Outlook řešení

Jak automaticky přesunout položky ve složce do její nadřazené složky před odstraněním v aplikaci Outlook

Ve výchozím nastavení v aplikaci Outlook, když odstraníte složku, její položky se také přesunou do složky "Odstraněné položky". Pokud chcete, aby aplikace Outlook automaticky přesunula položky ve složce do její nadřazené složky před jejím odstraněním, můžete použít prostředky sdílené v tomto...

Přečtěte si více "