Privacybeleid

(A) Dit beleid


Dit beleid wordt uitgegeven door de entiteiten die worden vermeld in sectie M hieronder (samen:DataNumen”,“ Wij ”,“ ons ”of“ onze ”). Dit beleid is bedoeld voor personen buiten onze organisatie met wie we communiceren, inclusief bezoekers van onze websites (onze "websites"), klanten en andere gebruikers van onze diensten (samen "u"). De gedefinieerde termen die in dit beleid worden gebruikt, worden uitgelegd in sectie (N) hieronder.

Voor de doeleinden van dit beleid, DataNumen is de beheerder van uw persoonlijke gegevens. Contactgegevens worden verstrekt in sectie (M) hieronder voor de applicatiecable DataNumen entiteit kan vragen beantwoorden over het gebruik en de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Dit beleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd of bijgewerkt om veranderingen in onze praktijken met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens weer te geven, of wijzigingen in de toepassingcable wet. We raden u aan om dit beleid zorgvuldig te lezen en regelmatig deze pagina te bekijken om eventuele wijzigingen die we aanbrengen in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid te bekijken.

DataNumen opereert onder het volgende merk: DataNumen.

 

(B) Verwerking van uw persoonlijke gegevens


Verzameling van persoonlijke gegevens: We kunnen persoonlijke gegevens over u verzamelen:

  • Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, telefoon of op een andere manier.
  • In het normale verloop van onze relatie met u (bijv. Persoonsgegevens die we verkrijgen tijdens het beheer van uw betalingen).
  • Wanneer we Services verlenen.
  • Wanneer we uw persoonlijke gegevens ontvangen van derden die deze aan ons verstrekken, zoals kredietinformatiebureaus of wetshandhavingsinstanties.
  • Wanneer u een van onze websites bezoekt of functies of bronnen gebruikt die beschikbaar zijn op of via onze websites. Wanneer u een website bezoekt, kunnen uw apparaat en browser automatisch bepaalde informatie vrijgeven (zoals apparaattype, besturingssysteem, browsertype, browserinstellingen, IP-adres, taalinstellingen, datums en tijden waarop u verbinding maakt met een website en andere technische communicatie-informatie) , waarvan sommige persoonlijke gegevens kunnen zijn.
  • Wanneer u uw cv / cv bij ons indient voor een sollicitatie.

Aanmaken van persoonlijke gegevens: Bij het verlenen van onze diensten kunnen we ook persoonlijke gegevens over u creëren, zoals records van uw interacties met ons en details van uw bestelgeschiedenis.

Relevante persoonlijke gegevens: De categorieën persoonlijke gegevens over u die we kunnen verwerken, zijn onder meer:

  • Persoonlijke gegevens: naam (namen); geslacht; geboortedatum / leeftijd; nationaliteit; en fotograferen.
  • Contactgegevens: verzendadres (bijv. voor het retourneren van originele media en / of opslagapparaten); postal adres; telefoon nummer; e-mailadres; en profielgegevens van sociale media.
  • Betalingsdetails: Facturatie adres; bankrekeningnummer of creditcardnummer; naam kaarthouder of rekeninghouder; kaart- of accountbeveiligingsgegevens; kaart 'geldig vanaf' datum; en vervaldatum van de kaart.
  • Standpunten en meningen: alle meningen en meningen die u ons wilt sturen, of openbaar post over ons op sociale mediaplatforms.
  • Houd er rekening mee dat de persoonlijke gegevens die we over u verwerken, ook gevoelige persoonlijke gegevens kunnen bevatten, zoals hieronder gedefinieerd.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens: Bij het Verwerken van uw Persoonsgegevens in verband met de doeleinden uiteengezet in dit Beleid, kunnen we afhankelijk van de omstandigheden vertrouwen op een of meer van de volgende rechtsgrondslagen:

  • we hebben uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking verkregen (deze rechtsgrond wordt alleen gebruikt in verband met de verwerking die volledig voluntary - het wordt niet gebruikt voor Verwerking die op enigerlei wijze noodzakelijk of verplicht is);
  • de verwerking is noodzakelijk in verband met elk contract dat u met ons aangaat;
  • de verwerking is vereist door applicatiecabde wet;
  • de verwerking is noodzakelijk om de vitale belangen van een individu te beschermen; of
  • we hebben een legitiem belang bij het uitvoeren van de Verwerking met het oog op het beheren, uitvoeren of promoten van ons bedrijf, en dat legitieme belang wordt niet terzijde geschoven door uw belangen, fundamentele rechten of vrijheden.

Verwerking van uw gevoelige persoonsgegevens: We proberen uw gevoelige persoonsgegevens niet te verzamelen of anderszins te verwerken, behalve wanneer:

de Verwerking is vereist of toegestaan ​​door applicatiecabwet (bijv. om te voldoen aan onze verplichtingen inzake diversiteitsrapportage);
de Verwerking is noodzakelijk voor het opsporen of voorkomen van criminaliteit (inclusief het voorkomen van fraude, witwassen van geld en financiering van terrorisme);
de verwerking is noodzakelijk voor het vaststellen, uitoefenen of verdedigen van wettelijke rechten; of
we hebben, in overeenstemming met applicabde wet, uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming heeft verkregen voorafgaand aan de Verwerking van uw Gevoelige Persoonsgegevens (zoals hierboven, deze rechtsgrond wordt alleen gebruikt in verband met Verwerking die volledig voltary - het wordt niet gebruikt voor Verwerking die op enigerlei wijze noodzakelijk of verplicht is).

Als u ons gevoelige persoonsgegevens verstrekt (bijv. Als u ons hardware ter beschikking stelt waarvan u wilt dat wij gegevens herstellen), moet u ervoor zorgen dat het rechtmatig voor u is om dergelijke gegevens aan ons bekend te maken, inclusief het verzekeren dat een van de wettelijke grondslagen hierboven uiteengezet is voor ons beschikbaar met betrekking tot de verwerking van die gevoelige persoonsgegevens.

Doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens kunnen verwerken: De doeleinden waarvoor we persoonlijke gegevens kunnen verwerken, onder voorbehoud van toepassingcable law, omvatten:

  • Onze websites: exploitatie en beheer van onze websites; het verstrekken van inhoud aan u; het tonen van advertenties en andere informatie aan u wanneer u onze websites bezoekt; en met u communiceren en interactie hebben via onze websites.
  • Verlening van diensten: het leveren van onze websites en andere diensten; het verlenen van diensten naar aanleiding van bestellingen; en communicatie met betrekking tot die Services.
  • Communications: om met u te communiceren via welke middelen dan ook (inclusief via e-mail, telefoon, sms, sociale media, post of persoonlijk) op voorwaarde dat dergelijke communicatie aan u wordt verstrekt in overeenstemming met de toepassingcable wet.
  • Communicatie en IT-activiteiten: beheer van onze communicatiesystemen; werking van IT-beveiliging; en IT-beveiligingsaudits.
  • Gezondheid en veiligheid: gezondheids- en veiligheidsbeoordelingen en het bijhouden van gegevens; en naleving van gerelateerde wettelijke verplichtingen.
  • Financieel management: verkoop; financiën; bedrijfsaudit; en leveranciersbeheer.
  • surveys: contact met u opnemen om uw mening over onze Services te verkrijgen.
  • Verbetering van onze diensten: het identificeren van problemen met bestaande Services; het plannen van verbeteringen aan bestaande diensten; en het creëren van nieuwe Services.
  • Personeelszaken: administratie van sollicitaties voor functies bij ons.

Voluntary verstrekking van Persoonsgegevens en gevolgen van niet-verstrekking: Het verstrekken van uw Persoonsgegevens aan ons is voluntary en zal meestal een vereiste zijn om een ​​contract met ons aan te gaan en om ons in staat te stellen onze contractuele verplichtingen jegens u na te komen. U bent niet wettelijk verplicht om uw Persoonsgegevens aan ons te verstrekken; Als u echter besluit om ons uw Persoonsgegevens niet te verstrekken, kunnen wij geen contractuele relatie met u aangaan en onze contractuele verplichtingen jegens u niet nakomen.

 

(C) Openbaarmaking van persoonlijke gegevens aan derden


We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan andere entiteiten binnen DataNumen, om onze contractuele verplichtingen jegens u na te komen of voor legitieme zakelijke doeleinden (inclusief het verlenen van diensten aan u en het beheren van onze websites), in overeenstemming metcable wet. Bovendien kunnen we uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan:

  • wettelijke en regelgevende autoriteiten, op verzoek, of met het oog op het melden van een feitelijke of vermoede schending van de toepassingcable wet of regelgeving;
  • accountants, auditors, advocaten en andere externe professionele adviseurs DataNumen, onderworpen aan bindende contractuele of wettelijke verplichtingen tot vertrouwelijkheid;
  • externe verwerkers (zoals betalingsdienstaanbieders; verzend- / koeriersbedrijven; technologieleveranciers, leveranciers van klanttevredenheidsonderzoeken, exploitanten van "live-chat" -diensten en verwerkers die nalevingsdiensten verlenen, zoals het controleren van door de overheid uitgegeven verboden lijsten, zoals het Amerikaanse kantoor voor Foreign Asset Control), waar ook ter wereld, met inachtneming van de vereisten die hieronder in dit deel (C) worden vermeld;
  • elke relevante partij, wetshandhavingsinstantie of rechtbank, voor zover nodig voor het vaststellen, uitoefenen of verdedigen van wettelijke rechten, of elke relevante partij met het oog op het voorkomen, onderzoeken, opsporen of vervolgen van strafbare feiten of de uitvoering van strafrechtelijke sancties;
  • enige relevante derde partij overnemende partij (en), in het geval dat we alle of een relevant deel van ons bedrijf of onze activa verkopen of overdragen (inclusief in het geval van een reorganisatie, ontbinding of liquidatie), maar alleen in overeenstemming met de aanvraagcabde wet; en
  • onze websites kunnen inhoud van derden gebruiken. Als u ervoor kiest om met dergelijke inhoud te communiceren, kunnen uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met de externe leverancier van het relevante sociale mediaplatform. We raden u aan het privacybeleid van die derde partij door te nemen voordat u interactie heeft met de inhoud ervan.

Als we een derde Verwerker inschakelen om uw Persoonsgegevens te Verwerken, zullen we een verwerkersovereenkomst sluiten zoals vereist door de aanvraagcabwetten met een dergelijke externe Verwerker zodat de Verwerker onderworpen zal zijn aan bindende contractuele verplichtingen om: (i) de Persoonsgegevens alleen te Verwerken in overeenstemming met onze voorafgaande schriftelijke instructies; en (ii) maatregelen nemen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van de Persoonsgegevens te beschermen; samen met eventuele aanvullende eisen onder toepasscable wet.

We kunnen persoonlijke gegevens over het gebruik van de websites anonimiseren (bijvoorbeeld door dergelijke gegevens in een geaggregeerd formaat op te slaan) en dergelijke geanonimiseerde gegevens delen met onze zakenpartners (inclusief externe zakenpartners).

 

D) Internationale doorgifte van persoonsgegevens


Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf, is het mogelijk dat we uw persoonlijke gegevens moeten overdragen binnen de DataNumen Group, en aan derden zoals vermeld in Paragraaf (C) hierboven, in verband met de doeleinden uiteengezet in dit Beleid. Om deze reden kunnen we uw persoonlijke gegevens overdragen naar andere landen die mogelijk lagere normen voor gegevensbescherming hebben dan de EU vanwege andere wetten en nalevingsvereisten voor gegevensbescherming dan die van toepassing zijn in het land waarin u zich bevindt.

Waar we uw Persoonsgegevens naar andere landen overdragen, doen we dit, waar nodig (en behalve voor overdrachten vanuit de EER of Zwitserland naar de VS) op basis van standaardcontractbepalingen. U kunt een kopie van onze standaardcontractbepalingen opvragen via de contactgegevens in sectie (M) hieronder.

 

(E) Gegevensbeveiliging


We hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om uw Persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of onwettige vernietiging, verlies, wijziging, ongeautoriseerde openbaarmaking, ongeautoriseerde toegang en andere onwettige of ongeautoriseerde vormen van Verwerking, in overeenstemming metcable wet.

U bent ervoor verantwoordelijk dat alle persoonlijke gegevens die u naar ons verzendt, veilig worden verzonden.

 

(F) Gegevensnauwkeurigheid


We nemen alle redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat:

  • uw Persoonsgegevens die wij Verwerken juist zijn en, waar nodig, up-to-date worden gehouden; en
  • al uw Persoonsgegevens die wij Verwerken die onjuist zijn (gelet op de doeleinden waarvoor ze worden Verwerkt) worden onmiddellijk gewist of gecorrigeerd.

Van tijd tot tijd kunnen we u vragen om de juistheid van uw persoonlijke gegevens te bevestigen.

 

(G) Gegevensminimalisatie


We nemen elke redelijke stap om ervoor te zorgen dat uw Persoonsgegevens die we Verwerken, beperkt zijn tot de Persoonsgegevens die redelijkerwijs vereist zijn in verband met de doeleinden uiteengezet in dit Beleid (inclusief het leveren van Services aan u).

 

(H) Bewaring van gegevens


We nemen alle redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens alleen worden verwerkt gedurende de minimumperiode die nodig is voor de doeleinden die in dit beleid worden uiteengezet. We bewaren kopieën van uw Persoonsgegevens in een vorm die identificatie mogelijk maakt zolang:

  • we onderhouden een voortdurende relatie met u (bijv. als u een gebruiker van onze diensten bent, of als u wettig op onze mailinglijst staat en u zich niet hebt afgemeld); of
  • uw Persoonsgegevens zijn noodzakelijk in verband met de wettige doeleinden uiteengezet in dit Beleid, waarvoor we een geldige wettelijke basis hebben (bijv. wanneer uw Persoonsgegevens zijn opgenomen in een bestelling die door uw werkgever is geplaatst, en we een gerechtvaardigd belang hebben bij de verwerking die gegevens voor het uitvoeren van ons bedrijf en het voldoen aan onze verplichtingen onder dat contract).

Bovendien bewaren we persoonlijke gegevens voor de duur van:

  • elke applicatiecabverjaringstermijn onder toepassingcabde wet (dwz elke periode waarin een persoon een juridische claim tegen ons zou kunnen indienen in verband met uw persoonlijke gegevens, of waarvoor uw persoonlijke gegevens relevant kunnen zijn); en
  • een extra periode van twee (2) maanden na het einde van een dergelijke aanvraagcabde verjaringstermijn (zodat, als een persoon een claim indient aan het einde van de verjaringstermijn, we nog steeds een redelijke hoeveelheid tijd krijgen om alle Persoonsgegevens die relevant zijn voor die claim te identificeren),

In het geval dat er relevante juridische claims worden ingediend, kunnen we doorgaan met het verwerken van uw persoonlijke gegevens gedurende de extra perioden die nodig zijn in verband met die claim.

Tijdens de hierboven vermelde perioden met betrekking tot juridische claims, zullen we onze Verwerking van uw Persoonsgegevens beperken tot de opslag van en het handhaven van de veiligheid van de Persoonsgegevens, behalve voor zover de Persoonsgegevens moeten worden herzien in verband met eventuele rechtsvordering, of enige verplichting onder toepasscable wet.

Zodra de bovenstaande perioden, elk voor zover van toepassingcable, hebben geconcludeerd, zullen we de relevante Persoonsgegevens permanent verwijderen of vernietigen.

 

(I) Uw wettelijke rechten


Onder voorbehoud van toepassingcabVolgens de wet heeft u mogelijk een aantal rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonlijke gegevens, waaronder:

  • het recht om toegang te vragen tot, of kopieën van, uw Persoonsgegevens die wij Verwerken of controleren, samen met informatie over de aard, verwerking en openbaarmaking van die Persoonsgegevens;
  • het recht om rectificatie te vragen van eventuele onnauwkeurigheden in uw Persoonsgegevens die wij verwerken of controleren;
  • het recht om op legitieme gronden te verzoeken:
    • het wissen van uw persoonlijke gegevens die wij verwerken of controleren;
    • of beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens die wij verwerken of controleren;
  • het recht om op legitieme gronden bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of namens ons;
  • het recht om uw Persoonsgegevens die wij Verwerken of beheren te laten overdragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke, voor zover van toepassingcable;
  • het recht om uw toestemming voor de verwerking in te trekken, wanneer de rechtmatigheid van de verwerking is gebaseerd op toestemming; en
  • het recht om klachten in te dienen bij een Gegevensbeschermingsautoriteit over de Verwerking van uw Persoonsgegevens door of namens ons.

Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Om een ​​of meer van deze rechten uit te oefenen, of om een ​​vraag te stellen over deze rechten of enige andere bepaling van dit Beleid, of over onze Verwerking van uw Persoonsgegevens, dient u de contactgegevens in Sectie (M) hieronder te gebruiken.

Als we u Services leveren op basis van bestellingen, wordt dergelijke levering van Services gereguleerd door contractuele voorwaarden die aan u worden verstrekt. In het geval van tegenstrijdigheden tussen dergelijke voorwaarden en dit beleid, is dit beleid een aanvullingtary.

 

(J) Cookies


Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst wanneer u een website (inclusief onze websites) bezoekt. Het registreert informatie over uw apparaat, uw browser en, in sommige gevallen, uw voorkeuren en surfgedrag. We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken via cookietechnologie, in overeenstemming met ons Cookiebeleid.

 

(K) Gebruiksvoorwaarden


Elk gebruik van onze websites is onderworpen aan ons Gebruiksvoorwaarden.

 

(L) Directe marketing


Onder voorbehoud van toepassingcabde wet, waar u expliciete toestemming hebt gegeven in overeenstemming met de aanvraagcabwet of waar we u reclame- en marketingcommunicatie sturen met betrekking tot onze soortgelijke producten en diensten, kunnen we uw Persoonsgegevens verwerken om contact met u op te nemen via e-mail, telefoon, direct mail of andere communicatieformaten om u te voorzien van informatie of Diensten die mogelijk van belang voor u. Als we u services verlenen, kunnen we u informatie sturen over onze services, aanstaande promoties en andere informatie die voor u interessant kan zijn, met behulp van de contactgegevens die u ons heeft verstrekt en altijd in overeenstemming metcable wet.

U kunt zich op elk moment uitschrijven van onze promotionele e-maillijst of nieuwsbrieven door simpelweg op de uitschrijflink te klikken die in elke e-mail of nieuwsbrief die we sturen is opgenomen. Nadat u zich heeft afgemeld, zullen we u geen e-mails meer sturen, maar we kunnen contact met u blijven opnemen voor zover dit nodig is voor de doeleinden van de Services die u hebt aangevraagd.

 

(M) Contactgegevens


Als u opmerkingen, vragen of zorgen heeft over de informatie in dit beleid of over andere kwesties met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door DataNumen, Dan kunt u neem contact op.

 

(N) Definities


  • 'Verantwoordelijke' betekent de entiteit die beslist hoe en waarom persoonlijke gegevens worden verwerkt. In veel rechtsgebieden is de verwerkingsverantwoordelijke primair verantwoordelijk voor het naleven van de toepassingcable gegevensbeschermingswetten.
  • 'Gegevensbeschermingsautoriteit' betekent een onafhankelijke overheidsinstantie die wettelijk is belast met het toezicht op de naleving van de toepassingcable gegevensbeschermingswetten.
  • 'EER' betekent de Europese Economische Ruimte.
  • 'Persoonlijke gegevens' betekent informatie die over een persoon gaat, of waarvan een persoon identificeerbaar is. Voorbeelden van persoonlijke gegevens die we mogelijk verwerken, worden gegeven in sectie (B) hierboven.
  • 'Verwerken', 'Verwerken' of 'Verwerkt' betekent alles dat wordt gedaan met Persoonsgegevens, al dan niet op geautomatiseerde wijze, zoals verzameling, registratie, organisatie, structurering, opslag, aanpassing of wijziging, opvraging, raadpleging, gebruik, openbaarmaking door verzending, verspreiding of anderszins beschikbaar stellen, afstemming of combinatie, beperking, wissing of vernietiging.
  • 'Verwerker' betekent elke persoon of entiteit die persoonlijke gegevens verwerkt namens de controller (anders dan werknemers van de controller).
  • 'Diensten' betekent alle diensten geleverd door DataNumen.
  • 'Gevoelige persoonsgegevens' betekent Persoonsgegevens over ras of etniciteit, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksleven, alle feitelijke of vermeende strafbare feiten of straffen, nationaal identificatienummer of enige andere informatie die geacht kan worden wees gevoelig onder appcable wet.