Hur avinstallerar jag programvaran?

Du kan avinstallera vår programvara genom att:

1. klick "Start Meny ”

2. klick "Alla program".

3. Hitta "DataNumen xxx ” programgrupp för programvaran och klicka på den.

4. Klicka på ”Avinstallera DataNumen xxx ” subitem under det för att avinstallera vår programvara helt.

Alternativt kan du också göra det på kontrollpanelen enligt följande:

1. Klicka "Kontrollpanel".
  2. Välja “Program”> “Program och funktioner".
  3. Håll ned (eller högerklicka) på det program du vill ta bort och välj “Avinstallera” or “Avinstallera / ändra”. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att avinstallera vår programvara.