Hoe de volledige versie van een product bestellen?

Voor elk product is er een gratis demo-versie, die u kunt downloaden vanaf de startpagina van het product door op de "Gratis download" .

De demo-versie zal normaal NIET output het vaste bestand, of impose enkele beperkingen op het vaste bestand. Om het bestand op te halen of de beperkingen te elimineren, moet u op het "Koop nu" knop om de volledige versie te bestellen. U kunt ook onze website bezoeken en op de klikken "Koop nu" knop op de startpagina van het product om te bestellen.

We aanvaarden alle gangbare creditcards, Maestro (VK), giropay (Duitsland), iDEAL (Nederland), Bank- / overschrijving, WebMoney, Aankoopopdrachten, PayPal, Cheques, Automatische incasso en Bestellingen per fax / telefoon.

Als uw bedrijf of instelling geïnteresseerd is in het licentiëren van ons product voor meerdere gebruikers, kunt u een volumekorting krijgen en veel geld besparen door meerdere licenties samen aan te schaffen.