Hvordan opgraderes mit produkt?

Se vores opgraderingspolitik.

For demo-versionen kan du opgradere ved at:

1. Download den nyeste version fra vores hjemmeside.
  2. Installer den nyeste version, som afinstallerer den gamle version og installerer derefter den nye version automatisk.

For den fulde version, tak Send os dit ordre-id i din opgraderingsanmodning.

Hvis du er berettiget til en gratis opgradering, sender vi dig download-URL'en til den fulde version sammen med licensnøglen for at aktivere din licens.

Hvis du ikke er berettiget til en gratis opgradering, sender vi dig ordre-URL til den opgraderede version, så du kan fortsætte og betale for opgraderingen.