Min fil kan inte återställas. Vad är min sista utväg?

Om din fil är fylld med alla nollor när du använder den denna metod för att inspektera den finns det inga återvinningsbara data i din fil. Men var inte panik. Det är fortfarande chanser för att återställa dina data enligt följande:

1. Disken / enheten där din fil finns kan fortfarande innehålla data som kan återställas. För vissa typer av data, till exempel Outlook eller Outlook Express data kan du använda DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery för att skanna disken / enheten och återställa dina data från den. För andra typer av data, t.ex. SQL Server databasdata kan du först skapa en bild av disken eller enheten med DataNumen Disk Image, använd sedan DataNumen SQL Recovery för att skanna bildfilen och återställa data åt dig.
  2. Varje disk / enhet eller lagringsmedium som du har kopierat din fil till, eller som din fil har funnits på tidigare, kan också innehålla dina önskade data. Så du kan också använda samma metod i lösning 1 för att återställa dina data.
  3. Du kan också kontakta oss och beskriva hela proceduren för din datakatastrof i detalj. Vi analyserar ditt ärende manuellt och noggrant för att se om det fortfarande finns chanser att återställa data med någon icke-traditionell metod.