Min fil er ud over gendannelse. Hvad er min sidste udvej?

Hvis din fil er fyldt med alle nuller, når du bruger den denne metode for at inspicere det, så er der ingen gendannelsesdata i din fil. Vær dog ikke i panik. Der er stadig odds for at gendanne dine data som følger:

1. Disken / drevet, hvor din fil er placeret, kan stadig indeholde nogle gendannelsesdata. For nogle typer data, f.eks. Outlook eller Outlook Express data, du kan bruge DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery for at scanne disken / drevet og gendanne dine data fra det. Til andre typer data, f.eks SQL Server databasedata, kan du først oprette et billede af disken eller drevet med DataNumen Disk Image, brug derefter DataNumen SQL Recovery at scanne billedfilen og gendanne data for dig.
  2. Enhver disk / drev eller lagringsmedie, som du har kopieret din fil til, eller som din fil tidligere har eksisteret på, kan også indeholde dine ønskede data. Så du kan også bruge den samme metode i løsning 1 til at gendanne dine data.
  3. Du kan også kontakt os og beskrive hele proceduren for din datakatastrofe i detaljer. Vi analyserer din sag manuelt og omhyggeligt for at se, om der stadig er chancer for at gendanne data med en ikke-traditionel metode.