teu tiasa nganggo fungsi domain dina prosedur anu disimpen.
30022 Proyék Akses teu tiasa dibuka. Anjeun panginten henteu ngagaduhan ijin anu cekap, atanapi proyékna tiasa dibaca hungkul.
30023 Teu tiasa nganggo fungsi domain dina fungsi skalar.
30024 Sandi anjeun moal énkripsi saacan disimpen kana file. @ Pamaké anu ningali eusi kontén file bakal tiasa ningali nami pangguna sareng kecap akses akun na .?&Simpan Password? Batal @@ 36 @ 1 @ 553714179 @
30025 Pernyataan SQL henteu valid. Pariksa saringan sérver dina sumber catetan sumber
30026 Akses teu tiasa nyambung kana database '| 1' dina sérver '| 2'. Pastikeun yén basis data masih aya sareng sérver na jalan.
30027 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu saluyu sareng jinis data atanapi panjang kolom.
30028 Ngaran database pikeun file database anu napel kosong. Lebetkeun nami kanggo database anjeun.
30029 Versi Microsoft Office Access ieu henteu ngadukung parobihan desain sareng vérsi Microsoft SQL Server dimana proyék Akses anjeun nyambung. Tingali situs Wéb Microsoft Office Update kanggo inpormasi pang anyarna sareng unduhan. Parobihan desain anjeun moal disimpen.
31000 Anjeun kedah nangtoskeun kriteria pikeun sadaya format kaayaan. @@@ 1 @@@ 1
31001 Ungkapan format kondisional henteu tiasa langkung panjang tibatan 946 karakter. @@@ 1 @@@ 1
31002 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih pormat kondisional dina kontrol ayeuna. @ Program anjeun nyobian ngarobih format kondisional tina hiji kontrol nalika pormat kondisional dievaluasi. @@ 1 @@@ 1
31003 Setelan kanggo properti ieu panjang teuing. @ Anjeun tiasa lebet dugi ka 255 atanapi 2,048 karakter kanggo properti ieu, gumantung kana jinis data na. @@ 1 @@@ 1
31004 Nilai médan (AutoNumber) moal tiasa ditarik sateuacan disimpen.

Punten simpen rékor anu ngandung kolom (AutoNumber) sateuacan ngalakukeun tindakan ieu. @@@ 1 @@@ 1

31005 Akses gagal pikeun ngaevaluasi hiji atanapi sababaraha ungkapan kusabab '|' dirujuk dina ungkapan. Ngan ukur fungsi sareng pasipatan anu dianggap aman diijinkeun dina éksprési nalika Access ngajalankeun dina modeu kotak pasir. @ Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan modeu kotak pasir, milari "" Modeu kotak pasir "" dina Bantuan Pitulung. @@ 1 @@@ 1
31006 Cara ieu henteu dirojong pikeun kontrol Attachment dina format file database ayeuna. @@@ 1 @@@ 1
31500 Microsoft Office Access teu tiasa ngirim format ieu dina pesen mail. @ Pikeun ngirim format ieu dina pesen mail, klik Ékspor dina menu File, atanapi anggo metode OutputTo pikeun nyiptakeun file sareng ngalampirkeun kana pesen mail. @@ 1 @@@ 1
31501 File transformasi anu dipilih '|' moal kapendak. Punten pilih transformasi anu sanés.
31502 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan liburan dinamis-link internasional Microsoft Officerary (DLL). @ Pasang deui Microsoft Office. @@ 1 @@@ 3
31503 Transformasi anu parantos ditangtoskeun henteu hasil ngarobih data. Pilih transformasi anu sanés.
31504 Data parantos dirobih dina format anu teu tiasa diimpor.
31505 Naha anjeun yakin rék miceun '|' tina daptar transformasi anu sayogi?

Ieu moal leres ngahapus file transformasi.

31506 File transformasi anu dipilih henteu tiasa dipendakan. Pilih transformasi anu sanés atanapi cabut transformasi éta. Teras cobian ékspor deui.
31507 Jenis data lapangan henteu valid.
31508 Henteu tiasa ngamuat Komponén Wéb Kantor @ Access ngagaduhan masalah dina muatkeun Komponén Wéb Kantor Vérsi 9.0. Coba ngaliwatan set-up pikeun masang deui aranjeunna @@ 1 @@@ 3
31509 Henteu tiasa ngamuat Komponén Wéb Kantor @ Access ngagaduhan masalah dina muatkeun Komponén Wéb Kantor Vérsi 10.0. Coba ngaliwatan set-up pikeun masang deui aranjeunna @@ 1 @@@ 3
31510 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat lib-link dinamisrary |. @ Anjeun kedah ngabéréskeun kagagalan sareng start aksés deui. @@ 1 @@@ 3
31511 Anjeun milih pikeun ngarobih modeu anu SQL sintaksis bakal diinterpretasi dina database ieu. Ieu bakal hartosna: @ * Pertanyaan anu aya tiasa ngahasilkeun hasil anu béda-béda atanapi henteu ngajalankeun pisan.
* Kisaran data-jinis sareng kecap-kecap anu ditangtoskeun bakal robih.
* Kartu liar anu béda bakal dianggo. @ Disarankeun anjeun ngadamel salinan cadangan database ieu sateuacan neraskeun. Upami anjeun satuju teraskeun, Access bakal nutup database ieu, kompak, sareng dibuka deui dina modeu énggal. Pilih OK pikeun teraskeun. @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31512 Microsoft Office Access teu tiasa muka sési surat. @ Anjeun panginten henteu ngonpigurasi hiji klien email dina komputer ieu. Pastikeun yén perangkat lunak e-mail anjeun parantos dipasang sareng dikonfigurasi leres. @@ 1 @@@ 1
31513 Sadaya obyék kabuka kedah ditutup sateuacan ngarobah kana vérsi anu sanés. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup objék na? @@ 19 @@@ 2
31514 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih database ieu kana vérsi anu sanés sabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. @ Tutup sadaya objék teras cobian deui. @@ 1 @@@ 3
31515 Basis data anjeun nganggo SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) anu aksés 2000 ngagaduhan pangrojong terbatas. Ieu bakal hartosna: @ * Akses 2000 pangguna panginten henteu tiasa ningali sababaraha pamundut.
* Pamundut anu aya tiasa ngahasilkeun hasil anu béda-béda atanapi henteu ngajalankeun pisan.
* Kisaran data-jinis sareng kecap-kecap anu ditangtoskeun bakal robih.
* Kartu liar anu béda bakal dianggo. @ Disarankeun anjeun ngarobih SQL Server Setélan Syntax Compatible (ANSI 92) sateuacan ngarobih database ieu kana format file Access 2000. Pilih Batalkeun pikeun ngagugurkeun prosés konvérsi sareng ngarobih SQL Server Setélan Sintaksis Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31516 Microsoft Office Access teu tiasa ngarobih database ieu kana vérsi anu dipénta sabab parantos 'diaktipkeun' pikeun dianggo sareng vérsi Microsoft Office Access anu langkung énggal tibatan anu aslina didamel sareng. @ Anjeun tiasa ngarobih database ieu kana format anu langkung énggal, teras cobian deui operasi ieu nganggo database anu énggal dikonversi. @@ 1 @@@ 1
31517 Microsoft Office Access henteu tiasa ngarobih database ieu kana vérsi anu dipénta sabab éta tina versi Microsoft Office Access anu langkung lami. @ Anjeun tiasa ngarobih database ieu kana format anu langkung énggal, teras cobian deui operasi ieu nganggo database anu énggal dikonversi. @@ 1 @@@ 1
31518 Kadali ieu ngandung ungkapan anu teu tiasa diwakilan dina proyék Microsoft Office Access PivotTable atanapi PivotChart view: |. @ Naha anjeun masih hoyong ngalih kana tampilan PivotTable atanapi PivotChart? @@ 19 @@@ 2
31519 Anjeun teu tiasa ngimpor file ieu. @ Anjeun teu tiasa ngimpor file téks kacuali ngagaduhan salah sahiji ekstensi ieu: |. @@ 1 @@@ 1
31520 Anjeun teu tiasa ngimpor file ieu. @ Anjeun teu tiasa ngimpor file téks anu ngagaduhan salah sahiji ekstensi ieu: |. @@ 1 @@@ 1
31521 Teu tiasa nyetél konéksi kana sérver. @ | @@ 1 @@@ 1
31522 Microsoft SQL Server Mesin Desktop kedah aya dina mesin anu ngajalankeun Microsoft Office Access. @@@ 1 @@@ 1
31523 Microsoft Office Access teu tiasa muka file '|'. File ieu panginten sanés file aksés, jalur atanapi nami nami anu parantos ditangtoskeun panginten henteu leres, atanapi file na henteu tiasa dibuka sacara éksklusif. Pikeun ngalereskeun file ku cara manual, dina menu File, arahkeun Atur Database, teras pencét Compact sareng Repair Database. @@@ 1 @@@ 1
31524 Microsoft Office Access teu tiasa mindahkeun fungsi anu ditetepkeun ku pangguna '|'. Fungsi anu ditetepkeun ku pangguna ngan ukur tiasa ditransperkeun antara Microsoft SQL Servers anu versi 8.0 atanapi langkung luhur. @@@ 1 @@@ 1
31525 Anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun obyék ieu ngan upami sahenteuna Microsoft SQL Server 2000 dipasang dina sumber sareng pangunjung tujuan. @@@ 1 @@@ 1
31526 Anjeun teu tiasa ngadamel file Microsoft Office Access ADE atanapi MDE tina pangkalan data anu disimpen dina format Microsoft Office Access 2000. @ Ngarobih basis data kana versi Microsoft Office Access anu ayeuna. Teras jantenkeun file ADE atanapi MDE. @@ 1 @@@ 1
31527 Jalur henteu kapendak: |. @@@ 1 @@@ 1
31528 Méja '|' nuju dianggo. Punten tutup tabel sareng cobian deui impor. @@@ 1 @@@ 1
31529 Tingali '|' nuju dianggo. Punten tutup pandangan sareng cobian deui impor. @@@ 1 @@@ 1
31530 Prosedur '|' nuju dianggo. Punten tutup prosedurna sareng cobian deui impor. @@@ 1 @@@ 1
31531 Microsoft Office Access moal tiasa nyiptakeun tabel nganggo inpormasi anu aya dina dokumen anu anjeun nyobian impor. @@@ 1 @@@ 1
31532 Microsoft Office Access henteu tiasa ngekspor data na. @@@ 1 @@@ 1
31533 Ngaran koropak henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
31534 Basis data anjeun nganggo SQL Server Syntax Compatible (ANSI 92) anu aksés 97 ngagaduhan pangrojong terbatas. Ieu bakal hartosna: @ * Pertanyaan anu aya tiasa ngahasilkeun hasil anu béda atanapi henteu ngajalankeun pisan.
* Kisaran data-jinis sareng kecap-kecap anu ditangtoskeun bakal robih.
* Kartu liar anu béda bakal dianggo. @ Disarankeun anjeun ngarobih SQL Server Setélan Syntax Compatible (ANSI 92) sateuacan ngarobih database ieu kana format file Access 97. Pilih Batalkeun pikeun ngagugurkeun prosés konvérsi sareng ngarobih SQL Server Setélan Sintaksis Kompatibel (ANSI 92). @ 5 @ 1 @ 24324 @ 1
31535 Parameter henteu valid pikeun ExportXML. @ Pencét Pitulung kanggo langkung seueur inpormasi. @@ 2 @ 2 @ 5170 @ 1
31536 Sipat skema XML henteu cocog sareng struktur tabel anu aya. @ Nimpa struktur anu aya? @@ 19 @@@ 1
31537 Parantos aya obyék namina '|' dina pangkalan data. @@@ 1 @@@ 1
31538 Microsoft Office Access henteu tiasa ngadamel file ieu. Pikeun nyiptakeun file, anjeun kedah masihan file nami unik, nyayogikeun string koneksi anu valid sareng ID pangguna, sareng anjeun kedah ngagaduhan koneksi sareng idin nyieun file anu diperyogikeun. @@@ 1 @@@ 1
31539 Aya kasalahan nalika muatkeun file transformasi XSL '| 1'. Punten pastikeun yén file mangrupikeun file XSL anu diformat leres sareng file anu leres kanggo dianggo pikeun data anu disayogikeun. | 2
31540 Aya kasalahan nalika muatkeun file data XML '| 1'. Punten pastikeun yén file file anu leres diformat XML. | 2
31541 Microsoft Office Access moal tiasa muka file ieu. @ File ieu ayana di luar intranet anjeun atanapi dina situs anu teu dipercaya. Microsoft Office Access moal muka file kusabab masalah kaamanan anu poténsial. @ Kanggo muka file ieu, salin kana mesin anjeun atanapi lokasi jaringan anu tiasa diaksés. @ 2 @@@ 1
31542 The staraksi tup anu pakait sareng file ieu panginten henteu aman. Naha anjeun badé ngajalankeun startup aksi nalika anjeun muka file? @@@ 22 @@@ 1
31543 The staraksi tup anu dikaitkeun sareng file ieu panginten moal aman. Upami anjeun milih henteu ngajalankeun startup Peta, Microsoft Office Access moal muka file. Naha anjeun badé ngajalankeun startup aksi sareng muka file na? @@@ 22 @@@ 1
31544 Microsoft Office Access henteu tiasa muka file ieu. @ Panulis file ieu parantos nyetél éta pikeun muka ngan ukur nalikatarPeta tup dieksekusi, sareng Microsoft Office Access ayeuna disetél pikeun nganonaktifkeun startup aksi. @ Pikeun ngungkulan masalah ieu, ngahubungi panulis file atanapi pangurus sistem anjeun. @ 2 @@@ 1
31545 Microsoft Office Access henteu tiasa muka file ieu. @ Manajer Zona Kaamanan Internét leungit atanapi henteu dipasang leres sahingga kaamanan file ieu henteu tiasa diverifikasi. @ Pikeun ngungkulan masalah ieu, pasang deui Windows Internet Explorer atanapi Office System Pack anu cocog. @ 2 @@@ 1
31546 Basis data ieu mangrupikeun Microsoft Office Access 7.0 / 8.0 / 9.0 Design Master. @ Upami anjeun pencét OK, basis data anu anjeun pilih bakal diganti nami janten | 1 teras dirobih janten | 2. Saha waé anu nganggo réplika pangkalan data ieu kedah ningkatkeun ka Microsoft Office Access 2002 saatos sinkronisasi salajengna. @@ 4 @@@ 2
31547 Microsoft Office Access henteu tiasa ngekspor objék ieu kana XML nalika éta kabuka dina Print Preview. Tutup obyék teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
31548 Microsoft Office Access henteu tiasa ngekspor tabél kana XML nalika dibuka dina Desain. Tutup obyék teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
31549 Rengse impor dokumén '|'.
31550 Henteu sadaya data anjeun hasil diimpor. Katerangan kasalahan kalayan nomer baris anu pakait ngeunaan catetan goréng tiasa dipendakan dina tabel Microsoft Office Access '|'.
31551 Ngan ukur file XML anu tiasa diékspor ka alamat Internét (http: //, ftp: //). Lebetkeun jalur anu nunjuk ka lokasi dina komputer anjeun atanapi dina jaringan. @@@ 1 @@@ 1
31552 Dokumén anu anjeun impor ngandung inpormasi XML Schema (XSD) anu didamel di luar Microsoft Office Access. Inpormasi XML Schema anu didamel di luar Microsoft Office Access teu dirojong. Upami anjeun teraskeun, Microsoft Office Access ngan ukur bakal ngimpor data, sareng teu maliré kana XML Schema. @ Naha anjeun badé neraskeun? @@ 19 @@@ 1
31553 Nilai sipat Smart Tag moal tiasa ngaleuwihan 1024 karakter. @@@ 1 @@@ 1
31554 Anjeun nyobian nerapkeun langkung seueur tag anu pinter maka sistem tiasa ngokolakeunana. @ Punten pupus centang sababaraha tag anu kapilih. @@ 1 @@@ 1
31555 Transformasi anu parantos ditangtoskeun henteu hasil ngarobih data.

Naha anjeun badé nyimpen salinan Data pikeun Ékspor di '|' pikeun ngungkulan masalah?

31556 Pikeun ningali kagumantungan obyék atanapi ngarobih pilihan Inpo Lacak AutoCorrect info, Microsoft Office Access kedah nutup sadaya obyék sareng ngapdet inpormasi kagumantungan. @ Ieu tiasa nyandak sababaraha menit. Naha anjeun badé teraskeun? @@ 21 @ 1 @ 553713744 @ 1
31557 Microsoft Office Access moal tiasa ngamutahirkeun inpormasi kagumantungan kusabab hiji atanapi sababaraha obyék kabuka. @ Tutup sadaya objék teras cobian deui. @@ 1 @@@ 3
31558 Opsi Inpo Lacak AutoCorrect info ngahasilkeun peta ngaran pikeun objék dina pangkalan data. Butuh sababaraha menit. @ Naha anjeun badé ngantepkeun pilihan ieu diaktipkeun? @@ 3 @@@ 1
31559 Microsoft Office Access henteu tiasa nyambung kana situs anu anjeun tangtukeun. Verifikasi alamat situs atanapi kontak administrator situs anjeun.
31560 Situs anu anjeun tangtukeun henteu ngadukung ngahubungkeun kana database Microsoft Office Access. Situs kedah ngajalankeun Windows SharePoint Services ti Microsoft.
31561 Situs anu anjeun tangtukeun henteu ngadukung impor data kana database Microsoft Office Access. Situs kedah ngajalankeun Microsoft Windows SharePoint Services.
31562 Situs anu anjeun tangtukeun henteu ngandung daptar naon waé. Verifikasi alamat loka, atanapi ngahubungan administrator situs anjeun.
31563 Microsoft Office Access teu tiasa ngaktipkeun nami AutoCorrect kanggo hiji atanapi langkung obyék sabab Access teu tiasa muka sareng nyimpen objékna. Operasi kabuka atanapi simpen tiasa gagal kusabab salah sahiji atanapi sababaraha alesan ieu - obyék parantos kabuka, anjeun teu ngagaduhan ijin pikeun muka obyék dina tampilan Desain, basis data ngan ukur ukur, atanapi sumber tina méja anu aya hubunganana teu tiasa dipendakan. @@@ 2 @ 1 @ 553713743 @ 1
31564 Pikeun ngahasilkeun kagumantungan obyék, pilihan Inpo ngaran AutoCorrect info kedah diaktipkeun. @ Aktipkeun nami AutoCorrect sareng teraskeun? @@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31565 Inpormasi ketergantungan kedah diperbarui sateuacan anjeun tiasa ningali kagumantungan obyék. Ieu tiasa nyandak sababaraha menit. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31566 Fitur kagumantungan obyék henteu diaktipkeun pikeun database ieu kusabab inpormasi kagumantungan kedah diperbarui. @@@ 5 @ 1 @ 553713744 @ 1
31567 Objek anu anjeun pilih dina panel Object Dependencies henteu aya deui dina database. @@@ 1 @@@ 1
31568 Anjeun teu ngagaduhan idin anu dibutuhkeun pikeun ngahasilkeun inpormasi katergantungan pikeun obyék anu kapilih. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31569 Pikeun ningali inpormasi kagumantungan, anjeun kedah milih tabel, pamundut, formulir, atanapi laporan. @@@ 1 @ 1 @ 553713742 @ 1
31570 Inpormasi kagumantungan henteu tiasa didamel sabab peta namina leungit atanapi ketinggalan jaman. Hurungkeun pilihan Inpo Lacak AutoCorrect info, pastikeun anjeun gaduh idin anu cekap pikeun muka obyék dina tampilan Desain, sareng pastikeun basis data na henteu ukur dibaca. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31571 Inpormasi kagumantungan henteu tiasa didamel kusabab peta nami parantos ketinggalan jaman, sareng basis data na ukur dibaca. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31572 Microsoft Office Access moal tiasa ngahasilkeun inpormasi katergantungan pikeun obyék anu teu disimpen anu anyar. Simpen obyék énggal teras parios kagumantungan obyék. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31573 Microsoft Office Access moal tiasa ngahasilkeun inpormasi kagumantungan pikeun objék dina hiji proyek. @@@ 1 @@@ 1
31574 Microsoft Office Access henteu tiasa ngekspor bentuk atanapi laporan anu teu terikat salaku dokumén XML.
31575 Sadaya obyék kabuka kedah ditutup sateuacan nyadangkeun databés atanapi proyék anjeun. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup objék na? @@ 19 @@@ 2
31576 Microsoft Office Access moal tiasa nyadangkeun database ieu atanapi proyék kusabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. @ Tutup sadaya objék teras cobian deui. @@ 1 @@@ 3
31577 Microsoft Office Access henteu tiasa nyambung kana situs anu anjeun tangtukeun. Verifikasi alamat situs atanapi kontak administrator situs anjeun.
31578 Microsoft Office Access teu tiasa mindahkeun data kana situs Microsoft Windows SharePoint Services. Léngkah '| 1' gagal.
|2
31579 Tabél henteu tiasa diekspor sabab anjeun henteu ngagaduhan idin anu cekap. Mangga kontak administrator situs anjeun.
31580 Daptar kalayan nami anu parantos ditangtoskeun parantos aya. Ketik nami anu sanés sareng cobian deui.
31581 Nami daptar teu tiasa ngandung salah sahiji karakter ieu: /: *? ”” <> |. Ketik nami anu sanés sareng cobian deui.
31582 Microsoft Office Access moal tiasa ngahasilkeun inpormasi kagumantungan pikeun objék dina basis data réplika. @@@ 1 @@@ 1
31583 Rengse impor tina '|'.
31584 Rengse ngaitkeun kana '|'.
31585 Rengse ngekspor '| 1' ka '| 2'.
31586 Situs anu anjeun tangtukeun henteu ngadukung impor data tina basis data Microsoft Office Access. Situs kedah ngajalankeun Windows SharePoint Services ti Microsoft.
31587 Microsoft Office Access moal tiasa ngahasilkeun inpormasi kagumantungan kusabab pilihan Inpo Lacak Ngaran Otomatis dipareuman. Pilihan ieu moal tiasa diaktipkeun kusabab basis data na ukur dibaca atanapi anjeun henteu ngagaduhan idin anu cekap. @@@ 1 @@@ 1
31588 Éror ngekspor file gambar '| 1' kana jalur anu ditangtoskeun '| 2'.
31589 Transformasi anu ditetepkeun gagal pikeun ngarobah data anjeun. |
31590 Daptar anu namina '|' parantos aya. Anjeun kedah nganggo nami anu sanés atanapi lebet kana situs sareng ngahapus daptar.
31591 Microsoft Office Access teu tiasa ngekspor '|' ka Windows SharePoint Services kumargi keterbatasan dina sabaraha kali unggal jinis data tiasa muncul dina daptar Windows SharePoint Services. @ Tingali bantosan pikeun terang persis naon batesanna sareng kanggo detil cara ngadamel query anu bakal ngartikeun Windows SharePoint Daptar jasa anu anjeun badé jantenkeun. @@ 2 @ 1 @ 553714173 @ 1
31592 Teu tiasa mendakan file skéma anu ditangtoskeun '|'. Hapus atanapi perbarui rujukan file, sareng cobian deui impor. @@@ 1 @@@ 1
31593 Microsoft Office Access parantos ngalaman kasalahan dina ngolah skéma XML dina file '| 1'.

| 2 @@@ 1 @@@ 1

31594 Microsoft Office Access teu tiasa ngekspor data XML ka '|'. @@@ 1 @@@ 1
31595 Basis data ieu disimpen dina Microsoft Access | format file. @ Kanggo inpormasi ngeunaan cara ngimpor data tina pangkalan data ieu kana file anyar, klik Microsoft Office Online dina Getting Started sareng halaman Microsoft Office Access. @@ 1 @@@ 1
31596 Teu tiasa ngamuat spésifikasi '|'. Coba cobian deui spésifikasi na. @@@ 1 @@@ 1
31597 XML spésipikasi gagal disahkeun ngalawan skéma. Aya kasalahan dina garis handap ieu dokumén XML: |. @@@ 1 @@@ 1
31598 XML spésipikasi gagal disahkeun ngalawan skéma. Aya kasalahan dina spésifikasi string XML ieu: | 1 Kamungkinan nilai tiasa janten salah sahiji nuturkeun '| 2'. @@@ 1 @@@ 1
31599 Ngaran anu ditangtukeun '|' teu tiasa diatur kusabab salah sahiji sabab ieu:
? Ngaran anu ditetepkeun henteu unik.
? Ngaran anu dieusian kosong.
? Ngaran anu ditetepkeun henteu nuturkeun aturan Microsoft-Access Access-namina aturan. @@@ 1 @@@ 1
31600 Katerangan anu ditangtoskeun '|' panjang teuing. Pedaranana moal tiasa ngaleuwihan 255 karakter. @@@ 1 @@@ 1
31601 Spésifikasi henteu ngandung katerangan. '|'. @@@ 1 @@@ 1
31602 Spésifikasi sareng indéks anu ditangtoskeun henteu aya. Nangtukeun indéks anu béda. '|'. @@@ 1 @@@ 1
31603 Ngaranna '|' parantos dianggo. Lebetkeun nami anu sanés atanapi pencét dina Atur Tugas Data tombol pikeun ngaganti nami spésifikasi anu aya. @@@ 1 @@@ 1
31604 Unsur anu diperyogikeun geus leungit handapeun jeung pikeun format lebar anu maneuh. @@@ 1 @@@ 1
31605 Atribut Lebar diperyogikeun pikeun sadayana elemen handapeun or pikeun format lebar anu maneuh. @@@ 1 @@@ 1
31606 Teu tiasa muka basis data tujuan. Upami pangkalan data kabuka, tutup, teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
31607 Atribut Path diperyogikeun pikeun sadaya format kecuali ImportWSS, ImportOutlook sareng ExportXML.
31608 Sebutkeun nami pikeun spésifikasi impor dina kotak Simpen Salaku.
31609 Nangtukeun nami pikeun spésifikasi ékspor dina kotak Simpen Salaku.
31610 Naha anjeun badé ngahapus '|'?
31611 Sebutkeun nami sumber atanapi file tujuan dina kotak Ngaran koropak.
31612 Spésipikasi gagal dilaksanakeun. Coba nyieun deui spésifikasi.
31613 Anjeun parantos milih "" Tables and Views Views "" salaku cara pikeun ngolompokkeun objék dina pangkalan data. Access kedah ngamutahirkeun inpormasi ngeunaan kagumantungan obyék pikeun nyiptakeun grup. Ieu bakal butuh sababaraha lami kanggo basis data ageung. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 3 @@@ 1
31614 Naha anjeun yakin rék mupus barang '|' tina daptar Kategori? @ Catet yén masing-masing grup sareng jalan pintas kana objék dina pangkalan data bakal dihapus, tapi obyék éta sorangan moal dihapus. @@ 3 @@@ 1
31615 Naha anjeun yakin rék mupus grup ieu? @ Catet yén ngan ukur jalan pintas, sareng sanés obyék anu leres bakal dihapus. @@ 3 @@@ 1
31616 Duplikat Nami Barang @ Barang anu nganggo nami | parantos aya dina daptar Kategori. Sebutkeun nami anu sanés pikeun item éta. @@ 1 @@@ 1
31617 Gandakan Ngaran Grup @ Grup anu dingaranan | geus aya. Sebutkeun nami anu sanés pikeun grup. @@ 1 @@@ 1
31618 Nami Item kosong @ Anjeun henteu acan ngécéskeun nami kanggo barang anu anjeun tambahkeun kana daptar Kategori. @@ 1 @@@ 1
31619 Ngaran Grup Kosong @ Anjeun teu acan namatkeun nami kanggo kelompok éta. @@ 1 @@@ 1
31620 Ieu bakal mupus sadaya eusi dina tabel sistem MSysNavPaneXXX anjeun. @ Naha anjeun badé teraskeun? @@ 3 @@@ 1
31621 Parantos aya jalan pintas anu namina '| 1' kana objék '| 2' dina grup ieu. @@@ 1 @@@ 1
31622 Katerangan tabel henteu tiasa dirobih pikeun tabel anu numbu
31623 Microsoft Office Access parantos ngimpor 'Favorites' sareng kelompok sanés kana database anu dikonversi. Upami anjeun ngarobih grup anu diimpor dina Access 2007, anjeun moal ningali parobihan éta upami anjeun muka database dina versi Access anu langkung lami. Ogé, upami anjeun ngarobih grup anu diimpor ku nganggo vérsi Access anu lami, anjeun moal ningali parobihan éta upami anjeun muka basis data dina Access 2007. @@@ 1 @@@ 1
31624 Lebetkeun tanggal anu valid. @@@ 1 @@@ 1
31625 Lebetkeun nilai anu valid. @@@ 1 @@@ 1
31626 | masalah parantos dipendakan anu tiasa ngahasilkeun paripolah anu teu dihoyongkeun atanapi data anu leungit. @ Naha anjeun hoyong ngabolaykeun juru sihir sareng marios masalahna? @Klik Henteu pikeun malire masalah sareng teraskeun sareng hijrah.
31627 Salinan pangkalan data parantos ngalih ka |. Terus muka file ayeuna?
31628 Pindah ka SharePoint henteu didukung pikeun basis data anu ngagaduhan sipat AllowBypassKey ditumpurkeun.
31629 Citakan '| 1' teu tiasa diémutan. @ | 2 @@@@@ 3
31630 Gagal nyetél sipat database '|'.
31631 Ngaran obyék '|' teu tiasa dianggo sabab henteu nuturkeun aturan namina obyék.
31632 Gagal pikeun muka '| 1' kana '| 2'.
31633 '|' sanés jinis AccessObject anu didukung.
31634 Gagal nyieun hubungan '|'.
31635 Manifest.xml henteu cocog sareng skéma anu ditetepkeun. |
31636 Tables.xml teu aya.
31637 Citakan ieu teu tiasa dianggo sabab meryogikeun versi engké tina Microsoft Office Access.

Tingali Microsoft Office Online pikeun témplat pangénggalna anu tiasa dianggo ku vérsi Microsoft Office Access ayeuna.

31638 Kasalahan disanghareupan nalika ngamuat Tables.xml.
31639 Manifest.xml teu aya.
31640 Hubungans.xml henteu cocog sareng skéma anu diperyogikeun.
31641 Éror kaduga nalika muka témplat.
31642 NavPane.xml henteu cocog sareng skéma anu diperyogikeun.
31643 '|' sanés citakan anu valid.
31644 Gagal ngadamel database sareng CollatingOrder anu parantos ditangtoskeun.
31645 Gagal diatur | 1 dina | 2 '| 3'.
31646 Gagal pikeun muka NavPane.xml.
31647 Aya kasalahan nalika malik | 1 '| 2' katuhu-ka-kénca.
31648 Aya kasalahan nalika ngalaksanakeun Name AutoCorrect.
31649 Aya kasalahan nalika ngalereskeun labél dina | 1 '| 2'.
31650 File sumber '| 1' kanggo | 2 '| 3' henteu aya.
31651 Ngaran obyék '|' teu tiasa dianggo sabab obyék sanés anu sami nami parantos aya.
31652 Anjeun teu ngagaduhan aksés éksklusif kana pangkalan data. Daptar SharePoint anjeun henteu tiasa dicandak offline atanapi di-cache dina waktos ayeuna. Cobian deui engké.
31653 Microsoft Office Access henteu tiasa nyandak daptar anjeun offline. Hubungan sirkular dideteksi.
31654 Aksés ditolak. Anjeun teu ngagaduhan ijin ka server SharePoint. Verifikasi idin, sareng cobian deui operasi ieu.
31655 Microsoft Office Outlook henteu tiasa started. Pastikeun Outlook dipasang sareng leres disetél dina komputer anjeun.
31656 Anjeun kedah ngagaduhan Microsoft Office Outlook 2007 dina komputer ieu pikeun ngaktipkeun fitur ieu.
31657 Anjeun teu tiasa nyetél ngumpulkeun data nganggo tugas e-mail, sabab basis data anjeun parantos ngahontal wates ukuran maksimum na. Bébaskeun sababaraha rohangan disk sareng cobian deui.
31658 Tabel atanapi pamundut anu dipilih henteu ngagaduhan bidang anu ngadukung ngumpulkeun data nganggo e-mail.
31659 | nyaéta maca-hungkul. Anjeun teu tiasa nganggo pesen e-mail pikeun ngumpulkeun atanapi ngapdet data dina obyék ieu.
31660 Anjeun moal tiasa ngumpulkeun data pikeun pamundut aksi, pamundut khusus SQL, sareng pamundut parameter ku ngagunakeun pesen e-mail.
31661 Widang alamat surélék anu anjeun atos tangtoskeun henteu ngandung alamat anu sah. Sebutkeun lapangan anu sanés.
31662 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun jumlah balesan anu maksimum.
31663 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun tanggal sareng waktosna lirén.
31664 Tanggal sareng waktos pikeun lirén ngolah balesan kedah langkung ageung tibatan tanggal sareng waktos ayeuna.
31665 |
31666 Metode UpdateDependencyInfo teu tiasa ngamutahirkeun hiji atanapi langkung obyék. Microsoft Office Access parantos nyiptakeun tabel Name AutoCorrect Save Failures dina database ayeuna kalayan langkung seueur inpormasi ngeunaan obyék anu gagal. @@@ 2 @ 1 @ 553713744 @ 1
31667 Naha anjeun hoyong mupus sadaya objék anu kapilih? Ngahapus objék ieu bakal ngaleungitkeunana tina sadaya grup. @ Anjeun moal tiasa mupuskeun bentuk, laporan, sareng modul. @@ 20 @@@ 1
31668 Microsoft Office Access henteu ngadukung muka halaman HTML. @ Kanggo muka Halaman Akses Data, anggo Windows Internet Explorer atanapi Microsoft Office Access 2003 atanapi langkung tiheula. @@ 2 @@ 4294967294 @ 1
31669 Parobihan desain henteu didukung pikeun Kaca Akses Data. @ Pikeun ngarobih desain Halaman Akses Data, anggo Microsoft Office Access 2003 atanapi langkung tiheula. @@ 2 @@ 4294967294 @ 1
31670 Microsoft Office Access henteu ngadukung operasi ieu pikeun Halaman Akses Data. Pikeun ngalaksanakeun operasi ieu, anggo Microsoft Office Access 2003 atanapi langkung tiheula. @@@ 1 @@@ 1
31671 |
31672 Operasi ieu henteu didukung tabel SharePoint anu numbu. Pikeun ngatur tabel numbu SharePoint, arahkeun kéngingkeun Data Éksternal dina menu Data, teras pencét Daptar SharePoint.
31673 Parobihan parantos dilakukeun dina basis data ieu ku versi anu langkung lami tina Access atanapi ku sumber éksternal. Dina raraga ngagunakeun tabel Tables sareng Views anu aya hubunganana dina Navigasi Pane tangkal katergantungan kedah diwangun deui. Ieu tiasa nyandak sababaraha waktos. @ Naha anjeun hoyong teraskeun? @@ 3 @@@ 1
31674 Naha anjeun badé ngahapus sadaya objék anu kapilih? Ngahapus objék ieu bakal ngaleungitkeunana tina sadaya grup. @@@ 20 @@@ 1
31675 Anjeun teu tiasa ngadamel file .accde atanapi .mde tina database anu ditumpurkeun (henteu dipercaya). Upami anjeun percanten kana sumber pangkalan data ieu, anjeun tiasa ngaktipkeunana ku nganggo bilah Pesen. @@@ 1 @@@ 1
32000 Tindakan makro '| 1' moal tiasa dijalankeun ku argumen '| 2' anu ditangtoskeun naha dina modeu ditumpurkeun atanapi nalika disebat tina makro anu dipasang. @@@ 1 @@@ 1
32001 Anu '|' RunCommand teu tiasa dijalankeun dina modeu ditumpurkeun. @@@ 1 @@@ 1
32002 Henteu tiasa muka atanapi ngajalankeun makro '|', sabab éta henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
32003 Peta ApplFilter peryogi nami kontrol anu valid anu saluyu sareng subformat atanapi subreport. @@@ 1 @@@ 1
32004 Ngaran kendali '|' salah eja atanapi ngarujuk kana kadali anu teu aya. @ Upami nami pangendali anu salah dina makro, kotak dialog Peta Gagal bakal nunjukkeun nami makro sareng argumen makro saatos anjeun pencét OK. Buka jandela Makro, sareng lebetkeun nami kontrol anu leres. @@ 1 @@@ 1
32005 Hiji atanapi sababaraha tindakan henteu dipikaterang sareng henteu tiasa dipasang. @@@ 1 @@@ 1
32500 Grup '|' anjeun lebet henteu leres. @@@ 1 @@@ 1
32501 Kategori '|' anjeun lebet henteu leres. @@@ 1 @@@ 1
32502 Nilai anu anjeun lebetkeun henteu valid pikeun bidang '|'. @ Salaku conto, anjeun panginten tiasa ngalebetkeun téks dina kolom angka atanapi nomer anu langkung ageung tibatan idin setting FieldSize. @@ 1 @@@ 1
32503 Dukungan pikeun ékspor ka.PDF atanapi .XPS henteu dipasang dina komputer ieu. @@@ 1 @@@ 1
32504 Téks anu anjeun lebetkeun sanés item dina daptar. @ Naha anjeun badé ngédit barang dina daptar? @@ 20 @@@ 4
32505 Microsoft Office Access parantos kéngingkeun deui basis data ieu. Perhatoskeun databés pikeun mastikeun yén teu aya objék database anu leungit. @@@ 1 @@@ 1
32506 Microsoft Office Access parantos kéngingkeun deui basis data ieu, tapi hiji atanapi langkung tabel anu dikandungna ngandung korupsi data sareng dipupus. Tabél anu dihapus parantos lebet kana méja MSysRec RecoveryErrors. Tabel ieu ayeuna dipidangkeun dina lembar data. @@@ 1 @@@ 1
32507 Microsoft Office Access parantos kéngingkeun deui basis data ieu, tapi hiji atanapi langkung tabel anu dikandungna ngandung korupsi data sareng dipupus. Tabél anu dihapus parantos lebet kana méja MSysRec RecoveryErrors. @@@ 1 @@@ 1
32508 Paréntah 'Simpen salaku Outlook Kontak' gagal. @@@ 1 @@@ 1
32509 Paréntah 'Tambihkeun tina Outlook' gagal. @@@ 1 @@@ 1
32510 Microsoft Office Access henteu tiasa mendakan kolom naon waé anu cocog sareng bidang dina Kontak Microsoft Office Outlook. @@@ 1 @@@ 1
32511 Suksés ditambihan | kontak (s). @@@ 1 @@@ 1
32512 Anjeun teu tiasa nyimpen database ieu dina pérsi vérsi anu langkung lami, sabab nganggo fitur anu ngabutuhkeun format file anu ayeuna. versi aksés. @@ 1 @@@ 1
32513 Sadaya obyék kabuka kedah ditutup sateuacan anjeun nyimpen basis data. @ Naha anjeun hoyong Microsoft Office Access nutup sadaya obyék anu kabuka? @@ 19 @@@ 2
32514 Microsoft Office Access henteu tiasa nyimpen basis data ieu kana vérsi anu sanés, kusabab hiji atanapi langkung obyék kabuka. @ Tutup sadaya obyék, teras cobian deui. @@ 1 @@@ 3
32515 Anjeun badé ngahapus daptar sareng sadaya data na tina situs SharePoint. Naha anjeun badé teraskeun?
32516 Saringan saringan anu anjeun lebetkeun henteu valid atanapi anjeun henteu tiasa nerapkeun saringan dina waktos ayeuna.
32517 Daptar SharePoint ieu atanapi salah sahiji daptar anu aya hubunganana henteu aya dina situs SharePoint.
32518 Kasalahan ieu parantos kajantenan:

32519 Nilai anu ditetepkeun pikeun parameter Type henteu leres. Sebutkeun salah sahiji ieu: Laporan, Formulir, Permintaan, atanapi Tabel.
32520 Operasi perbaikan dibolaykeun. Pikeun ngalereskeun file ku cara manual, dina menu File, arahkeun Atur Database, teras pencét Compact sareng Repair Database.
32521 Anjeun teu tiasa ngarobih nilai sipat ieu dina acara OnPaint. @@@ 1 @@@ 1
32522 Henteu aya kontak anu diimpor. Teu aya sawah anu peryogi '|' sipat ditangtukeun. @@@ 1 @@@ 1
32523 Makro khusus dina laporan ieu gagal ngajalankeun, sareng nyegah laporan ti rendering. @@@ 1 @@@ 1
32524 Akses teu tiasa nyiptakeun '| 1'. @ | 2 @ Pastikeun nami file (sareng lokasi, upami disayogikeun) dina format anu leres, sapertos c: namefile name. @ 1 @@@ 1
32525 Akses henteu tiasa ngaunduh citakan tina Microsoft Office Online.
32526 Anjeun nyobian ngadamel file .mdb dina situs SharePoint. Anjeun ngan tiasa nyiptakeun file Access 2007 database (.accdb) dina situs SharePoint. Boh ngarobah jinis file atanapi pilih lokasi anu sanés.
32527 Anjeun nyobian ngadamel file .adp dina situs SharePoint. Anjeun ngan tiasa nyiptakeun file Access 2007 database (.accdb) dina situs SharePoint. Boh ngarobah jinis file atanapi pilih lokasi anu sanés.
32528 Aplikasi na ditumpurkeun, sareng basis data teu tiasa didamel.
32529 Operasi ieu henteu didukung pikeun query atanapi obyék anu parameterisasi dumasar kana pamundut parameter. @@@ 1 @@@ 1
32530 Bagikeun ka Windows SharePoint Services meryogikeun basis data dina format Access 2007 atanapi langkung ageung.
32531 Microsoft Office Access gagal ngadamel daptar SharePoint. Ieu tiasa kusabab anjeun henteu ngagaduhan ijin anu diperyogikeun.
32532 Proyék henteu tiasa dirobah kana format ieu. Proyék éta ngan ukur tiasa dirobih kana Access 2000 atanapi format anu langkung énggal.
32533 Gagal nyieun médan '| 1' dina méja '| 2'
32534 Gagal ngahapus médan anu tos ditangtoskeun '| 1' dina méja '| 2'
32535 Gagal ngaganti nami lapangan '| 1' dina daptar SharePoint '| 2'
32536 Paréntah anu ditangtoskeun (OutputTo) henteu sayogi ayeuna. Objék caket dibuka dina Tampilan Desain atanapi Tampilan Tata Letak teras cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
32537 Ngan 256 TempVars anu tiasa didamel. Pastikeun pikeun nyabut TempVars anu henteu diperyogikeun.
32538 TempVars ngan ukur tiasa nyimpen data. Aranjeunna teu tiasa nyimpen objék.
32539 TempVars ngan ukur tiasa nyimpen senar dugi ka 65,356 karakter.
32540 Nami TempVar ieu panjang teuing. Nami TrempVar kedah 256 karakter atanapi kirang. Anggo nami anu langkung pondok.
32541 Anjeun kedah nangtoskeun nami kanggo nyetél atanapi ngahapus témporary variabel.
32542 Anjeun kedah nangtoskeun nilai pikeun nyetél témporary variabel kana.
32543 Naha anjeun hoyong sambung kana anu tos aya SQL Server database? @Pilih Henteu pikeun nyiptakeun anu énggal SQL Server pangkalan data. @@ 16 @@@ 4
32544 Anjeun nyobian ngarobih database anu disandikeun. Dékode dina pangkalan data, teras cobian deui.

Pikeun mayungan basis data anu dirobah, anggo paréntah Encrypt with Password.

32545 Anjeun nyobian ngarobih database dilindungi kecap akses. Cabut kecap akses, teras cobian deui.

Pikeun mayungan basis data anu dirobah, anggo paréntah Encrypt with Password.

32546 Anjeun nyobian ngarobih database anu disandikeun anu ngagunakeun kecap akses. Dékode basis data, cabut kata sandi, teras cobian deui.

Pikeun mayungan basis data anu dirobah, anggo paréntah Encrypt with Password.

32547 Anjeun nyobian ngarobih database anu énkripsi kalayan kecap konci. Cabut kecap akses, teras cobian deui.

Pikeun mayungan basis data anu dirobah, anggo paréntah Set Database Password.

32548 Aya kasalahan dina nampilkeun pesen surat. Pastikeun yén teu aya dialog kabuka dina Outlook teras cobian deui.
32549 '|' ngandung langkung ti 10,000 jajar. Ngolah peryogi sababaraha waktos. Naha anjeun hoyong teraskeun?
32550 '|' mangrupikeun lapangan pencarian anu kosong. Anjeun moal tiasa ngumpulkeun data kanggo lapangan ieu. Pikeun neraskeun, angkat lapangan pencarian kosong tina daptar bidang anu badé dilebetkeun kana pesen e-mail ieu.
32551 Aya kasalahan dina nampilkeun tugasna. Pastikeun yén teu aya dialog kabuka dina Outlook teras cobian deui.
32552 Paréntah ieu henteu sayogi nalika database dibuka tina sérver Wéb. Dupi anjeun kersa nyimpen salinan lokal databés?
32553 Pikeun asup sareng nyebarkeun basis data, anjeun kedah nganggo pangkalan data anu didamel nganggo Microsoft Office Access 2007 atanapi engké. Ngarobih database kana format Access 2007 sareng start prosés penandatanganan deui.
32554 Microsoft Office Access henteu tiasa nyiptakeun paket panyebaran nganggo database anu ayeuna. Pariksa jalur kana file éta. @@@ 1 @@@ 1
32555 Microsoft Office Access henteu tiasa asup kana databés anu ayeuna. Pastikeun yén sertipikat digital anu dianggo pikeun nandatanganan pangkalan data sah. @@@ 1 @@@ 1
32556 Microsoft Office Access henteu tiasa nimba basis data. Pariksa nami file sareng jalur kana file. @@@ 1 @@@ 1
32557 Microsoft Office Access teu tiasa ngaunduh databés rangkep. Masalah jaringan atanapi masalah sareng situs Wéb panginten tiasa ngahambat unduhan. Start unduh deui atanapi kotektak kana situs sareng pastikeun yén éta beroperasi. @@@ 1 @@@ 1
32558 Anjeun nyungkeun file anu henteu leres. File na tiasa janten korup. Hubungi jalma anu nyiptakeun file sareng nyungkeun salinan énggal. @@@ 1 @@@ 1
32559 Citakan na dina format anu teu dikenal sareng teu tiasa dibuka.
32560 Citakan anu ditetepkeun henteu aya.
32561 Citakan anu ditangtoskeun ngandung kasalahan atanapi sanés citakan anu valid.
32562 Citakan anu ditetepkeun henteu tiasa didamel dina format file anu ditangtoskeun. Tangtukeun format file anu sanés pikeun database anu anyar.
32563 Anjeun teu tiasa nganggo file témplat pikeun nyiptakeun basis data langsung dina situs SharePoint.
32564 Ieu henteu sigana mangrupikeun file témplat. Payil panginten tiasa janten korupsi, atanapi format rangkepna tiasa ngandung kasalahan.
32565 | 0 '| 1' teu tiasa dibaca tina file témplat. Objekna tiasa dina format anu henteu dikenal atanapi ngandung data anu teu valid.
32566 Tabel '| 0' dina témplat henteu tiasa dikaitkeun sareng daptar SharePoint sareng ID | 1.
32567 | 0 '| 1' dina témplat henteu tiasa dimuat tina téks kusabab aya kasalahan parsing.

|2

32568 Méja | 0 atanapi salah sahiji bidang na henteu tiasa hasil diganti ngaran.
32569 Gagal nambihan rujukan VBA | 0
32570 Master Desain atanapi Replika moal tiasa dirobah kana format file Access 2007. @@@ 1 @@@ 1
32571 Eusi Paneup Navigasi tiasa henteu dirobah nalika dikonci.
32572 Proyék aksés henteu ngadukung grup khusus dina Pigura Panigihan. Anjeun tiasa henteu ngimpor atanapi ngekspor grup khusus tina Project Access.
32573 Microsoft Office Access moal tiasa ngalakukeun operasi ékspor.
32574 Citakan ieu meryogikeun situs SharePoint anu gaduh vérsi Windows SharePoint anu langkung énggal. Pastikeun situs anu sanés.
32575 Paréntah acCmdExport pikeun RunCommand parantos lungsur. Paké aksi OutputTo atanapi salah sahiji RunCommands anu langkung spésifik, sapertos acCmdExportExcel, acCmdExportRTF, sareng acCmdExportText.
32576 Paréntah acCmdImport pikeun RunCommand parantos teu nganggo. Anggo salah sahiji RunCommands anu langkung spésifik, sapertos acCmdImportAttachAccess, acCmdImportAttachExcel, sareng acCmdImportAttachText.
32577 Paréntah acCmdLinkTables pikeun RunCommand parantos teu nganggo. Anggo salah sahiji RunCommands anu langkung spésifik, sapertos acCmdImportAttachAccess, acCmdImportAttachExcel, sareng acCmdImportAttachText.
32578 Microsoft Office Access teu tiasa ngamuat mesin database aksés. Jalankeun pangaturan deui sareng restart aplikasi na. @@@ 1 @@@ 1
32579 Anjeun teu ngagaduhan ijin nyerat ka situs SharePoint ieu. Hubungi administrator situs anjeun pikeun pitulung.
32580 Teu tiasa nyebarkeun file | sabab file na diparios atanapi dikonci kanggo diédit ku pangguna sanés.
32581 Obyek Manajemén anu Disebarkeun SQL (SQL-DMO) kedah dina mesin anu ngajalankeun Microsoft Office Access.
32582 Ngaran koropak anu ditetepkeun henteu tiasa dianggo pikeun nyiptakeun database. Nangtukeun nami database anu sanés.
32583 Aya kasalahan nalika nyobian ngadamel database.
32584 Teu aya obyék anu ngagaduhan nami sareng jinis anu aya dina database ayeuna.
32585 Fitur ieu ngan ukur aya dina ADP. @@@ 1 @@@ 1
32586 Objek database ieu moal tiasa disimpen salaku laporan. @@@ 1 @@@ 1
32587 Nilai Sumber anu parantos anjeun tangtukeun henteu valid. @@@ 1 @@@ 1
32588 Tabel anu anjeun nyobian nambihan ayeuna dibuka sareng kedah ditutup sateuacan neraskeun. Naha anjeun badé nyimpen parobihan sareng nutup méja? @@@ 20 @@@ 2
32589 Microsoft Office Access ngalaman kasalahan nalika nyobian nutup méja. @@@ 1 @@@ 1
32590 Anjeun teu tiasa ngaitkeun kana database anu disimpen dina lokasi Internét. Anjeun kedah nyimpen heula database kana lokasi anu nganggo Universal Naming Convention (UNC), sapertos pangsa server, teras tautan kana éta. @@@ 1 @@@ 1
32591 Jalur file anu anjeun tangtukeun henteu valid. Punten tangtukeun jalur file lengkep. @@@ 1 @@@ 1
32592 Penyuluhan nami file tina '|' henteu valid pikeun format anu anjeun nyobian ékspor. Peta ieu berpotensi teu aman. Naha anjeun badé teraskeun? @@@ 20 @@@ 2
32593 Ngabahekeun tabel anu aya atanapi pamundut '|'? @@@ 20 @@@ 2
32594 Paréntah Tembongkeun Riwayat Kolom teu sayogi nalika anjeun damel sareng daptar SharePoint sacara offline. Sambungkeun deui kana daptar sareng cobian deui. @@@ 1 @@@ 1
32595 Microsoft Office Access moal tiasa mupus daptar SharePoint, sabab anjeun teu ngagaduhan ijin anu diperyogikeun pikeun mupus daptar atanapi daptar parantos diganti nami atanapi teu aya deui.
32596 Microsoft Office Access Outlook Add-in ditumpurkeun dina Microsoft Office Outlook 2007. Pikeun ngumpulkeun data ku ngagunakeun pesen e-mail dina Microsoft Office Access 2007, verifikasi yén tambihan ieu dipasang sareng diaktipkeun tina jeroeun Office Outlook 2007.
32597 Basis data ieu ngandung tautan kana daptar dina situs SharePoint anu dipilih.

Naha anjeun badé tiasa nambihan jalan pintas kana ménu Tiap daptar? Ieu bakal nyandak jalma sanés pikeun muka formulir sareng laporan ti halaman Wéb SharePoint.

32598 Ngaranna '|' parantos dianggo. Lebetkeun nami anu sanés. @@@ 1 @@@ 1
32599 Ngan ukur file XML anu tiasa diimpor tina alamat Internét (http: //, ftp: //). Lebetkeun jalur anu nunjuk ka lokasi dina komputer anjeun atanapi dina jaringan. @@@ 1 @@@ 1
32600 Daptar | 1 parantos dianggo ku tabel tautan | 2. Pilih daptar anu sanés.
32601 Anjeun badé ngarobih situs. Parobihan naon waé anu anjeun lakukeun pikeun ngaitkeun tabel bakal dipiceun. Naha anjeun badé neraskeun tanpa nyimpen parobihan ieu?
32602 Peta atanapi metode SetProperty gagal kusabab teu aya kontéks bentuk atanapi laporan. @ Pikeun netepkeun kontéks anu leres pikeun SetProperty, panggil OpenForm atanapi OpenReport sateuacan nelepon SetProperty, atanapi nelepon SetProperty tina hiji acara dina formulir atanapi laporan. @@ 1 @@@ 1
32603 Data Daptar SharePoint bakal di-cache dina database ieu. Upami basis data ieu dibagi, pangguna anu teu ngagaduhan ijin pikeun ningali data ieu bakal tiasa ningali.
32604 Aya kasalahan nalika nyebarkeun basis data anjeun. Pariksa URL nyebarkeun sareng idin anjeun, teras cobian deui.
32605 Sumber data anjeun ngandung langkung ti 255 kolom (kolom). Aksés bakal diimpor ngan ukur 255 lapangan munggaran.
32606 Widang lampiran henteu didukung dina format database MDB atanapi ADP. Widang lampiran kalebet kana tabel database sumber sareng bidang-bidang éta moal diékspor. Naha anjeun badé teraskeun?
32607 Widang lampiran henteu didukung dina format database MDB atanapi ADP. Upami bidang lampiran dilebetkeun kana tabel database sumber, médan éta moal diimpor. Naha anjeun badé teraskeun?
32608 File database ieu teu tiasa dirobah kusabab ngandung tabel anu aya hubungan anu ngarujuk kana hiji atanapi sababaraha file anu teu tiasa dipendakan. Kanggo neraskeun, hapus tabel ieu anu aya tautan atanapi ngalereskeun tautan. @@@ 1 @@@ 1
32609 | 1 moal tiasa ngamuat kustomisasi '| 2'. Ngaran kustomisasi ieu parantos dimuat.
32610 Konfigurasi otomatis tina versi ayeuna Microsoft Office Access parantos gagal. Basis data anjeun panginten henteu tiasa leres fungsina. Ieu tiasa lumangsung upami anjeun teu ngagaduhan ijin anu diperyogikeun pikeun masang Microsoft Office Access dina komputer ieu. @@@ 1 @@@ 1
32611 File '|' parantos aya. @ Naha anjeun badé ngapdet file anu tos aya? @@ 20 @@@ 2
32612 Microsoft Office Access henteu tiasa muka file ieu.
File ieu dirobih janten mode runtime ku ngarobih extension nami file kana .accdr. File ieu ngan bakal dibuka nalika Access dina modeu runtime.
Pikeun muka file ieu, boh klik dua kali dina Windows Explorer, buka ku jalan pintas, atanapi anggo / switchime command-line switch.
Pikeun ngarobih desain databés ieu, ganti nami ku éksténsikeun nami file .bdb, teras buka di Access.
32613 Fitur ieu meryogikeun program Microsoft Office Access 2007 dipasang dina komputer anjeun.

Aplikasi anu anjeun jalankeun didukung ku Microsoft Office Access 2007 Runtime. Kanggo inpormasi ngeunaan bédana antara program Microsoft Office Access sareng Microsoft Office Access Runtime, dina palang status, klik Powered by Microsoft Office Access.