Hoe weet ik of jullie product mijn corrupte bestand kan repareren/herstellen?

Voor elk product bieden we een gratis demoversie aan. U kunt het downloaden vanaf de startpagina van het product en installeren. Gebruik het vervolgens om te controleren of uw bestand kan worden hersteld.

De demo-versie toont ofwel een voorbeeld van de herstelde gegevens, of voert een vast bestand uit, zodat u kunt weten of de gewenste gegevens met succes kunnen worden hersteld.

Bijvoorbeeld, voor DataNumen Outlook Repair, kunt u de gratis demo-versie downloaden van https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Als u tevreden bent met de herstelde gegevens, dan kan dat koop de volledige versie en pak ze.