Hoe verwijder je je software?

U kunt onze software verwijderen door:

1. klikken "Start Menu ”

2. klikken "Alle programma's".

3. Vind de "DataNumen xxx ' programmagroep voor de software, en klik erop.

4. Klik op het "Verwijderen DataNumen xxx ' subitem eronder om onze software volledig te verwijderen.

Als alternatief kunt u dat ook als volgt doen in het configuratiescherm:

1. Klik op het tabblad "Controlepaneel".
  2. Navigeer naar "Programma's"> "Programma's en onderdelen ”.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de software die u wilt verwijderen en selecteer een van beide "Verwijderen" or "Verwijderen / wijzigen". Volg daarna de instructies op het scherm.