Hoe kan ik mijn bestelling terugbetalen?

Gebaseerd op onze restitutie beleid, als u in aanmerking komt voor restitutie, kunt u dat Neem contact op en stuur het verzoek naar ons.

Geef ons in uw restitutieverzoek de volgende gegevens:

1. Wat is het probleem met uw corrupte of beschadigde bestand?
  2. Zijn er fouten opgetreden bij het gebruik van ons product? Zo ja, kunt u ons dan de screenshots van de foutmeldingen sturen?
  3. Of ons product uiteindelijk het herstelproces voltooit? Of het herstel succesvol is of niet?
  4. Of u de gewenste gegevens in het herstelresultaat krijgt? Zo nee, wat zijn uw gewenste gegevens? U kunt ons enkele voorbeelden geven als de hoeveelheid gegevens enorm is.
  5. Is het herstelresultaat voor u volkomen nutteloos?

Stuur ons ook het reparatielogboek.

Om het reparatielogboek te krijgen:

1. Herstel uw bestand.
  2. Klik na de reparatie op de knop "Logboek opslaan".
  3. Zorg ervoor dat in het dialoogvenster voor het opslaan van bestanden de optie "Inclusief systeeminformatie" is geselecteerd.
  4. Sla het logboek op in een bestand.
  5. Te gebruiken overwinningZip or overwinningRAR om het logbestand te comprimeren en naar ons te verzenden.

Heel erg bedankt voor je medewerking!