Integritetspolicy

(A) Denna policy


Denna policy utfärdas av de enheter som anges i avsnitt M nedan (tillsammans, ”DataNumen”,” Vi ”,“ oss ”eller“ vår ”). Denna policy riktar sig till personer utanför vår organisation som vi interagerar med, inklusive besökare på våra webbplatser (våra "webbplatser"), kunder och andra användare av våra tjänster (tillsammans, "du"). Definierade termer som används i denna policy förklaras i avsnitt (N) nedan.

För tillämpningen av denna policy, DataNumen är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Kontaktuppgifter finns i avsnitt (M) nedan för ansökancable DataNumen enheten kan svara på frågor om användning och behandling av dina personuppgifter.

Denna policy kan ändras eller uppdateras då och då för att återspegla förändringar i vår praxis med avseende på behandling av personuppgifter eller ändringar i tillämpningencable lag. Vi uppmuntrar dig att läsa denna policy noggrant och att regelbundet kontrollera denna sida för att granska alla ändringar vi kan göra i enlighet med villkoren i denna policy.

DataNumen verkar under följande varumärke: DataNumen.

 

(B) Behandla dina personuppgifter


Insamling av personuppgifter: Vi kan samla in personuppgifter om dig:

  • När du kontaktar oss via e-post, telefon eller på annat sätt.
  • Under det vanliga förhållandet med vår relation med dig (t.ex. personuppgifter som vi får i samband med administrationen av dina betalningar).
  • När vi tillhandahåller tjänster.
  • När vi tar emot dina personuppgifter från tredje part som tillhandahåller dem till oss, till exempel kreditreferensbyråer eller brottsbekämpande organ.
  • När du besöker någon av våra webbplatser eller använder några funktioner eller resurser som är tillgängliga på eller via våra webbplatser. När du besöker en webbplats kan din enhet och webbläsare automatiskt avslöja viss information (såsom enhetstyp, operativsystem, webbläsartyp, webbläsarinställningar, IP-adress, språkinställningar, datum och tider för anslutning till en webbplats och annan teknisk kommunikationsinformation) , varav några kan utgöra personuppgifter.
  • När du skickar in ditt CV / CV till oss för en ansökan.

Skapande av personuppgifter: När vi tillhandahåller våra tjänster kan vi också skapa personuppgifter om dig, såsom register över dina interaktioner med oss ​​och information om din orderhistorik.

Relevanta personuppgifter: De kategorier av personuppgifter om dig som vi kan behandla inkluderar:

  • Personliga detaljer: namn kön; födelsedatum / ålder; nationalitet; och fotografera.
  • Kontaktuppgifter: leveransadress (t.ex. för att returnera originalmedia och / eller lagringsenheter); sidostal adress; telefonnummer; e-postadress; och information om sociala medier.
  • Betalningsinformation: Fakturaadress; bankkontonummer eller kreditkortsnummer; kortinnehavarens eller kontoinnehavarens namn; säkerhetsinformation för kort eller konto; kort 'giltigt från' datum; och kortets utgångsdatum.
  • Synpunkter och åsikter: eventuella åsikter och åsikter som du väljer att skicka till oss, eller offentligt sost om oss på sociala medieplattformar.
  • Observera att de personuppgifter om dig som vi behandlar också kan innehålla känsliga personuppgifter enligt definitionen nedan.

Laglig grund för behandling av personuppgifter: Vid behandling av dina personuppgifter i samband med de syften som anges i denna policy kan vi förlita oss på en eller flera av följande rättsliga grunder, beroende på omständigheterna:

  • vi har fått ditt tidigare uttryckliga samtycke till behandlingen (denna rättsliga grund används endast i samband med behandling som är helt frivilligtary - den används inte för behandling som är nödvändig eller obligatorisk på något sätt);
  • Behandlingen är nödvändig i samband med alla avtal som du kan ingå med oss;
  • behandlingen krävs av applikationencable lag;
  • Behandlingen är nödvändig för att skydda varje individs vitala intressen; eller
  • vi har ett legitimt intresse av att utföra behandlingen i syfte att hantera, driva eller marknadsföra vår verksamhet, och att legitima intressen inte åsidosätts av dina intressen, grundläggande rättigheter eller friheter.

Behandla dina känsliga personuppgifter: Vi försöker inte samla in eller på annat sätt behandla dina känsliga personuppgifter, utom när:

behandlingen krävs eller tillåts av applikationencablagstiftning (t.ex. för att uppfylla våra rapporteringsskyldigheter för mångfald);
Behandlingen är nödvändig för att upptäcka eller förebygga brott (inklusive förebyggande av bedrägerier, penningtvätt och finansiering av terrorism).
Behandlingen är nödvändig för att upprätta, utöva eller försvara lagliga rättigheter; eller
vi har, i enlighet med tillämpningcablag, erhöll ditt tidigare uttryckliga samtycke innan du behandlar dina känsliga personuppgifter (som ovan används denna rättsliga grund endast i förhållande till behandling som är helt frivilligtary - den används inte för behandling som är nödvändig eller obligatorisk på något sätt).

Om du tillhandahåller känsliga personuppgifter till oss (t.ex. om du förser oss med hårdvara från vilken du vill att vi ska återställa data) måste du se till att det är lagligt för dig att lämna ut sådana uppgifter till oss, inklusive att se till att en av de rättsliga grunderna ovan beskrivna är tillgängliga för oss med avseende på behandlingen av dessa känsliga personuppgifter.

Syften för vilka vi kan behandla dina personuppgifter: Syftet för vilka vi kan behandla personuppgifter, med förbehåll för tillämpningcable lag, inkluderar:

  • Våra webbplatser: drift och hantering av våra webbplatser; tillhandahålla innehåll till dig visa reklam och annan information för dig när du besöker våra webbplatser; och kommunicera och interagera med dig via våra webbplatser.
  • Tillhandahållande av tjänster: tillhandahålla våra webbplatser och andra tjänster; tillhandahållande av tjänster som svar på beställningar; och kommunikation i förhållande till dessa tjänster.
  • kommunikationer: kommunicera med dig på något sätt (inklusive via e-post, telefon, sms, sociala medier, sost eller personligen) med förbehåll för att sådan kommunikation tillhandahålls till dig i enlighet med tillämpningencable lag.
  • Kommunikation och IT-verksamhet: hantering av våra kommunikationssystem; drift av IT-säkerhet; och IT-säkerhetsrevisioner.
  • Hälsa och säkerhet: hälso- och säkerhetsbedömningar och registerföring; och efterlevnad av relaterade juridiska skyldigheter.
  • Finanshantering: försäljning; finansiera; företagsrevision; och leverantörshantering.
  • Undersökningar: interagera med dig i syfte att få dina synpunkter på våra tjänster.
  • Förbättra våra tjänster: identifiera problem med befintliga tjänster; planera förbättringar av befintliga tjänster; och skapa nya tjänster.
  • Personalavdelning: administration av ansökningar om tjänster hos oss.

Voluntary tillhandahållande av personuppgifter och konsekvenser av icke-tillhandahållande: Tillhandahållandet av dina personuppgifter till oss är frivilligttary och är vanligtvis ett krav som krävs för att ingå ett avtal med oss ​​och för att göra det möjligt för oss att fullgöra våra avtalsenliga skyldigheter gentemot dig. Du har ingen lagstadgad skyldighet att tillhandahålla dina personuppgifter till oss; om du bestämmer dig för att inte förse oss med dina personuppgifter kommer vi dock inte att kunna sluta ett avtalsförhållande med dig och uppfylla våra avtalsenliga skyldigheter gentemot dig.

 

(C) Utlämnande av personuppgifter till tredje part


Vi kan avslöja dina personuppgifter till andra enheter inom DataNumen, för att uppfylla våra avtalsenliga skyldigheter gentemot dig eller för legitima affärsändamål (inklusive tillhandahållande av tjänster till dig och drift av våra webbplatser), i enlighet med tillämpningencable lag. Dessutom kan vi lämna ut dina personuppgifter till:

  • juridiska och reglerande myndigheter, på begäran eller i syfte att rapportera någon faktisk eller misstänkt överträdelse av tillämpningencablagen eller förordningen;
  • revisorer, revisorer, advokater och andra externa professionella rådgivare till DataNumen, med förbehåll för bindande avtalsenliga eller juridiska skyldigheter för sekretess;
  • tredjepartsprocessorer (såsom betaltjänsteleverantörer, sjöfarts- / kurirföretag, teknologileverantörer, leverantörer av kundnöjdhetsundersökningar, operatörer av "live-chatt" -tjänster och processorer som tillhandahåller efterlevnadstjänster, t.ex. kontroll av statligt utfärdade förbjudna listor, som det amerikanska kontoret för Foreign Asset Control), placerad var som helst i världen, med förbehåll för kraven som anges nedan i detta avsnitt (C);
  • varje relevant part, brottsbekämpande myndighet eller domstol, i den utsträckning som är nödvändig för att upprätta, utöva eller försvara lagliga rättigheter, eller någon relevant part i syfte att förebygga, utreda, upptäcka eller lagföra brott eller verkställa straffrättsliga påföljder;
  • alla relevanta förvärvar från tredje part, i händelse av att vi säljer eller överför hela eller någon relevant del av vår verksamhet eller tillgångar (inklusive i händelse av en omorganisation, upplösning eller avveckling), men endast i enlighet med ansökancable lag; och
  • våra webbplatser kan använda tredjepartsinnehåll. Om du väljer att interagera med sådant innehåll kan dina personuppgifter delas med tredjepartsleverantören på den relevanta sociala medieplattformen. Vi rekommenderar att du granskar tredje parts sekretesspolicy innan du interagerar med dess innehåll.

Om vi ​​anlitar en tredjepartsbehandlare för att behandla dina personuppgifter kommer vi att ingå ett databehandlingsavtal som krävs av applikationencablagar med sådan tredjepartsbehandlare så att bearbetaren kommer att vara föremål för bindande avtalsförpliktelser att: (i) endast behandla personuppgifterna i enlighet med våra tidigare skriftliga instruktioner; och (ii) använda åtgärder för att skydda konfidentialiteten och säkerheten för personuppgifterna; tillsammans med eventuella ytterligare krav enligt ansökancable lag.

Vi kan anonymisera personuppgifter om användningen av webbplatserna (t.ex. genom att registrera sådan information i ett aggregerat format) och dela sådana anonymiserade data med våra affärspartners (inklusive tredjeparts affärspartners).

 

D) Internationell överföring av personuppgifter


På grund av vår internationella verksamhet kan vi behöva överföra dina personuppgifter till DataNumen Group och till tredje part som anges i avsnitt (C) ovan, i samband med de syften som anges i denna policy. Av denna anledning kan vi överföra dina personuppgifter till andra länder som kan ha lägre standarder för dataskydd än EU på grund av olika lagar och dataskyddskrav till de som gäller i det land där du befinner dig.

Om vi ​​överför dina personuppgifter till andra länder gör vi det, där så krävs (och förutom överföringar från EES eller Schweiz till USA) på grundval av standardavtalsklausuler. Du kan begära en kopia av våra standardavtalsklausuler med hjälp av kontaktuppgifterna i avsnitt (M) nedan.

 

(E) Datasäkerhet


Vi har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust, ändring, obehörig avslöjande, obehörig åtkomst och andra olagliga eller obehöriga former av behandling, i enlighet med tillämpningencable lag.

Du ansvarar för att alla personuppgifter som du skickar till oss skickas säkert.

 

(F) Datanoggrannhet


Vi tar alla rimliga steg för att säkerställa att:

  • dina personuppgifter som vi behandlar är korrekta och vid behov uppdaterade; och
  • någon av dina personuppgifter som vi behandlar som är felaktiga (med hänsyn till de ändamål för vilka de behandlas) raderas eller åtgärdas utan dröjsmål.

Ibland kan vi be dig att bekräfta riktigheten av dina personuppgifter.

 

(G) Minimering av data


Vi tar alla rimliga steg för att säkerställa att dina personuppgifter som vi behandlar är begränsade till de personuppgifter som rimligen krävs i samband med de syften som anges i denna policy (inklusive tillhandahållande av tjänster till dig).

 

(H) Datalagring


Vi tar alla rimliga steg för att säkerställa att dina personuppgifter endast behandlas under den minimiperiod som krävs för de ändamål som anges i denna policy. Vi kommer att behålla kopior av dina personuppgifter i en form som endast tillåter identifiering så länge som:

  • vi upprätthåller en fortlöpande relation med dig (t.ex. om du är en användare av våra tjänster, eller om du lagligen ingår i vår e-postlista och inte har avslutat prenumerationen); eller
  • dina personuppgifter är nödvändiga i samband med de lagliga syften som anges i denna policy, för vilka vi har en giltig rättslig grund (t.ex. om dina personuppgifter ingår i en beställning som gjorts av din arbetsgivare, och vi har ett legitimt intresse av att behandla dessa uppgifter för att driva vår verksamhet och uppfylla våra skyldigheter enligt det avtalet).

Dessutom kommer vi att behålla personuppgifter under:

  • alla tillämpningarcabpreskriptionstiden enligt ansökancablag (dvs. varje period under vilken någon person kan göra ett rättsligt anspråk mot oss i samband med dina personuppgifter eller som dina personuppgifter kan vara relevanta); och
  • ytterligare två (2) månader efter det att ansökan avslutatscabpreskriptionstid (så att, om en person gör ett anspråk i slutet av preskriptionsperioden, vi fortfarande får en rimlig tid för att identifiera personuppgifter som är relevanta för det kravet),

I händelse av att några relevanta juridiska anspråk kommer fram kan vi fortsätta att behandla dina personuppgifter under sådana ytterligare perioder som är nödvändiga i samband med det anspråket.

Under de perioder som anges ovan i förhållande till rättsliga anspråk begränsar vi vår behandling av dina personuppgifter till lagring och upprätthållande av säkerheten för personuppgifterna, förutom i den utsträckning som personuppgifterna behöver granskas i samband med eventuella rättsliga anspråk, eller någon skyldighet enligt ansökancable lag.

En gång ovanstående perioder, var och en i den utsträckning som gällercabVi har avslutat kommer vi permanent att radera eller förstöra relevanta personuppgifter.

 

(I) Dina lagliga rättigheter


Förbehåll för ansökancabenligt lag kan du ha ett antal rättigheter angående behandlingen av dina personuppgifter, inklusive:

  • rätten att begära åtkomst till eller kopior av dina personuppgifter som vi behandlar eller kontrollerar, tillsammans med information om typen, behandlingen och utlämnandet av dessa personuppgifter;
  • rätten att begära rättelse av felaktigheter i dina personuppgifter som vi behandlar eller kontrollerar;
  • rätten att begära, av legitima skäl:
    • radering av dina personuppgifter som vi behandlar eller kontrollerar;
    • eller begränsning av behandlingen av dina personuppgifter som vi behandlar eller kontrollerar;
  • rätten att motivera, av legitima skäl, mot behandlingen av dina personuppgifter av oss eller för våra räkning;
  • rätten att dina personuppgifter som vi behandlar eller kontroll överförs till en annan registeransvarig, i den utsträckning som gällercable;
  • rätten att återkalla ditt samtycke till behandling, där lagligheten av behandlingen baseras på samtycke; och
  • rätten att lämna in klagomål till en dataskyddsmyndighet angående behandlingen av dina personuppgifter av oss eller för våra räkning.

Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

För att utöva en eller flera av dessa rättigheter, eller ställa en fråga om dessa rättigheter eller någon annan bestämmelse i denna policy, eller om vår behandling av dina personuppgifter, använd kontaktuppgifterna i avsnitt (M) nedan.

Om vi ​​tillhandahåller tjänster baserat på beställningar regleras sådan tillhandahållande av tjänster av avtalsvillkor som tillhandahålls dig. I händelse av avvikelser mellan sådana villkor och denna policy är denna policy kompletterandetary.

 

(J) Kakor


En cookie är en liten fil som placeras på din enhet när du besöker en webbplats (inklusive våra webbplatser). Den registrerar information om din enhet, din webbläsare och i vissa fall dina preferenser och surfvanor. Vi kan behandla dina personuppgifter genom kakteknik, i enlighet med vår Policy för kakor.

 

(K) Användarvillkor


All användning av våra webbplatser är föremål för vår Användarvillkor.

 

(L) Direktmarknadsföring


Förbehåll för ansökancablagen, där du har gett uttryckligt samtycke i enlighet med ansökancabenligt lag eller där vi skickar reklam- och marknadsföringskommunikation om våra liknande produkter och tjänster, kan vi behandla dina personuppgifter för att kontakta dig via e-post, telefon, direktreklam eller andra kommunikationsformat för att förse dig med information eller tjänster av intresse för dig. Om vi ​​tillhandahåller tjänster till dig kan vi skicka information till dig om våra tjänster, kommande kampanjer och annan information som kan vara av intresse för dig, med hjälp av kontaktuppgifterna som du har gett oss och alltid i enlighet med ansökancable lag.

Du kan när som helst avsluta prenumerationen på vår e-postlista eller nyhetsbrev genom att helt enkelt klicka på länken för att avsluta prenumerationen i varje e-postmeddelande eller nyhetsbrev vi skickar. När du har avslutat prenumerationen skickar vi inte ytterligare e-postmeddelanden, men vi kan fortsätta att kontakta dig i den utsträckning som är nödvändig för de tjänster du har begärt.

 

(M) Kontaktuppgifter


Om du har några kommentarer, frågor eller funderingar kring någon av informationen i denna policy eller andra frågor som rör behandling av personuppgifter av DataNumenBer Kontakta.

 

(N) Definitioner


  • 'Kontroller' betyder den enhet som bestämmer hur och varför personuppgifter behandlas. I många jurisdiktioner har den registeransvarige huvudansvaret för att följa ansökancable dataskyddslagar.
  • 'Dataskyddsmyndighet' betyder en oberoende myndighet som lagligen har till uppgift att övervaka efterlevnaden av tillämpningencable dataskyddslagar.
  • 'EES' betyder Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.
  • 'Personlig information' betyder information som handlar om någon individ, eller från vilken någon individ kan identifieras. Exempel på personuppgifter som vi kan behandla finns i avsnitt (B) ovan.
  • 'Process', 'Processing' eller 'Processed' betyder allt som görs med personuppgifter, oavsett om det sker automatiserat, såsom insamling, inspelning, organisering, strukturering, lagring, anpassning eller ändring, hämtning, konsultation, användning, utlämnande genom överföring, spridning eller på annat sätt tillgängliggörande, anpassning eller kombination, begränsning, radering eller förstörelse.
  • 'Processor' betyder varje person eller enhet som behandlar personuppgifter på uppgiftsansvariges vägnar (andra än personuppgiftsansvariga).
  • 'Tjänster' betyder alla tjänster som tillhandahålls av DataNumen.
  • 'Känsliga personuppgifter' betyder personuppgifter om ras eller etnicitet, politiska åsikter, religiösa eller filosofiska övertygelser, fackföreningsmedlemskap, fysisk eller psykisk hälsa, sexuellt liv, eventuella faktiska eller påstådda brott eller påföljder, nationellt identifieringsnummer eller annan information som kan anses utgöra vara känslig under ansökancable lag.