Wat moet ik doen nadat ik de volledige versie heb ontvangen?

Ga als volgt te werk nadat u de volledige versie heeft gekocht:

1. Als je de demo-versie al hebt geïnstalleerd, verwijder deze dan.
  2. Als er bestanden zijn gegenereerd door de demo-versie, verwijder deze dan ook.
  3. Download de volledige versie van de URL in de bezorgingsmail.
  4. Installeer de volledige versie op uw computer.
  5. StarAls de volledige versie is, ziet u een berichtvenster waarin u wordt gevraagd de licentie te activeren.
  6. Gebruik de gebruikersnaam en de licentiesleutel die in de bezorgingsmail staan ​​om de licentie te activeren.
  7. Gebruik de volledige versie om uw ORIGINELE corrupte bestand opnieuw te repareren en een nieuw vast bestand te krijgen.