DataNumen Access Repair Babandingan Kalapa

DataNumen Access Repair 3.8 Fungsi Perbaikan Terpadu dina Access 2007 Perbaikan Akses Kernel 7.06.03 Kotak Alat Pamulihan pikeun aksés 1.1.5.11 SysTools Access Recovery 3.2 Software Stellar Phoenix Access Recovery 4.0 EasyRec Recovery Profesional 6.21 AccessFix 5.68 Pamulihan pikeun aksés 3.1 Perbaikan File Sanmaxi Access 5.0.1 DiskInternals Access Recovery 1.3 PDS MS Access Recovery Tool 2.0 Cageur Data Kanggo Akses 1.0

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 93.34% 12.50% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.00% 10.31% 10.00% 10.31% 10.00% 2.19% 2.97%
Case 1
(Basisir aksés 300KB ngarusak)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 2
(Basis aksés 3 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 3
(Basis aksés 30 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 4
(Basis aksés 300 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 5
(Basis aksés 500 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 6
(Basis aksés 1000 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 7
(Basis aksés 1500 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 8
(Basis aksés 2000 korupsi XNUMXMB)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 9
(Basisir 300KB aksés Korupsi dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 10
(Basis data aksés korupsi 3MB dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 11
(Basis data aksés korupsi 30MB dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 12
(Basis data aksés korupsi 300MB dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 13
(Basis data aksés korupsi 500MB dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 14
(Basis data aksés korupsi 1000MB dina format 95/97)
92.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%
Case 15
(Basis aksés 30 korupsi XNUMXMB)
94.2% 100.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 60.0% 65.0% 60.0% 65.0% 60.0% 0.0% 12.5%
Case 16
(Basis aksés 30 korupsi XNUMXMB)
100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 100.0% 35.0% 35.0%

Rojongan OS

Sadaya vérsi Windows 32bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun 98, ME, 2000 teu didukung 98,2000 teu didukung 98, ME, Vista teu didukung 98, ME, Server 2000 teu didukung nuhun nuhun nuhun ME didukung
Sadaya vérsi Windows 64bit nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun

Ngakses sareng Dukungan Format MDB

Sadaya vérsi aksés nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Aksés aksés 95/97 nuhun nuhun nuhun teu teu nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu teu nuhun
Ngakses 2000 sareng format anu langkung luhur nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Pamaké tiasa milih file MDB kaluaran dina format Access 95/97 atanapi format Access 2000 nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu nuhun teu teu
Ngarobih format aksés 95/97 kana format Access 2000 nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Ngarobih format Access 2000 kana format Access 95/97 nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu teu
Cageur database aksés énkripsi tanpa kecap akses nuhun teu nuhun nuhun teu nuhun nuhun nuhun teu teu teu teu nuhun

Kamampuh dina Malikeun Objek

Cageur struktur sareng rékaman tabél nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Cageur MEMO, hyper-link sareng lapangan OLE nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu
Cageur médan autonumber sareng indéks nuhun teu teu nuhun teu nuhun Indéks henteu didukung nuhun nuhun teu teu teu nuhun
Cageur hubungan nuhun teu teu nuhun teu nuhun teu nuhun nuhun teu teu teu teu
Cageur tabel sareng catetan anu dihapus dina database aksés nuhun teu teu teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu

Fitur séjén

Cageur file Access mdb dina média rusak, sapertos diskét, Zip disk, CDROM, jst. nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu teu nuhun teu teu
Cageur sakumpulan file Access mdb nuhun teu teu teu teu teu teu teu teu nuhun nuhun teu nuhun
Pilarian teras pilih file Access mdb kanggo dipulut dina komputer lokal nuhun teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu teu
Dukung menu kontéks Windows Explorer nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Dukung operasi sered & serelek nuhun teu teu teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu
Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt) nuhun teu teu teu teu nuhun teu teu teu teu teu teu teu