Hur beställer jag den fullständiga versionen av en produkt?

För varje produkt finns en gratis demoversion som kan laddas ner från produktens hemsida genom att klicka på "Gratis nedladdning" knapp.

Demoversionen kommer normalt INTE mata ut den fasta filen eller infoga vissa begränsningar på den fasta filen. För att hämta filen eller eliminera begränsningarna måste du klicka på "Köp nu" knappen för att beställa den fullständiga versionen. Du kan också besöka vår hemsida och klicka på "Köp nu" knappen på produktens hemsida för att beställa.

Vi accepterar alla större kreditkort, Maestro (Storbritannien), giropay (Tyskland), iDEAL (Nederländerna), bank / banköverföring, WebMoney, inköpsorder, PayPal, checkar, autogiro och Fax- / telefonbeställningar.

Om ditt företag eller din institution är intresserad av att licensiera vår produkt för flera användare kan du få en volymrabatt och spara mycket pengar genom att köpa flera licenser tillsammans.