Kan ik uw software gebruiken om een ​​beschadigd Mac-bestand te repareren?

Ja. U kunt als volgt een beschadigd of beschadigd Mac-bestand repareren.

1. Installeren DataNumen product op een pc / Windows-computer.
2. Kopieer het corrupte bestand van Mac naar pc.
3. Herstel het corrupte bestand op de pc met DataNumen product.
4. Kopieer het vaste bestand terug naar Mac.

Ga bijvoorbeeld als volgt te werk om uw Word-document op Mac te repareren:

1. Installeren DataNumen Word Repair op een pc / Windows-computer.
2. Kopieer het corrupte Word-document van Mac naar pc.
3. Herstel het corrupte Word-document op de pc met DataNumen Word Repair.
4. Kopieer het vaste Word-document terug naar Mac.