Hur uppgraderar jag min produkt?

Vänligen kolla vårt uppgraderingspolicy.

För demoversionen kan du uppgradera genom att:

1. Ladda ner den senaste versionen från vår webbplats.
  2. Installera den senaste versionen, som avinstallerar den gamla versionen och installerar sedan den nya versionen automatiskt.

För den fullständiga versionen, tack skicka oss ditt beställnings-ID i din uppgraderingsförfrågan.

Om du är berättigad till en gratis uppgradering skickar vi den nedladdnings-URL-adressen till den fullständiga versionen tillsammans med licensnyckeln för att aktivera din licens.

Om du inte är berättigad till en gratis uppgradering skickar vi beställnings-URL: en för den uppgraderade versionen så att du kan fortsätta och betala för uppgraderingen.