Hvordan refunderes min ordre?

Baseret på vores tilbagebetalings politik, hvis du er berettiget til refusion, kan du kontakte os og send anmodningen til os.

Giv os følgende oplysninger i din anmodning om refusion:

1. Hvad er problemet med din korrupte eller beskadigede fil?
  2. Har du stødt på fejl under brugen af ​​vores produkt? Hvis ja, kan du så sende skærmbillederne af fejlmeddelelserne til os?
  3. Uanset om vores produkt fuldender gendannelsesprocessen i sidste ende? Uanset om opsvinget er vellykket eller ej?
  4. Uanset om du får de ønskede data i gendannelsesresultatet? Hvis ikke, hvad er dine ønskede data? Du kan give os nogle eksempler, hvis mængden af ​​data er enorm.
  5. Er genopretningsresultatet ubrugeligt for dig?

Send os også reparationsloggen.

For at få reparationsloggen bedes du:

1. Reparer din fil.
  2. Efter reparationen skal du klikke på knappen "Gem log".
  3. I dialogboksen Gem fil skal du sikre dig, at indstillingen "Inkluder systeminformation" er valgt.
  4. Gem loggen i en fil.
  5. Brug VindeZip or VindeRAR at komprimere logfilen og sende den til os.

Mange tak for dit samarbejde!