Er zijn enkele ongewenste items in het herstelde PST-bestand. Hoe ze te elimineren?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery is ontworpen om elke byte van het corrupte Outlook-bestand te scannen en elk stukje herstelbare informatie te herstellen, inclusief de datafragmenten, lost & gevonden items, evenals de verwijderde items. Daarom vindt u in het herstelde PST-bestand mogelijk andere dan normale e-mails, er zijn ook verwijderde items, lost & gevonden items, evenals e-mailcomponenten, zoals bijlagen. We doen dit omdat most van de klanten kunnen al deze items nuttig voor hen vinden nadat zich een gegevensramp heeft voorgedaan.

Normale e-mails worden hersteld en teruggezet in hun oorspronkelijke mappen, zoals Inbox, Outbox, enz. Terwijl niet-normale e-mails worden hersteld en opgeslagen in "Recovered_Groupxxx" -mappen.

Als u de niet-normale items niet wilt, kunt u eenvoudig het volgende doen:

1. Start "DataNumen Outlook Repair“/”DataNumen Exchange Recovery"

2. Ga naar het tabblad "Opties".

3. Klik op het tabblad "Geavanceerde opties" in het linkerdeelvenster.

4. Schakel alle opties uit in de groep "Verwijderde items herstellen".

5. Schakel alle opties uit in de groep "Geavanceerd herstel".

6. Ga terug naar het tabblad "Reparatie".

7. Herstel de originele corrupte PST /OST bestand.

8. Open het nieuwe vaste PST-bestand. U zult zien dat alle ongewenste items verdwijnen.