Ik krijg de foutmelding 'Geheugen vol' bij het repareren van een PST /OST-bestand. Wat moet ik doen?

Deze fout betekent dat uw PST /OST bestand is te groot en de geheugenruimte in uw systeem is onvoldoende om het te herstellen. Over het algemeen treedt deze fout op op sommige low-end computers, en de PST /OST bestand is groter dan 50 GB.

Hier zijn enkele oplossingen voor de foutmelding 'Geen geheugen':

1. Installeer ons product op een andere computer met betere hardwareconfiguraties en probeer het opnieuw. Het wordt aanbevolen om een ​​64-bits computer met meer dan 64 GB geheugen en 64-bits Outlook te gebruiken om de taak uit te voeren. Voor 64-bits Outlook kunt u 64-bits gebruiken DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery die het geheugen in uw systeem volledig zal gebruiken.
  2. Zorg ervoor dat er voldoende vrije schijfruimte is in uw C: -station. Windows gebruikt de schijfruimten in station C: als virtueel geheugen. Als er niet genoeg vrije schijfruimte is op station C:, dan zult u ook een dergelijk probleem tegenkomen. Het wordt aanbevolen om ten minste 100 GB vrije schijfruimte vrij te houden op uw C: -station.
  3. Of u kunt DataNumen File Splitter om uw PST /OST bestand in verschillende stukken, elk voor een grootte van ongeveer 10 GB. Ren dan DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery om deze PST /OST bestanden één voor één of in batch via de functie "Batchreparatie". Met deze oplossing kunt u echter wat gegevens verliezen wanneer u uw PST /OST bestand en sommige e-mails bevinden zich binnen de grens van het bestand, maar u kunt voorkomen dat de fout "onvoldoende geheugen" optreedt en m. herstellenost van de gegevens.