Sådan afinstalleres din software?

Du kan afinstallere vores software ved at:

1. klik "Start Menu ”

2. klik “Alle programmer”.

3. Find "DataNumen xxx ” programgruppe til softwaren, og klik på den.

4. Klik på “Afinstaller DataNumen xxx ” underemne under det for at afinstallere vores software fuldstændigt.

Alternativt kan du også gøre det i kontrolpanelet som følger:

1. Klik "Kontrolpanel".
  2. Naviger til “Programmer”> “Programmer og funktioner".
  3. Højreklik på den software, du ønsker at afinstallere, og vælg derefter enten “Afinstaller” or “Afinstaller / skift”. Følg derefter instruktionerne på skærmen.