DataNumen Word Repair Comparison Kompetitif

DataNumen Word Repair 4.2 Fungsi Ndandani Integrasi (Word 2010)  Pemulihan kanggo Tembung 5 Kernel kanggo Tembung 11.01 Ndandani Tembung Phoenix Stellar 5.5 Kothak Alat Pamulihan kanggo Word 2.5 Pemulihan Tembung SysTools 5.1 Pemulihan Cepet kanggo Microsoft Word 12.X RecoveryFIX kanggo Word 11.4 WordFIX 5.65 Ndandani Tembung 1.0 R-Word 2 DocRepair 3.1 Remo Ndandani Tembung 2.0 Ndandani DOC Yodot kanggo Windows 1

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 92.78% 1.50% 59.11% 67.22% 50.00% 47.22% 3.14% 38.70% 67.78% 3.00% 0.10% 5.00% 1.67% 0.00% 0.00%
Case 1
(File dokumen 20KB Word 2003)
100% 0% 0% 0% 100% 0% 33.30% 33.30% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 2
(File dokumen 1MB Word 2003)
90% 0% 5% 80% 95% 80% 40% 50% 75% 0% 0% 90% 60% 0% 0%
Case 3
(File dokumen 500KB Word 2007)
100% 0% 70% 80% 30% 50% 0% 40% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 4
(File dokumen 1MB Word 2007)
100% 0% 87% 30% 50% 65% 0% 40% 50% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 5
(File dokumen 500 KB Word 2010)
100% 0% 75% 85% 30% 50% 0% 50% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 6
(File dokumen 1 MB Word 2010)
100% 0% 100% 90% 50% 75% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 7
(File dokumen 2 MB Word 2010)
90% 0% 70% 95% 65% 65% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 8
(File dokumen 1 MB Word 2013)
100% 0% 100% 100% 50% 50% 0% 40% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 9
(File dokumen 5 MB Word 2013)
100% 0% 70% 90% 25% 35% 0% 40% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%

OS Dhukungan

Ya 32bit Windows Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Win 8 / 8.1 / 10 ora didhukung Win 8 / 8.1 / 10 ora didhukung Menang 10 sing ora didukung Ya
Ya 64bit Windows Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Win 8 / 8.1 / 10 ora didhukung Win 8 / 8.1 / 10 ora didhukung Menang 10 sing ora didukung Ya

Dhukungan Format File

Dhukungan format file Input Word (doc / docx) Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ya Ya Ya
Format file Word Output (doc / docx) format docx ora didhukung Ya format doc ora didhukung format doc ora didhukung format docx ora didhukung doc, format docx ora didhukung doc, format docx ora didhukung Ya format doc ora didhukung format doc ora didhukung format docx ora didhukung format docx ora didhukung doc, format docx ora didhukung format docx ora didhukung format doc ora didhukung

Kemungkinan kanggo Nggawe Objek saka Dokumen DOCX

Waras Teks
(kalebu basa Asia kayata Tionghoa, Jepang, lsp.)
Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ya Ya Ya
Waras Gaya Teks
(kalebu ukuran, kandel, warna, miring, sorot,
garis ngisor, strikethrough, lengganan lan superscript)
Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Efek Khusus Teks
(efek teks, wates karakter, karakter bayangan)
Ora Ana Ya efek teks / wates karakter sing ora didukung Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana efek teks / wates karakter / karakter bayangan ora didhukung efek teks / wates karakter / karakter bayangan ora didhukung
Waras Tabel
(kalebu tabel kanthi lebar kolom sing beda lan dhuwur baris, isi sel tabel kanthi macem-macem gaya, sel gabungan sing horisontal / vertikal, tabel kanthi lebar / warna tapel wates, teduhan tabel, alignment vertikal / vertikal sing beda ing sel)
Ya Ya  Tabel sing ora didhukung Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya jembaré kolom lan dhuwur ora didhukung format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Gambar
(kalebu ukuran, alignment)
alignment ora didhukung Ya alignment ora didhukung Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Efek Khusus Gambar
(kalebu wates sing beda, efek khusus)
efek khusus sing ora didukung Ya efek khusus sing ora didukung Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Daftar Isi Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Hyperlinks Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya
Waras Header & Footer Ya Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana format docx ora didhukung format docx ora didhukung Ora Ana Ya Ya

Fitur liyane

Dhukungan kanggo ndandani file Word ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file Word. Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake lan pilih file Word sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran. Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file Word kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang. Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan paramèter baris prentah. Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ora Ana Ya