Sådan repareres en split zip fil?

At reparere en split zip fil (antag at filnavnet er 'mysplit.zip'), gør du som følger:

1. Hent DataNumen File Splitter og installere det på din computer.
2. Starten DataNumen File Splitter.
3. Klik på knappen "Deltag".
4. I dialogboksen "Deltag" skal du vælge alle de delte filer og føje dem til kildefilisten.
5. Sørg for, at rækkefølgen af ​​delene på listen er den samme som deres oprindelige rækkefølge, det vil sige mysplit.z01 er den første og mysplit.z1 er den anden osv. Og mysplit.zip er den sidste.

Brug knappen "Flyt op" og "Flyt ned" for at justere deres rækkefølge, hvis det er nødvendigt. Hvis en del er savnet eller korrupt, kan du bare ignorere den, men du skal stadig holde deres orden. For eksempel, hvis del 2 går glip af, skal du bare sørge for, at delene på listen er mysplit.z01, mysplit.z03,…, mysplit.zip.

6. Indstil destinationsfilnavnet, såsom mysplit_merged.zip
7. Klik på “Start Deltag ”for at slutte delene til destinationsfilen mysplit_merged.zip.
8. Når tilslutningsprocessen er afsluttet, kan du start DataNumen Zip Repair og reparere mysplit_merged.zip som en normal zip fil. Den faste fil indeholder dataene for alle dele af split Zip fil. Du kan åbne den med populære Zip hjælpeprogrammer, såsom WinZip, VindRAROsv