Hoe de volledige versie van een product bestellen?

Voor elk product is er een gratis demo-versie, die u kunt downloaden vanaf de startpagina van het product door op de "Gratis download" knop.

De demo-versie zal normaal NIET output het vaste bestand, of impose enkele beperkingen op het vaste bestand. Om het bestand op te halen of de beperkingen te elimineren, moet u op het "Koop nu" knop om de volledige versie te bestellen.

We aanvaarden alle gangbare creditcards, Maestro (VK), giropay (Duitsland), iDEAL (Nederland), Bank- / overschrijving, WebMoney, Aankoopopdrachten, PayPal, Cheques, Automatische incasso en Bestellingen per fax / telefoon.

Als uw bedrijf of instelling geïnteresseerd is in het licentiëren van ons product voor meerdere gebruikers, kunt u een volumekorting krijgen en veel geld besparen door meerdere licenties samen aan te schaffen.