kunaon DataNumen Access Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Cageur Langkung Deui tibatan Pesaing Kami


Laju pamulihan nyaéta most kriteria penting pikeun produk pamulihan aksés. Dumasar kana tés komprehensif kami, DataNumen Access Repair ngagaduhan tingkat pamulihan anu pangsaéna, langkung saé tibatan pesaing sanés di pasar!

Rata Laju Pamulihan

ngabandingkeun Bagan

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha DataNumen Access Repair ngaroko pasanggiri

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Solusi pikeun Nuturkeun Kasalahan Umum Kusabab Korupsi Basis Data aksés


leyuran

TAMBIH DEUI


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen Access Repair v3.3


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Microsoft Access 95, 97, 2000, 2002 (XP), 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 sareng Access pikeun basis data Office 365.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng catetan tabél dina basis data Access.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun médan MEMO sareng OLE.
  • Pangrojong pikeun cageur tabel dihapus jeung rékaman dina basis data aksés.
  • Pangrojong pikeun ngahancarkeun bidang sareng daptar indéks otomatis.
  • Pangrojong pikeun ngahancarkeun hubungan.
  • Pangrojong pikeun cageur pamundut.
  • Dukungan pikeun ngahanca sandi aksés énkripsi database.
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Access mdb sareng accdb dina média rusak, sapertos diskét, Zip disk, CDROM, jst.
  • Pangrojong pikeun milarian sareng milih file Access mdb sareng accdb anu badé dilereskeun dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Access mdb sareng accdb.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun mdb sareng file accdb kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen Access Repair pikeun cageur Pangkalan Data Akses Korupsi


Nalika basis data Microsoft Access anjeun (.mdb atanapi .accdb file) rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka sacara normal, anjeun tiasa nganggo DataNumen Access Repair pikeun nyeken file sareng ngahanca data tina saloba-gancangna.

Start DataNumen Access Repair.

DataNumen Access Repair

Catetan: Sateuacan cageur file Access mdb / accdb Access anu rusak atanapi rusak DataNumen Access Repair, punten tutup Microsoft Access sareng aplikasi sanés anu tiasa ngarobih file mdb / accdb.

Pilih file Access mdb / accdb aksés anu rusak atanapi rusak anu badé dibereskeun:

Pilih Sumber Akses Basis Data

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami nami mdb / accdb langsung atanapi pencét kana Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file na.

Sacara standar, DataNumen Access Repair bakal nyimpen basis data aksés tetep kana file énggal anu namina xxxx_fixed.mdb, dimana xxxx mangrupikeun nami sumber mdb / accdb file. Salaku conto, pikeun file Damaged.mdb, nami standar pikeun file tetep bakal Damaged_fixed.mdb. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

DataNumen Access Repair Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file anu langsung atanapi klik dina Milarian sareng Pilih File tombol pikeun ngotéktak teras pilih file anu tetep.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen Access Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun file mdb / accdb sumber. Bar kamajuan

DataNumen Access Repair Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés ngalereskeun, upami sumber mdb / accdb database tiasa hasil ngalereskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

DataNumen Access Repair Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka database mdb / accdb tetep nganggo Microsoft Access atanapi aplikasi sanés.

Émbaran leuwih


DataNumen Access Repair 3.3 dileupaskeun tanggal 10 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 3.1 dileupaskeun tanggal 31 Oktober 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 3.0 dileupaskeun dina Méi 27th, 2020

  • Ningkatkeun kagancangan pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.9 dileupaskeun tanggal 18 Nopémber 2019

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.8 dileupaskeun dina 5 Agustus 2019

  • Pangrojong pikeun cageur pamundut.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.7 dileupaskeun tanggal 18 April 2019

  • Desain ulang mesin perbaikan angkatan.
  • Dukungan pikeun nyimpen log perbaikan batch.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.6 dileupaskeun dina Januari 21th, 2019

  • Aksés aksés 2019.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.5 dileupaskeun dina 22 Oktober 2018

  • Aksés aksés pikeun kantor 365.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.3 dileupaskeun dina 11 Pébruari, 2018

  • Aksés aksés 2016.
  • Ngaronjatkeun performa.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.2 dileupaskeun dina 10 Agustus 2013

  • Ningkatkeun kasaluyuan aplikasi sareng DAO sareng Access.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.1 dileupaskeun dina 15 Méi 2009

  • Ningkatkeun kasaluyuan GUI dina resolusi anu béda sareng sistem operasi.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 16 Juli 2008

  • Tulis deui sadaya aplikasi.
  • Basis data Access Access 2007.
  • Ngadukung Windows Vista.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen Access Repair 1.2 dileupaskeun tanggal 19 Nov 2006

  • Ngaronjatkeun mesin perbaikan.
  • Dukungan pikeun milarian sareng milih file MDB anu badé dirobih dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen Access Repair 1.1 dileupaskeun tanggal 20 Désémber 2005

  • Pangrojong pikeun ngahancurkeun bidang autonumber.
  • Dukungan pikeun ngahanca indéks.
  • Pangrojong pikeun ngahancarkeun hubungan.

DataNumen Access Repair 1.0 dileupaskeun tanggal 18 Juni 2004

  • Dukungan pikeun ngalereskeun basis data Microsoft Access 95, 97, 2000, XP sareng 2003.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun struktur sareng catetan tabél dina basis data Access.
  • Dukungan pikeun ngahancurkeun médan MEMO sareng OLE.
  • Dukungan pikeun ngahanca tabel sareng catetan anu dihapus dina database Access.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun file Access mdb dina média anu rusak, sapertos diskét, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Access mdb.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file mdb kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).