Jeg kunne ikke reparere min fil med dit produkt, hvorfor?

Vær venlig kontakt vores tekniske support.

Hvis det er muligt, bedes du også sende os reparationsloggen. For at få reparationsloggen skal du gøre som følger:

1. Reparer din fil
  2. Efter reparationsprocessen skal du klikke på knappen "Gem log".
  3. I dialogboksen Gem fil skal du sikre dig, at indstillingen "Inkluder systeminformation" er valgt.
  4. Gem loggen i en fil.
  5. Komprimer filen med WinZip eller vindRAR og send det til os.

Fortæl os også årsagen til din filkorruption, så vi kan tjene dig bedre.