Jag får ett "Minnet slut" -fel när jag reparerar en PST /OST fil. Vad ska man göra?

Detta fel betyder att din PST /OST filen är för stor och minnesutrymmet i ditt system är otillräckligt för att återställa den. I allmänhet inträffar detta fel på vissa avancerade datorer och PST /OST filen är större än 50 GB.

Här är några lösningar för "Minnet har slut":

1. Installera vår produkt på en annan dator med bättre hårdvarukonfigurationer och försök igen. Vi rekommenderar att du använder en 64-bitars dator med mer än 64 GB minne och 64-bitars Outlook installerat för att utföra uppgiften. För 64bit Outlook kan du använda 64bit DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery som kommer att fullt ut utnyttja minnet i ditt system.
  2. Se till att det finns tillräckligt med lediga diskutrymmen i din C: -enhet. Windows använder hårddiskutrymmena i C: enhet som virtuellt minne. Om det inte finns tillräckligt med lediga diskutrymmen på C: -enheten, kommer du också att stöta på ett sådant problem. Vi rekommenderar att du har minst 100 GB ledigt hårddiskutrymme på din C: -enhet.
  3. Eller så kan du använda DataNumen File Splitter att dela din PST /OST fil i flera delar, vardera för cirka 10 GB storlek. Kör sedan DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery för att reparera dessa PST /OST filer en efter en eller i sats via funktionen “Batch Repair”. Men med den här lösningen kan du förlora lite data när du delar upp din PST /OST filen och vissa e-postmeddelanden ligger i filens gräns, men du kan förhindra att "Minnet är tomt" uppstår och återställa most av uppgifterna.