Statuslinjen ændres ikke (eller ændres langsomt), og programmet fryser. Hvad skal man gøre?

1. Hvis din fil er meget stor, tager det normalt længere tid at scanne og analysere filen. Vær tålmodig og vent på, at opsvinget er afsluttet. Det er også meget vigtigt at bruge en avanceret computer til at reparere din store fil, hvilket vil fremskynde reparationsprocessen. Det anbefales at bruge en 64-bit computer med moderne operativsystem (Windows 7 og højere versioner) og mere end 64 GB hukommelse. Sørg også for, at der er nok ledige pladser i dit C: -drev, ellers bytter operativsystemet ofte ind og ud af den virtuelle hukommelse, hvilket også reducerer ydeevnen.
  2. Hvis din fil ikke er særlig stor, så tak kontakt os og give detaljerne, så vi kan hjælpe dig bedre.